Zeljovac_1921 je napisao/la:1:50 do kraja, imamo loptu, to je to, ako damo td dobili smo.
Auuuuuu, pa sta uradi Schaub, puno srece za Oakland i kakva napeta tekma, na kraju Schaub baci INT u endzonu, kada je mog'o i utrcat
Nego, evo i Brady baci INT u endzoni i to Hernandezu u ruke kojem ista ispada i zavrsava kod Cromartia (lopta nije imala spiralu u zraku, tj nije pravilno bacena), treba jos istaci da je Revis poj'o Welkera koji je im'o 1 hvatanje, a prema njemu je bacena 1 lopta, no ipak NE vodi 10:7 na poluvremenu...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Kud Cromartie ne vrati ovo do kraja
Greene konačno počeo da trči kako se od njeg očekuje, Patriotsi nisu ništa mogli po tom pitanju u onom TD driveu. To je značilo manji pritisak na Sancheza koji je odma manje griješio i to sve odma liči na nešto... Nadam se da će nad Foxboroughom opet operirati hladan tuš
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Football je za mene presto do slijedece sedmice. Kako izgubismo, e moj Schaub nikad ti nes moci zatvoriti utakmicu. Mijesto da budemo 4-1 i ako izgubimo od Ravens-a slijedecu 4-2, ovako cemo biti 3-3.
Jedina sreca je sto su svi u nasoj diviziji izgubili.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Neko je rekao da je ono Shaub (Shuba, prije ce biti hahaha), mogao komotno sam postici TD trcanje. Imao je toliko prostora, da bi i neki levat sa dvije lijeve je mogao komotno unjeti.
kad_kako je napisao/la:Neko je rekao da je ono Shaub (Shuba, prije ce biti hahaha), mogao komotno sam postici TD trcanje. Imao je toliko prostora, da bi i neki levat sa dvije lijeve je mogao komotno unjeti.
Ma normalno jarane ono je cist td, samo da je potrco, ali ne zna. On jeste dobar Q-B po statistici, ali cim krene pritisak na njeg, njega ufati trema i lik se izgubi, ne zna sta ce s loptom, vazda se tako desi. Malo prtiska na njeg i to je odma fumble, interception, incomplete pass ili sack.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
ne mogu vjerovati da je Houston izgubio ovu utkamicu kuci...ovo je njima kao nama prosle godine kad smo zijanili dvije kuci od Washingtona i Seattlea
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
SaltCityAttack je napisao/la:ne mogu vjerovati da je Houston izgubio ovu utkamicu kuci...ovo je njima kao nama prosle godine kad smo zijanili dvije kuci od Washingtona i Seattlea
Ma ne moze niko vjerovati, cijeli grad je pobjesnio, kako mi je krivo u pm. Izgubiti dobijenu utakmicu, i to na onakav nacin = bullshit.
Ove sudije su bruka, više mi se i ne gleda ovo, i ovi komentatori se.ru, je.bo ih Patriotsi, navijaju ko zadnji levati. Sudijama se sjetim sve familije po redu...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Hawking je napisao/la:Ove sudije su bruka, više mi se i ne gleda ovo, i ovi komentatori se.ru, je.bo ih Patriotsi, navijaju ko zadnji levati. Sudijama se sjetim sve familije po redu...
Onaj osjecaj kad se Jetsi pocnu kurciti, a imaju 2-3 omjer.
Tipicno, kad ne mozete meda, svalite sve na sudije.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
Hawking je napisao/la:Ove sudije su bruka, više mi se i ne gleda ovo, i ovi komentatori se.ru, je.bo ih Patriotsi, navijaju ko zadnji levati. Sudijama se sjetim sve familije po redu...
Onaj osjecaj kad se Jetsi pocnu kurciti, a imaju 2-3 omjer.
Tipicno, kad ne mozete meda, svalite sve na sudije.
[youtube][/youtube]
ja nista nisam vidjeo da je ukradeno od sudija izuzev sto su nova pravla u NFL i tako nam je...ebiga to je NFL kriva jer su napraivli od like igru skoro pa za zene ...ebiga tako ti je to, ali smatram da ovdje Jetsi nisu nista pokradeni ebiga
FKR TZ 87'
SaltCityAttack je napisao/la:ja nista nisam vidjeo da je ukradeno od sudija izuzev sto su nova pravla u NFL i tako nam je...ebiga to je NFL kriva jer su napraivli od like igru skoro pa za zene ...ebiga tako ti je to, ali smatram da ovdje Jetsi nisu nista pokradeni ebiga
Ma sta ce jadnik, imao velika ocekivanja od ove utakmice, pa se razocarao, pa na koga nego na sudije...
Nije ti ovo BiH Premier Liga.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
kad_kako je napisao/la:Neko je rekao da je ono Shaub (Shuba, prije ce biti hahaha), mogao komotno sam postici TD trcanje. Imao je toliko prostora, da bi i neki levat sa dvije lijeve je mogao komotno unjeti.
Ma normalno jarane ono je cist td, samo da je potrco, ali ne zna. On jeste dobar Q-B po statistici, ali cim krene pritisak na njeg, njega ufati trema i lik se izgubi, ne zna sta ce s loptom, vazda se tako desi. Malo prtiska na njeg i to je odma fumble, interception, incomplete pass ili sack.
Vi ste odlicni u 1 i 2/4, ali ste uzasni u 3 i 4/4, sto je se potvrdilo i u ovoj utakmici. Tako isto i Schaub, odlican u tim prvim cetvrtinama, ali uzasan u druge dvije. I to vam je tendencija u svim ovim utakmicama do sada.
Znaci slican je Romo-i. Kad ide, ide, ali kad dodje malo pritiska, on se raspadne ko Grcka.
kako su Bearsi pustili Lloyda ja ne mogu vjerovati...stvarno stata sto smo ovakvog recivera pustili, a kod nas nije igrao nesto malo
FKR TZ 87'
Dabogda nam sad dali td nismo ni zasluzili pobjedu koji debili.Dobili utakmicu opet losa igra nista ovo nevalja ako cemo biti kontenderi nema samo pobjedebilo kakve ganjat bolja igra treba sigurnija nevalja ovo.
Zadnja izmjena: bear grylls, dana/u 10 okt 2011, 01:33, ukupno mijenjano 2 puta.
hahaha i bas da zavrsi 9 razlike ... jesu oni u Las Vegasu pametni, kako oni izaberu taman spread da ti nemozes dobiti, pa kako bilo. ovo ja govorim o Pic'em na yahoo, gdje sam imao 9 bodova da ce NYJ pobjediti spread od 9 razlike ... cigani iz NE, nis mogli samo sa 6 pobjediti. ccc.
dobise na kraju Chargersi ...rodjak mozete sve do Chicaga, a vamo ste poginuli to vec i sam znas ...valja vama vamo igrat na -20, a najavljuju najvecu zimu u Chicagu u zadnjih 40 godina pa ti sad gledaj
FKR TZ 87'
SaltCityAttack je napisao/la:dobise na kraju Chargersi ...rodjak mozete sve do Chicaga, a vamo ste poginuli to vec i sam znas ...valja vama vamo igrat na -20, a najavljuju najvecu zimu u Chicagu u zadnjih 40 godina pa ti sad gledaj
ima da im se mud.a pozmrzavaju. Bio sam tamo kad je jedne zime bilo -25, + na to jos vjetar kad zapuse ... ma mud.a se usukaju, kao da ih nema.