Francuska - BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Francuska - BiH

Post Postao/la Adi_Zepce » 09 okt 2011, 21:25

Sarajlijc@ je napisao/la:Joj Begovica **** ga tviter :D
Koliko vidim Begovic je opsjednut twitterom,svaka i malo zanimljivija novost kod njega zavrsi na twittu :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 09 okt 2011, 21:26

Dylan Dog je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:
karameldar je napisao/la:Ko jos od reprezentativaca ima na twitteru?
Dzeko se pojavi jednom u 6 mjeseci. :) I Miralemova sestra koja je skoro rekla da ce uskoro i Miralem napraviti twitter :)
Nema Dzeko vremena,mozemo samo predpostaviti cime se bavi kad ne trenira :mrgreen:

Trebamo Francuzima preporuciti ovu finu pjesmicu,trebat ce im,nek snime svoju verziju
[youtube][/youtube]

Samo da nam nespreme ovu:

[youtube][/youtube]
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 09 okt 2011, 21:26

soccerfan je napisao/la:De link od Dzekinog profila
http://twitter.com/#!/Edin_Dzeko10" onclick="window.open(this.href);return false;[/quote]

Nemoj bit naivan, nema Dzeke na twitteru, a pod dva na tom profilu se Dzeko satra pisajuci na cirilici i to preko google translatea.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 okt 2011, 21:28

soccerfan je napisao/la:De link od Dzekinog profila
http://twitter.com/#!/Edin_Dzeko10" onclick="window.open(this.href);return false;[/quote]

Ako je to Dzeko onda sam ja Albert Ajnstajn :roll:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 09 okt 2011, 21:28

Ovo je moj lijek protiv euforije :mrgreen:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 09 okt 2011, 21:30

Dylan Dog je napisao/la:Ovo je moj lijek protiv euforije :mrgreen:
Ne ideš ti bezveze u medicinsku :P
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 09 okt 2011, 21:34

Što je ovo rek'o ba?! U Parizu imamo samo 10 % šanse :roll:
Čelik Zenica 1945

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 09 okt 2011, 21:35

Nu francuza... :mrgreen:
[youtube][/youtube]
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 09 okt 2011, 21:35

gledam sad one izvjestaje i tekma iz Albanije koju smo morali dobit. Da nije bilo Safetovih gresaka(Mravac, Hasagic, cuvanje boda) i da je bilo samo malko srece sad bi bili prvi na tabeli. Koji bi cirkus tek onda bio, a ta se tekma MORALA dobit, kad sam ja rekao kostat ce nas ta dva boda.
Jos uvijek se moze desit da nas ne kostaju abd, ali sad bi sa njima bilo puno bolje.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 okt 2011, 21:37

Nimla_RZ je napisao/la:Što je ovo rek'o ba?! U Parizu imamo samo 10 % šanse :roll:
Mozda bi bolje pasalo''yebat cemo im mamu''.Pa onda zviz po usima.
@ultrasstile tz i da nije bilo dvije pjaniceve precke.inace nigdje ti logike i da smo dobili Albance u Tirani nek nas Francuzi pobjede opet isto njesra.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 09 okt 2011, 21:39, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 09 okt 2011, 21:38

ultrasstyle_tz je napisao/la:gledam sad one izvjestaje i tekma iz Albanije koju smo morali dobit. Da nije bilo Safetovih gresaka(Mravac, Hasagic, cuvanje boda) i da je bilo samo malko srece sad bi bili prvi na tabeli. Koji bi cirkus tek onda bio, a ta se tekma MORALA dobit, kad sam ja rekao kostat ce nas ta dva boda.
Jos uvijek se moze desit da nas ne kostaju abd, ali sad bi sa njima bilo puno bolje.
E da smo tu osvojili 3 boda i u Rumuniji uzeli bod danas bi 2 boda bjezali Francuzima. :)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 09 okt 2011, 21:39

harishp je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la:Što je ovo rek'o ba?! U Parizu imamo samo 10 % šanse :roll:
Nije. Al bolje bi bilo npr. "Nadigravat ćemo se s Francuzima" a ne ovako k'o da nemamo nikakve šanse... Treb'o je povećat ove procente malo :mrgreen:
Čelik Zenica 1945

