FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Boateng_27
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
0:2 
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Ban ?Boateng_27 je napisao/la:0:2
Inace rezultat je bio jako bitan u ovoj provjeri
Poli odigro jako dobro,Coutinho,Jonathan,Maicon takodjer dobri.Lucio se povrijedio...
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
- harebianconero
- Kontakt:
A protiv koga su igrali?Boateng_27 je napisao/la:0:2
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Bio bitan ili ne reci da nije sramota izgubiti od ove swicarske suse...Yuto je napisao/la:Ban ?Boateng_27 je napisao/la:0:2![]()
Inace rezultat je bio jako bitan u ovoj provjeri![]()
Poli odigro jako dobro,Coutinho,Jonathan,Maicon takodjer dobri.Lucio se povrijedio...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Kad se izgubi od švicarskog drugoligaša onda treba biti zabrinut.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- harebianconero
- Kontakt:
I to im igrali skoro svi igraci iz prve postave, ako je tacna ona postava sto je onaj gore postavioSaurman je napisao/la:Kad se izgubi od švicarskog drugoligaša onda treba biti zabrinut.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
- Boateng_27
- Kontakt:
I to kod kućeSaurman je napisao/la:Kad se izgubi od švicarskog drugoligaša onda treba biti zabrinut.
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
gledao sam ja na Inter Channel,Coutinho prije gola pogodio sa 20cm precku,Jonathan stativu,,primili gol iz makazica i jedan iz kornera(oba Bebeto),golman kriv,branio neki prvi put cujem za njega,,Poli,Coutinho i Jonathan bili najbolji,Castaignos katastrofa,,izgleda ovako da su ih odrali,al nije bilo nikakvih faulova,uklizavanja,guranja,,cuvali se onako,,igrali vise tehnicki,,tako da ovi sto nisu gledali,bezze pisu,,Yuto,sta ce ti ta ostala 3 kanala ako ti ne radi Inter Channel?
brisi to smece 
edit:branio neki Tornaghi
edit:branio neki Tornaghi
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
@Ado
Ma ne znam koji mu je qrac do sad je radio uredno,sve na Sky-u radi osim Inter Channela
Poli bi trebo pocet protiv Catanie navodno pogotovo ako je danas bio dobar.Bilo bi fino da se on dobro pokaze da osvjezi vezni red...
P.S. Hvala vam sto redovno pratite Inter
Ma ne znam koji mu je qrac do sad je radio uredno,sve na Sky-u radi osim Inter Channela
Poli bi trebo pocet protiv Catanie navodno pogotovo ako je danas bio dobar.Bilo bi fino da se on dobro pokaze da osvjezi vezni red...
P.S. Hvala vam sto redovno pratite Inter
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
pa ti prebaci na Milan Channel pa vrati na Inter Channel i vidi,,probaj vise puta,,ako ne probaj da skines novu listu programa,,update-uj je malo,za oktobar 
ps:ja navio sat sebi u 10.45
ps:ja navio sat sebi u 10.45
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
-
Kamerunaccc
- Kontakt:
Inter na kratko bez Cezara
Brazilski čuvar mreže se povredio na poslednjoj utakmici ''Karioka''. Na sreću, neće dugo biti van terena.
Inter će na najmanje nedelju dana biti bez prvog golmana, Žulija Cezara, pošto se on povredio na prijateljskoj utakmici između Brazila i Kostarike.
On je napustio teren u 74. minutu te utakmice, zbog povrede butnog mišića.
Iz tabora Brazila kažu da se Cezar vraća u Inter kako bi zalečio povredu.
Cezar je ranije imao istu povredu i u njegovom nacionalnoom timu smatraju da je najbolje da on bude podvrgnut tretmanu u Milanu.
Inter je u problemu, pošto je Emilijano Vivijano teže povređen, a jedina opcija za gol ''neroazura'' na narednoj utakmici sa Katanijom biće Luka Kastelaci.
Brazilski čuvar mreže se povredio na poslednjoj utakmici ''Karioka''. Na sreću, neće dugo biti van terena.
Inter će na najmanje nedelju dana biti bez prvog golmana, Žulija Cezara, pošto se on povredio na prijateljskoj utakmici između Brazila i Kostarike.
