Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Kako da updejtam grafičku... Odem na ovaj link, al ništa ne znam popunit, kako ću znat šta mi treba...
http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Čelik Zenica 1945
Step 1: Desktop Graphics (ako je u pitanju PC, ako je laptop, ides na Notebook)Nimla_RZ je napisao/la:Kako da updejtam grafičku... Odem na ovaj link, al ništa ne znam popunit, kako ću znat šta mi treba...
Step 2: Radeon X Series ( ovo je za Senaida, ne znam koja je kod tebe graficka)
Step 3: Radeon X3xx Series (isto za Senaida)
Step 4: Windows XP, 7 - 32bit, 64bit ili mozda Linux. Zavisi koji ti je OS.
Step 5: Display Results >> (KLIKNUTI!)
How to identify the model of an ATI graphics card
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ljudi imam problem sa monitorom . Odjednom se ugasi sam , i upalim ga , radi 45 s -minut i opet tako . 
Yebeno to.bavarian_bk je napisao/la:Ljudi imam problem sa monitorom . Odjednom se ugasi sam , i upalim ga , radi 45 s -minut i opet tako .
Jel' zna neko do cega je...Devil je napisao/la:Imam i ja problem.Naime kada na googlu prebacim na opciju slike,uvek mi istu stranicu otvara sa slikama ma koliko god ja puta prelazio na drugu stranicu,tacnije prikazuje mi da sam na 2,3,5,10 stranici ali uvek stoje slike samo sa prve stranice.Je li to nesta do mene i podesaanja ili se jos nekome desava.
Koristim Google Chrome.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Jel moze neko kako da mi objasni kako da izbrisem ono da mi pamte sifre i mail,adrese.
Konkretno na fb sam u mail ukucao i sifru nisam gledao i sad mi ostalo tako,kako da izbrisem to ?
Konkretno na fb sam u mail ukucao i sifru nisam gledao i sad mi ostalo tako,kako da izbrisem to ?
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Kad' si zadnji put mijenj'o vodu u auta,možda je do toga ?Devil je napisao/la:Jel' zna neko do cega je...Devil je napisao/la:Imam i ja problem.Naime kada na googlu prebacim na opciju slike,uvek mi istu stranicu otvara sa slikama ma koliko god ja puta prelazio na drugu stranicu,tacnije prikazuje mi da sam na 2,3,5,10 stranici ali uvek stoje slike samo sa prve stranice.Je li to nesta do mene i podesaanja ili se jos nekome desava.
Koristim Google Chrome.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Moze biti i do toga.*p!p!t@* je napisao/la:Kad' si zadnji put mijenj'o vodu u auta,možda je do toga ?Devil je napisao/la:Jel' zna neko do cega je...Devil je napisao/la:Imam i ja problem.Naime kada na googlu prebacim na opciju slike,uvek mi istu stranicu otvara sa slikama ma koliko god ja puta prelazio na drugu stranicu,tacnije prikazuje mi da sam na 2,3,5,10 stranici ali uvek stoje slike samo sa prve stranice.Je li to nesta do mene i podesaanja ili se jos nekome desava.
Koristim Google Chrome.
Ajde sad ozbiljan odgovor.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
LudLo 4 je napisao/la:Jel moze neko kako da mi objasni kako da izbrisem ono da mi pamte sifre i mail,adrese.
||| FKZeljeznicar |||
Alati/Tools, pa Options, pa sigurnost (kod FF)LudLo 4 je napisao/la:Jel moze neko kako da mi objasni kako da izbrisem ono da mi pamte sifre i mail,adrese.

Kod GC je isto Options, pa personal stuff.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Hvala burazBaDa12 je napisao/la:Alati/Tools, pa Options, pa sigurnost (kod FF)LudLo 4 je napisao/la:Jel moze neko kako da mi objasni kako da izbrisem ono da mi pamte sifre i mail,adrese.
Kod GC je isto Options, pa personal stuff.
||| FKZeljeznicar |||

Uploaded with ImageShack.us
Ven danima kada otvorim stranicu samo mi se ovo pojavi i nista vise.
I tako i preko Chromea, Mozille ili Googlea, uvijek isti.
Dok na drugom compu. normalno otvori i sve normalno radi.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Ono sto mi prvo pada na pamet je brisanje history... pokusaj to, mozda i uspije.
Izdržati, to je temelj vrline!
E ovako, ne znam je li se itko od vas susretao s ovim problemom, naime, nedavno sam uzeo novi komp., instalirano na njemu sve, i sad mi izbacuje "Windows is not genuine" i stalno se ekran zacrnjuje (izgubim originalnu desktop sliku). Pa ako netko zna kako da uklonim to bio bih zahvalan 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
imo sam taj problem to ti je do virusa najbolje ti je da srusis i podignes sistem ili da ga nadogradis a za to moras znati tacno koja ti je verzija OSToxicity je napisao/la:E ovako, ne znam je li se itko od vas susretao s ovim problemom, naime, nedavno sam uzeo novi komp., instalirano na njemu sve, i sad mi izbacuje "Windows is not genuine" i stalno se ekran zacrnjuje (izgubim originalnu desktop sliku). Pa ako netko zna kako da uklonim to bio bih zahvalan
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
-
jasko_juve
- Kontakt:
kakav crni virus..skini s neta WGA crack i nece ti se to vise pojavljivat..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- moustapha
- Kontakt:
Nije to nikakav virus. To je Miscrosoft otkrio da nisi licenciro sistem i sad trazi da kupis licencu. Nekada je moguce problem rijesiti preko Remove WAT-a, koji brisi windows aktivaciju.Senaid L.F.C je napisao/la:imo sam taj problem to ti je do virusa najbolje ti je da srusis i podignes sistem ili da ga nadogradis a za to moras znati tacno koja ti je verzija OSToxicity je napisao/la:E ovako, ne znam je li se itko od vas susretao s ovim problemom, naime, nedavno sam uzeo novi komp., instalirano na njemu sve, i sad mi izbacuje "Windows is not genuine" i stalno se ekran zacrnjuje (izgubim originalnu desktop sliku). Pa ako netko zna kako da uklonim to bio bih zahvalan
#divovi
- samir_tm87
- Kontakt:
imal jos ko od korisnika hs/a problema sa konekcijom?? lose drama
sinoc i danas 
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ako koristis windows xp, skines remove wat, tako nesto, ako koristis windows 7 javi mi da ti posaljem, ima jedna patka, mrsko mi sad trazitiToxicity je napisao/la:E ovako, ne znam je li se itko od vas susretao s ovim problemom, naime, nedavno sam uzeo novi komp., instalirano na njemu sve, i sad mi izbacuje "Windows is not genuine" i stalno se ekran zacrnjuje (izgubim originalnu desktop sliku). Pa ako netko zna kako da uklonim to bio bih zahvalan
Trenutno korisnika/ca: RobertHrkac555 i 4 gosta.