Francuska - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- Lazar Popović
- Kontakt:
Re: Francuska - BiH
Bem ti utorak, ne mogu dočekati...
Zemljo tisućljetna
Na vjernost ti se kunem
Od mora do Save
Od Drine do Une
Jedna si jedina
Moja domovina
Jedna si jedina
Bosna i Hercegovina
Bog nek' te sačuva
Za pokoljenja nova
Zemljo mojih snova
Mojih pradjedova
Jedna si jedina
Moja domovina
Jedna si jedina
Bosna i Hercegovina
[youtube][/youtube]
Zemljo tisućljetna
Na vjernost ti se kunem
Od mora do Save
Od Drine do Une
Jedna si jedina
Moja domovina
Jedna si jedina
Bosna i Hercegovina
Bog nek' te sačuva
Za pokoljenja nova
Zemljo mojih snova
Mojih pradjedova
Jedna si jedina
Moja domovina
Jedna si jedina
Bosna i Hercegovina
[youtube][/youtube]
Naprijed, naprijed Željo volim te
Ludo ja, ko nikoga ale ale ale aleoo
-------------------------------------------
Hajde Lazare, hajde Lazare, hajde Lazare, hajdeeee Laaaaaaazareeeeeeee
Ludo ja, ko nikoga ale ale ale aleoo
-------------------------------------------
Hajde Lazare, hajde Lazare, hajde Lazare, hajdeeee Laaaaaaazareeeeeeee
Ako bog da kad odemo na EP vidjećemo mi kako se reputacija diže.reds je napisao/la:Teško da će Bosna ikad imati takvu reputaciju u svijetu (ne samo nogometa).Arnelinho je napisao/la:Htio sam da ti kažem: "Reputacija se može dići samo protiv jačeg protivnika." Vjerovatno će trebati nadljudski napori, al' jedino tako i možemo u svakoj tekmi očekivati fer sudjenje.Ali ko zna,opet uz malo sreće sve je moguće.Upravo meč Engleska-Hrvatska.Onaj pogodak Kranjčara,bezveze šut i gol.Svakako da su naša šansa i prekidi (slobodnjaci).Ukoliko zabijemo gol na početku ili bar u prvom poluvremenu onda imamo šanse,ako ne teško.Sumnjam da će imati snage zmajevi da prave pritisak u zadnjem dijelu utakmice.

Kad Handžić završi u Manchester Cityu, Zeba bude glavni organizator na Traffordu, a vama ću dati Torlaka, jer čujem ode Carra u peMziju.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Pametno zbori , daj ima li kakva radio emisija uvezi repke , mozda ?ANTIFA ! je napisao/la:bordo je napisao/la:Mislim da je nas problem sto imamo preveliki respekt prema svima!!
I nasa glavna prica je, ma gdje ce mo mi pobijediti neku velesilu.
Ipak oni su klasa za nas itd!!! Dokad vise ta prica!!!
Hej ljudi Estonija na drugom mjestu,u slucaju ako kiksa,Srbija,
sto je vrlo moguce eto Estonaca u baraz! Sve repke vjeruju u sebe.
Sta su trebali Hrvati uraditi na Wembleju,sjebati se od svega
i otici kuci sa pet komada!! Oni su imali vjere u sebe,borili se
uz to imali i srece i eto ga!!! Danas svi igraju fudbal!!
Potpis !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Zadovoljan sam sa 0-0 u Francuskoj, a onda nadati se povoljnom protivniku u baražu. Sreća naša pa Francuzi ne igraju napadački fudbal kao npr. Njemačka ili Holandija, pa da nam ubiju želju za fudbalom pred baraž kao Španija. Ono što je Luxemburg za nas, to smo mi za Francuze i to je naša realnost.
Isto tako, naša realnost je da u kvalifikacijama za SP osvojimo prvo mjesto. Našu priliku da EP i prvo mjesto smo propustili protiv Albanije.
Isto tako, naša realnost je da u kvalifikacijama za SP osvojimo prvo mjesto. Našu priliku da EP i prvo mjesto smo propustili protiv Albanije.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Srecom pa tako nasi igraci ne misle , inace bi bili cetvrti u grupi... Kako mrzim nas gubitnicki mentalitet...Rizah je napisao/la:Zadovoljan sam sa 0-0 u Francuskoj, a onda nadati se povoljnom protivniku u baražu. Sreća naša pa Francuzi ne igraju napadački fudbal kao npr. Njemačka ili Holandija, pa da nam ubiju želju za fudbalom pred baraž kao Španija. Ono što je Luxemburg za nas, to smo mi za Francuze i to je naša realnost.
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
On to tako, inače je sujevjeran.Bosnier je napisao/la:Srecom pa tako nasi igraci ne misle , inace bi bili cetvrti u grupi... Kako mrzim nas gubitnicki mentalitet...

