Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
niste normali sta lupetate po forumu.gledate da je igrac veci od 2.10 i odmah centar!!!pa sta vam je ljudi,to je samo visina,koja malte ne nista ne znaci...Gdje tehnika,skočnost,atleticizam,mozak ????
*** ŽIVOT ZA IGOKEU ***
Upravu si, mozda je bek sa 210 cm.Miljan je napisao/la:niste normali sta lupetate po forumu.gledate da je igrac veci od 2.10 i odmah centar!!!pa sta vam je ljudi,to je samo visina,koja malte ne nista ne znaci...Gdje tehnika,skočnost,atleticizam,mozak ????
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
BIHfan je napisao/la:Upravu si, mozda je bek sa 210 cm.Miljan je napisao/la:niste normali sta lupetate po forumu.gledate da je igrac veci od 2.10 i odmah centar!!!pa sta vam je ljudi,to je samo visina,koja malte ne nista ne znaci...Gdje tehnika,skočnost,atleticizam,mozak ????
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Freddy Krueger
- Kontakt:
Nešović u Hemofarmu
"Welcome to prime time, bitch!"
Pa on nece ni u nasoj ligi imati 10 poena u prosjeku, a kamo li sta drugoFreddy Krueger je napisao/la:Dino Repeša?
Uostalom vec je igrao za Hrvatsku u mladjim selekcijama.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Freddy Krueger
- Kontakt:
Ne kažem da treba odmah dobiti poziv u reprezentaciju ali moramo pratiti sve potencijalne igrače naše zemlje.neno#4 je napisao/la:Pa on nece ni u nasoj ligi imati 10 poena u prosjeku, a kamo li sta drugoFreddy Krueger je napisao/la:Dino Repeša?![]()
![]()
"Welcome to prime time, bitch!"
Kako ce biti potencijalan za nas ako je vec igrao za Hrvatsku i to ovo ljeto?Freddy Krueger je napisao/la:Ne kažem da treba odmah dobiti poziv u reprezentaciju ali moramo pratiti sve potencijalne igrače naše zemlje.neno#4 je napisao/la:Pa on nece ni u nasoj ligi imati 10 poena u prosjeku, a kamo li sta drugoFreddy Krueger je napisao/la:Dino Repeša?![]()
![]()
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Bremer platio KSBiH 50.000 eura u zamjenu za ukidanje suspenzije
Naš Savez pristao na nagodbu sa bekom ruskog Nižnjija
Košarkaški savez Bosne i Hercegovine dobio je veliku finansijsku injekciju. Američki bek sa bh. pasošem Džej Bremer (J. R.), koji je eskivirao pripreme reprezentacije BiH uoči Evropskog prvenstva, ovu je nepromišljenost platio sa 50.000 eura!
Toliko je, naime, novca jučer leglo na račun našeg Saveza koji je, zauzvrat, pristao da Evropska košarkaška federacija (FIBA Evropa) povuče prethodno izrečenu jednogodišnju zabranu igranja. Dogovor je postignut na insistiranje 31-godišnjeg Bremera i njegovog novog kluba, ruskog Nižnjija.
- Da, pristali smo na nagodbu da se vremenska kazna preinači u novčanu i novac je već uplaćen na naš račun. Naravno, sve je urađeno u konsultacijama sa FIBA Evropom koja je dala zeleno svjetlo. Ovaj će nam novac dobro doći, jer je dobro poznato kakva je finansijska situacija u KSBiH – izjavio je Harun Mahmutović, generalni sekretar KSBiH.
napokon da mi hajrujemo od necegabiskitt je napisao/la:Bremer platio KSBiH 50.000 eura u zamjenu za ukidanje suspenzije
Naš Savez pristao na nagodbu sa bekom ruskog Nižnjija
Košarkaški savez Bosne i Hercegovine dobio je veliku finansijsku injekciju. Američki bek sa bh. pasošem Džej Bremer (J. R.), koji je eskivirao pripreme reprezentacije BiH uoči Evropskog prvenstva, ovu je nepromišljenost platio sa 50.000 eura!
Toliko je, naime, novca jučer leglo na račun našeg Saveza koji je, zauzvrat, pristao da Evropska košarkaška federacija (FIBA Evropa) povuče prethodno izrečenu jednogodišnju zabranu igranja. Dogovor je postignut na insistiranje 31-godišnjeg Bremera i njegovog novog kluba, ruskog Nižnjija.
- Da, pristali smo na nagodbu da se vremenska kazna preinači u novčanu i novac je već uplaćen na naš račun. Naravno, sve je urađeno u konsultacijama sa FIBA Evropom koja je dala zeleno svjetlo. Ovaj će nam novac dobro doći, jer je dobro poznato kakva je finansijska situacija u KSBiH – izjavio je Harun Mahmutović, generalni sekretar KSBiH.
opet svaka cast harunu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
-
albiongate
- Kontakt:
50.000 evra, lepo. Taman da se malo pokriju troskove za pripreme i odlazak na EP u Litvaniji.
Milan Milošević novi član Budućnosti
Budućnost Voli je od danas jača i za Milana Miloševića, igrača koji je prethodnih 15 dana proveo na probi u podgoričkom klubu. Bivši košarkaš Crvene zvezde je zadovoljio stručni štab „plavih” i potpisao dvogodišnji ugovor. Krilni centar je u karijeri, pored Crvene zvezde, bio član Slobode iz Tuzle, Bosne i Kervanosa sa Kipra, za koji je nastupao do januara ove godine. Od tada je bio bez kluba... Budućnost prvi meč u Jadranskoj ligi igra u petak protiv Cedevite u Zagrebu i moguće je da Milošević bude u sastavu, ako Podgoričani uspiju da ga registruju
Buducnost moze samo biti slabija, cuj jaca za Minju.