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 okt 2011, 21:41

Nimla_RZ je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Nije. Al bolje bi bilo npr. "Nadigravat ćemo se s Francuzima" a ne ovako k'o da nemamo nikakve šanse... Treb'o je povećat ove procente malo :mrgreen:
Nema nista gore prditi k'o Ciro.ili Stangla ili onaj Belgijanac a posnu hranu jeli pa svi na kraju odose povijena repa.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 09 okt 2011, 21:47

Nimla_RZ je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Bolje da je ovo kazao,jer samim tim je dao ulogu velikog favorita Francuzima sto moze biti dobro za nas.On ovim izjavom nije rekao da necemo se nadigravati,to ce sigurno ciniti.
Pape fkt zna sta radi :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 09 okt 2011, 21:52

BIHfan je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:gledam sad one izvjestaje i tekma iz Albanije koju smo morali dobit. Da nije bilo Safetovih gresaka(Mravac, Hasagic, cuvanje boda) i da je bilo samo malko srece sad bi bili prvi na tabeli. Koji bi cirkus tek onda bio, a ta se tekma MORALA dobit, kad sam ja rekao kostat ce nas ta dva boda.
E da smo tu osvojili 3 boda i u Rumuniji uzeli bod danas bi 2 boda bjezali Francuzima. :)
e a zamisli da smo pobjedili francusku kuci, rumuniju u gostima i albaniju u gostima.. i da je luxemburg uzeo 4 boda francuzima.. da je albanija dobila francusku oba puta... stvarno zalosno kako nam se nista nije poklopilo a sve je to susiceva krivica :roll: :roll:
ser del barça es el millor que hi ha !

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 09 okt 2011, 21:56

losa racunica vam je, sa 2 b iz Albanije bi imali bod vise od Francuske, a ono "malo srece" su te precke Pjanica, Mravac je kriv za gol i kasnije se i pokazalo sto smo svi znali sem Safeta da je Pandza bolji, a Keno je na poluvremenu izasao Begovic usao, jer su ovog ledja zezala, vidjelo se kod gola da nije mogao da promijeni pravac dovoljno brzo, tako da ne valja se hvalit, al svaka rijec mi je na mjestu :P
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 09 okt 2011, 21:58

Zamisli zadesi se sudbnina kao protiv spanije ono davno,kad smo ga primili u 96. minuti.....
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 09 okt 2011, 21:59

ultrasstyle_tz je napisao/la:losa racunica vam je, sa 2 b iz Albanije bi imali bod vise od Francuske, a ono "malo srece" su te precke Pjanica, Mravac je kriv za gol i kasnije se i pokazalo sto smo svi znali sem Safeta da je Pandza bolji, a Keno je na poluvremenu izasao Begovic usao, jer su ovog ledja zezala, vidjelo se kod gola da nije mogao da promijeni pravac dovoljno brzo, tako da ne valja se hvalit, al svaka rijec mi je na mjestu :P
pa mi bi bili ispred francuza ranije, tako da nema sanse da bi oni odigrali 0 0 u rumuniji.. vi gledate samo nas, da je ovo bilo da je ono bilo.. skontajte se.. ovo je fudbal i takve stvari se desavaju.. da se nisu desili ti "samari" bog zna gdje bi sada bili ;) situacija je nikad bolja, ali ne, bosanac hoce bolje :roll:
ser del barça es el millor que hi ha !

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 okt 2011, 21:59

Moggiano je napisao/la:Zamisli zadesi se sudbnina kao protiv spanije ono davno,kad smo ga primili u 96. minuti.....
Bolje da ne bude tako .. Ne zelim razbiti i drugi televizor zbog nogometne utakmice :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 okt 2011, 22:00

ultrasstyle_tz je napisao/la:losa racunica vam je, sa 2 b iz Albanije bi imali bod vise od Francuske, a ono "malo srece" su te precke Pjanica, Mravac je kriv za gol i kasnije se i pokazalo sto smo svi znali sem Safeta da je Pandza bolji, a Keno je na poluvremenu izasao Begovic usao, jer su ovog ledja zezala, vidjelo se kod gola da nije mogao da promijeni pravac dovoljno brzo, tako da ne valja se hvalit, al svaka rijec mi je na mjestu :P
Istu pricu pricaju Francuzi u tekmama protiv Bjelorusije.
I plus ta dva boda nam nebi nista donijela u slucaju poraza u Parizu.Jer mi i bunker nebo i zemlja.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.