On je napustio teren u 74. minutu te utakmice, zbog povrede butnog mišića.
Iz tabora Brazila kažu da se Cezar vraća u Inter kako bi zalečio povredu.
Cezar je ranije imao istu povredu i u njegovom nacionalnoom timu smatraju da je najbolje da on bude podvrgnut tretmanu u Milanu.
Inter je u problemu, pošto je Emilijano Vivijano teže povređen, a jedina opcija za gol ''neroazura'' na narednoj utakmici sa Katanijom biće Luka Kastelaci.
Potpisi su za papke !!
Pozdravi ekipi sa dragog pdf, malo sam izdržavao kaznu zbog bana, no sada sam opet tu.
Nisam vidio da li je neko postavio sličan klip, ali evo jedan video na kome se vidi da je Inter bio vječna inspiracija onoj crkotini od sudije Rocchiju.
[youtube][/youtube]
Nisam vidio da li je neko postavio sličan klip, ali evo jedan video na kome se vidi da je Inter bio vječna inspiracija onoj crkotini od sudije Rocchiju.
[youtube][/youtube]
Sem neopravdanog iskljucenja Sneijdera (Lazovicu je Rosetti dao crvendaca za slicnu stvar
) i penala protiv Napolija, sve su odluke bile na mestu. Sad, druga je stvar sto vi smatrate da je Rocchi vas dzelat.
Ovaj crveni Ibri ti opravdan Magicni ???
Ovo Peleu inekako,al vala nije moro dat crveni...
Crveni Muntariu ???
Sneijder ?
Lucio nidje veze sa crvenim
Cordoba ? Ovo je fkt presmijesni i ne sjecam se ovog
Prvi zuti Obia je sramota za fudbal
Penal bruka...
Ti ocigledno ne gledas realno,jedina realnost je da nas je covjek svaki put kad je imo priliku ostetio i to je to htio ti to (ili vi) priznat ili ne...
@Mister No
Ne mogu vjerovat da si ti bio banovan

Ovo Peleu inekako,al vala nije moro dat crveni...
Crveni Muntariu ???
Sneijder ?
Lucio nidje veze sa crvenim
Cordoba ? Ovo je fkt presmijesni i ne sjecam se ovog
Prvi zuti Obia je sramota za fudbal
Penal bruka...
Ti ocigledno ne gledas realno,jedina realnost je da nas je covjek svaki put kad je imo priliku ostetio i to je to htio ti to (ili vi) priznat ili ne...
@Mister No
Ne mogu vjerovat da si ti bio banovan
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Mago ,
nakon meča sa Napolijem sam dodijelio jedan epitet saurmanu za koji je administracija procijenila da je vrijeđanje, slično kao što je s tobom bilo, nema veze , idemo dalje..
nakon meča sa Napolijem sam dodijelio jedan epitet saurmanu za koji je administracija procijenila da je vrijeđanje, slično kao što je s tobom bilo, nema veze , idemo dalje..
Javier Zanetti osvojio Golden Foot 2011. Bravo capitano!! 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
eVo i mene odbanovan sam . ,konacno .. imam osjecaj da sam cijelu vjecnost proveo u banovici
:
malo da nadokandim ove dane ,evo par stvari koje su aktuelne ovih dana :
INTER, Sneijder: "I still want to win here"

Interviewed by ELF Voetbal, Inter Milan attacking midfielder Wesley Sneijder has declared: "When I saw Kluivert with the Champions League trophy in his hands I said to myself 'I want it too' and thanks to Inter I made it. I obtained all my goals at club level, now I want to win something with my national team, but of course I still want to win something with my club, Yiu never get used to victories".
ITALY/ NAPOLI, Thinking about Muntari in January

According to Il Corriere dello Sport, Napoli want to sign a midfielder in winter market, above all if the team will have to play Champions League.
They are observing Sulley Muntari (27), who is not part of Inter project. IDI VISE MUNTO ,MUNTAVI
ITALY/ INTER, Castellazzi about to extend

Currently having his own deal with Inter expiring on June 2012, Italian goalkeeper Luca Castellazzi (36) is about to extend one more year.
takoder ima neki nagađana oko Ilicicca ,MOntoliva bla,bla ono sto je ostvarljivo za mercato je prelazak Kucke vec u zimskom periodu ,a opet cemo vidjet kakvi su planovi sa njim ..
