Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
Veceras po pobjedu i da osiguramo Euro. Grci moraju napadat dok nama odgovara i bod i tu vidim nasu prednost.
Sretno decki.
[youtube][/youtube]
Sretno decki.
[youtube][/youtube]
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Prejadno je ovo zasada, nismo imali prilike igramo presporo. Znam da nam je bod dovoljan ali cu radije da izgubimo nego ovako jadno prođemo dalje.
sry na duplom postu
Grcka dala 2 gola...oj sramote.
Nadam se da Bilic ima iti malo obraza i da odlazi poslije ovoga, koje smece od ekipe

Samo da nadodam da su smradovi Grcki istukli dvoje djece od po 10 i 11 godina i navodno gađali lika molotovim koktelom
Komentar Bilica nakon utakmice
[youtube][/youtube]
sry na duplom postu
Grcka dala 2 gola...oj sramote.
Nadam se da Bilic ima iti malo obraza i da odlazi poslije ovoga, koje smece od ekipe

Samo da nadodam da su smradovi Grcki istukli dvoje djece od po 10 i 11 godina i navodno gađali lika molotovim koktelom

Komentar Bilica nakon utakmice

[youtube][/youtube]
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
eh, ako smo mi deveti, kakve su onda ove reprezentacije iza nasRosas7 je napisao/la:Hrvatska deveta, preskočena Argentina
Fifin poredak reprezentacija za mjesec rujan donio je promjenu na samom vrhu. Nizozemsku je nakon jednomjesečne vladavine na poziciji lidera zamijenila Španjolska. Hrvatska je pak vratila na deveto mjesto...
Osim Nizozemske, pad je doživjela i Engleska, no za čak četiri mjesta pa se sada nalazi na osmoj poziciji.
Za mjesto slabiji su izabranici Slavena Bilića koji su u ukupnom poretku preskočili Argentinu. Kolovoz je Hrvatska završila na posljednjem mjestu što se društva deset najboljih vrsta tiče.
Reprezentacija Urugvaja stigla je do visokog četvrtog mjesta što joj je najbolji rezultat ikad, a za tri je mjesta napredovao i Portugal, trenutno peta nogometna nacija.
Nadomak top 10 nalazi se Grčka, dok je Švicarska napredovala za 12 pozicija, Bosna i Hercegovina za 17, Mađarska 18, a Armenija za čak njih 27.
Idući poredak FIFA će objaviti 19. listopada 2011. godine.
FIFA, poredak reprezentacija:
1. Španjolska 1605
2. Nizozemska 1571
3. Njemačka 1290
4. Urugvaj 1184
5. Portugal 1158
6. Italija 1142
7. Brazil 1132
8. Engleska 1089
9. Hrvatska 1057
10. Argentina 1024

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Bilicu, ubij se. Ili jednostavno odstupi. Rekao sam to davno i ponovio stotinu puta, prejadno je ne biti prvi u ovakvoj skupini ili ne pobijediti onakvu Grcku. Sramota.
...Život za Široki...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Gled'o sam sinoć emisiju poslije utakmica (i kombinov'o posljednjih 30-ak minuta sa mečom Srbija - Italija) i dobro je rek'o Štimac:"Hrvatska je nakon čuvenog poraza od Turske na EP-u, odigrala samo jednu dobru utakmicu i to onu protiv Bjelorusije". Bilo je tu još nekih komentara, al' ovaj svakako pije vodu. Nije ni Štimac neki majstor da se razumijemo, al' onu letargiju primijeti svako ko je gled'o prijašnju i sadašnju reprezentaciju Hrvatske. Velika razlika je, mora se priznati.
Helem, zašto nije Šimunić kao kapiten u sinoćnjem meču izašao pred kamere? To me je također začudilo, jer treba dići glavu i nakon poraza, a ne samo nakon pobjede. Bilić je opet po svom pokušavao izvući situaciju, al' nije uspjelo (barem ona priča ne pije vodu
). Sve u svemu, nakon baraža se treba okrenuti nekom novom imenu na klupi Hrvatske. Očito je da Bilić više ne može doprijeti do momaka na najbolji mogući način, te da je došlo do svojevrsnog zasićenja sa obiju strana. Ja tipujem na Cicu. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
bruka i sramota moj bilicu,ne igramo nikako lose lose lose,onakvu grcku nemozemo dobit

