Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Ne moze lopte primiti kako treba.Ako bude igrao protiv francuza nece se moci sastati sa loptom,a kamoli sta vise.Pa protiv amatera iz Luksemburga se patio zamislite sta ce biti protiv ozbiljne reprezentacije.Ja nemam nista protiv momka,ali je ocigledno najslabija karika u ovom timu.I stvarno ga ne bi volio gledati u Parizu u pocetnih 11.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
- BH Patriot
- Kontakt:
^Ne bih se složio s tobom Vedad je dugo izbivao sa terena, te sinoćnji meč mu je bio prvi nakon teške ozljede. Izborio je jedanaesterac za naš tim, te je imao nekoliko solo prodora, ali jednostavno nije imao sreće da puca u okvir gola.
Livin' La Vida Loca ;)
Ali opet treba imati u vidu da smo protiv amatera igrali.Ja bi u Parizu umjesto Ibisevica ubacio Zahirovica jer momak moze trcati za trojicu i sigurno ce presjeci bezbroj lopti.A Ibisevica po potrebi ubaciti zadnjih 20 min jer ako startamo sa njim sigurno cemo do poluvremena biti u zaostatku.BH Patriot je napisao/la:^Ne bih se složio s tobom Vedad je dugo izbivao sa terena, te sinoćnji meč mu je bio prvi nakon teške ozljede. Izborio je jedanaesterac za naš tim, te je imao nekoliko solo prodora, ali jednostavno nije imao sreće da puca u okvir gola.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
- BH Patriot
- Kontakt:
I sam Sušić je najavio da ćemo protiv Francuske startati samo s jednim napadačem (Džeko), jer ulogu favorita ima domaćin Francuska i kada pogledamo realnu situaciju mi smo autsajderi u ovom meču. Nitko nije ni očekivao Vedada u prvih XI da se razumijemo.
- Imam predosjećaj da će biti nešto slično ovome:
--------------------------------Begovic--------------------------------
Mujdza-----------Spahic-----------------Papac-----------------Lulic
------------Zahirovic---------Rahimic--------Medunjanin------------
----------------------Pjanic------------Misimovic-------------.---------
----------------------------------Dzeko-----------------------------------
Livin' La Vida Loca ;)
BH Patriot je napisao/la:I sam Sušić je najavio da ćemo protiv Francuske startati samo s jednim napadačem (Džeko), jer ulogu favorita ima domaćin Francuska i kada pogledamo realnu situaciju mi smo autsajderi u ovom meču. Nitko nije ni očekivao Vedada u prvih XI da se razumijemo.![]()
I ja bih ovako krenuo, s tim sto bi umjesto Medunjanina ubacio Salihovica (ako bude spreman) koji je veci borac od Hareta, a sa onim crncima ce nam to i trebati......
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
- BH Patriot
- Kontakt:
^Salihović neće biti spreman za Francusku, a i za novine je dao intervju i rekao je sljedeće:
"Idem sa suigračima u Francusku, ali samo ću ih bodriti, jer još nisam spreman."
"Idem sa suigračima u Francusku, ali samo ću ih bodriti, jer još nisam spreman."
Livin' La Vida Loca ;)
Opet ga nema kad nam najvise treba.......BH Patriot je napisao/la:^Salihović neće biti spreman za Francusku, a i za novine je dao intervju i rekao je sljedeće:
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
- BH Patriot
- Kontakt:
To je to. Za Pariz ipak mislim da bi mogo najbolje pomoci kao joker.Principatus je napisao/la:Napravio razliku na terenu. Tacka.
Ja koliko znam Hasagic ce braniti,a ne Begovic.BH Patriot je napisao/la:I sam Sušić je najavio da ćemo protiv Francuske startati samo s jednim napadačem (Džeko), jer ulogu favorita ima domaćin Francuska i kada pogledamo realnu situaciju mi smo autsajderi u ovom meču. Nitko nije ni očekivao Vedada u prvih XI da se razumijemo.![]()
A sto se tice vede,pa dobro,solidno,ali moze i mora bolje,ali imao je tu povredu,teren je bio tezak,jedino sto me malo iznerviralo je kad je izasao 1 na 1 sa golmanom i pogodio vanjski dio mreze,mislim da je mogao bolje tu reagovati,ali nema veze.
