Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

MaGiCa
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la MaGiCa » 08 okt 2011, 14:04

Odgledao sam vasu utakmicu danas. Tesko je uporediti ovu reprezentaciju i onu koja je na Wembleyu izbacila Engleze sa Eura08. Ako smem, dodao bih neku rec o hrvatskoj reprezentaciji.
Kombinacijom dobrih zrebova, kvalitetne igre tada gladnih igraca i Biliceve nepotrosenosti, ta Hrvatska je bila "opaka ekipa".
Tada ste koristili pozitivan spin na celu pricu nakon neocekivanih rezultata (teski porazi od Engleza i remiji sa Ukrajinom), tesili biste se se kako ste dominirali, kako vam nisu prilike stvorili ili gola zabili (Grcka u Zagrebu), a zapravo je to bilo samo 1 mazanje ociju.
Bilic nije nista napredovao. Zasto :?: Kad su vasi igraci izgubili ono sto ih je guralo u prvom ciklusu - motiv za dokazivanjem kako kao reprezentacije, tako i svakog igraca pojedinacno - to Bilic to nije ni sa cim nadomestio. Sto je glavni razlog ovakve Hrvatske. I dalje je sve utakmice pripremao kao i uvek, pregledavanjem kaseta (kako se prica), a ne upotrebom savremenijih tehnologija ili stvaranjem novijih taktickih postavki. Ono sto ga je diglo kao izbornika kad je dolazio bilo je to sto je pokazao mooda i odmah u vatru ubacio prave igrace, nikog nije stedeo, nikome nije dao da se umisli i to mu je donelo veliko zalaganje svih igraca. I nije ni sa cim demotivisao igrace i davao im alibije i pre utakmice. Ono sto ga je srusilo je takticko neznanje tj. ne-ucenje na greskama iz proslog ciklusa.
Srusilo ga je sto kad je nestalo zajednickog i pojedinacnog motiva, nije to ni sa cim nadomestio tj. nije taktikom ili selekcijom poboljsao igru svoje ekipe.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 08 okt 2011, 14:06

silenT je napisao/la:Hrvatska-Srbija neće moći igrati u baražu jer će obadvoje biti nositelji....
Srbija nece biti nositelj. Slovence necemo dobiti tamo. :mrgreen:

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 08 okt 2011, 14:10

Veoma je moguće da imamo 3 ex-yu nosioca u baražu: Hrvatska, Srbija i BiH+ Danska
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 08 okt 2011, 15:25

Čitajući vaše postove izgleda da ste sinoć igrali veoma loše kao i u nekoliko prethodnih mečeva, vaš najveći neprijatelj jesu ozljede (sinoć Kalinić i Mandžukić) i mislim da bi smjena izbornika Bilića bila i najrealnije rješenje.

Šta vi mislite ?
Livin' La Vida Loca ;)

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 08 okt 2011, 16:47

Ja mislim da bi Bilić trebao otići nakon playoffa, bez obzira na ishod (ako se prođe, novi bi čovjek imao 3-4 utakmice za pripremiti ekipu za EP).
Ova ekipa je u silaznoj putanji još od utakmice s Turcima, ni jedna predstava vrijedna spomena - ajde eventualno Bjelorusija u gostima. Pogubio je konce, nema onog elana koji je postojao u prve dvije godine mandata, nema igre, nema ničega. Dosta na to je i utjecao odlazak Žutog u Zvezdu, za kojeg sam uvjeren da je bio jako važan faktor u tom stručnom stožeru.

A za novog izbornika želim Cicu Kranjčara.
Hayley <3

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 08 okt 2011, 16:54

Kranjcar je jedina realna opcija, odnosno bila bi prihvatljiva.

Medjutim, ono sto ja osobno zelim je Sliškovića za selektora. Osim toga potrebno je naci defanzivnog veznjaka koji bi bio pravi pokretac.
...Život za Široki...

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 08 okt 2011, 17:00

Gledam sinoc u zadnjih 15 minuta grci se valjaju kradu vrijeme, a niko od igraca Hrvatske se ne buni, k'o da vode oni 2-0. Nesto je trulo u drzavi Danskoj.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 okt 2011, 17:05

ŠB_Fidelis je napisao/la:Kranjcar je jedina realna opcija, odnosno bila bi prihvatljiva.

