Francuska - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Re: Francuska - BiH
Nadam se da se Pepe zafrkava sa ovim da imamo samo 10 posto sanse i da je to da senedigne pretjerana euforija,a ako pobijedimo Francuze treba nase karte za Krakow zamijeniti i donirati ih Francuzima(za utjehu)
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Cesi su jedna od ekipa protiv koje bi mi uspjeli dobiti poprilicno lagano , jer to vise nije ona jaka Ceska , ova sadasnja je dosta slabija .
Sto se tice Srbije i Hrvatske , molim onog gore da ih ne dobijemo , evo glava da bi bio (bar) dvocifren broj onih koji bi ostali bez prsta , noge , ili nekog organa , a bilo bi i onih koji bi nas napustili . To niko ne zeli .
Sto se tice Srbije i Hrvatske , molim onog gore da ih ne dobijemo , evo glava da bi bio (bar) dvocifren broj onih koji bi ostali bez prsta , noge , ili nekog organa , a bilo bi i onih koji bi nas napustili . To niko ne zeli .
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
Danas oko 16:00 krece 10-14 autobusa iz Danske. 
Mozda je vec postavljeno pitanje, al da ni citam sve postove.
Dal se prenose kartone u baraz ?
I ako je tako, ima li nasi ljiljana da mogu ostati bez baraza ako plate kartonom ?
Dal se prenose kartone u baraz ?
I ako je tako, ima li nasi ljiljana da mogu ostati bez baraza ako plate kartonom ?
Neznam dali je iko od vas upratio protiv Lux-a da je Spaha nekoliko puta iznosio Loptu duboko u protivnicko polje dok se Rahimic povlacio na njegovu poziciju.... sada nesto kontam dali je to bila puka slucajnost ili su nesto nasi uvjezbavali.... Mozda je Pape to spremio kao iznenadjenje Francuzima, jer je Spaha jedno vrijeme i igrao zadjeg veznog dok je bio u Rusiji....
Hebo vas baraz vise,cujem li jos da neko spomene baraz prije sutra u 23:00 dobit ce od mene vaspitnu preko usiju
Hebo vas baraz vise,cujem li jos da neko spomene baraz prije sutra u 23:00 dobit ce od mene vaspitnu preko usiju
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
Uzet cemo ih !!!
1-2
1-2
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Svi mi nekako prizeljkujemo pobijedu i vec se proglasavamo pobijednicima. Volio bi da bude tako, ali ipak mislim da ce biti to jako teska utakmica koju ce Francuzi dobiti sa 1:0.
Bilo bi stvarno nerealno da ih mi pobijedimo u Parizu. Mi se trebamo cuvati kartona, jer ce na biti to vazno za baraz, koji nas 99% ceka. Pogotovo odbrana nebi trebala igrati preostro, jer ako u barazu kuci primimo gol gotovo je. A znamo da smo be papca i spahica u odbrani lak komad za sve.
Kao da gledam da ce nam Srbi ili Hrvati doci.
Bilo bi stvarno nerealno da ih mi pobijedimo u Parizu. Mi se trebamo cuvati kartona, jer ce na biti to vazno za baraz, koji nas 99% ceka. Pogotovo odbrana nebi trebala igrati preostro, jer ako u barazu kuci primimo gol gotovo je. A znamo da smo be papca i spahica u odbrani lak komad za sve.
Kao da gledam da ce nam Srbi ili Hrvati doci.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 10 okt 2011, 09:15, ukupno mijenjano 1 put.
Kako rece Pape ,mogao bi Pandza,Zahirovic i Hasagic u Parizu od prve minute.
Sto znaci Vedo,Mudonja ili Miske i Begovic na klupu.
Jer nema sanse da onako pici ofanzivno kao u Zenici a i Rahimicu ce biti potreban jos jedan to jest Zahirovic.
A i Papac bi bolje legao kao bek jer bi Nasri picio sa te strane.A Lulica iskoristiti kao lijevo krilo
Sto znaci Vedo,Mudonja ili Miske i Begovic na klupu.
