„Igrati ćemo sa dva zadnja vezna, što znači da će u startnoj postavi vjerovatno biti Adnan Zahirović. Sve što je do sada odigrao u reprezentativnom dresu bilo je dobro i nema razloga da sumnjam u njegove kvalitete i protiv Francuza. Kenanu Hasagiću sam obećao da će braniti u Parizu ako bude zdrav, a ja što obećam to i ispunim. Vidjeti ćemo kakvo je njegovo zdravstveno stanje, i ako bude spreman bit će na golu. Razmišljam i o Borsiu Pandži koji je dosta siguran u zadnje vrijeme i koji bi trebao unijeti dodatnu stabilnost u našu zadnju liniju. Ipak, vidjeti ćemo kakva je situacija sa svim igračima, obzirom da je teren Bilinog polja bio izuzetno težak, istrošili su se, umorili, vidjeti ćemo je li to ostavilo traga na nekome od njih“, - naglasio je Sušić.
Francuska - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH
-
- Kontakt:
U Parizu nam sudi Craig Thomason iz Škotske 

- Goalgetter
- Kontakt:
Inace, sudio utakmicu Kv. za SP2010 izmedju Spanije i BiH (1:0) .sultanMurat je napisao/la:U Parizu nam sudi Craig Thomason iz Škotske
http://www.youtube.com/watch?v=_L19seLeTgI
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Ovo je to sto moramo prelomiti kad tad. Nikad nismo dobili prvoklasnu reprezentaciju i nismo se nikad ni kvalifikovali. Vrijeme je da se i to promjeni. Ova repka BiH to moze!Goldy je napisao/la:Kad bi ja bio Loran Blanc i kad bi davao izjavu koju će Principatus prenijeti rekao bih:
"Francuska pobjeđuje i ide direktno na EURO zbog tri stvari, a to su po redoslijedu važnosti: 3. Imamo prednost domaćeg terena 2. Imamo bolje igrače 1. Bosanci imaju kompleks niže vrijednosti i ne mogu nas dobiti jer ne vjeruju da nas mogu dobiti"

NEW YORK - PARIS - PECKHAM
- Giallorossi
- Kontakt:
Ima jedna jako loša varijanta , a to je da nas u baražu opet zakači Portugal. Prema tome, u Francuskoj poginuti za pobjedu 

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- Giallorossi
- Kontakt:
Nama uvijek ovi Britanci sude bitne utakmiceGoalgetter je napisao/la:Inace, sudio utakmicu Kv. za SP2010 izmedju Spanije i BiH (1:0) .sultanMurat je napisao/la:U Parizu nam sudi Craig Thomason iz Škotske

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
ma treba igracima pustiti sehidski rastanak pred utakmicu da naprave pogibiju na terenu!!!
Tad smo primili gol iz cistog ofsajdaGoalgetter je napisao/la:Inace, sudio utakmicu Kv. za SP2010 izmedju Spanije i BiH (1:0) .sultanMurat je napisao/la:U Parizu nam sudi Craig Thomason iz Škotske

Inace,nadam se da ima irske korjene

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
To je vise bila greska pomocnog sudije ,Skot je izvrstan sudija...bar kada sudi u Evropskim takmicenjima.
Ne bojim se sudjenja jer je Francuska vec jednom prosla zahvaljujuci sudijama. Bilo bi previse da u jos jednoj tekmi koja odlucuje putnika za Euru sjebu protivnicku ekipu .
Ne bojim se sudjenja jer je Francuska vec jednom prosla zahvaljujuci sudijama. Bilo bi previse da u jos jednoj tekmi koja odlucuje putnika za Euru sjebu protivnicku ekipu .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
malo se pokislo ali nema veze...igraci su nas ispostovali
mislim da je taj thompson skot, ono da nema veze sa irskom
valjda nam bude sretan 

mislim da je taj thompson skot, ono da nema veze sa irskom

i pod 4. ti ih sve za tuki povuces.Goldy je napisao/la:Kad bi ja bio Loran Blanc i kad bi davao izjavu koju će Principatus prenijeti rekao bih:
"Francuska pobjeđuje i ide direktno na EURO zbog tri stvari, a to su po redoslijedu važnosti: 3. Imamo prednost domaćeg terena 2. Imamo bolje igrače 1. Bosanci imaju kompleks niže vrijednosti i ne mogu nas dobiti jer ne vjeruju da nas mogu dobiti"