Medjutim, ono sto ja osobno zelim je Sliškovića za selektora. Osim toga potrebno je naci defanzivnog veznjaka koji bi bio pravi pokretac.
Pojeli bi ga novinari u Hrvatskoj, mnogo su kriticniji od ovih nasih ili se bar meni tako cini. Ne samo sto se tice onoga sto se desava na terenu nego i njegovo nepoznavanje stranih jezika, njegov opusten, boemski stil i kockanje.
Kod nas te niko ne pita za te stvari, ustvari vecini su simpaticne, ali tamo bi im jako smetale. Ustovljeni purgeri... :lol: Bez uvrede ako ima koji purger ovdje ;)
Inace je Baka bolji trener nego sto se misli.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 08 okt 2011, 17:10

calcio je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Kranjcar je jedina realna opcija, odnosno bila bi prihvatljiva.

Pojeli bi ga novinari u Hrvatskoj, mnogo su kriticniji od ovih nasih ili se bar meni tako cini. Ne samo sto se tice onoga sto se desava na terenu nego i njegovo nepoznavanje stranih jezika, njegov opusten, boemski stil i kockanje.
Kod nas te niko ne pita za te stvari, ustvari vecini su simpaticne, ali tamo bi im jako smetale. Ustovljeni purgeri... :lol: Bez uvrede ako ima koji purger ovdje ;)
U knjizi "od Tirane do Marakane" pise da je uzimao pare od igraca za poziv u reprezentaciju BiH,navedeno je da je i priznao da je recimo od Melhera uzeo pare.Pao mi je u ocima zbog toga,a nikada nisam procitao demant toga :roll:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 08 okt 2011, 17:26

Dylan Dog je napisao/la:
calcio je napisao/la:

U knjizi "od Tirane do Marakane" pise da je uzimao pare od igraca za poziv u reprezentaciju BiH,navedeno je da je i priznao da je recimo od Melhera uzeo pare.Pao mi je u ocima zbog toga,a nikada nisam procitao demant toga :roll:
to ti radi 90°% izbornika,uzima pare od igraca
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 08 okt 2011, 17:32

Navodno od ponedjeljka je Bilic bivsi a novi stari izbornik je Zlatko "Cico" Kranjcar. Ovi su odma cim je vijest izasla poceli to demantirat, ja bi volio da je ovo istina.

Inace Bilicu zamjeravam totalno krivo postavljenu taktiku jucer. Jucer je postavio Eduarda na desno krilo a Mandzukica na lijevo a u vrh napada postavi igraca koji ovisi o centarsutevima (Jelavica). Naravno niti jedan centarsut nismo imali tijekom utakmice, ipak Mandza i Dudu nisu takav tip igraca i odma smo imali 3 igraca manje.

U napadu nismo napravili nista, Kranjcar totalno pogubljen na poziciji koju je igrao zadnji put na euru 2008 i odigrao katastrofa. Razmak između napada i ostale dvojice u vezi (Modric, Vukojevic) je bio ogroman.

Pletikosa uopce posla nije ima do gola.

Jedini po meni prolaznu ocjenu moze dobit Corluka, bio je neprelazan u prvom poluvremenu a i kasnije je imao par centarsuteva.

Iako jos ima nade da budemo prvi (kiks Grcke u Gruziji) ja mislim da smo prokockali sansu, u barazu cemo bit vjerojatno nositelji i naletit na ekipu koja je zeljna i ima daMu i tu cemo platit.

Podhitno treba dovest 2-3 mlada i igre zeljna igraca.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 08 okt 2011, 18:13

Zanimljivo. Baka. Jako zanimljivo. :D

Ali prednost dajem Cici, koji je bezveze odletio nakon jednog poraza od Brazila, gdje su momčadi bile egal svih 90 minuta, a prije toga je suvereno prošao dosta jaču skupinu od ove (Švedska tada >> Grčka sada, Bugarska tada >> Izrael sada).
A s druge strane ovom se rokeru i njegovim suradnicima dosta kikseva oprostilo (Turska bez pola igrača - za mene strašan fail, katastrofe i sramote protiv Albiona, kiksevi s Ukrajinom, neodlazak na SP, poraz u Gruziji, blam u prijateljskim tekmama s Estonijom i Katarom).
Hayley <3

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 08 okt 2011, 18:16

calcio je napisao/la:

Sve receno vrijedi i za Kranjcara, isti je takav, samo sto eto slovi kao za veceg gospodina, sta li, samo sto je iz pogodnijeg miljea.