Genius, outrageous, the best ever! RF!
Neno,sta kazes za ovo,to je onaj tvoj dobri stari Harun
http://www.sportsport.ba/bh_kosarka/har ... osna/65753" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportsport.ba/bh_kosarka/har ... osna/65753" onclick="window.open(this.href);return false;
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Neznalice jedna!!!!!!!!! Primjer Bavcica (2.10) pa je li centar ?????? Nema mase,snage,o tehnici i da ne govorim i o drugim fizickim predispozicijama da i nepricam,kontasBIHfan je napisao/la:Upravu si, mozda je bek sa 210 cm.Miljan je napisao/la:niste normali sta lupetate po forumu.gledate da je igrac veci od 2.10 i odmah centar!!!pa sta vam je ljudi,to je samo visina,koja malte ne nista ne znaci...Gdje tehnika,skočnost,atleticizam,mozak ????
*** ŽIVOT ZA IGOKEU ***
Bavcic je Krilni centar a i igra centra i nije 210 vec 209 cm. Vesely je jedan od hiljadu koji sa 211 igra Nisko krilo. Ako te ko bude pitao centarske pozicije su ti i centar i krilni centar. Tako da ne lupetas dzaba, normalno da ce sa 210 biti centar. Nabroj mi eto ti igraca koji sa 210 osim Veselog igra beka ili nisko krilo.Miljan je napisao/la:Neznalice jedna!!!!!!!!! Primjer Bavcica (2.10) pa je li centar ?????? Nema mase,snage,o tehnici i da ne govorim i o drugim fizickim predispozicijama da i nepricam,kontasBIHfan je napisao/la:Upravu si, mozda je bek sa 210 cm.Miljan je napisao/la:niste normali sta lupetate po forumu.gledate da je igrac veci od 2.10 i odmah centar!!!pa sta vam je ljudi,to je samo visina,koja malte ne nista ne znaci...Gdje tehnika,skočnost,atleticizam,mozak ????Jan Vesely takodjer 2.11 pa sta je,je li mozda petica neka,haaa ????
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Day Austin, Hedo Turkoglu.. Onda nekada Magic Johnson.. itd. Ovo su neki koji su mi pali na pamaetBIHfan je napisao/la:Miljan je napisao/la:Bavcic je Krilni centar a i igra centra i nije 210 vec 209 cm. Vesely je jedan od hiljadu koji sa 211 igra Nisko krilo. Ako te ko bude pitao centarske pozicije su ti i centar i krilni centar. Tako da ne lupetas dzaba, normalno da ce sa 210 biti centar. Nabroj mi eto ti igraca koji sa 210 osim Veselog igra beka ili nisko krilo.BIHfan je napisao/la:
Neznalice jedna!!!!!!!!! Primjer Bavcica (2.10) pa je li centar ?????? Nema mase,snage,o tehnici i da ne govorim i o drugim fizickim predispozicijama da i nepricam,kontasJan Vesely takodjer 2.11 pa sta je,je li mozda petica neka,haaa ????
fujjjjj pa Bosko je institucija BiH kosarke kojoj harun nije do koljenaDylan Dog je napisao/la:Neno,sta kazes za ovo,to je onaj tvoj dobri stari Harun![]()
do sada me je odusevio sa nekoliko poteza, ali sada mi ce vala zgadio da te bog sacuva
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Bravo ima i Daye, a ova ostala dvojica njima provjeri visinu opet. Uglavnom mogucnost da ima takvih igraca je 1-2 %.vOluMme je napisao/la:
Day Austin, Hedo Turkoglu.. Onda nekada Magic Johnson.. itd. Ovo su neki koji su mi pali na pamaet
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Bosko je vrh u svom poslu, veceg ga nema. Samo sto Bosko ima jednu veliku manu, a to je da svima soli pamet, da se petlja gdje mu nije mjesto, da svi ostali nemaju pojma, samo da on sve zna...nerminh74 je napisao/la:fujjjjj pa Bosko je institucija BiH kosarke kojoj harun nije do koljenaDylan Dog je napisao/la:Neno,sta kazes za ovo,to je onaj tvoj dobri stari Harun![]()
do sada me je odusevio sa nekoliko poteza, ali sada mi ce vala zgadio da te bog sacuva
Ne branim ja nikog, nego samo kazem kako jeste. Vidjet cemo sta se tacno desilo.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Podsjeca me to na nekogneno#4 je napisao/la:Bosko je vrh u svom poslu, veceg ga nema. Samo sto Bosko ima jednu veliku manu, a to je da svima soli pamet, da se petlja gdje mu nije mjesto, da svi ostali nemaju pojma, samo da on sve zna...nerminh74 je napisao/la:fujjjjj pa Bosko je institucija BiH kosarke kojoj harun nije do koljenaDylan Dog je napisao/la:Neno,sta kazes za ovo,to je onaj tvoj dobri stari Harun![]()
Ne branim ja nikog, nego samo kazem kako jeste. Vidjet cemo sta se tacno desilo.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Ni blizu vjeruj mi. Bosko je to godinama gradio

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.