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
identican pogodak kao sto je dzekson dao u petak luxemburgu,uglavnom uvijek rado vidzen pogodak naseg majstora Bolica.armin je napisao/la:
Da se naježiš
Ma yebacemo im mamicu 

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
SVAKA CAST SVAKA RIJEC STOJI.bosnas_ je napisao/la:Kako bolan nema Bosne, a grle se Safet i Zvjezdan, kako nema Bosne a raduju se zajedno i Edin i Darko i Saša?! Kako bolan nema Bosne a slavi Zenica i Mostar, kako nema Bosne a cijela Bosna grmi?! Ima bolan Bosne ali nema tvoje grupe iz neke vukojebine, vas bolan nema. Bosne ima i biće je. Gledaj kako slavi, gledaj svoj poraz u oči, živi u nadi da nas neće biti, tako smo i mi jači !
-
- Kontakt:
Kad zagrmi iz 20.000 grla na Stade de France - ja mislim da cu zaplakati.Lazar Popović je napisao/la:Bem ti utorak, ne mogu dočekati...
Zemljo tisućljetna
Na vjernost ti se kunem
Od mora do Save
Od Drine do Une
Jedna si jedina
Moja domovina
Jedna si jedina
Bosna i Hercegovina
Bog nek' te sačuva
Za pokoljenja nova
Zemljo mojih snova
Mojih pradjedova
Jedna si jedina
Moja domovina
Jedna si jedina
Bosna i Hercegovina
[youtube][/youtube]
Ovaj osijecaj se nemoze nicim mjeriti nekoliko dana pred odlucujucu tekmu!
A tek tekma! Ma promijenim sto mjesta po stanu, samo sto na luster nesjednem!
I kada padne gol uzmem kcerkicu i bacam je od radosti u zrak!
A zena me gleda zbunjeno i kaze: Ti si bas hajvan!!
Doduse protiv Lux nisam je bacao jer sam protiv njih ocekivao 3 boda!
Ali sta ce biti ako se plasiramo ako Bog da na Euro???
Doduse protiv Lux nisam je bacao jer sam protiv njih ocekivao 3 boda!

-
- Kontakt:
Ja mislim ako im uvalimo go,da odmah poslije njega slijedi jos jedan. A onda su gotovi 

YNWA!
"Napravi" jos jednu, trebace ti dvije ondabordo je napisao/la:Ovaj osijecaj se nemoze nicim mjeriti nekoliko dana pred odlucujucu tekmu!
Doduse protiv Lux nisam je bacao jer sam protiv njih ocekivao 3 boda!![]()
![]()

Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
Onda ćemo nakon mjesec dana u Avazu čitati izjavu Poljakinja: Bosanci su najbolji muškarci u krevetu ili Stalno su pričali nešto u fazonu a da me vidi babobordo je napisao/la:Ovaj osijecaj se nemoze nicim mjeriti nekoliko dana pred odlucujucu tekmu!
Doduse protiv Lux nisam je bacao jer sam protiv njih ocekivao 3 boda!![]()
![]()

S ovakvim razmisljanjem sta cemo na Euru kad ce nam tamo svaka repka uvalit 5 komada,Rizah je napisao/la:Zadovoljan sam sa 0-0 u Francuskoj, a onda nadati se povoljnom protivniku u baražu. Sreća naša pa Francuzi ne igraju napadački fudbal kao npr. Njemačka ili Holandija, pa da nam ubiju želju za fudbalom pred baraž kao Španija. Ono što je Luxemburg za nas, to smo mi za Francuze i to je naša realnost.
jer boze moj mi smo niza klasa od njih.
Sta covjek sve tu nece procitat 11 njih 11 nas, 90 min. igre, sva tri znaka su u igri 1 x 2 .
Ko bude imao vise samopouzdanja, hrabrosti a bgmi i srece taj ce na kraju izac uzdignute glave, a oni s manje srece imaju popravni u novembru

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Ja se više plašim/bojim da će naši "profulati" šansu u plej-ofu nego u utakmici protiv Francuske.......
Pa cek,ako ne profulamo sansu protiv Francuske onda play offa i nemaLjepoje je napisao/la:Ja se više plašim/bojim da će naši "profulati" šansu u plej-ofu nego u utakmici protiv Francuske.......

