daj mu PUSU hahahha

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Potpisujem svaku rijec. RAUL BLANCO GONZALES je nas najbolji napadac i nek prica ko sta hoce. To je golgeter kakav se rijetko radja. Pravi kapiten i vodja na terenu, igrac koji uvjek, ama bas uvjek daje maximum od sebe za tim, nikad nije dobio crveni karton i time ostetio ekipu, izvor je pozitivne atmosfere i kad nas ne ide, najbolji strijelac Real Madrida, spanske primere, lige prvaka i spanske reprezentacije i to sve svih vremena. Najbolji napadac svih vremena, ziva legenda...RAUL GONZALES...raul-zakon je napisao/la:Sinoc je Raul odradio odlican posao i ujedno zacepio usta svim kriticarima,na ovom forumu i sireHALA RAUL
Svaka cast za ovo!Harrison je napisao/la:
Potpisujem svaku rijec. RAUL BLANCO GONZALES je nas najbolji napadac i nek prica ko sta hoce. To je golgeter kakav se rijetko radja. Pravi kapiten i vodja na terenu, igrac koji uvjek, ama bas uvjek daje maximum od sebe za tim, nikad nije dobio crveni karton i time ostetio ekipu, izvor je pozitivne atmosfere i kad nas ne ide, najbolji strijelac Real Madrida, spanske primere, lige prvaka i spanske reprezentacije i to sve svih vremena. Najbolji napadac svih vremena, ziva legenda...RAUL GONZALES...
real jeste bolji po trofejima ali po igracima koji su igrali u barci i realu dao bi prednost barcisoss je napisao/la:eno-barca je napisao/la:glupo se o tome i raspravljati ko je najveci klub kad je to barca
Mislim da je glupo reći da je barca najveći klub.Ona po rezultatima je svakako "jedan" od najboljih klubova u zadnjih nekoliko sezona ali sto se tiče trofeja i igrača koji su igrali i koji sad igraju u Realu iz Madrida onda je na prvom mjestu Real Madrid,koji je najbolji svjetski klub svih vremena.![]()
![]()
jesi ti zdrav?emir987 je napisao/la:
Ako si stavio da je Puyol bolji od Pepea idi odma uzmi ubij pa se pistolj!Covjece, samo pogledaj kako Pepe igra, strasan je stoper, sa izuzetkom onog kriminalnog starta na kraju sezone. Barca je City-ju DAVALA Puyola, da je dobar nebi nastojali da ga se rijese! Da nebi puno pametovao, nema smisla da govorimo da je ovaj bolji od onog jer su to nijanse, ja nikad nebi ovako postavio ko je od koga bolji igrac, a uostalom to nije kljucni faktor za osvajanje titula, mozda je Barca u startu uigranija, ali zaboravljas da Real ima duzu klupu i da se Barci moze javiti problem zasicenosti rezultatima kod pojedinih igraca. Ako se to moglo desiti Ronaldinhu moze se desiti svakome, Realovi igraci su zeljni dokazivanja i titula jer se od njih to ocekuje i moraju se skoro svi ponovo dokazati, a Barca je lani osvojila sve trofeje i to nije kod njih slucaj! Uostalom, ne kaze se bezveze da je lakse titulu osvojiti nego odbraniti!
Ma jok, eto reci mi kako je puyol dijete barce i zato ga nece prodati! Ista je prica bila za Beck-sa i Man.U pa se on sada daje svakom klubu ko nakva ****! Pare cuda cine, a znam 100% da je pisalo da ga nude City-ju na nogometnom magazinu! Ako je tako dobar sto je sjedio na klupi na kraju sezone, nebi ni igrao finale LP da je ostatak odbrane bio kompletan!respo je napisao/la: barsa nikad ama bas nikad nikome nije davala puyola niti ga zeli dati i da ga trazi neko
to je njihovo dijete to je kao maldini u milanu totti u romi ili raul u realu
e moj emire pa ti nisi dobarr !! Ti ko da ne znas ko je Puyoll ?emir987 je napisao/la:Ma jok, eto reci mi kako je puyol dijete barce i zato ga nece prodati! Ista je prica bila za Beck-sa i Man.U pa se on sada daje svakom klubu ko nakva ****! Pare cuda cine, a znam 100% da je pisalo da ga nude City-ju na nogometnom magazinu! Ako je tako dobar sto je sjedio na klupi na kraju sezone, nebi ni igrao finale LP da je ostatak odbrane bio kompletan!respo je napisao/la: barsa nikad ama bas nikad nikome nije davala puyola niti ga zeli dati i da ga trazi neko
to je njihovo dijete to je kao maldini u milanu totti u romi ili raul u realu
necu u poyolu ovdje , dodji na temu Barce pa cemo tamoo,al reci cu jos samo da Puyol ne sjedi na klupi otkud ti to ?emir987 je napisao/la:Ne kontam nikako sto to nebi prodali puyola, ako je dijete Barcelone a sjedi na klupi znaci da nesto ne stima?! Moze biti da su samo spekulacije ali 100% znam da je to pisalo na nekoj stranici, mislim da je nogometni magazin da ga "daju" City-ju, valjda njima jer su skontali da oni arapi imaju para ko go**** pa ce ga preplatit! Uostalom, nije to problem, nego licno smatram da je Pepe trenutno dosta bolji stoper od Puyola i sta je tu nejasno? Puyol je prije par sezona bio jedan od mozda 5 najboljih stopera u Evropi, po mom misljenju, ali trenutno je daaaaaaaaaaaaleeeeeekoooooo od toga! Nije mi dobro nimalo, propuh me ubio dok sam vozio pa mi ne pada nista pametno na pametpa se idem naspavat, sutra mozda budem raspolozeniji za komentarisanje!
evo imas oovdeh http://www.rojadirecta.orgKanker je napisao/la:Da vidimo kako ce da odigraju![]()
oce li biti live streaming
haha velike sramote barem nisu primili 6 komadaTata je napisao/la:Real Madrid veceras igra protiv DC Uniteda. Barem se oni nece sramotiti ko Barcelona protiv Chivasa
eno-barca je napisao/la:haha velike sramote barem nisu primili 6 komadaTata je napisao/la:Real Madrid veceras igra protiv DC Uniteda. Barem se oni nece sramotiti ko Barcelona protiv Chivasa
Pa s kim to igraju kad je 3-0?Kanker je napisao/la:3-0
super
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.