karameldar je napisao/la:Joj kad se sjetim kad je Spaha imao onu zutu kosuKo bi tad rekao da ce za par godina postati kapiten,i to pravi

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
karameldar je napisao/la:Joj kad se sjetim kad je Spaha imao onu zutu kosuKo bi tad rekao da ce za par godina postati kapiten,i to pravi

Ma ove izjave nasih igraca i strucnog staba su upravu ono sto nam treba. Cijelo vrijeme pricamo o nekom iskustvu od prije 2 god, a niko ne konta da su i ove izjave plod tog loseg iskustva..SaltCityAttack je napisao/la:Nadam se najboljem i ako mi se ne svidaju neke izjave pojedinaca...mislim bilo je izjava kako idemo se nadigravati pa sta bude, pa mi smo vec pobjednici kako god da bude.Susic takodjer tako misli, ali ipak ne znam zbog cega tako?...prvo nama poraz ne moze zagorcati zivot, dok nas pobjeda znamo vec gdje vodi...zato mi nemamo izbora mi moramo napasti i traziti pobjedu, ali ako se desi poraz boze moj nema veze svaka im cast ipak sto su nas doveli do baraza...ipk kazm ne svidja mi se izjave da cemo ako nam se ukaze prilika pokusati dobiti francuze...idemo do kraja izgorit na terenu i doci do pobjede i ako je za nas to mac sa dvije ostrice, jer u slucaju neuspjeha u toj utkamici onda vjerovatno u takvoj borbi bice zutih kartona, koji nam nece odgovarati za baraz.
Idemo zmajevi do pobjede
To je ta stvar koja mi smeta kod Kene.Mr Plummer je napisao/la: Drugi gol je bez komentara, ispali smo pravi amateri. Prvo sto su svi stali kad je Dzeko izgubio loptu, a drugo, bez namjere da omalovazavam jednog a dizem drugog golmama, Begovic nikad ne bi "sudio" ovdje, nego pokusao odbraniti ovo. Nemoguce jeste, ali ne bi bilo prvi put da je golman odbranio "nemoguce".

legenda reala je napisao/la:[youtube][/youtube]
hajmo ba ,đe euforija ,joj kako volim ovo kad niko ne priča o utakmici i kad niko ne igra na kladionici ,a ne u baražu svi hoćemo dobiti Portugal razbićemo ih ,bubaju se dvice na kvoti 5-6 .Svaka čast Safetu na ovom ,što je uspio igrač ,medije pa i navijače ostaviti hladne glave
Koliko sam dugo trazio ovaj slobodan udarac Bolica protiv Norveske.. Hvala punolegenda reala je napisao/la:[youtube][/youtube]
naježio sam se kad sam sad se prisjetio ovih mečeva ,još uz komentar Baha
ovaj prvi video klip je preljep preljepa najava utakmiceLjepoje je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.