PS:jel ima kakvih prijateljski ovih dana , dok su reprezentativni pozivi ?
malo da nadokandim ove dane ,evo par stvari koje su aktuelne ovih dana :
INTER, Sneijder: "I still want to win here"
Interviewed by ELF Voetbal, Inter Milan attacking midfielder Wesley Sneijder has declared: "When I saw Kluivert with the Champions League trophy in his hands I said to myself 'I want it too' and thanks to Inter I made it. I obtained all my goals at club level, now I want to win something with my national team, but of course I still want to win something with my club, Yiu never get used to victories".
ITALY/ NAPOLI, Thinking about Muntari in January
According to Il Corriere dello Sport, Napoli want to sign a midfielder in winter market, above all if the team will have to play Champions League.
They are observing Sulley Muntari (27), who is not part of Inter project. IDI VISE MUNTO ,MUNTAVI
ITALY/ INTER, Castellazzi about to extend
Currently having his own deal with Inter expiring on June 2012, Italian goalkeeper Luca Castellazzi (36) is about to extend one more year.
takoder ima neki nagađana oko Ilicicca ,MOntoliva bla,bla ono sto je ostvarljivo za mercato je prelazak Kucke vec u zimskom periodu ,a opet cemo vidjet kakvi su planovi sa njim ..
PS:jel ima kakvih prijateljski ovih dana , dok su reprezentativni pozivi ?
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Pa zato je ovdje bilo tako pusto, svi otisli na prisilni odmor u banovice 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Drugi zuti, zbog ispucavanja lopte nakon zvizduka. Sta je tu cudnoYuto je napisao/la:Ovaj crveni Ibri ti opravdan Magicni ???![]()
Kumulativni faulovi.Ovo Peleu inekako,al vala nije moro dat crveni...
Nego staCrveni Muntariu ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vidi zasto je kaznjivo aplaudirati sudiji. Nije ni prvi, a ni poslednji koji je postradao. Jedino sto je najpre trebalo da mu da zuti, pa ako ovaj nastavi - onda crveni.Sneijder ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Naprotiv. Ako je bio penal, onda je bio i crveni. Jedino bi Lucia spasilo da Rocchi nije pokazao na krec.Lucio nidje veze sa crvenim![]()
Jel nije bio faul od poslednjeg igraca odbrane ili je bioCordoba ? Ovo je fkt presmijesni i ne sjecam se ovog![]()
Prestrogo dosudjen, ali da je bruka za fudbal - nisam siguran.Prvi zuti Obia je sramota za fudbal![]()
+1Penal bruka...
Pre ce biti da ti preterujes, a ne ja. Od svih ovih situacija, jedino nije bio penal nad Maggiom (ali sta radi Obijeva ruka na njemu - znaci zuti ko kuca) i Sneijderu je crveni bio prestrog, ali je de facto zasluzio zuti za deset sekundi ironicnog aplauza. To su jedine dve prave zamerke Rocchiju, gde je stvarno pogresio. Ovo ostalo je plod nekorektnosti onoga ko je pravio video.Ti ocigledno ne gledas realno,jedina realnost je da nas je covjek svaki put kad je imo priliku ostetio i to je to htio ti to (ili vi) priznat ili ne...
Hajde pogledaj kad je Ibra loptu udario a kad se cuo zvizduk ? Ako je ovo opravdano onda nidje veze...Znaci Ibra je udara on svira 
Kazem za Pelea moze i proc..
Necu dalje,jer ako ti je ono od Muntaria za direktan crveni najbolje je da se slozimo da se ne slazemo
P.S. Sramota za fudbal,nego sta.Lik uzme loptu cisto sudac ti da zuti
Kazem za Pelea moze i proc..
Necu dalje,jer ako ti je ono od Muntaria za direktan crveni najbolje je da se slozimo da se ne slazemo
P.S. Sramota za fudbal,nego sta.Lik uzme loptu cisto sudac ti da zuti
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.