Francuska - BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

deni_23
Kontakt:

Re: Francuska - BiH

Post Postao/la deni_23 » 09 okt 2011, 22:33

Zmajevi su ponos Bosne i Hercegovine!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 09 okt 2011, 22:34

Goalgetter je napisao/la:Gameiro i Abidal spremni za utakmicu protiv BiH.
Samo kad vidimo Riberya ili Sagnu kako istrcavaju na travnjak :roll:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 okt 2011, 22:36

Inace, Rami, Cabaye, M'Vila i Evra su trenirali prema posebnom programu. Dakle, i oni bi mogli biti spremni. Blanc ce sutra odluciti na koga ce racunati.

slika
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 09 okt 2011, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 09 okt 2011, 22:37

Dylan Dog je napisao/la:
Samo kad vidimo Riberya ili Sagnu kako istrcavaju na travnjak :roll:
Sagna probija desni bok sa štakama :)

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 09 okt 2011, 22:39

Radije bi 3 Gomisa u napadu nego jednog Gameira :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 09 okt 2011, 22:39

Sem Sejada Salihovića selektor Safet Sušić nema problema sa povrijeđenim igračima te će Zmajevi na Stade de France istrčati u najjačem sastavu dok će s druge strane Francuska biti lišena usluga svojih zvijezda Francka Riberya Bacarya Sagne Yoanna Gourcuffa, Karima Benzeme što bi definitivno moglo olakšati posao mozda se i nama jednom desi cudo

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 09 okt 2011, 22:43

calcio je napisao/la:evo ako ovi ne lazu mi smo sada u drugom sesiru za Euro2016

10 Sweden 17241
11 Portugal 17064
12 Denmark 16657
13 Hungary 16581
14 Bosnia-Herzegovina 15931
15 Serbia 15864
16 Slovakia 15732
17 Ireland 15492
18 Norway 15051

http://www.football-rankings.info/2011/ ... ing-7.html" onclick="window.open(this.href);return false;
do izvlacenja grupa za kvalifikacije za EURO 2016 predstoji EP 2012 i cijele kvalifikacije za SP 2014... do tad se stvarno moze puno toga promjenit', jer tu lezi preko 50% bodova... a jos se ne zna ni format kvalifikacija... ne zna se koliko ce grupa bit'? kako onda da se zna raspored po sesirima...

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 09 okt 2011, 22:46

Gameiro je flopina.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Selector
Kontakt:

Post Postao/la Selector » 09 okt 2011, 22:46

Goalgetter je napisao/la:
Selector je napisao/la:Ako neko ne zna. Dva puta brzo kliknete i imate preko cijelog ekrana. :mrgreen:

BIH - FRANCUSKA

http://www.sportp2p.info/
Imam neki osjecaj da ovu gubimo .. Al nema veze, naprijed BiH !! :mrgreen:
A pred početak ove utakmice, kaže naš komentator Francuzi nemaju ovoga, nemaju onoga, svađaju se, problemi, ovo ono, sad je prilika za nas.

I zaboravih napomenuti ako neko gleda utakmicu na http://www.sportp2p.info/, a plaća na GB internet, (nije mu neograničeno-flat) onda bolje da ne pokreće.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 okt 2011, 22:49

Nikad ne reci nikad, ali ja licno mislim da smo pred nemogucom misijom u Utorak u Parizu. I ako sam misljenja da smo igracki jaka repreznetacija i da cemo Francuzima zadati probleme, mislim da ce UEFA umjesati svoje prste na ovoj utakmici tako da bi Francuze nekako progurali ka EP-u i da se neponovi situacija kao sa Irskom prije skoro dvije godine.

Zivi bili pa vidjeli, ukoliko povedemo i budemo imali igru sudija ce ih vratiti u zivot sa nepostojecim penalom ili prekrsajima u opasnoj zoni. UEFA ce imati odlican scenarij za pravdanje, jer ce moci reci da je sudija napravio gresku i da im je stvarno zao zbog toga no BiH ima sansu u Novembru da izbori EP.

