FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

dzenidm
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la dzenidm » 09 avg 2009, 19:57

isakovich je napisao/la:fakat se ovde buba previse u prazno,,pa samo je 1. kolo u pitanju,,kako ste svi profesionalci jbte....dajte malo optimizma za svoj klub..VOLIM BAYERN
tako je brate, treba imati vjere da ovi momci mogu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 avg 2009, 20:01

Budimo realni, drugo poluvrijeme Bayern ubio Hoffenheim. Koliko samo šansi, kako igra Baumjohan, Gomez niđe veze do sada.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 09 avg 2009, 20:03

Evo ga Bajram za Timu, Bommel pauzira mjesec dana. Ima na indexu koga interesuje.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 09 avg 2009, 20:26

Trasimaco je napisao/la:Ako ja dobijem na bingu, kupicu sebi stan u Dubaiu. :mrgreen:
Vi se, do slijedeceg susreta, mozete pokriti usima i gledati majstore, naravno, one iz Münchena koji vas naderase, uzese mjeru, nabise, razvalise...jednom rjecju pobjedise :D
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 09 avg 2009, 20:31

secer je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la:Ako ja dobijem na bingu, kupicu sebi stan u Dubaiu. :mrgreen:
Vi se, do slijedeceg susreta, mozete pokriti usima i gledati majstore, naravno, one iz Münchena koji vas naderase, uzese mjeru, nabise, razvalise...jednom rjecju pobjedise :D
Hehehe... seceru, bas si sladak/slatka! :mrgreen:
OK, znam ja da je Bayernu ogroman uspjeh dobiti United, zato i shvatam toliko veselje. Nema veze sto se radilo o pripremnom mecu koji nije zvanican, je li tako? ;) A sto se tice pravog takmicarskog meca, e tu bih volio vidjeti omjer snaga. Mozda i dođe do toga ove sezone. Onda cemo se naslađivati, seceru! :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 09 avg 2009, 20:50

Trasimaco je napisao/la:Postao/la Trasimaco dana 09 aug 2009, 20:31

secer je napisao/la:

Hehehe... seceru, bas si sladak/slatka! :mrgreen:
OK, znam ja da je Bayernu ogroman uspjeh dobiti United, zato i shvatam toliko veselje. Nema veze sto se radilo o pripremnom mecu koji nije zvanican, je li tako? ;) A sto se tice pravog takmicarskog meca, e tu bih volio vidjeti omjer snaga. Mozda i dođe do toga ove sezone. Onda cemo se naslađivati, seceru! :mrgreen:
uredu neka dodje ali bolje je za man utd da nedodje prijatelju jer sjeti se ko nije igrao u ovom pripremnom mecu ribery olic toni klose .... ;) jer bi vas unistili na allianz areni a na old traffordu nebi izgubili vise od 1-0 ako veliko ako bi izgubili
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 09 avg 2009, 22:20

Ma prijatelju, samo opusteno. Da se vi kako mozete docepati te titule i rijesiti se tih zlocestih vukova koji vas maltretiraju... A onda mozete razmisljati o Unitedu i ostalim velikanima. ;)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 avg 2009, 22:25

Ne sekiraj se ti za Bayern, bolje bi bilo da se malo zabrines za United, vidis da iz dana u dan sve losije igraju. Titula vam ove godine izgleda predaleko, pa bolan gradski rival ce vas ocijepat, a da ne govorim za ostale.

Raja sorry za offtopic.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 09 avg 2009, 22:33

omerbavarac je napisao/la:Ne sekiraj se ti za Bayern, bolje bi bilo da se malo zabrines za United, vidis da iz dana u dan sve losije igraju. Titula vam ove godine izgleda predaleko, pa bolan gradski rival ce vas ocijepat, a da ne govorim za ostale.
Kao sto rekoh ovom tvom kolegi, samo opusteno. ;) Sve ce se vidjeti jako brzo.
A po cemu si to zakljucio da United igra sve losije? Po danasnjoj utakmici? :mrgreen: Onda stvarno ne znam sta si gledao. Gradski rival? Nisam znao da United ima nekog rivala u gradu. :mrgreen: Titula daleko? Ona je uvijek najbliza OT, zapamti to. Nije valjda da i to moram objasnjavati?
Ja znam kome je ovdje titula daleko. I sve dok Bayern ne bude imao igrace poput te legende na tvom avataru, ostali ce da ih maltretiraju. Ovo iskreno govorim.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 avg 2009, 22:41

Don't worry be happy.
Budi siguran da cete tesko do titule.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 09 avg 2009, 22:50

ma svida mi se dosta toga u bajernu ove godine, iskusan trener i sirok kadar dobrih igraca... moglo bi ovo biti dobro ove godine vjerujte mi, ako je iko skeptik sto se tice bajerna onda sam to ja, vjerujte mi ima nesto u ovim momcima....ozb bez zajebancije