Jer nema sanse da onako pici ofanzivno kao u Zenici a i Rahimicu ce biti potreban jos jedan to jest Zahirovic.
A i Papac bi bolje legao kao bek jer bi Nasri picio sa te strane.A Lulica iskoristiti kao lijevo krilo
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Sudija:
Craig Alexander Thomson (born 20 June 1972) is a Scottish football referee, who has been a match official since 1988...
http://en.wikipedia.org/wiki/Craig_Thom ... referee%29

Craig Alexander Thomson (born 20 June 1972) is a Scottish football referee, who has been a match official since 1988...
http://en.wikipedia.org/wiki/Craig_Thom ... referee%29

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
ne treba se cuvati kartona jer baraz ima 2 utakmice a ovdje je sansa jedinstvena, i bolje ih ocistiti u prvoj nego u drugoj utakmici barazadinoze je napisao/la: Bilo bi stvarno nerealno da ih mi pobijedimo u Parizu. Mi se trebamo cuvati kartona, jer ce na biti to vazno za baraz, koji nas 99% ceka.
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
Dobro si ovo napisao ali u slucaju da svedska dobije holandiju bit ce najbolja drugoplasirana reprezentacija. Ja bi najvise volio da Armenia i Estonija ostanu drugi i da Belgija uzme Njemacku, e tad bi bili nosiocinero.piroman je napisao/la:Nadam se i vjerujem kao i svaki navijac BiH da mozemo pobijediti Francusku i otici direktno na EP, ali ne treba biti razocaran ako ne uspijemo pobijediti jer nam ostaje druga sansa-baraz. Sanse da budemo nosioci u barazu su minimalne jer se uzima ova tabela za odredjivanje nosilaca http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf na kojoj smo mi 20, a ispred nas su 6 reprezentacija koje bi "trebale" biti 2. u svojim grupama(Hrvatska-6, Svedska-10, Ceska-14, Turska-17, Srbija-13, Rep Irska-19) Ispred nas su i Danska-12 i Portugal-8 koji se nalaze u istoj grupi al mislim da ce obje ekipe proci dalje(najbolji drugoplasirani) jer im je potreban nerijesen rezultat pa njih i ne racunam u zdrijebu. Najvjerovatniji izgled zdrijeba:
NOSIOCI..... NENOSIOCI
HRVATSKA..... TURSKA
SVEDSKA..... REP IRSKA
SRBIJA..... BIH
CESKA..... CRNA GORA
s tim da ako Srbi ne pobijede Sloveniju umjesto njih u baraz uskacu Estonci pa onda Turci idu u nosioce umjesto Srbije, a Estonci u nenosioce pa ce to izgledati ovako:
NOSIOCI..... NENOSIOCI
HRVATSKA..... REP IRSKA
SVEDSKA..... BIH
CESKA..... CRNA GORA
TURSKA..... ESTONIJA
Da bi mi bili nosioci potrebno je: da Srbi ne pobijede Slovence u gostima, da Belgija-33 pobijedi Njemacku u gostima da bi oni isli u baraz umjesto Turske, da Armenija-37 pobijedi Rep Irsku u gostima i idu umjesto njih, da Skotska ostane neporazena u gostima kod Spanije jer je cesima dovoljan i bod u gostima protiv otpisane Litvanije.
Postoji ovdje jos nekih varijanti, ali ovo su najrealnije. Skoro pa nemoguce da budemo nosioci, ali idemo mi pobijediti Francuze pa nek oni razmisljaju o barazu
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
moram priznati da mi se svidja ova atmosfera, napeto je a opet onako mirno kulerski. Dobro je ovo Pape odradio. Eno i sam Konjic je neki dan rekao da je pretjerana euforija teska za podnijeti (on je naveo primjer protiv Danske na Kosevu 2003.) i igraci izgore prije utakmice i onda nemaju koncentracjiu za mec.
