A ja kazem da su 16,56412 %deni_23 je napisao/la:U PARIZU IMAMO 10% ŠANSI tako barem kaze safet susic dok se ja sa njim nebi slozio jer smatram da su nase samse barem 25%

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
A ja kazem da su 16,56412 %deni_23 je napisao/la:U PARIZU IMAMO 10% ŠANSI tako barem kaze safet susic dok se ja sa njim nebi slozio jer smatram da su nase samse barem 25%
Pa upravo tako sam i ja napisao.Mislim da je nemoguće da Bosna pobjedi u Parizu,sudije će umješati svoje prste sigurno.amerosm je napisao/la:Nikad ne reci nikad, ali ja licno mislim da smo pred nemogucom misijom u Utorak u Parizu. I ako sam misljenja da smo igracki jaka repreznetacija i da cemo Francuzima zadati probleme, mislim da ce UEFA umjesati svoje prste na ovoj utakmici tako da bi Francuze nekako progurali ka EP-u i da se neponovi situacija kao sa Irskom prije skoro dvije godine.
Zivi bili pa vidjeli, ukoliko povedemo i budemo imali igru sudija ce ih vratiti u zivot sa nepostojecim penalom ili prekrsajima u opasnoj zoni. UEFA ce imati odlican scenarij za pravdanje, jer ce moci reci da je sudija napravio gresku i da im je stvarno zao zbog toga no BiH ima sansu u Novembru da izbori EP.
vidjecemo koce biti upravu ja ili tiGoalgetter je napisao/la:A ja kazem da su 16,56412 %deni_23 je napisao/la:U PARIZU IMAMO 10% ŠANSI tako barem kaze safet susic dok se ja sa njim nebi slozio jer smatram da su nase samse barem 25%
Upravu si ovo sve sto si kazao za Gameira,oni koji ga podcjenjuju neka pogledaju ovaj njegov pogodak protiv Ukrajine u prijateljskoj.Dylan Dog je napisao/la:E jest i uprskao,6 nastupa 1 gol,naspram Gomisa koji ima 6 nastupa i velika 2 golaharishp je napisao/la:Gameiro je kako neko rece uprskao milion puta i jedan od vecih flopova u francuskoj repci a i odlicno je da Abidal satro igra.Vise je nego ocito da je rovit,a rovit igrac je fakticni jedan manje.Goalgetter je napisao/la:Gameiro i Abidal spremni za utakmicu protiv BiH.![]()
Ne znam,da sad ne prikazujem njegovu impresivnu statistiku iz Francuske lige,on je po meni bolji napadac od Gomisa.
Stvar okusa,Gameiro je recimo tip igraca koji ce u utakmici imati jednu sansu i iskoristiti je,za razliku od Gomisa koji uvjek se izbori za 3-4 odlicne prilike al i to zavrsi sa jednim golom.
[youtube][/youtube]
Uostalom,koji god bude igrao nece se naigrati,Spaha je tu
Susic je veci pesimista od kladionicadeni_23 je napisao/la:U PARIZU IMAMO 10% ŠANSI tako barem kaze safet susic dok se ja sa njim nebi slozio jer smatram da su nase samse barem 25%
Pametnije je spustit euforiju pa onda kad izgubimo da se ne razočaramo nego dizat euforiju i onda da padnemo kao sa kruške... Bravo Pape i nek znaš da smo uz tebe...calcio je napisao/la:Susic je veci pesimista od kladionicadeni_23 je napisao/la:U PARIZU IMAMO 10% ŠANSI tako barem kaze safet susic dok se ja sa njim nebi slozio jer smatram da su nase samse barem 25%![]()
Oni nam daju kvoju 6,00 a to je oko 15% sanse da pobjedimo
ali dobro je to, sa takvim izjavama stvara veci pritisak francuzima i smanjuje euforiju kod nas.
Ćiro ne rise!!nisko je napisao/la:Ebali vas vise francuzi francuska ovo francuska ono ma satrat cemo ih ko im god bude igro
I biće opet k'o na Koševu.voltron30 je napisao/la:Ćiro ne rise!!nisko je napisao/la:Ebali vas vise francuzi francuska ovo francuska ono ma satrat cemo ih ko im god bude igro
Kako je Hrvatska pobjedila Englesku?reds je napisao/la:Pa upravo tako sam i ja napisao.Mislim da je nemoguće da Bosna pobjedi u Parizu,sudije će umješati svoje prste sigurno.amerosm je napisao/la:Nikad ne reci nikad, ali ja licno mislim da smo pred nemogucom misijom u Utorak u Parizu. I ako sam misljenja da smo igracki jaka repreznetacija i da cemo Francuzima zadati probleme, mislim da ce UEFA umjesati svoje prste na ovoj utakmici tako da bi Francuze nekako progurali ka EP-u i da se neponovi situacija kao sa Irskom prije skoro dvije godine.
Zivi bili pa vidjeli, ukoliko povedemo i budemo imali igru sudija ce ih vratiti u zivot sa nepostojecim penalom ili prekrsajima u opasnoj zoni. UEFA ce imati odlican scenarij za pravdanje, jer ce moci reci da je sudija napravio gresku i da im je stvarno zao zbog toga no BiH ima sansu u Novembru da izbori EP.
Mislim da će forum zablokirat.Adin_BiH je napisao/la:Za nesto manje od 48 sati imamo mi forumasi 2 solucije :
1. Samo ce biti anti-patrioti online na forumu , mi ostali idemo slaviti do kasno u noc .
2. Bit ce nas mali milion online , padaju kritike na igru , Susica , i sve redom , i pisemo ko bi nas mogao i koga bi zeljeli izvuci u barazu .
Za koju ste vi soluciju ?
TOga se ja i bojim. Ja se nadam da će šiljiti za nasJohnyx95 je napisao/la:Ništa nije nemoguće. Što više mi pričamo o sudijama, sve sam uvjereniji da će sve biti fer i pošteno u utorak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.