Francuska - BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Goalgetter
Kontakt:

Re: Francuska - BiH

Post Postao/la Goalgetter » 09 okt 2011, 23:04

deni_23 je napisao/la:U PARIZU IMAMO 10% ŠANSI tako barem kaze safet susic dok se ja sa njim nebi slozio jer smatram da su nase samse barem 25%
A ja kazem da su 16,56412 % :mrgreen:

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 09 okt 2011, 23:04

Ebali vas vise francuzi francuska ovo francuska ono ma satrat cemo ih ko im god bude igro :evil:
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 09 okt 2011, 23:06

amerosm je napisao/la:Nikad ne reci nikad, ali ja licno mislim da smo pred nemogucom misijom u Utorak u Parizu. I ako sam misljenja da smo igracki jaka repreznetacija i da cemo Francuzima zadati probleme, mislim da ce UEFA umjesati svoje prste na ovoj utakmici tako da bi Francuze nekako progurali ka EP-u i da se neponovi situacija kao sa Irskom prije skoro dvije godine.

Zivi bili pa vidjeli, ukoliko povedemo i budemo imali igru sudija ce ih vratiti u zivot sa nepostojecim penalom ili prekrsajima u opasnoj zoni. UEFA ce imati odlican scenarij za pravdanje, jer ce moci reci da je sudija napravio gresku i da im je stvarno zao zbog toga no BiH ima sansu u Novembru da izbori EP.
Pa upravo tako sam i ja napisao.Mislim da je nemoguće da Bosna pobjedi u Parizu,sudije će umješati svoje prste sigurno.
FK Pjetlovi

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 09 okt 2011, 23:06

Goalgetter je napisao/la:
deni_23 je napisao/la:U PARIZU IMAMO 10% ŠANSI tako barem kaze safet susic dok se ja sa njim nebi slozio jer smatram da su nase samse barem 25%
A ja kazem da su 16,56412 % :mrgreen:
vidjecemo koce biti upravu ja ili ti :D :D

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 09 okt 2011, 23:07

Dylan Dog je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Gameiro i Abidal spremni za utakmicu protiv BiH.
Gameiro je kako neko rece uprskao milion puta i jedan od vecih flopova u francuskoj repci a i odlicno je da Abidal satro igra.Vise je nego ocito da je rovit,a rovit igrac je fakticni jedan manje.
E jest i uprskao,6 nastupa 1 gol,naspram Gomisa koji ima 6 nastupa i velika 2 gola :P
Ne znam,da sad ne prikazujem njegovu impresivnu statistiku iz Francuske lige,on je po meni bolji napadac od Gomisa.
Stvar okusa,Gameiro je recimo tip igraca koji ce u utakmici imati jednu sansu i iskoristiti je,za razliku od Gomisa koji uvjek se izbori za 3-4 odlicne prilike al i to zavrsi sa jednim golom.
[youtube][/youtube]

Uostalom,koji god bude igrao nece se naigrati,Spaha je tu :mrgreen:
Upravu si ovo sve sto si kazao za Gameira,oni koji ga podcjenjuju neka pogledaju ovaj njegov pogodak protiv Ukrajine u prijateljskoj.
Steta je fkt ste se je oporavio,ali eto nadam se i ja da se kraj Spahe nece naigrati :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=Kn8eTUtw6EA
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 09 okt 2011, 23:09

znaju i jedan i drugi kako se Spaha lakta :lol: ;)
FORZA MARŠAL !!!

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 09 okt 2011, 23:10

Kenan, Asmir, Asmir(jbg kad su dvojica :D ), Mensur,Boris, Adnan, EMIR, Saša, Senad, Adnan, Elvir,Haris, Zvjezdan, Sejad, Miralem, Senijad, Semir, Ermin, Edin, Vedad, Zlatan, Darko, Safet, Borče :D , Tomislav i svi ostali, očerupajte te pijetlove da svi skupa u utorak navecer, nešto iza ponoći, zapjevamo, "A Francuzima baraž je..." 8-)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 okt 2011, 23:11

Susic je veci pesimista od kladionica :D
Oni nam daju kvoju 6,00 a to je oko 15% sanse da pobjedimo
ali dobro je to, sa takvim izjavama stvara veci pritisak francuzima i smanjuje euforiju kod nas.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 09 okt 2011, 23:13

Ma meni je samo drago sto vidim da se ne spominje ovog covjeka ni u kakvim kombinacijama za sastav,vise me strah njeg nego Riberya :mrgreen:
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 09 okt 2011, 23:14

calcio je napisao/la:
Susic je veci pesimista od kladionica :D
Oni nam daju kvoju 6,00 a to je oko 15% sanse da pobjedimo
ali dobro je to, sa takvim izjavama stvara veci pritisak francuzima i smanjuje euforiju kod nas.
Pametnije je spustit euforiju pa onda kad izgubimo da se ne razočaramo nego dizat euforiju i onda da padnemo kao sa kruške... Bravo Pape i nek znaš da smo uz tebe...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 09 okt 2011, 23:17

