Francuska - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
-
- Kontakt:
Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH
Nek Miske opet malo provoza odbranu horoza ko i onda u Sarajevu,ali da sad da go 

YNWA!
- Goalgetter
- Kontakt:
I ja sam misljenja da Miske mora igrati, ali to znaci onda da Medunjanin najvjerovatnije mora na klupu, a bio je uvijek medju boljima u zadnjim utakmicama.
Protiv Francuza nam sudi Craig Thomson (Skotska) !
P.S. Postoji li sansa da budemo nositelji u barazu ?

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Evo Susic govori da ce mozda stavit Pandzu. Onda ne mora Medunjanin na klupu, jer bi izgledalo ovako valjda:Goalgetter je napisao/la:I ja sam misljenja da Miske mora igrati, ali to znaci onda da Medunjanin najvjerovatnije mora na klupu, a bio je uvijek medju boljima u zadnjim utakmicama.
Hasagic
Mujdza - Spahic - Pandza - Papac
Zahirovic - Rahimic
Pjanic - Misimovic - Lulic
Dzeko
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- NoName
- Kontakt:
Pjanić po meni na klupu i da uđe oko 60. minute. Ali, treba ostaviti kalkulacije, vidjet ćemo ko će igrati, ne bih sada nešto palamudio, mene je samo zasmetalo kako pojedini forumaši minimiziraju učinak dotičnog a čovjek je sinoć odigrao kao zmaj, trčao, vraćao se, trudio se maksimalno... Da on nije ušao protiv Bjelorusa do sabaha ne bi dali go, on jednostavno zna igrati. Trkače možemo tražiti i po maratonima nekim ali pravi znalci se rađaju a Miske je jedan od najboljih.Goalgetter je napisao/la:I ja sam misljenja da Miske mora igrati, ali to znaci onda da Medunjanin najvjerovatnije mora na klupu, a bio je uvijek medju boljima u zadnjim utakmicama.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
-
- Kontakt:
Kazes ne mora a nisi ga stavioCartman je napisao/la:Evo Susic govori da ce mozda stavit Pandzu. Onda ne mora Medunjanin na klupu, jer bi izgledalo ovako valjda:Goalgetter je napisao/la:I ja sam misljenja da Miske mora igrati, ali to znaci onda da Medunjanin najvjerovatnije mora na klupu, a bio je uvijek medju boljima u zadnjim utakmicama.
Hasagic
Zahirovic - Rahimic
Dzeko

YNWA!
- Goalgetter
- Kontakt:
Gdje je onda, na tribinama ?
Jer ga nema u tvom sastavu
(Vidim da je mala zabuna u pitanju, oprosticemo ti
)
Ako bi se Pape slucajno odlucio da stavi ipak Lulica na poziciju beka, onda bi Medunjanin mogao igrati kao of. vezni sa Pjanicem i Misketom, samo sto je to malo riskantno, jer smo se dva puta opekli, kad smo stavili 3 kreativca.

Ako bi se Pape slucajno odlucio da stavi ipak Lulica na poziciju beka, onda bi Medunjanin mogao igrati kao of. vezni sa Pjanicem i Misketom, samo sto je to malo riskantno, jer smo se dva puta opekli, kad smo stavili 3 kreativca.
- molotovljev
Mislim da postoji u slucaju da Estonija bude ispred Srbije...Elegant je napisao/la:Protiv Francuza nam sudi Craig Thomson (Skotska) !![]()
Pitao si za najbolju drugoplasiranu

tu su,hrvati sa najmanje sansi,svedi,portugal-danska

F.K.SARAJEVO
da Pjanic, Misimović, Zahirović, Medo i Rahimić nadtrče M' Villu, Diarru, Maludu, Nasria i ostale afrofrancuze ...
vala moramo imati je*enu sreću ...
samo da ne bude ovako: " onclick="window.open(this.href);return false;
vala moramo imati je*enu sreću ...
samo da ne bude ovako: " onclick="window.open(this.href);return false;
Pjanic 0-1
karameldar je napisao/la:Kazes ne mora a nisi ga stavioCartman je napisao/la:Evo Susic govori da ce mozda stavit Pandzu. Onda ne mora Medunjanin na klupu, jer bi izgledalo ovako valjda:Goalgetter je napisao/la:I ja sam misljenja da Miske mora igrati, ali to znaci onda da Medunjanin najvjerovatnije mora na klupu, a bio je uvijek medju boljima u zadnjim utakmicama.
Hasagic
Zahirovic - Rahimic
Dzeko

Zayebo se totalno, Pandza ustvari ne treba igrat ako ce igrat Medunjanin. Ovako:
Hasagic
Mujdza - Spahic - Papac - Lulic
Zahirovic - Rahimic
Pjanic - Misimovic - Medunjanin
Dzeko
Puno kombinacija, a mozda na kraju i Pjanic zavrsi na klupi.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 08 okt 2011, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Vec sam napisao da nam u Parizu sudi poznati Craig Thomson, lagan je na crvenim pa bi nasa odbrana trebala biti opreznija.
Iskreno se nadam da ce sudjenje biti onako kako treba da bude, jer ako je ovaj dobio instrukcije od Platinia crno nam se pise.

Iskreno se nadam da ce sudjenje biti onako kako treba da bude, jer ako je ovaj dobio instrukcije od Platinia crno nam se pise.

-
- Kontakt:
Ma kakav ba Platini,nece tu nista bit,sudit ce normalno i gotovoElegant je napisao/la:Vec sam napisao da nam u Parizu sudi poznati Craig Thomson, lagan je na crvenim pa bi nasa odbrana trebala biti opreznija.

YNWA!
Osim podkupio Platinija.karameldar je napisao/la:Ma kakav ba Platini,nece tu nista bit,sudit ce normalno i gotovoElegant je napisao/la:Vec sam napisao da nam u Parizu sudi poznati Craig Thomson, lagan je na crvenim pa bi nasa odbrana trebala biti opreznija.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Megamon
- Kontakt:
Pustiti momcima samo ovu pjesmu do utorka.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Jednom smo se protiv Francuske opekli na ovaj fazon da su oslabljeni, mislim da drugi put necemo..

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Cestitke Zmajevi... Dzeko, Miske, Pjana... carevi. Citav je tim, izuzev Ibisa bio na nivou.
Nadam se da cete muski odigrati i odrati guzove imeprijalistima... Srecno!
Nadam se simultanki u Parizu, 1:3
Nadam se da cete muski odigrati i odrati guzove imeprijalistima... Srecno!
Nadam se simultanki u Parizu, 1:3
Zna li neko mozda neke francuske portale, da vidimo sta trobojni pisu ! Jel ih h'astra.
- SoloJuve26
- Kontakt:
ma vjerujem da nepisu nista od strahaElegant je napisao/la:Zna li neko mozda neke francuske portale, da vidimo sta trobojni pisu ! Jel ih h'astra.

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Samo France football, al ja ništa ne kontam 
Ima nešto i da je Sušić reko, samo šta...
Sušićeva izjava

Ima nešto i da je Sušić reko, samo šta...
Sušićeva izjava
Čelik Zenica 1945
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.