Zadnja izmjena: bparena, dana/u 08 okt 2011, 17:17, ukupno mijenjano 2 puta.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ova ekipa izgleda dosta ozbiljnije od vremena kad su nam Salihovic ili Ibricic igrali bekove i pocesto znali biti direktni krivci za primljeni gol,sad imamo Mujdzu,koji je pravi moderni bek,solidan u defanzivi a vrlo koristan i u ofanzivi,a s druge strane imamo Papca,koji je u odbrani sjajan al limitiran ofanzivno i Lulica koji je ispodprosjecan u odbrani ali sjajan u ofanzivi,pa zavisno od snage protivnika treba odlucivati ko ce igrati tu..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
-
- Kontakt:
ja samo ne mogu da vjerujem da Susic hoce da stavi Hasagica rovitog na gol , cuj obecao sam mu da ce branit , zar nije rekao igraju mu samo oni koji su zdravi i standardni u prvih 11 ... fuj !!!!!
BH Patriot je napisao/la:Sa dva napadače ne možemo početi, jer igramo protiv reprezentacije koja se nalazi u samom vrhu Europskog fudbala.
Tandem Džeko-Ibišević izgleda preofanzivno za meč odluke u ovoj grupi, Safet zna šta je najbolje za nas i mišljenja sam da bi se u vrhu napada trebao samo naći jedan napadač Edin Džeko dok bi kao joker s klupe svoju priliku čekao Vedad.
Idealnih XI za meč u Parizu !
--------------------------------Hasagic--------------------------------
Mujdza-----------Spahic-----------------Papac-----------------Lulic
------------Zahirovic---------Rahimic--------Medunjanin------------
----------------------Pjanic------------Misimovic-------------.---------
----------------------------------Dzeko-----------------------------------
To je to , samo dilema Hasagic - Begovic

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
ja mislim da tu vise nema dileme....emocije na stranu, sve ono sto je dao za reprezentaciju na stranu
ljudi se mijenjaju...tako da bi se svi mi ljepse sigurno osjecali da je asmir na golu, ja mu vise vjerujem i mislim da je kvalitetniji, bolje da idu oba na evropsko nego da ne ide niti jedan
ljudi se mijenjaju...tako da bi se svi mi ljepse sigurno osjecali da je asmir na golu, ja mu vise vjerujem i mislim da je kvalitetniji, bolje da idu oba na evropsko nego da ne ide niti jedan

Smireno i defanzivno kao protiv Spanije u Valenciji, sve lopte na Lulica a onda u avliju.
usporiti igru, pokusati zatvoriti nasrija, cekati svoju sansu prvenstveno iz kornera i slobodnjaka. valjda ce jedna uci.
samo treba odbraniti svoj gol a mislim da mozemo sa pametnom igrom.
sto vise izbjegavati ovu lijevu stranu francuske na kojoj je evra. zato staviti lulica na nasu lijevu stranu i pokusati probiti ovog Reveillera.
valjda se Dzeko moze boriti sa Kaboulom i Ramijem.
najzajebani su na sredini ovaj Mwila i Diara, dobri igraci i ne treba se previse zaljetati na njih sto vise izbjegavati.
Miske na klupi, previse je spor i malo trci za ovakvu utkamicu, mozda je on iznenadjenje oko 65 minuta da nesto pokusa ako ne uspijemo preko strana.
Xavi : "Messi is the best player of all time - better than Pele, Maradona or Cruyff.
Kad je Begović na golu nijedna akcija me ne plaši koju imaju naši protivnici dok kad Hasagić brani, kad god napadaju strah me da gol ne primimo, jednostavno Asmir dodatno poboljšava sigurnost i mislim da je trenutno bar 2 klase iznad Hasagića, na stranu sve što je Hasagić dosad uradio ali ne smije se desit da ga kao protiv Albanije zabole leđa u presudnom trenutku.

Zadnja izmjena: 0oo0, dana/u 08 okt 2011, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.
🔵⚪
titinho je napisao/la:![]()
Smireno i defanzivno kao protiv Spanije u Valenciji, sve lopte na Lulica a onda u avliju.
usporiti igru, pokusati zatvoriti nasrija, cekati svoju sansu prvenstveno iz kornera i slobodnjaka. valjda ce jedna uci.
sto vise izbjegavati ovu lijevu stranu francuske na kojoj je evra. zato staviti lulica na nasu lijevu stranu i pokusati probiti ovog Reveillera.
najzajebani su na sredini ovaj Mwila i Diara, dobri igraci i ne treba se previse zaljetati na njih sto vise izbjegavati.
Miske na klupi, previse je spor i malo trci za ovakvu utkamicu, mozda je on iznenadjenje oko 65 minuta da nesto pokusa ako ne uspijemo preko strana.
Miske se izgubi na velikim utakmicama ,al treba mu dati priliku da gurne 3 4 lopte Dzeki ..

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Slazem se ja da je Miske uz Dzeku nas najbolji fudbaler, tehnicki najjaci ali njegova trka nije za 90 minuta ovakve tekme. Da malo vise trci igrao bi u Bayernu ili Interu. Za njega trebaju 2 igraca trcati i to moze protiv Bjelorusije,Lux-a,Rumunije al Francuzi su nesto drugo, svaki igrac mora dati 100% i pokriti svoj dio terena.ANTIFA ! je napisao/la:titinho je napisao/la:![]()
Miske se izgubi na velikim utakmicama ,al treba mu dati priliku da gurne 3 4 lopte Dzeki ..
Miske neka bude djoker sa klupe.
Xavi : "Messi is the best player of all time - better than Pele, Maradona or Cruyff.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.