SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Mozda ne bi bilo lose napravit Vjecnu listu strijelaca, ako vec nema.

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Uracunali ste moje tekme sa prosla 2 acc (edin_tm87 i Edin-TM87?)defender je napisao/la:sve utakmice su uracunate osim prijateljskih!Edin TM87 je napisao/la:Rekao sam da sam pogodio oko 20 golova i svim prognozama, a defender nije naveo: prijateljske utakmice, utakmice koje su zavrsene sluzbenim rezultatom, utakmice sa moja prosla dva akaunta i utakmice koje mi ponistio savez! Tu ima oko 20 golova! Nego, sto se tice ove sezone dajem obecanje da cu biti na listi strijelaca ispred nekog fanatika koji se krije pod nickom @legenda reala, trenutno mi bjezi 2 gola!
Nebitno, bitno je to da cu na kraju sezone bit ispred legende reala u protivnom napustam forum!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Zbog dobrobiti foruma se nadam da će @Legenda Reala na kraju ove sezone biti bolji od tebe.Edin TM87 je napisao/la:Nebitno, bitno je to da cu na kraju sezone bit ispred legende reala u protivnom napustam forum!
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Slažem se apsolutno.adis.p je napisao/la:Mozda ne bi bilo lose napravit Vjecnu listu strijelaca, ako vec nema.![]()
FK Pjetlovi
To bi defender najbolje uradio.Ili juventus??A zar nekad nije bas juventus vodio tu neku listu ??Nesto u vezi vrijednosti igraca???reds je napisao/la:Slažem se apsolutno.adis.p je napisao/la:Mozda ne bi bilo lose napravit Vjecnu listu strijelaca, ako vec nema.![]()
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Da ta lista je bila,nisam siguran da još uvijek postoji ali bi bilo fino kada bi postojala lista najboljih strijelaca svih vremena ss.ba lige (mogla bi se uređivati na kraju svake sezone).123456 je napisao/la: To bi defender najbolje uradio.Ili juventus??A zar nekad nije bas juventus vodio tu neku listu ??Nesto u vezi vrijednosti igraca???
FK Pjetlovi
- legenda reala
- Kontakt:
Edine ko boga te molim skloni taj potpis ,ja ne želim da ostanem na forumu bez tebe ,ova liga bi najviše ispaštala bez tebe
ja ću se praviti da taj potpis nisam vidio ,evo i Monolog će i sekretar svi ,samo briši ne želimo da nas napuštaš
Edo ostani !!!!!
Kako misliš da ćeš biti ispred mene na kraju po ukupnom broju golova(za sve sezone) ,ili za ovu sezonu ,ako ćemo ukupno tu nemaš nikakvih šansi ,za ovu sezonu ti dajem 10% šansi (da ne kažeš da sam te podcjenio
) 
Edo ostani !!!!!
Kako misliš da ćeš biti ispred mene na kraju po ukupnom broju golova(za sve sezone) ,ili za ovu sezonu ,ako ćemo ukupno tu nemaš nikakvih šansi ,za ovu sezonu ti dajem 10% šansi (da ne kažeš da sam te podcjenio
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ja sam prije radio listu za vrijednost igrača i timova123456 je napisao/la:To bi defender najbolje uradio.Ili juventus??A zar nekad nije bas juventus vodio tu neku listu ??Nesto u vezi vrijednosti igraca???reds je napisao/la:Slažem se apsolutno.adis.p je napisao/la:Mozda ne bi bilo lose napravit Vjecnu listu strijelaca, ako vec nema.![]()
A ako se radi o ovoj klasničnoj listi strelaca i to mislim da nije problem, osim prve sezone kad nemamo tacan podatak, bar tako mislim!
Edit: Ovo sam ja radio http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=2514" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja sam radio listu za prvu sezonu, juventus za drugu i trecu mislim123456 je napisao/la:To bi defender najbolje uradio.Ili juventus??A zar nekad nije bas juventus vodio tu neku listu ??Nesto u vezi vrijednosti igraca???reds je napisao/la:Slažem se apsolutno.adis.p je napisao/la:Mozda ne bi bilo lose napravit Vjecnu listu strijelaca, ako vec nema.![]()
Mozda da prodjem kroz ovu temu i arhivu mozda uspijem vise podataka skupiti , naravno ovo bi potrajalo ali mozda tamo u drugom dijelu sezone uspijem sve skupiti i objaviti vjecnu listu
ps. podrzska za Edina
Defenderu i addebisi izvinjavam se što nisam stavio prognozu za ovo kolo, totalno sam smetnuo sa uma i imao sam velikih obaveza i ja sam negdje u petak navečer htio da stavim prognozu ali već je bilo kasno. Ja degen mislio da mogu do subote tako da sam vas izradio. Sorry
Čestitam vam na pobjedi, izgleda da bolje igrate kad mene nema.
Čestitam vam na pobjedi, izgleda da bolje igrate kad mene nema.
Postavljeni su parovi za 9. kolo:
Parovi za domacine:
Stoke City - Fulham 16:00h
Schalke 04 - Kaiserslautern 18:30h
Wolfsburg - Nürnberg 15:30h
Napoli - Parma 20:45h
Mallorca - Valencia 18:00h
Brest - Caen 19:00h
Parovi za goste:
Wigan Athletic - Bolton Wanderers 16:00h
Mainz 05 - Augsburg 15:30h
Stuttgart - Hoffenheim 15:30h
Getafe - Villarreal 18:00h
Toulouse - Olympique Marseille 19:00h
Rezervni par: Liverpool - Manchester United 13:45h
Prognoze mozete ostaviti do 15.10.2011 godine (subota) do 12:00 h.
