FK Rudar Prijedor

STEFAN_777
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la STEFAN_777 » 08 okt 2011, 10:17

rudarprijedor je napisao/la:kod nas ima zapad od 3 dijela A,B i C tribina i ima sada trenutno istok(trava) e sad na pauzi se gradi istocna tribina koja mora zadovoljiti uslove PL...tu ce biti bar 3000 stolica...ali mislim mozda i vise... :)

Druze izvini na rijecniku al moram ti ovako reci...Nemoj da SERES, ona istocna tribina ce imati 1750 stolica ... ne znam zasto napucavas tribinu?

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 08 okt 2011, 12:32

STEFAN_777 je napisao/la:
rudarprijedor je napisao/la:kod nas ima zapad od 3 dijela A,B i C tribina i ima sada trenutno istok(trava) e sad na pauzi se gradi istocna tribina koja mora zadovoljiti uslove PL...tu ce biti bar 3000 stolica...ali mislim mozda i vise... :)

Druze izvini na rijecniku al moram ti ovako reci...Nemoj da SERES, ona istocna tribina ce imati 1750 stolica ... ne znam zasto napucavas tribinu?
Sve ukupno ce biti 3 000 stolica...malo prokontaj....
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 08 okt 2011, 18:28

rudarprijedor je napisao/la:
STEFAN_777 je napisao/la:

Sve ukupno ce biti 3 000 stolica...malo prokontaj....

Sve ukupno će biti 3200 stolica +200 mjesta za goste u onom kavezu iza gola :mrgreen: :D
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 09 okt 2011, 10:18

STEFAN_777 je napisao/la: Druze izvini na rijecniku al moram ti ovako reci...Nemoj da SERES, ona istocna tribina ce imati 1750 stolica ... ne znam zasto napucavas tribinu?
Umjesto tih 1750 , bice oko 2000 hiljate , da bi se ispunili zahtjevi PL! :D

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 09 okt 2011, 11:36

+200 mjesta za goste u kavezu iza gola :?:
nisam siguran da ispunjava zahtjeve pl...recimo da dolazi 500 gostujucih navijaca :?:
F.K.SARAJEVO

Hemuli
Kontakt:

Post Postao/la Hemuli » 09 okt 2011, 12:59

molotovljev je napisao/la:+200 mjesta za goste u kavezu iza gola :?:
nisam siguran da ispunjava zahtjeve pl...recimo da dolazi 500 gostujucih navijaca :?:
Ja mislim da prima i manje od 200, ali eto kad se nagura masa ljudi, može i do 300. Prijedor je svima, osim banjalučanima, najdalje gostovanje, i niko do sad nije dolazio u tom broju, osim navedenih, a oni se naguraju i po tribini i oko tribine (nisu ni oni baš u cifri od 500, ali najjbrojniji u Prijedoru - da). Do sad tribinu punuli jedino Horde i Manijaci (250+), pa nešto manje Ultrasi i Robija. I ne znam stvarno ko bi dolazio "ovamo gore" sa 500 ljudi? :lol:
Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 10 okt 2011, 02:12

broj gostujucih avijaca zavisi odkapaciteta stadiona,cini mi se da je domacin obavezan daobezbjedi minimum 5 posto mjesta na tribinama gostujucim navijacima,znaci kod nas gosti imaju rezervisanih tih minimalnih 160(5% od 3200,kad se tribina dovrsi)..sto vise u onaj kavez i okolo moze i 300 stati ladno.znaci ispunjen je taj uslov odavno. :D

@vastecija,,,,otkudti to da ce biti 2000 stolica na istoku?jel provjerena info?pozz

Hemuli
Kontakt:

Post Postao/la Hemuli » 10 okt 2011, 11:02

mnogo_smo_jaki je napisao/la:
broj gostujucih avijaca zavisi odkapaciteta stadiona,cini mi se da je domacin obavezan daobezbjedi minimum 5 posto mjesta na tribinama gostujucim navijacima,znaci kod nas gosti imaju rezervisanih tih minimalnih 160(5% od 3200,kad se tribina dovrsi)..sto vise u onaj kavez i okolo moze i 300 stati ladno.znaci ispunjen je taj uslov odavno. :D

@vastecija,,,,otkudti to da ce biti 2000 stolica na istoku?jel provjerena info?pozz
Koliko ja znam, prvobitni plan od 1750 stolica je promjenjen (ima već mjesec dana) i sada treba da bude 2250, ili tako nešto, uglavnom, preko 2000...
Samo čini mi se da su odmaknuli tribinu dosta od ograde, prva stolica opet gleda pravo u ogradu. :D

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 10 okt 2011, 11:11

Mozda skinu ogradu....English rules :D

Hemuli
Kontakt:

Post Postao/la Hemuli » 10 okt 2011, 12:02

rudarprijedor je napisao/la:Mozda skinu ogradu....English rules :D
Ma mogu komotno. ;) Ovo je civilizovan grad, vjerujem da ne bi bilo problema. :roll: Al' možemo l' mi uzet' Kozaru? :mrgreen:

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 10 okt 2011, 13:56

Hemuli je napisao/la:
mnogo_smo_jaki je napisao/la:

Koliko ja znam, prvobitni plan od 1750 stolica je promjenjen (ima već mjesec dana) i sada treba da bude 2250, ili tako nešto, uglavnom, preko 2000...
Samo čini mi se da su odmaknuli tribinu dosta od ograde, prva stolica opet gleda pravo u ogradu. :D

2250?čini mi se puno,ali moguće..bilo bi lijepo :D onda bi imali 3500 stolica minimum,a maximum za kvalitet fudbala koji gledamo,onako realno :D :mrgreen: ........A Kozaru pobjeđujemo sigurno 8-)

bole_pd
Kontakt:

Post Postao/la bole_pd » 10 okt 2011, 14:17

Pozdrav,
Jednom sam pisao, a evo i opet ;)
istocna tribina ce imati kapacitet 2358 sjedecih mjesta, prvi red sjedalica ce biti izdignut na 150-180cm, a sadasnja ograda izmedju tribine i terena se skida. Radice se zastitna ograda na tribini.
Zapadni dio ima kapacitet oko 1500 mjesta (iako ima manje sjedalica), sto sa ovim istocnim dijelom treba da cini ukupno 3858 sjedecih mjesta ( bez onog sjevernog dijela za gostujuce navijace). Za Prijedor je ovo sasvim dovoljno. :)

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 10 okt 2011, 17:45

Ova protiv Kozare nam je jedna od vaznijih utakmica,jer to je direktan okrsaj u borbi za opstanak...ali bio bih zadovoljan i bodom...ne znam kakva je situacija sa Tripicem...

Hemuli
Kontakt:

Post Postao/la Hemuli » 10 okt 2011, 18:53

bole_pd je napisao/la:Pozdrav,
Jednom sam pisao, a evo i opet ;)
istocna tribina ce imati kapacitet 2358 sjedecih mjesta, prvi red sjedalica ce biti izdignut na 150-180cm, a sadasnja ograda izmedju tribine i terena se skida. Radice se zastitna ograda na tribini.
Zapadni dio ima kapacitet oko 1500 mjesta (iako ima manje sjedalica), sto sa ovim istocnim dijelom treba da cini ukupno 3858 sjedecih mjesta ( bez onog sjevernog dijela za gostujuce navijace). Za Prijedor je ovo sasvim dovoljno. :)
Ako su informacije s kojima raspolažeš tačne, sa tribinom za gostujuće imaćemo stadion kapaciteta od 4 hiljade mjesta! slikaslikaslika
rudarprijedor je napisao/la:Ova protiv Kozare nam je jedna od vaznijih utakmica,jer to je direktan okrsaj u borbi za opstanak...ali bio bih zadovoljan i bodom...ne znam kakva je situacija sa Tripicem...
Aj da dobijemo i Kozaru još, ostali su nam dužni od finala onog kupa. ;) Tripi puk'o mišić, vjerovatno neće moći igrati u Gradišci. Možda se oporavi Roda, ako ni on, onda mladi Petrović ide na gol. :)

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 10 okt 2011, 21:41

Hemuli je napisao/la:
Aj da dobijemo i Kozaru još, ostali su nam dužni od finala onog kupa. ;) Tripi puk'o mišić, vjerovatno neće moći igrati u Gradišci. Možda se oporavi Roda, ako ni on, onda mladi Petrović ide na gol. :)
Tripi pukao misic! Roda je ja mislim spreman.....al opet Roda ili Cone isti kverec! :?

Hemuli
Kontakt:

Post Postao/la Hemuli » 10 okt 2011, 21:45

Nije izgleda puko mišić u Tripe. Ima šanse da bude spreman protiv Kozare. :lol: Sutra prijateljska sa OFK Brdom na Brdu.

Kakav je Goca mentol ne mogu vjerovati. Toliko me iznerivirao zbog ovoga što sam čuo sada. Fuj! :x :x :x

Жика Павловић
Kontakt:

Post Postao/la Жика Павловић » 11 okt 2011, 00:49

Hemuli je napisao/la:
rudarprijedor je napisao/la:Mozda skinu ogradu....English rules :D
Ma mogu komotno. ;) Ovo je civilizovan grad, vjerujem da ne bi bilo problema. :roll: Al' možemo l' mi uzet' Kozaru? :mrgreen:
У "? ' &**** :mrgreen:

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 11 okt 2011, 12:04

Hemuli je napisao/la:
Kakav je Goca mentol ne mogu vjerovati. Toliko me iznerivirao zbog ovoga što sam čuo sada. Fuj! :x :x :x
Nez koji je razlog ali znam sta je ucinio...

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 11 okt 2011, 12:32

Sta je ucinio?
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 11 okt 2011, 14:14

Ovaj golman što je zamijenio Tripića na meču sa Sarajevom, Nemanja Petrović, jel to neki golman iz vašeg omladinskog pogoona ili,....

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Balorda, Beli98, delko, MukiBek, ristagrad, zeljovolimte i 25 gostiju.