Uz Boziju pomoc mozemo do pobjede u Parizu..tu zaista treba imati dosta srece...ali gledajmo ovako stvari,Francuska je protiv Bjelorusije u puno jacem sastavu nego sto su sada jedva izvukla bod u dvije utakmice,a mi smo Bjelorusima sa istim sastavom koji c eigrati i u Parizu uzeli svih 6 bodova...tako da se nikako ne smijemo prepasti Francuske! treba igrati hrabro,muski,ginuti za svaku loptu i pobjeda je moguca,zasto da ne...Imamo najbolju reprezentaciju poslije rata,svi igraci nam igraju u velikim klubovima,standardni su..mislim ako sada protiv desetkovane Francuske ne mozemo uzeti dobar rezultat ,onda ne znam kad cemo.... sretno Zmajevi,i obradujte ovaj narod,zasluzili smo i mi radost,vec jednom....

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 09 okt 2011, 23:18

nisko je napisao/la:Ebali vas vise francuzi francuska ovo francuska ono ma satrat cemo ih ko im god bude igro :evil:
Ćiro ne rise!!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 09 okt 2011, 23:24

voltron30 je napisao/la:
nisko je napisao/la:Ebali vas vise francuzi francuska ovo francuska ono ma satrat cemo ih ko im god bude igro :evil:
Ćiro ne rise!!
I biće opet k'o na Koševu. :roll: Tresla se gora,rodio se miš.
FK Pjetlovi

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 09 okt 2011, 23:24

reds je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Nikad ne reci nikad, ali ja licno mislim da smo pred nemogucom misijom u Utorak u Parizu. I ako sam misljenja da smo igracki jaka repreznetacija i da cemo Francuzima zadati probleme, mislim da ce UEFA umjesati svoje prste na ovoj utakmici tako da bi Francuze nekako progurali ka EP-u i da se neponovi situacija kao sa Irskom prije skoro dvije godine.

Zivi bili pa vidjeli, ukoliko povedemo i budemo imali igru sudija ce ih vratiti u zivot sa nepostojecim penalom ili prekrsajima u opasnoj zoni. UEFA ce imati odlican scenarij za pravdanje, jer ce moci reci da je sudija napravio gresku i da im je stvarno zao zbog toga no BiH ima sansu u Novembru da izbori EP.
Pa upravo tako sam i ja napisao.Mislim da je nemoguće da Bosna pobjedi u Parizu,sudije će umješati svoje prste sigurno.
Kako je Hrvatska pobjedila Englesku?
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Adin_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Adin_BiH » 09 okt 2011, 23:25

Za nesto manje od 48 sati imamo mi forumasi 2 solucije :

1. Samo ce biti anti-patrioti online na forumu , mi ostali idemo slaviti do kasno u noc .

2. Bit ce nas mali milion online , padaju kritike na igru , Susica , i sve redom , i pisemo ko bi nas mogao i koga bi zeljeli izvuci u barazu .

Za koju ste vi soluciju ? :mrgreen:
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 09 okt 2011, 23:26

Adin_BiH je napisao/la:Za nesto manje od 48 sati imamo mi forumasi 2 solucije :

1. Samo ce biti anti-patrioti online na forumu , mi ostali idemo slaviti do kasno u noc .

2. Bit ce nas mali milion online , padaju kritike na igru , Susica , i sve redom , i pisemo ko bi nas mogao i koga bi zeljeli izvuci u barazu .

Za koju ste vi soluciju ? :mrgreen:
Mislim da će forum zablokirat. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 09 okt 2011, 23:27

Bit će gusto bit će nula DVA !
Zadnja izmjena: hz033, dana/u 09 okt 2011, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
U novi boj ...

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 09 okt 2011, 23:27

Ništa nije nemoguće. Što više mi pričamo o sudijama, sve sam uvjereniji da će sve biti fer i pošteno u utorak.
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 09 okt 2011, 23:28

Mislim da je konacno vrijeme da nam konacni rezultat i uspjeh bude jedino mjerilo.
Dakle,nasa mlada reprezentacija izgubi 3:0 od Njemacke i odmi pucaju komentari da taj rezultat nije mjerilo desavanja na terenu.
Cuj nije mjerilo,to sto je neki njemacki igrac dovoljno fudbalski intelegentan da doda loptu u situaciji kada 2 suigraca stoje sami pred golom a Stevanovic nije,vec puca,to nije mjerilo kvalitete :roll:
To sto je neko u stanju stvoriti 4 sanse a postici 3 gola,a nekom ni 5 stvorenih sansi nije dovoljno ni za jedan,kriv golman,kriva stativa,to nije isto mjerilo kvaliteta :?:
Vrijeme je da ne brojimo stative,odbrane golmana ili 100%-tne neiskoristene prilike,vec samo ko je uspio da se plasira na evropsko prvenstvo a ko ne!
Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 09 okt 2011, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 09 okt 2011, 23:29

Johnyx95 je napisao/la:Ništa nije nemoguće. Što više mi pričamo o sudijama, sve sam uvjereniji da će sve biti fer i pošteno u utorak.
TOga se ja i bojim. Ja se nadam da će šiljiti za nas :mrgreen: !
U novi boj ...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.