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 09 avg 2009, 22:54

dzenidm je napisao/la:ma svida mi se dosta toga u bajernu ove godine, iskusan trener i sirok kadar dobrih igraca... moglo bi ovo biti dobro ove godine vjerujte mi, ako je iko skeptik sto se tice bajerna onda sam to ja, vjerujte mi ima nesto u ovim momcima....ozb bez zajebancije
nego Ballack hoces li se vratit u Bayern :D
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 09 avg 2009, 22:56

rob do bagro je napisao/la:
dzenidm je napisao/la:ma svida mi se dosta toga u bajernu ove godine, iskusan trener i sirok kadar dobrih igraca... moglo bi ovo biti dobro ove godine vjerujte mi, ako je iko skeptik sto se tice bajerna onda sam to ja, vjerujte mi ima nesto u ovim momcima....ozb bez zajebancije

samo tijelo nista mi ne znaaci - zabranjeno pusenje........... nikad ja nisam otisao :D

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 09 avg 2009, 22:59

dzenidm je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:

samo tijelo nista mi ne znaaci - zabranjeno pusenje........... nikad ja nisam otisao :D
Uvijek si nam dorodosao :D
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 09 avg 2009, 23:08

omerbavarac je napisao/la:Don't worry be happy.
Budi siguran da cete tesko do titule.
Normalno da ce biti tesko. Kada to nije tesko u Engleskoj? Ali i pored toga, opet je tri puta UZASTOPNO osvojena titula. Sta ti to govori? 8-)
I Bayernu ce biti tesk... pardon, nemoguce doci do titule! :mrgreen:

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 10 avg 2009, 08:28

sreća danema van bomela nadam se makar pola sezone
a lahm bi se trebao vratiti na lijevog beka puno je bolji
neka nađe neko rjesenje za desnog beka

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 10 avg 2009, 10:10

iz trece sam ali peko ovog sto napisa ovaj englez se ne prelazi
vazda mi za oko zapadne kako se punim ustima kaze engleeeeeeesssskkkaaaa liiiiigga
kad ih cojk slusa reko bi tamo sami svemirci igraju
kakva ba engleska liga i kakvi bakraci
zasto su najbolji
zbog para
sta me kod bosnje nervira je to sto pusta da drugi misle njegovom glavom
daleko od toga da je bosnjo glup naprotiv al da ne voli mislit to je istina
nek drugi misle a bosnjo ce usvajat
pocevsi od politike iliti gradjanske kvalite zivota pa zavrsno sa bezvrijednim ali najzanimljivijim tj fudbalom
nije mjesto gdje bi piso o politici a imao bi podosta reci
malo cu o bezvrijednom iliti fudbalu
negdje ti je nas bosnjo cuo da je ta engleska liga najjaca pa se latio toga ko **** 10 zapovjedi
i na forumu imamo primjer koji bas odgovara a to je tema o hasanu
na toj temi primjera za razmisljanje tudjom glavom imamo na izvoz
velika vecina tih pljuvaca hasana uzivo nije ni vidjela kamoli da mu je ruku stisla a da ne govorimo o razgovoru u 4 oka
ako im je vc dokazano u vezi hase i srbije onda ce naci barem nekakav polovan namjestaj samo da proguraju neko tudje misljenje koje su usvojili
no da se mi vratimo temi
neka mi neko od stovatelja engleske lige iznese dokaze da je trenutno jaca od bl
imaju 4 tima koji igraju ostalo je kash koji je prosle sezone wolfsburg nabijao po zelji
u kupu uefa im nije bilo ni traga
lp ok ona 4 tima
od 20 imaju 4
od ta 4 celzi je beton dok je kod ostalih rasprodaja najboljih igraca sto ce se odraziti u ovoj sezoni
ove godine kucu stavljam na volfsburg i bayern protiv bilo kojeg od ta 4
izmjesani tim bayerna pokaza granice aktuelnom prvaku te lige i to bez najboljeg igraca
da ne spominjem papine zhabojedce koje bayo razvali gore nego sto bi fortunu razvalio
nemojte mi samo zapocinjat sa uefom
bilo bi jedako ako bi ja poceo o ku.rvi.nom postenju
mogao bi poceti nabrajati razne skandale a najsvjeziji je ovorebo pa malo dalje do casnih sudija koje su zakidale nasu reprezentacju
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 avg 2009, 13:01

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 10 avg 2009, 13:23

E moj seceru, sta ti ovdje napisa da mi je samo znati? Ali valjda sam ja glup i ne znam misliti svojom glavom pa to ne kontam. Ako ti trebaju dokazi da je Premiership jaci od BL, onda ne znam gdje si ti bio sve ove godine. I normalno da ce svi sa punim ustima govoriti o toj ligi kada je miljama ispred drugih. A tu kucu ne ulazi niposto, to ti toplo preporucujem. Vjerujem da je ovaj tekst samo posljedica trece smjene. Kad se naspavas, mozda nesto logicno i povezano napises, pa cemo komentarisati.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 10 avg 2009, 14:53

joj kako ovi Bavarci imaju visoko misljenje o sebi to je zanepovjerovati...vidim ovdje neki ruku u vatru stavljaju da bi prosli bilo koji Engleski tim tj. ekipe iz velike 4,uhh kako se samo dizete visoko iznad svojih mogucnosti :lol:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.