I mene ovo interesuje, al mišljenja sam da to nije urađeno...bagrcavi je napisao/la:Šta je bilo sa onim najavama da će se raditi novi travnjak na bilinom i da će imati podno grijanje i novu drenažu ?Jel' to urađeno ili je u planu da se radi ?
Zasad ne.Nimla_RZ je napisao/la:Drugih tribina nema?
Pa sinoć si mogao vidjeti kako je urađena drenažahamlet je napisao/la:I mene ovo interesuje, al mišljenja sam da to nije urađeno...bagrcavi je napisao/la:Šta je bilo sa onim najavama da će se raditi novi travnjak na bilinom i da će imati podno grijanje i novu drenažu ?Jel' to urađeno ili je u planu da se radi ?
Pa zar se ne mogu napravit ova 4 zapadabadblueboylivno je napisao/la:Bože, kakvo pitanje![]()
Inače, ovo s Bilim... ako je ovo gore nadogranja postojećeg stadiona, ja sam retardiran. Tko je na osnovu postojećeg stadiona uspio izbaciti ovakav plan, svaka mu čast.
Iskreno se nadam da će se ovo uraditi što prije. Ova država nema para da se prave ovakvi stadioni u svakom gradu ali jedan za repku se valjda može napraviti. Zaslužili su momci da igraju na boljem stadionu od ovoga na kojem igraju trenutno. Na kraju krajeva i stadion je ogledalo reprezentacije.hamlet je napisao/la:FIFA centar za nogometnu reprezentaciju BiH u Zenici će, očekivano, u budućnosti dovesti do proširenja Bilinog Polja!?
[youtube][/youtube]
Mogu, ali to nije nadogradnja, to je skoro potpuna rekonstrukcija stadiona, gdje bi ostala samo ova zapadna tribina, samo taj dio. Sve ostalo bi bilo novo - ostale tribine, krov, fasada, dio oko stadiona. Dakle, nije riječ ni o kakvoj nadogranji - praktički nov stadion.hamlet je napisao/la:Pa zar se ne mogu napravit ova 4 zapadabadblueboylivno je napisao/la:Bože, kakvo pitanje![]()
Inače, ovo s Bilim... ako je ovo gore nadogranja postojećeg stadiona, ja sam retardiran. Tko je na osnovu postojećeg stadiona uspio izbaciti ovakav plan, svaka mu čast.Meni baš isto izgleda...
odlicne slike,puno hvala! Centar je fenomenalan,nesto predobro za nase Zmajeve! ovo ce do proljeca biti gotovo,taman da se pripremamo u Zenici za EP,aBd!kinder_jaje je napisao/la:
Uploaded with ImageShack.us
jos slika ovog centra
de mi link na pvt ako nije problemdelko je napisao/la:http://www.****/index.php?option=com_content&view=article&id=4339%3Aod-ponedjeljka-izgradnja-sjeverne-tribine&catid=48%3A2010-06-28-09-31-46&Itemid=113
ako sutra-prekosutra budem imao vremena oticicu na stadion da to vidim i ako su nesto radili tj RASKRCILI SVE kako kazu da uslikam i tako toinace za one koji ne znaju sjever je tamo gdje su bili gosti ona skela gdje je
jbg nece ovdje cio link uglavnom krece izgradnja sjevera na Gradskom u Banjaluci u ponedjeljak valjda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.