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Ima još kombinacija za izbjeći dodatne, dobiti Latviju, može i Nizozemska dobiti svedsku pa smo najbolji drugi.To je najrealnija kombinacija.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Sinoć rekoše da je skoro pa nemoguće da Hrvatska bude najbolja drugoplasirana ekipa. Dakle, ne zavisi to samo od meča Holandija - Švedska.England je napisao/la:Ima još kombinacija za izbjeći dodatne, dobiti Latviju, može i Nizozemska dobiti svedsku pa smo najbolji drugi.To je najrealnija kombinacija.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
- Kontakt:
Trenutno stanje:Monolog je napisao/la:Sinoć rekoše da je skoro pa nemoguće da Hrvatska bude najbolja drugoplasirana ekipa. Dakle, ne zavisi to samo od meča Holandija - Švedska.England je napisao/la:Ima još kombinacija za izbjeći dodatne, dobiti Latviju, može i Nizozemska dobiti svedsku pa smo najbolji drugi.To je najrealnija kombinacija.
1.Portugal 16 bodova +10
2.Danska 16 bodova +8
Danska-Portugal X i oboje idu direktno.... Nizozemci će razbit Švedsku
ps. mi navijamo za Portugal i uz našu pobjedu od 3-0 to je to
ps. mi navijamo za Portugal i uz našu pobjedu od 3-0 to je to
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- BH Patriot
- Kontakt:
Da li je sinoćnji rezultat realan ili su domaćini imali samo dozu sreće ?
- Nisam bio u mogućnosti da pratim meč Grčka-Hrvatska pa zato pitam.

Livin' La Vida Loca ;)
Bolje da nisi a rezultat je u neku ruku realan.BH Patriot je napisao/la:Da li je sinoćnji rezultat realan ili su domaćini imali samo dozu sreće ?
Sudac je imao dvostruke kriterije ali to nemoze bit opravdanje za poraz, mi smo bili losiji i to je to.
MIslim da smo samo jednu pravu priliku imali...ali ni Grci nisu bili bolji, zapravo do 70 minute su bili jednako losi kao i mi, samo oni su lupali i cekali svoju priliku.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- BH Patriot
- Kontakt:
Stvarno šteta, dakle u baražu Hrvatska, Crna Gora, Srbija i Bosna (al' imamo mi šansi za prvo mjesto).
- Samo nam još fale epski balkanski dueli i neredi, te da nas UEFA izbaci iz ovog takmičenja.
- Samo nam još fale epski balkanski dueli i neredi, te da nas UEFA izbaci iz ovog takmičenja.

Livin' La Vida Loca ;)
Sve vodi ovome scenarijuBH Patriot je napisao/la:Stvarno šteta, dakle u baražu Hrvatska, Crna Gora, Srbija i Bosna (al' imamo mi šansi za prvo mjesto).

Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- BH Patriot
- Kontakt:
Kakvo je vrijeme i za očekivati je takvo nešto 

Livin' La Vida Loca ;)
- M. Scofield
- Kontakt:
Iskreno nezna se tko je bio gori, Grci izveli dva kornera i dali dva gola, Hrvatska je imala mali peh kod rezultata 1:0 ozlijedio se Kalinić a sve zamjene su bile izvršene pa smo morali stizati rezultat sa igračem manje, a na kraju i sa dva igrača manje jer se ozlijedio i Mandžo. Mislim da Slaven mora otići potrošio je sve kreditie i u baraž moramo ići sa novim izbornikom. Nemamo igre nažalost, a najgore mi je od svega što ću Grke gledat na Euru ono što oni igraju nije nogomet.BH Patriot je napisao/la:Da li je sinoćnji rezultat realan ili su domaćini imali samo dozu sreće ?
Audere est Facere
Imaju oni još posla, treba pobjediti Sloveniju u gostima. Ma najbolje da odu direktno/kroz baraž Španjolska, BiH, Turska (Belgija), Estonija i Armenija pa da vidi svijet u kakvoj je skupini BiH prošle kvalifikacije izborila baražBH Patriot je napisao/la:Stvarno šteta, dakle u baražu Hrvatska, Crna Gora, Srbija i Bosna (al' imamo mi šansi za prvo mjesto).

Hrvatska-Srbija neće moći igrati u baražu jer će obadvoje biti nositelji....
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Ako i jedna i druga reprezentacija prođu u baraž,realno je očekivati da jedan par budu Bosna i Hercegovina-Hrvatska,a još realnije očekivati velike migracije iz gradova Hercegovine...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Gledao sam dobar dio utakmcie (malo kombinirao s demoliranjem LuksićaBH Patriot je napisao/la:Da li je sinoćnji rezultat realan ili su domaćini imali samo dozu sreće ?

Pobijedila je manje grozna reprezentacija. Ove pi'čke su otišle po bod i osvetilo im se. Ali više su me zasmetale Bilićeve izjave nego sam poraz i gubitak izravnog plasmana.
Hayley <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.