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ja sam tako razmišljo protiv Danske, pa protiv Portugala, pa protiv Mađarske u rukometu, pa portiv Širokog Brijega kada KK Bosna igrala u finalu, pa protiv Finske na EP u košarci, pa protiv Maccabija, Hapoela, Newcastla, Malage ...propuh je napisao/la:S ovakvim razmisljanjem sta cemo na Euru kad ce nam tamo svaka repka uvalit 5 komada,Rizah je napisao/la:Zadovoljan sam sa 0-0 u Francuskoj, a onda nadati se povoljnom protivniku u baražu. Sreća naša pa Francuzi ne igraju napadački fudbal kao npr. Njemačka ili Holandija, pa da nam ubiju želju za fudbalom pred baraž kao Španija. Ono što je Luxemburg za nas, to smo mi za Francuze i to je naša realnost.
jer boze moj mi smo niza klasa od njih.
Sta covjek sve tu nece procitat 11 njih 11 nas, 90 min. igre, sva tri znaka su u igri 1 x 2 .
Ko bude imao vise samopouzdanja, hrabrosti a bgmi i srece taj ce na kraju izac uzdignute glave, a oni s manje srece imaju popravni u novembru
Mislim da mi nismo repka koja poslije ranog vodstva moze sacuvati rezultat!
Zato prizeljkujem i mislim da ce prvo poluvrijeme proci u ispitivanju snaga.
Znaci prvo ce biti nerijeseno! Eh onda ce Francuzi u drugu uci ufuranije
sa namjerom da nam mogu zabiti gol kada im je volja! Itu je nasa sansa!!!
Laganini na asistenciju Lulica zabija mo gol!! Jer ce po meni Pjanic i Miske
biti dobro cuvani!!! Eh onda poslije pogodka BiH, Francuzi krecu ofanzivnije
i uz pomoc sudije dolaze do sansi ali ne i do poravnanja!
Konacan rezultat ako Bog da!! 0-1!!!!
I poslije blistave karijere Papeta u Francuskoj,dovodi svoju repku na Euro 2012!!
Zato prizeljkujem i mislim da ce prvo poluvrijeme proci u ispitivanju snaga.
Znaci prvo ce biti nerijeseno! Eh onda ce Francuzi u drugu uci ufuranije
sa namjerom da nam mogu zabiti gol kada im je volja! Itu je nasa sansa!!!
Laganini na asistenciju Lulica zabija mo gol!! Jer ce po meni Pjanic i Miske
biti dobro cuvani!!! Eh onda poslije pogodka BiH, Francuzi krecu ofanzivnije
i uz pomoc sudije dolaze do sansi ali ne i do poravnanja!
Konacan rezultat ako Bog da!! 0-1!!!!
I poslije blistave karijere Papeta u Francuskoj,dovodi svoju repku na Euro 2012!!
- Principatus
- Kontakt:
Pogledao sam malo ovu utakmicu protiv Francuza kod kuce. U takvoj jednoj utakmici moras dati 110% znanja i zalaganja, kreativnosti, bezobrazluka, timskog duha. Nasi su dali samo jedan dio toga, jer im je strah oduzeo snagu. Francuzi su radili nenormalan presing, gdje su se nasi bojali da pridju lopti. No ovakva se utakmica nece ponoviti.
Nema vise punih 48h i vidim da vas mnogo vec gricka nokte od straha i nervoze.
Valjaju se price o zlim sudijama, zavjerama, trazi se neki razlog koji bi mogao opravdati poraz.
To samo rade gubitnici sa gubitnickim moralom. Velike reprezentacije svijeta nisu samo velike zbog kadra, nego i zbog psihe. Kad moze jedna Bijelorusija sa Francuskom, jedna Slovenija sa Rusijom, jedna Crna Gora sa Engleskom, Estonija a bogami i Armenija koji nemaju ni dijelic nase snage, ako je Elf mogla u Bernu, ako je mogao jedan Uruguay sa 3,5 mio stanovnika. Onda to mozemo i mi.
Zamislite se u kozu Francuza. Mislim stvarno, zamislite sebi da ste navijac ili bolje igrac Francuske.
1. mjesto na tabeli. Siguran prolaz na EP. Sve je sigurno i upisano. Ali tu je jos jedna utakmica. Povrede u ekipi, novi ljudi na tim pozicijama. Uigranost nije optimalna. Navijaci ocekuju jasno pobjedu. Dolazi jedan protivnik, na papiru slabiji, na terenu jaci nego na papiru, protivnik koji ce se boriti do zadnje sekunde i slobodno kreirati na terenu, vezati tu i tamo lucidni potez iz zabave na igri. Protivnik koji uziva utakmicu i nema apsolutno nista da izgubi, ali sve da pobijedi, sa odlicnom atmosferom u taboru i uigranom postavom, agresivnom igrom, kao vukovi koji se bore za svoj zivot. Jedan momenat slabe koncentracije, gubi se lopta i taj jedan ubitacni pas njihove 10tke u dubinu do jednog od najboljih napadaca svijeta. Pas para defenzivu koja ispada za sekundu i izbacuje napadaca u prazan prostor. Odbrana dolazi kasno. Gol pada, sve pada, 60.000 navijaca je sokirano, bez daha kao nedavno na Bernabeu, svi su ocekivali jasnu pobjedu. Sad je sve teze, a protivnik je sad jos budniji jer je namirisao krv i strah, jer je osjetio da igra protiv 11 ljudskih bica, kao sto su i oni, nista vise nista manje, i da je...sad sve moguce...
Nema vise punih 48h i vidim da vas mnogo vec gricka nokte od straha i nervoze.