- BH Patriot
- Kontakt:
Najmanje je važno tko će braniti, jer se radi o dvojici vrhunskih golmana. 
Livin' La Vida Loca ;)
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Vedo sinoc solidan ....nadom sam se malo boljoj igri alll ettt povreda i ne igranje je ucinilo svoje .....drago mi je bilo kad sam cuo nakon njegovog promasaja kad je izasao sam pred golmana kako navijaci govore njegovo ime kao znak podrske sto mu je naravno bilo potrebno ...ja sam ocekivao da ce ga obasut zvizducima i psovkama ....svaka cast i Vedi i navijacima
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
BH Patriot je napisao/la:I sam Sušić je najavio da ćemo protiv Francuske startati samo s jednim napadačem (Džeko), jer ulogu favorita ima domaćin Francuska i kada pogledamo realnu situaciju mi smo autsajderi u ovom meču. Nitko nije ni očekivao Vedada u prvih XI da se razumijemo.![]()
Ja sam skroz istu postavu (4-3-2-1) sa istim igracima stavio na drugoj temi. Svaka cast, slicno razmisljamo
Velika ce odgovornost biti na Zahi i Medu jer ce morati pokrivati sredinu i pomagati bekovima ali mislim da je to trenutno najpametnija postava koju mozemo igrati.
Vedo kod prvog gola pokazao kolika je podrska Dzeki u napadu.
Kad Dzeko igra sam, on u onoj situaciji mora primiti loptu i dati je na stranu , a to je sinoc Vedo za njega uradio i Dzeko je imao vremena namjestiti se na centarsut.
Vedo Izborio penal, a kod petog gola da Medo nije suto, on bi ga zabio, bio je na lopti.
Prva tekma poslije povrede, tezak teren, ja prezadovoljan.....opet nema zime za napadace.
Kad Dzeko igra sam, on u onoj situaciji mora primiti loptu i dati je na stranu , a to je sinoc Vedo za njega uradio i Dzeko je imao vremena namjestiti se na centarsut.
Vedo Izborio penal, a kod petog gola da Medo nije suto, on bi ga zabio, bio je na lopti.
Prva tekma poslije povrede, tezak teren, ja prezadovoljan.....opet nema zime za napadace.
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
POTPISPIRKE33 je napisao/la:Vedo kod prvog gola pokazao kolika je podrska Dzeki u napadu.
SLOBODA do groba .
Odlično napisano...PIRKE33 je napisao/la:Vedo kod prvog gola pokazao kolika je podrska Dzeki u napadu.
- BH Patriot
- Kontakt:
"Nevjerovatno! Sada moramo dobro razmisliti kako ćemo igrati. Vjerujem da Ronaldo mora biti na Evropskom prvenstvu, rekao je za Spox.com Vedad Ibišević.
Dakle, i sami naši igrači su shvatili kako funkcionira UEFA.
Dakle, i sami naši igrači su shvatili kako funkcionira UEFA.
Livin' La Vida Loca ;)
Ova navodna izjava vezana za to da Ronaldo mora biti na EP-u..za koju se nadam i mislim da nije tačna..jer ako odustaneš već sad..ne trebaš ni igrat
Unica grande amore
Ti uopste nisi skontao na sta je Vedo aludirao.AllAbout je napisao/la:Ova navodna izjava vezana za to da Ronaldo mora biti na EP-u..za koju se nadam i mislim da nije tačna..jer ako odustaneš već sad..ne trebaš ni igrat
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- tyler durden
- Kontakt:
AllAbout je napisao/la:Ova navodna izjava vezana za to da Ronaldo mora biti na EP-u..za koju se nadam i mislim da nije tačna..jer ako odustaneš već sad..ne trebaš ni igrat
oo vidim inteligencija ukljucena
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], husrefbeg, Iceplayer, tuzlanskinacin, Vaya i 54 gosta.