Pa postoje li takve stolice na ijednom stadionu na Balkanu?Nimla_RZ je napisao/la:Nisam siguran, al mislim da neće...karameldar je napisao/la:A hoce li stolice na tribini biti one iz jednog komada,ili one sto se sklope,jer dosad nisam sjedio na takvim,osim u Arenu u Zenici?
Na nekim maketama što sam gled'o stolice i čitava tribina će izgledati kao i stadion Kamberovića polje u Zenici...
Evo Kamberovića polja
A na ovoj maketi vidiš da tribina izgleda skoro ista...
I da, piše završetak radova 19.01.2012. Može se do tada završit...
Evo još nekih slika...
Rekonstrukcija stadiona u BiH
-
karameldar
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
YNWA!
Joj eno nas na zadnjoj kod Mak Dizdar igramo lopte 
@karameldar ovakve stolice su na svakom stadionu
One k'o u Areni nećeš nać nigdje na Balkanu, barem ne na fudbalskim stadionima...
@Plivadon nemoj molim te...
@karameldar ovakve stolice su na svakom stadionu
@Plivadon nemoj molim te...
Čelik Zenica 1945
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ispod tribine su sobe i sve ostale prostorie stvarno fino europski,nasi momci zasluzuju ovo ali me onaj od srpske repke impresionirao negdje sam gledo neku reportazu stvarno ljep
svoj ti pos'o !
ovo strasno izgleda jos pogotovo ova slika izdaleka , tj gore negdje prema smetovima 
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
zmaj_Bosne je napisao/la:Kod nas ne treba mreža , mi smo kulturna sredina![]()
Ovo izgleda sjajno
Ima li sa druge strane tribina
A ovaj kamp u Zenici ,hoće li na njemu moći igrati npr mlade repke U17,U19 utakmice ,ili će on služiti samo za pripreme reprezentacije
U ovom kompleksu ,pravi li se neki hotel ,da se mogu praviti okupljanja mlađin selekcija i testiranja igrača ,npr redovno praviti neke kampove za mlade talente i dr.
-
karameldar
- Kontakt:
Koristiće ga sve reprezentacije Bosne i Hercegovine i svi pogoni NK Čelik Zenica! A hotel je mislim u tribini ili ispod, nisam siguran...J.Goerges je napisao/la: A ovaj kamp u Zenici ,hoće li na njemu moći igrati npr mlade repke U17,U19 utakmice ,ili će on služiti samo za pripreme reprezentacije
U ovom kompleksu ,pravi li se neki hotel ,da se mogu praviti okupljanja mlađin selekcija i testiranja igrača ,npr redovno praviti neke kampove za mlade talente i dr.
@karameldar travu će mislim donijeti sa Smetova, zeničke planine...
Čelik Zenica 1945
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ima sa druge strane stara tribina, koja će se rušit i pravit ista ovakva kao na slici, samo bez unutrasnje infrastrukture (osim WC). Neko još reče da bi ova mogla biti i veća, takodje sve će biti natkriveno.J.Goerges je napisao/la:zmaj_Bosne je napisao/la:Kod nas ne treba mreža , mi smo kulturna sredina![]()
Ovo izgleda sjajno![]()
Ima li sa druge strane tribinaako nema jeli u planu da se pravi i kolko prima navijača ova postojeća
![]()
A ovaj kamp u Zenici ,hoće li na njemu moći igrati npr mlade repke U17,U19 utakmice ,ili će on služiti samo za pripreme reprezentacije
Dragon Town
Svaka cast za Gradacac, jer ova tribina stvarno izgleda super, a jos kad se pokrije, pa to ce biti milina za oci. I za vece gradove od Gradačca ovakva tribina na sve cetiri strane bila bi cista perverzija i sasvim dovoljno za 95% klubova u BiH, tacnije i previse za vecinu.
Koliki je kapacitet ove tribine i kad se moze ocekivati pocetak natrkivanja, te izgradnje tribine sa druge strane? I imaju li u planu praviti barem neke manje trbine iza golova?
Koliki je kapacitet ove tribine i kad se moze ocekivati pocetak natrkivanja, te izgradnje tribine sa druge strane? I imaju li u planu praviti barem neke manje trbine iza golova?
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Gradacac, respekt
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
NeRi_K je napisao/la:Svaka cast za Gradacac, jer ova tribina stvarno izgleda super, a jos kad se pokrije, pa to ce biti milina za oci. I za vece gradove od Gradačca ovakva tribina na sve cetiri strane bila bi cista perverzija i sasvim dovoljno za 95% klubova u BiH, tacnije i previse za vecinu.
Negdje oko 2800 sve sa ložom koja ima jedno 50-tak, natkrivanje treba da počne tako da se može završiti do zime.
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Kako sam dobio informacije za stadion u Gradaccu jeste da je sljedeca faza nadkrivanje ove nove tribine,te postavljanje reflektora i semafora.To bi se trebalo zavrsiti do kraja ove sezone, tj. odprilike u ljeto 2012 godine.
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
kad bi se izgradile tribine iza golova ovaj stadion u Gradaccu bi izgledao bas kao ovaj u Velikoj...predobar stadion za nase uvijete...stadion Kamena ima kapacitet da primi oko 8000 ljudi...nadam se da ce u Gradaccu niknut nesto jako slicno, jos kad bi natkrili bilo bi ekstra

samo da taj stadion nekad ne postane ono sto je danas stadion Kamena

samo da taj stadion nekad ne postane ono sto je danas stadion Kamena
ovaj u Velikoj mi je bas sminka
po kapacitetu je recimo kao ovaj u BL medjutim kad ovako ima lijepo 4 tribine pa to je milina vidjeti i gledati utakmicu na istom 
Previše sanjate brate mili!
1. ja ne znam sta ovdje ima da se sanja kad ovdje ljudi postavljaju slike zavrsenih rekonstrukcija ili maketa (ako prave makete znaci nesto se pocinje taman i ne izvrsili pocinju da rade) 2. a i da sanjamo pa sta ? 
Još malo stadiona u Cazinu:

Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.