Francuska - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH
Bez euforije u Pariz !
Sad bez prevelike euforije i hladne glave protiv Francuza 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
ne sam SAFETE uzmi bolan Gvardiolu da trpamo dva put po pet
-
- Kontakt:
haha pa kiša nastaje u oblacima nitko nju nedaje bolanMacbookPro je napisao/la:Joj kretena ovog novinara što Pape mu daje interviju.
Kaže pape cijeli dan samgledao u nebo da padne kiša, izgleda da mi je Bog ispunio želju.
Kaže ovaj kreten: hvala i Njemu ako je od Njega ovo bilo" onako sa nevjericom kaže
Koji kreten

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Istina Beg je tu mogao bolje reagovati. Inace ga branim kada ga bespotrebno napadate ali sto jest jest... Moguce da mu je Spahic malo zasmetao ili je bila neka greska u komunikaciji.harishp je napisao/la:Nemoj im na muku pristajati.Jos kazu da smo i neefikasni.Znaci 450 minuta bez primljenog gola,sva sreca pa sudija ponistu onu usraljotku od Begovica.Da i njega nije u kicmi steglo.calcio je napisao/la:Baraz osiguran, jos jedna utakmica bez primljenog gola. Dokle vise ovako? Susicu odlazi!
- hule_barca
- Kontakt:
prije bih rekao da će vedo početi sa klupe protiv francuza, jer nije spreman bez obzira koliko nam pobjeda treba, vidi se da nije još on pravi, mogao bi poslužiti jedno poluvrijemeCartman je napisao/la:Pobjeda i bez kartona, nije moglo bolje. Sad je jedino dilema ko ce igrat od pocetka u Parizu, Misimovic ili Pjanic? Jer Zahirovic se sigurno vraca u prvih 11.

Mes Que Un Club
Bogami , cestitke Susicu , opet me pozitivno iznenadio.
I svaka cast nasim zmajevima, nebih nikog da izdvajam !
I svaka cast nasim zmajevima, nebih nikog da izdvajam !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
nedostatak komunikacije sa Spahicem...calcio je napisao/la:Istina Beg je tu mogao bolje reagovati. Inace ga branim kada ga bespotrebno napadate ali sto jest jest... Moguce da mu je Spahic malo zasmetao ili je bila neka greska u komunikaciji.harishp je napisao/la:Nemoj im na muku pristajati.Jos kazu da smo i neefikasni.Znaci 450 minuta bez primljenog gola,sva sreca pa sudija ponistu onu usraljotku od Begovica.Da i njega nije u kicmi steglo.calcio je napisao/la:Baraz osiguran, jos jedna utakmica bez primljenog gola. Dokle vise ovako? Susicu odlazi!
Vise mu je Spaha zasmetao nego igraci Luxa, samo ne znam sta bi @harishp napisao da je Keno napravio ovakvu greskicu ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
znas kad bi nam ono protiv francuske sviralicalcio je napisao/la:Istina Beg je tu mogao bolje reagovati. Inace ga branim kada ga bespotrebno napadate ali sto jest jest... Moguce da mu je Spahic malo zasmetao ili je bila neka greska u komunikaciji.harishp je napisao/la:Nemoj im na muku pristajati.Jos kazu da smo i neefikasni.Znaci 450 minuta bez primljenog gola,sva sreca pa sudija ponistu onu usraljotku od Begovica.Da i njega nije u kicmi steglo.calcio je napisao/la:Baraz osiguran, jos jedna utakmica bez primljenog gola. Dokle vise ovako? Susicu odlazi!

ser del barça es el millor que hi ha !
Ne znam sta je opasnije,Lulic na beku il Pandza na stoperu,ali mislim ipak da ce Papac-Spahic biti stoperski tandem u Francuskoj,sad poslije utakmice Sasa nista ne spomenu da ne moze igrati stopera vec rece da mu je svedno ha bio bek ha stoper 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Goalgetter
- Kontakt:
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Pa mislio sam na to da ce jedan od njih, plus Vedo na klupu. Jer sigurno necemo igrat sa dva napadaca, a Ibisevic nije krilo. Ali posto Salihovica nema, mozda zaigraju i Miske i Pjanic. Licno mislim da to ne bi bilo pametno, trebaju nam trkaci u vezi.hule_barca je napisao/la:prije bih rekao da će vedo početi sa klupe protiv francuza, jer nije spreman bez obzira koliko nam pobjeda treba, vidi se da nije još on pravi, mogao bi poslužiti jedno poluvrijemeCartman je napisao/la:Pobjeda i bez kartona, nije moglo bolje. Sad je jedino dilema ko ce igrat od pocetka u Parizu, Misimovic ili Pjanic? Jer Zahirovic se sigurno vraca u prvih 11.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Hoce li neko sad izaci s mogucim protivnicima u barazu?
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
-
- Kontakt:
Bar sam rezultat pogodio.Jimmy from the hood je napisao/la:5:0 večeras, 4 Džeko i Pjanić.

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
- hule_barca
- Kontakt:
miske je večerašnjom predstavom i onom protiv bjelorusije zaslužio da ostane u prvih 11, zajedno sa pjanićem će vjerovatno i igrati u utorak, samo će vedo čekati šansu sa klupe, u to sam siguranCartman je napisao/la:Pa mislio sam na to da ce jedan od njih, plus Vedo na klupu. Jer sigurno necemo igrat sa dva napadaca, a Ibisevic nije krilo. Ali posto Salihovica nema, mozda zaigraju i Miske i Pjanic. Licno mislim da to ne bi bilo pametno, trebaju nam trkaci u vezi.hule_barca je napisao/la:prije bih rekao da će vedo početi sa klupe protiv francuza, jer nije spreman bez obzira koliko nam pobjeda treba, vidi se da nije još on pravi, mogao bi poslužiti jedno poluvrijemeCartman je napisao/la:Pobjeda i bez kartona, nije moglo bolje. Sad je jedino dilema ko ce igrat od pocetka u Parizu, Misimovic ili Pjanic? Jer Zahirovic se sigurno vraca u prvih 11.
Mes Que Un Club
- _karabaja_
- Kontakt:
Ja bi volio da obojica igraju Misimovic kao poluspic sa Dzekom, a Zahirovic da udje umjesto Vede jer ocigledno je da je daleko od zeljene forme i nema neke velike koristi od njega u Francuskoj ako bude igrao od pocetka.Cartman je napisao/la:Pobjeda i bez kartona, nije moglo bolje. Sad je jedino dilema ko ce igrat od pocetka u Parizu, Misimovic ili Pjanic? Jer Zahirovic se sigurno vraca u prvih 11.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
Miske moze onako igrati protiv Luxa, protiv iole bolje repke ne bi se vidio...nazalost. Vrijeme cini svoje.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
Ma da i Bjelorusije...mahalac je napisao/la:Miske moze onako igrati protiv Luxa, protiv iole bolje repke ne bi se vidio...nazalost. Vrijeme cini svoje.
Izadji ti i igraj ma ces da vidis kako je ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.