FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
samosarajvo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
opet, adi odlican za sad. Snosi malu krivicu za auto gol ... sjetite se u prijedoru sta je branio, na Kosevu listici jednu sansu skino..bilo je jos intervencija dobrih...broj 1 za sad
pa prpa je, moras ih shvatitisjever je napisao/la:Jel nas ovo zahebase za derbi
Adi je zasad vrlo dobar golman i nema potrebe za nekim promjenama
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Vječiti derbi bez Hordi zla na Grbavici
Zbog učestalih huliganskih ispada do kraja polusezone N/FS BiH zabranio prisustvo gostujućih navijača na mečevima Premijer lige
Zbog učestalih huliganskih ispada do kraja polusezone N/FS BiH zabranio prisustvo gostujućih navijača na mečevima Premijer lige
-
hordas1987
- Kontakt:
ma svake godine ne mozemo na grbavicu da podrzimo svoj tim , prosle godine nas zahebaje mladi osim ove godine stari osim !!!sjever je napisao/la:Jel nas ovo zahebase za derbi
PA DOKLE VISE ????
nek kazene one sto prave probleme a ne svee
hordas1987 je napisao/la:ma svake godine ne mozemo na grbavicu da podrzimo svoj tim , prosle godine nas zahebaje mladi osim ove godine stari osim !!!sjever je napisao/la:Jel nas ovo zahebase za derbi
PA DOKLE VISE ????
Ma idemo na Kosevo bice nas vise nego njih.**** kaze Amar tata ja necu Horde na Grbavici oni mi se jugaju.I to je kjaj pjice.
ha hasenci-071 je napisao/la:hordas1987 je napisao/la:ma svake godine ne mozemo na grbavicu da podrzimo svoj tim , prosle godine nas zahebaje mladi osim ove godine stari osim !!!sjever je napisao/la:Jel nas ovo zahebase za derbi
PA DOKLE VISE ????
Ma idemo na Kosevo bice nas vise nego njih.**** kaze Amar tata ja necu Horde na Grbavici oni mi se jugaju.I to je kjaj pjice.
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ko ... h-navijaca" onclick="window.open(this.href);return false;
je.biga iskreno mi je zao
Sto tata Osim štima sinčiću atmosferu. Treba im odmah dati tri boda bez igranja utakmice tad bi najsretniji bili !
U novi boj ...
Sad ispada da gostujuci navijaci samo prave nerede, a ne domaci........smjesno!!!
meni samo nije jasno sta se previshe sekirate...najbolje je da pokupujemo cijeli sjever i zavrsena prica niko te ne moze izbaciti s tribina...dodjes ko gospodin bez obiljezja i navijas kao kod kuce ha ja...
KHAJ PHICE !!!
ma kupiti kartu i na sjever...ne sumnjam da ce se tu formirati i kop koji ce citavom tekmom bodriti Sarajevo...
jedino je bitno da ove serbe koji sve kontrolisu u savezu i koji zele da uniste sve sto vrijedi u ovoj drzavi zajebemoo...nema razloga da pljujemo po osimu ili po manijacima ,oni su najmanje krivi za ovo sto se sada desava...i oni gube ogromne novce na nama..
u ovakvoj situaciji,najmanje odgovara i nama i manijacima da se izmedzu sebe svadjzmo i mrzimo...sto ako malo razmisliti oni i hoce, i na kraju krajeva to im je i cilj da urade...zavadi pa vladaj..ajmo ljudi malo pametniji budite..
jedino je bitno da ove serbe koji sve kontrolisu u savezu i koji zele da uniste sve sto vrijedi u ovoj drzavi zajebemoo...nema razloga da pljujemo po osimu ili po manijacima ,oni su najmanje krivi za ovo sto se sada desava...i oni gube ogromne novce na nama..
u ovakvoj situaciji,najmanje odgovara i nama i manijacima da se izmedzu sebe svadjzmo i mrzimo...sto ako malo razmisliti oni i hoce, i na kraju krajeva to im je i cilj da urade...zavadi pa vladaj..ajmo ljudi malo pametniji budite..
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 08 okt 2011, 13:37, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trebalo bi a u inat dusmanima ove nase jedine ko u stilu engleza bez ikakvih obiljeza u zdenku i lagano pratit i bodrit nase Sarajevo 
Mi se ne furamo mi smo furka.
kao sto smo svojevremeno "upali" na Vrapcice!!adnanhz je napisao/la:Trebalo bi a u inat dusmanima ove nase jedine ko u stilu engleza bez ikakvih obiljeza u zdenku i lagano pratit i bodrit nase Sarajevo
NI ZAKONI NI ZABRANE NE MOGU SPRIJECITI HORDANJE
FK SARAJEVO.
ne znam sta se vi sa foruma zalite kad vas pola vidim da ste online ovdje kad sarajevo gostuje
mislim da sebi pridajete previse znacaja jer sigurno nisu horde zla te zbog kojih je ova odluka donesena niti to ima ikakve veze sa pomaganjem zelji ili nekom zavjerom protiv FK Sarajevo.
po meni je bolje i ova zabrana nego da svaki vikend citam o balavcima kojima su nacionalizam i huliganizam udarili u glavu.... zalosno je to sto navijaci vise ne bodre svoj tim zbog nekih sportskih motiva i sto su stavili sebe ispred klubova za koje oni kao "žive".
mislim da sebi pridajete previse znacaja jer sigurno nisu horde zla te zbog kojih je ova odluka donesena niti to ima ikakve veze sa pomaganjem zelji ili nekom zavjerom protiv FK Sarajevo.
po meni je bolje i ova zabrana nego da svaki vikend citam o balavcima kojima su nacionalizam i huliganizam udarili u glavu.... zalosno je to sto navijaci vise ne bodre svoj tim zbog nekih sportskih motiva i sto su stavili sebe ispred klubova za koje oni kao "žive".
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Ma na Kosevu napraviti spektakl,postaviti veliki tv ekran i bodriti momke. 
- Hordas Doboj
- Kontakt:
- Neandertalac
- Kontakt:
Nece ne boj se , naci cemo vec nacina da se zajedno odbranimo protiv pokusaja rusenja derbija u kome ucestvuju dva najveca BiH kluba !hz033 je napisao/la:Ubiše prazik u gradu !
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 21 gost.