Da sam na Susicevom mjestu izveo bih sljedecih 11 u Utorak

-------------------Begovic-------------------
Mujdza--Spahic-----------Pandza---Papac
----Zahirovic----Rahimic---Medunjanin--
-------------Pjanic------Lulic---------------
--------------------Dzeko--------------------

Begovic bi u odnosu na Hasagica dobio prednost iz razloga sto je spremniji, a mene je nekako strah da Hasagic nebude mogao izdrzati svih 90 minuta i onda bez nekog veceg razloga rizikujemo jednu izmjenu koja nam moze puno znaciti. Papca bi vratio na poziciju lijevog beka jer sam misljenja da ce ta strana iole s njim biti stabilna za razliku od Lulica kojem to nije njegova prirodna pozicija. U veznom redu bi igrao sa tri zadnja vezna koja bi zatvara sredinu terena i pomagla Papcu i Mujdzi prilikom njihovih napada preko krila, a tu su jos i Pjanic i Lulic koji mogu zatvoriti lijevu i desnu stranu i ako bi oni trebali biti igraci zajedno sa Medunjaninom koji bi kreirali akcije u napadu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 09 okt 2011, 22:49

Megamon je napisao/la:Gameiro je flopina.
Gameiro je jako slican igrac Villi te tako ne moze biti flop,i slazem se sa ovim sto je rekao da je bolje da igraju tri Gomisa nego jedan Kevin Gameiro.
Lik je jednostavno predobar napadac,nadam se samo da ce ova povreda imati nekog ucinka na njegovu formu.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 09 okt 2011, 22:50

vracaju zidana iz mirovine :lol:

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 09 okt 2011, 22:51

ABIDAL I GAMEIRO SPREMNI ZA UTORAK kako je krenulo jos ce FRANCUSKA BITI KONPLETNA DO UTORKA :D :D

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 09 okt 2011, 22:53

sta ima veze i keno i boro su spremni :D :D

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 09 okt 2011, 22:54

deni_23 je napisao/la:ABIDAL I GAMEIRO SPREMNI ZA UTORAK kako je krenulo jos ce FRANCUSKA BITI KONPLETNA DO UTORKA :D :D
mislis kompletna? ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 okt 2011, 22:55

Gameiro je kako neko rece uprskao milion puta i jedan od vecih flopova u francuskoj repci a i odlicno je da Abidal satro igra.Vise je nego ocito da je rovit,a rovit igrac je fakticni jedan manje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 09 okt 2011, 22:56

pastore je napisao/la:
deni_23 je napisao/la:ABIDAL I GAMEIRO SPREMNI ZA UTORAK kako je krenulo jos ce FRANCUSKA BITI KOMPLETNA DO UTORKA :D :D
mislis kompletna? ;)
da nato sam mislio hvala na ispravci :D :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 okt 2011, 23:00

harishp je napisao/la:
Gameiro je kako neko rece uprskao milion puta i jedan od vecih flopova u francuskoj repci a i odlicno je da Abidal satro igra.Vise je nego ocito da je rovit,a rovit igrac je fakticni jedan manje.
Za Abidala si u bocu pogodio :mrgreen: . Vise bih volio da on igra, pogotovo jos ako bude kiksao k'o u zadnjim utakmicama Barce (kao protiv Valencie npr.), onda bi nam mogao dobro doci.

Gameira dosad nisam nesto upratio, par puta ga gledo u PSG-u, nista posebno, mada mislim da je malo bolji od Gomisa.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 09 okt 2011, 23:02

harishp je napisao/la:
E jest i uprskao,6 nastupa 1 gol,naspram Gomisa koji ima 6 nastupa i velika 2 gola :P
Ne znam,da sad ne prikazujem njegovu impresivnu statistiku iz Francuske lige,on je po meni bolji napadac od Gomisa.
Stvar okusa,Gameiro je recimo tip igraca koji ce u utakmici imati jednu sansu i iskoristiti je,za razliku od Gomisa koji uvjek se izbori za 3-4 odlicne prilike al i to zavrsi sa jednim golom.
[youtube][/youtube]

Uostalom,koji god bude igrao nece se naigrati,Spaha je tu :mrgreen:
Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 09 okt 2011, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 09 okt 2011, 23:02

U PARIZU IMAMO 10% ŠANSI tako barem kaze safet susic dok se ja sa njim nebi slozio jer smatram da su nase samse barem 25%

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.