Liga Zeničko-Dobojskog Kantona
Re: Liga Zeničko-Dobojskog Kantona
Novi Šeher - Rudar 0:2
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
U Kosovi se sastali stari rivali,Vis-Pobjeda Tesanjka...Kruzile su price o prodaji utakmice,i sve je djelovalo tako,ali...Utakmica napeta do posljednjeg sudijskog zvizduka,Pobjeda povela u 25 minuti nakon greske golmana,Kosova izjednacila pred kraj prvog poluvremena oko 40 minute,nakon slobodnog udarca,na odbijenu je natrcao igrac domacih,da bi samo 2 minute nakon toga,nakon konfuzije u zadnjoj liniji,Pobjeda ponovo povela i rezultatom 1-2 se otislo na odmor.
U nastavku,dominacija domacina,redale su se prilike i poluprilike ali bezuspjesno,medjutim nakon toga,polukontra gostiju,golman domacih na krivoj nozi i to je velikih 1-3.
90 minut,cinilo se da je sve gotovo,medjutim,nakon guzve u 16-ercu,domaci su uspjeli ugurati ''balun'' u mrezu,za 2-3,i tracak nade.
Posljednje sekunde susreta,centarsut sa lijeve strane,povratna lopta na 16 metara i bomba u same ''raslje'' najmladjeg igraca na terenu za erupciju odusevljenja velikog broja navijaca na tribinama i veliki povratak iz mrtvih domace ekipe za na kraju konacnih,i najrealnijih 3-3...
U nastavku,dominacija domacina,redale su se prilike i poluprilike ali bezuspjesno,medjutim nakon toga,polukontra gostiju,golman domacih na krivoj nozi i to je velikih 1-3.
90 minut,cinilo se da je sve gotovo,medjutim,nakon guzve u 16-ercu,domaci su uspjeli ugurati ''balun'' u mrezu,za 2-3,i tracak nade.
Posljednje sekunde susreta,centarsut sa lijeve strane,povratna lopta na 16 metara i bomba u same ''raslje'' najmladjeg igraca na terenu za erupciju odusevljenja velikog broja navijaca na tribinama i veliki povratak iz mrtvih domace ekipe za na kraju konacnih,i najrealnijih 3-3...
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
rezultati 5. kolo
Krivaja - Borac 2:0
Gradina - Vareš 2:0
Vis - Pobjeda 3:3
Proleter - Zenica 2:1
Nemila - Napredak 0:0
tabela:
1. Krivaja 15 bodova
2. Vis 13
3. Rudar 12
4. Pobjeda 10
5. Proleter 9
6. Napredak 8
7. Zenica 6
8. Nemila 5
9. Gradina4
10. Vareš 3
11. Borac 1
12. Novi Šeher 0
Krivaja - Borac 2:0
Gradina - Vareš 2:0
Vis - Pobjeda 3:3
Proleter - Zenica 2:1
Nemila - Napredak 0:0
tabela:
1. Krivaja 15 bodova
2. Vis 13
3. Rudar 12
4. Pobjeda 10
5. Proleter 9
6. Napredak 8
7. Zenica 6
8. Nemila 5
9. Gradina4
10. Vareš 3
11. Borac 1
12. Novi Šeher 0
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Znači vjerovatno se vraćamo u 2. ligu federacije. Barem po ovom početku, ali iskreno ne raduje me uopšte jer ću se tek zadovoljiti stanjem u klubu kad budemo standardni u 1. ligi federacije, znači nikad 

- Robijas007
- Kontakt:
sta je reć,kakvo je ovo zatišje a??? Dje su ovi Zavidovićani,kako odigra Krivaja danas? Sutra se igraju i ostale utakmice: Borac-Napredak,Zenica-Nemila,Pobjeda-Proleter,Rudar-Vis i Vareš-N.Šeher,sve utakmice se igraju u 15:00 sati osim meča u Tetovu,Borac-Napredak koji na programu u tradicionalnom terminu od 11:00 sati
NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!
KANTU NAM DAJ!!
KANTU NAM DAJ!!
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Krivaja - Gradina 7:0
Ali dobro, po mom skromnom mišljenju, nismo ni mi toliko dobri koliko su oni loši 

- Robijas007
- Kontakt:
Borac-Napredak 1:1 (prekid) susret je prekinut sredinom 2.poluvremena,zbog navodnog udaranja(ne kažem da nije bilo,jer nisam vidio sve to) sudije od strane domaćeg kapitena,predhodno je glavni sudac meča Mulasmajić iz Maglaja propustio svirati čist jedanaesterac za domaće,nastala je gužva,nakon čega je sudija prekinuo meč...
NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!
KANTU NAM DAJ!!
KANTU NAM DAJ!!
Tarik Mulasmajic je iz Tesnja,prvotimac Toska,i ja koliko sam upucen,on je danas bio pomocni!?Robijas007 je napisao/la:Borac-Napredak 1:1 (prekid) susret je prekinut sredinom 2.poluvremena,zbog navodnog udaranja(ne kažem da nije bilo,jer nisam vidio sve to) sudije od strane domaćeg kapitena,predhodno je glavni sudac meča Mulasmajić iz Maglaja propustio svirati čist jedanaesterac za domaće,nastala je gužva,nakon čega je sudija prekinuo meč...
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
- anonymousHD
- Kontakt:
Rudar 5-1 Vis 