Valjaju se price o zlim sudijama, zavjerama, trazi se neki razlog koji bi mogao opravdati poraz.
To samo rade gubitnici sa gubitnickim moralom. Velike reprezentacije svijeta nisu samo velike zbog kadra, nego i zbog psihe. Kad moze jedna Bijelorusija sa Francuskom, jedna Slovenija sa Rusijom, jedna Crna Gora sa Engleskom, Estonija a bogami i Armenija koji nemaju ni dijelic nase snage, ako je Elf mogla u Bernu, ako je mogao jedan Uruguay sa 3,5 mio stanovnika. Onda to mozemo i mi.
Zamislite se u kozu Francuza. Mislim stvarno, zamislite sebi da ste navijac ili bolje igrac Francuske.
1. mjesto na tabeli. Siguran prolaz na EP. Sve je sigurno i upisano. Ali tu je jos jedna utakmica. Povrede u ekipi, novi ljudi na tim pozicijama. Uigranost nije optimalna. Navijaci ocekuju jasno pobjedu. Dolazi jedan protivnik, na papiru slabiji, na terenu jaci nego na papiru, protivnik koji ce se boriti do zadnje sekunde i slobodno kreirati na terenu, vezati tu i tamo lucidni potez iz zabave na igri. Protivnik koji uziva utakmicu i nema apsolutno nista da izgubi, ali sve da pobijedi, sa odlicnom atmosferom u taboru i uigranom postavom, agresivnom igrom, kao vukovi koji se bore za svoj zivot. Jedan momenat slabe koncentracije, gubi se lopta i taj jedan ubitacni pas njihove 10tke u dubinu do jednog od najboljih napadaca svijeta. Pas para defenzivu koja ispada za sekundu i izbacuje napadaca u prazan prostor. Odbrana dolazi kasno. Gol pada, sve pada, 60.000 navijaca je sokirano, bez daha kao nedavno na Bernabeu, svi su ocekivali jasnu pobjedu. Sad je sve teze, a protivnik je sad jos budniji jer je namirisao krv i strah, jer je osjetio da igra protiv 11 ljudskih bica, kao sto su i oni, nista vise nista manje, i da je...sad sve moguce...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.