Parovi za domacine:
Stoke City - Fulham 16:00h
Schalke 04 - Kaiserslautern 18:30h
Wolfsburg - Nürnberg 15:30h
Napoli - Parma 20:45h
Mallorca - Valencia 18:00h
Brest - Caen 19:00h
Parovi za goste:
Wigan Athletic - Bolton Wanderers 16:00h
Mainz 05 - Augsburg 15:30h
Stuttgart - Hoffenheim 15:30h
Getafe - Villarreal 18:00h
Toulouse - Olympique Marseille 19:00h
Rezervni par: Liverpool - Manchester United 13:45h
Prognoze mozete ostaviti do 15.10.2011 godine (subota) do 12:00 h.
Samo da i ovde javim da vise ne mogu igrati ovu ligu,zbog nedostatka vremena.Odigrat cu jos ovo kolo.
Kao sto sam rekao kapitenu,,bila mi je cast igrati za Jedinstvo M. vise od 3 sezone tako da teska srca odlazim.
Cartman,forza sve najbolje u nastavku sezone bilo je sjajno biti suigrac s vama.
Ove godine aBd osvojite Ligu i pokazite ko je najbolji
pozz
Kao sto sam rekao kapitenu,,bila mi je cast igrati za Jedinstvo M. vise od 3 sezone tako da teska srca odlazim.
Cartman,forza sve najbolje u nastavku sezone bilo je sjajno biti suigrac s vama.
Ove godine aBd osvojite Ligu i pokazite ko je najbolji
pozz
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
SportSport.ba kup - Izvlacenje parova
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=62&t=4260" onclick="window.open(this.href);return false;
Molim kapitene da ostave broj na ovoj temi sto prije jer parove moramo postaviti najkasnije do sutra navecer !
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=62&t=4260" onclick="window.open(this.href);return false;
Molim kapitene da ostave broj na ovoj temi sto prije jer parove moramo postaviti najkasnije do sutra navecer !
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Je l' meni potrebna neka potvrda da od sljedećeg kola "upadam" u ekipu Jedinstvo Manchester umjesto amEl_rooB-a ? Ako jeste, onda ju tražim...
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
ne treba, kapiten Jedinstva je potvrdio:Patrice_Evra_3 je napisao/la:Je l' meni potrebna neka potvrda da od sljedećeg kola "upadam" u ekipu Jedinstvo Manchester umjesto amEl_rooB-a ? Ako jeste, onda ju tražim...
Cartman je napisao/la:Hajde upadas.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Ja !Cartman je napisao/la:Jedinstvo Manchester trazi novog igraca nakon povlacenja Amela. Pa se javljajte. Dobro placamo.![]()
Edit : Spreman sam za džaba radit![]()
![]()
Evo Amel je odigrao ovo kolo, ali ti onda igras od sljedeceg.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
OK 
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
Ti ces biti ubacem u Jedinstvo u Nedjelju.Tada ces moci tipovati i ligu i KUP.Patrice_Evra_3 je napisao/la:OK
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Na temi SportSport.ba KUP postavljeni su parovi 1/8 finala KUP-a.
Parovi za oba tima:
CSKA Moscow-Trabzonspor
Basel -Benfica
Din. Zagreb-Ajax
Lille-Inter
Manchester City-Villarreal
Napoli-Bayern
Real Madrid-Lyon
Produzeci:
Leverkusen-Valencia
Marseille-Arsenal
Olympiakos-Dortmund
Shakhtar-Zenit Petersburg
Jedanesterci (1,x,2) :
CSKA Moscow-Trabzonspor
Basel -Benfica
Din. Zagreb-Ajax
Lille-Inter
Napoli-Bayern
Real Madrid-Lyon
Leverkusen-Valencia
Marseille-Arsenal
Olympiakos-Dortmund
Ova tema je namjenjena samo za igrace ova dva kluba. Zabranjeno je ovdje postavljati bilo kakav komentar. Igraci dva tima mogu postavljati svoje prognoze do 18.10.2011 godine (Utorak) do 12:00 h.
Parovi za oba tima:
CSKA Moscow-Trabzonspor
Basel -Benfica
Din. Zagreb-Ajax
Lille-Inter
Napoli-Bayern
Real Madrid-Lyon
Produzeci:
Leverkusen-Valencia
Marseille-Arsenal
Olympiakos-Dortmund
Jedanesterci (1,x,2) :
CSKA Moscow-Trabzonspor
Basel -Benfica
Din. Zagreb-Ajax
Lille-Inter
Napoli-Bayern
Real Madrid-Lyon
Leverkusen-Valencia
Marseille-Arsenal
Olympiakos-Dortmund
Ova tema je namjenjena samo za igrace ova dva kluba. Zabranjeno je ovdje postavljati bilo kakav komentar. Igraci dva tima mogu postavljati svoje prognoze do 18.10.2011 godine (Utorak) do 12:00 h.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Mislim da je ovo višak123456 je napisao/la:
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
SportSPORET.ba 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.