Potpuno zasluzeno,malo prevelik rezultat,kao da smo neka ekipa za kantanje,a danas ko je bio na Kamberovica polju,vidio je da smo bili onako,solidna ekipica,iako nismo imali svoj dan,te su nam nedostajala 3 standardna igraca,ali opet ponavljam,SVAKA CAST RUDARU,POKAZALI SU SE KAO GOSPODSKA EKIPA,I SVIM SRCEM NAVIJAM DA UDJU U VISI RANG,POSEBNO ZBOG MOG VELIKOG PRIJATELJA ELNADA,AKO SE NE VARAM,NOSIO JE BROJ 7 DANAS,IGRAO NEKAD MALI NOGOMET ZA ''ZENICKE DRUGARE''anonymousHD je napisao/la:Rudar 5-1 Vis
znači za sada znamo rezultate iz ovog kola
Rudar - Vis 5:1
Borac - Napredak 1:1 prekid zbog napada na sudiju od strane domaćeg igrača(praktično možemo računati kao 0:3)
Rudar - Vis 5:1
Borac - Napredak 1:1 prekid zbog napada na sudiju od strane domaćeg igrača(praktično možemo računati kao 0:3)
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Tako je. Krivaja zasad bez primljenog gola, 450min mreže Krivaje su mirovale. 

- Robijas007
- Kontakt:
kelneru posmatrao sam utakmicu,niste bili losi,hajd da kazem solidni ste bili,koji si broj nosio,k'o da gledam da si bio broj 5,ispravi me ako grijesimkelner je napisao/la:Potpuno zasluzeno,malo prevelik rezultat,kao da smo neka ekipa za kantanje,a danas ko je bio na Kamberovica polju,vidio je da smo bili onako,solidna ekipica,iako nismo imali svoj dan,te su nam nedostajala 3 standardna igraca,ali opet ponavljam,SVAKA CAST RUDARU,POKAZALI SU SE KAO GOSPODSKA EKIPA,I SVIM SRCEM NAVIJAM DA UDJU U VISI RANG,POSEBNO ZBOG MOG VELIKOG PRIJATELJA ELNADA,AKO SE NE VARAM,NOSIO JE BROJ 7 DANAS,IGRAO NEKAD MALI NOGOMET ZA ''ZENICKE DRUGARE''anonymousHD je napisao/la:Rudar 5-1 Vis

KANTU NAM DAJ!!
KANTU NAM DAJ!!
- Robijas007
- Kontakt:
moja greska Semir Balić je bio u pitanjukelner je napisao/la:Tarik Mulasmajic je iz Tesnja,prvotimac Toska,i ja koliko sam upucen,on je danas bio pomocni!?Robijas007 je napisao/la:Borac-Napredak 1:1 (prekid) susret je prekinut sredinom 2.poluvremena,zbog navodnog udaranja(ne kažem da nije bilo,jer nisam vidio sve to) sudije od strane domaćeg kapitena,predhodno je glavni sudac meča Mulasmajić iz Maglaja propustio svirati čist jedanaesterac za domaće,nastala je gužva,nakon čega je sudija prekinuo meč...

KANTU NAM DAJ!!
KANTU NAM DAJ!!
6 broj sam bio,visok,crn,korpulentan,bradica tu,17 godina...Vidimo se aBd zadnje kolo u Kosovi,pa razmijenimo dresove...Robijas007 je napisao/la:kelneru posmatrao sam utakmicu,niste bili losi,hajd da kazem solidni ste bili,koji si broj nosio,k'o da gledam da si bio broj 5,ispravi me ako grijesimkelner je napisao/la:Potpuno zasluzeno,malo prevelik rezultat,kao da smo neka ekipa za kantanje,a danas ko je bio na Kamberovica polju,vidio je da smo bili onako,solidna ekipica,iako nismo imali svoj dan,te su nam nedostajala 3 standardna igraca,ali opet ponavljam,SVAKA CAST RUDARU,POKAZALI SU SE KAO GOSPODSKA EKIPA,I SVIM SRCEM NAVIJAM DA UDJU U VISI RANG,POSEBNO ZBOG MOG VELIKOG PRIJATELJA ELNADA,AKO SE NE VARAM,NOSIO JE BROJ 7 DANAS,IGRAO NEKAD MALI NOGOMET ZA ''ZENICKE DRUGARE''anonymousHD je napisao/la:Rudar 5-1 Vis![]()

Pobjeda kadeta i juniora NK Vares-a protiv Novog Sehera rezultatom 2:1
Fer i postena partija sa obje strane
Fer i postena partija sa obje strane

- Robijas007
- Kontakt:
kelneru posmatrao sam utakmicu,niste bili losi,hajd da kazem solidni ste bili,koji si broj nosio,k'o da gledam da si bio broj 5,ispravi me ako grijesim
[/quote]
6 broj sam bio,visok,crn,korpulentan,bradica tu,17 godina...Vidimo se aBd zadnje kolo u Kosovi,pa razmijenimo dresove...
[/quote]
aha ok,vidimo se onda(ukoliko budem u sastavu
) uglavnom ako dodjem naci cemo se vec,pozdrav 

6 broj sam bio,visok,crn,korpulentan,bradica tu,17 godina...Vidimo se aBd zadnje kolo u Kosovi,pa razmijenimo dresove...

aha ok,vidimo se onda(ukoliko budem u sastavu

KANTU NAM DAJ!!
KANTU NAM DAJ!!
- Robijas007
- Kontakt:
Gradina-Borac 4:5 sjajna partija gostiju i zasluzen trijumf Borca
KANTU NAM DAJ!!
KANTU NAM DAJ!!
Proleter - Rudar 1:1
imali još tih rezuktata...
imali još tih rezuktata...
Šeher - Krivaja 0 : 3!
I dalje bez primljenog pogotka! 

" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.