Kako god, najbolje je ove igrace dati Sliskovicu, jer ima znanje i Hrvatska bi igrala atraktivnije, vidi se da je to najveci problem, a znamo svi kako su uvijek Sliskoviceve momcadi igrale, pa nek imaju makar neke kvalitete, a hrvatska reprezentacija ima tehnicke kvalitete napretek.

A osim njega Kranjcar je, kao sto rekoh, logican i jedini prihvatljiv izbor po meni.
...Život za Široki...

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 08 okt 2011, 18:28

badblueboylivno je napisao/la:

Zanimljivo. Baka. Jako zanimljivo. :D

Ali prednost dajem Cici, koji je bezveze odletio nakon jednog poraza od Brazila, gdje su momčadi bile egal svih 90 minuta, a prije toga je suvereno prošao dosta jaču skupinu od ove (Švedska tada >> Grčka sada, Bugarska tada >> Izrael sada).
Tačno je da je CRO u silaznoj putanji još od Turske, i teško da Bilić to zna ili može popraviti. Vjerovatno je vrijeme za novog izbornika, ali olako se zaboravljaju grijesi Cice Kranjčara. Ne bih rekao da je to poraz od Brazila bio, već nemogućnost da se pobjedi Japan i Australija- to su bile katastrofalne utakmice, pogotovo protiv Japana. Australija je tad igrala super. A i u kvalifikacijama se mogao poskliznuti zbog Malte, samo je sreća da je Melberg igrao bezze rukom u zadnjoj utakmici na Maksimiru. Cico je izbornik za pola kvalifikacija, nešto slično kao i Ćiro..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 08 okt 2011, 19:33

Ima i ta mjesta, ali Cico je jedini domaći izbor u ovom trenutku.

A ovaj stručnjak je živio samo na elanu tadašnjeg dvojca Dudu Modrić, uz komandiranje braće Kovač. Nikad od njega trenera, jer kako veliš, nema on znanja za popraviti očajnu igru i očajan moral u reprezentaciji.

Ja sam iskreno očekivao nešto novo nakon debakla u kvalama za SP, poprilično lagana skupina, ali sam se grdno prevario.
Hayley <3

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 08 okt 2011, 21:45

slažem se... Baka bi po meni bio izvrstan potez.....poslije Bake jedino mi Ćiro pada napamet da može motivirat i uigrat ovu ekipu za EURO... Cico je po meni dobar taktičar, ali jako slab motivator što nama najviše i fali ..
dalje, po meni Strinić nesmije imat mjesta u prvih 11, pa Jelavić i Lovren također....
po meni trenutno naša najjača postava bez ozljeda bi bila ovakva...
Pletikosa; Vrsaljko, Ćorluka (Šimunić), Vida, Pamić; Srna, Badelj, Modrić, Kranjčar (Rakitić); Olić, Eduardo
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 09 okt 2011, 09:43

Nije baš pametna opcija dati otkaz izborniku Biliću već sada, jer budućem izborniku ipak treba više vremena dok posloži kockice u reprezentaciji. Mišljenja sam da se Biliću sprema otkaz, ali tko zna možda se desi i obrat u ovoj priči.

- U svakom slučaju nadam se da ćete slaviti na Kantridi bez većih problema !
Livin' La Vida Loca ;)

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 09 okt 2011, 11:30

Kakva priča, pita Mamić Srnu, Srna šta misliš kako bi igrači prihvatili Štimca kao selektora?

Kakav Štimac, kakav Kranjčar?

Glupa je to hajka, ako se poklopi rezultat, da prođemo izravno, što onda?
Ipak ga onda moraš pustiti da završi ono što je napravio.Nije li to logično?

Ali treba biti i svjestan činjenice da je Grčka izuzetno disciplinirana reprezentacija, sa igračem koji veličanstveno igra za nju, Samarasom, koji uvjek igra sa posebnim motivom i željom.To je toliko disciplinirana ekipa, uigranih igrača, koji znaju igrati i međusobna kohezija im je visoki nivo, što u našem slučaju i nije.

Treba se okrenuti utorku , utrpat im 5 komada i šta bude.
Iako nam se dogodi baraz, igramo 2 kući, gol u gostima je prolaz 75%.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 09 okt 2011, 12:59

latviji 5 komada utrpat i nadat se ,nema druge ;) ;)

svi za gruziju navijat :D :D
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 09 okt 2011, 14:24

Rosas7 je napisao/la:latviji 5 komada utrpat i nadat se ,nema druge ;) ;)

svi za gruziju navijat :D :D
Nada ce ipak umrijeti,Grci su daleko bolja reprezentacija od Hrvatske,onako realno.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.