Kakvo kosevo bolaNimla_RZ je napisao/la:I gdje bi mi igrali baraž ako ga bude?! Idemo li na Koševo?

Bilino zakon .
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Kakvo kosevo bolaNimla_RZ je napisao/la:I gdje bi mi igrali baraž ako ga bude?! Idemo li na Koševo?
GunnerS je napisao/la:Ja sam za Koševo, više raje ( i jug nek nama daju) i onda ko s Danskom 40-45 hiljada ljudi da navija nije mala stvar
A portugal ?!RKO je napisao/la:GunnerS je napisao/la:Ja sam za Koševo, više raje ( i jug nek nama daju) i onda ko s Danskom 40-45 hiljada ljudi da navija nije mala stvar
Nemoj da bude ko s Danskom pa ostanemo kratkih rukava. Ne treba mjenjat dobitnu kombinaciju a ko zna mozda nam ne bude ni trebao stadion
A LuxemburgGunnerS je napisao/la:A portugal ?!RKO je napisao/la:GunnerS je napisao/la:Ja sam za Koševo, više raje ( i jug nek nama daju) i onda ko s Danskom 40-45 hiljada ljudi da navija nije mala stvar
Nemoj da bude ko s Danskom pa ostanemo kratkih rukava. Ne treba mjenjat dobitnu kombinaciju a ko zna mozda nam ne bude ni trebao stadion
7.07 The eight remaining runners-up contest play-off matches. The four ties are
determined by means of a draw. The four runners-up with the best position in the
UEFA national team coefficient ranking system (see Annex I, paragraph 1.2.2) are
seeded for the draw. If any of the teams in question have the same coefficient, the
criteria listed in paragraph 7.02 apply. The play-offs are played according to the
knockout system, with each team playing each opponent twice, in home and away
matches. The seeded teams play the return match at home. The teams which
score the greater aggregate of goals in the two matches qualify for the final
tournament. Otherwise, the provisions of paragraph 7.08 apply.
Portugal je država na zapadu Europe, na istoku i sjeveru graniči sa Španijom, a na zapadu i jugu izlazi na Atlantski ocean.GunnerS je napisao/la:A portugal ?!
Glavni grad je Lisabon ,Portugal prema procjeni[1] za 2008. godinu ima 10,662,000 stanovnika.Marseille84 je napisao/la:Portugal je država na zapadu Europe, na istoku i sjeveru graniči sa Španijom, a na zapadu i jugu izlazi na Atlantski ocean.GunnerS je napisao/la:A portugal ?!
Koji je nas u doba je bi ma ter izbacio kroz baraž u ZeniciANTIFA ! je napisao/la:Glavni grad je Lisabon ,Portugal prema procjeni[1] za 2008. godinu ima 10,662,000 stanovnika.Marseille84 je napisao/la:Portugal je država na zapadu Europe, na istoku i sjeveru graniči sa Španijom, a na zapadu i jugu izlazi na Atlantski ocean.GunnerS je napisao/la:A portugal ?!
na ovaj nacin se nosiocima daje dvostruka prednost... hem igraju s buranijom, hem ako zagusti, odlucujucu igraju kuci... posteno bi bilo da ako vec ima seeding, da slabije repke uzvrat igraju kuci... al sta je danas posteno? nista!! zasto bi u fudbalu bilo drugacije...Edo_77 je napisao/la:7.07 The eight remaining runners-up contest play-off matches. The four ties are
determined by means of a draw. The four runners-up with the best position in the
UEFA national team coefficient ranking system (see Annex I, paragraph 1.2.2) are
seeded for the draw. If any of the teams in question have the same coefficient, the
criteria listed in paragraph 7.02 apply. The play-offs are played according to the
knockout system, with each team playing each opponent twice, in home and away
matches. The seeded teams play the return match at home. The teams which
score the greater aggregate of goals in the two matches qualify for the final
tournament. Otherwise, the provisions of paragraph 7.08 apply.
E jbg, nek daju jos jedan gol prednosti tim ekipama. Stvarno pretjeruju sa ovim. Sve ekipe u barazu bi trebale imati isti tretman, jer su posteno izborile drugo mjesto, ako bi se nesto trebalo gledati to je broj osvojenih poena i gol razlika u kvalifikacijama. Bezvezno je da neka ekipa nosi teret proslih kvalifikacija, vec su ih opalili po usima sa zrijebom za kvale.
uefa i fifa hoce na takmicenjima velike repke iz ekonomski mocnih zemalja i cine sve (i legalno i nelegalno) da ne dodje do parova u barazu tipa: crna gora - bih... ovo sa seedingom je onaj legalni dioEdo_77 je napisao/la:Ma ovo sa seedningom je zaista pretjerano. Ekipe koje su nosioci su vec jednom bile povlastene, a to je u samom zrijebu kvalifikacija. Sada recimo imas apsurdnu situaciju da se neka ekipa i pored ne povlastenog statusa probila do 2 pozicije propisavajuci krv da dodju dotle, recimo iz 4 sesira a tamo neki nosioc koji je bio u prvom sesiru zavrsi drugi i sada njih opet treba nagraditi....
Stvarno se tesko probiti manjim ekipama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.