Ovako je odlicno, neka se oni jedu prije utakmice mi znamo da smo dobro, oni znaju da smo mi dobri, ali opet je napumpana atmosfera da oni ovo moraju dobiti, iako je ustvari obrnuto
Samo lagano.

Ovako je odlicno, neka se oni jedu prije utakmice mi znamo da smo dobro, oni znaju da smo mi dobri, ali opet je napumpana atmosfera da oni ovo moraju dobiti, iako je ustvari obrnuto
Samo lagano.

Zajedno sa reprezentacijom jutros je puta Pariza otputovao i veći broj navijača, kojih se u Gradu svjetlosti očekuje preko 10.000.
Veći broj navijača zajedno sa reprezentacijom u Pariz je otputovao u aranžmanu Centrotoursa, koji je u glavnom gradu Francuske rezervisao 14 hotela za naše navijače.
Među brojnim novinarima reprezentativce BiH između ostalih došao je ispratiti i Dragiša Ćorsović, predsjednik Komiteta za medije N/FSBiH.
svasta
Veći broj navijača zajedno sa reprezentacijom u Pariz je otputovao u aranžmanu Centrotoursa, koji je u glavnom gradu Francuske rezervisao 14 hotela za naše navijače.
Među brojnim novinarima reprezentativce BiH između ostalih došao je ispratiti i Dragiša Ćorsović, predsjednik Komiteta za medije N/FSBiH.
svasta
debil i licemjer. 
Goldy je napisao/la:ne treba se cuvati kartona jer baraz ima 2 utakmice a ovdje je sansa jedinstvena, i bolje ih ocistiti u prvoj nego u drugoj utakmici barazadinoze je napisao/la: Bilo bi stvarno nerealno da ih mi pobijedimo u Parizu. Mi se trebamo cuvati kartona, jer ce na biti to vazno za baraz, koji nas 99% ceka.
A sta ako izvucemo npr da igramo protiv Srbije prvu Zenici. Sada protiv Francuske Spahic i Papac dobiju po zuti.
Onda smo u odbrani sa Pandzom i Mravcem. Protivnik nam da 1 gol u Zenici i mi moramo tamo ganjati 2-3 gola.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Bice euforija kad dodje baraz, sad je ipak malo drugacija situacija, jbga znamo na cemu smo, nemamo sta izgubiti i to je to, al kad bude gorilo pod nogama u barazu eehbiskitt je napisao/la:moram priznati da mi se svidja ova atmosfera, napeto je a opet onako mirno kulerski. Dobro je ovo Pape odradio. Eno i sam Konjic je neki dan rekao da je pretjerana euforija teska za podnijeti (on je naveo primjer protiv Danske na Kosevu 2003.) i igraci izgore prije utakmice i onda nemaju koncentracjiu za mec.
Ovako je odlicno, neka se oni jedu prije utakmice mi znamo da smo dobro, oni znaju da smo mi dobri, ali opet je napumpana atmosfera da oni ovo moraju dobiti, iako je ustvari obrnuto![]()
Samo lagano.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Bice euforija kad dodje baraz, sad je ipak malo drugacija situacija, jbga znamo na cemu smo, nemamo sta izgubiti i to je to, al kad bude gorilo pod nogama u barazu eehbiskitt je napisao/la:moram priznati da mi se svidja ova atmosfera, napeto je a opet onako mirno kulerski. Dobro je ovo Pape odradio. Eno i sam Konjic je neki dan rekao da je pretjerana euforija teska za podnijeti (on je naveo primjer protiv Danske na Kosevu 2003.) i igraci izgore prije utakmice i onda nemaju koncentracjiu za mec.
Ovako je odlicno, neka se oni jedu prije utakmice mi znamo da smo dobro, oni znaju da smo mi dobri, ali opet je napumpana atmosfera da oni ovo moraju dobiti, iako je ustvari obrnuto![]()
Samo lagano.
P.S. Sreca nam je da spahic sutra nema problema sa kartonima jer u barazu mi prvu tekmu igramo kod kuce jer smo nenosioci, i tad je jako bitno da ne primimo gol a odbrana sa njim i bez njega nebo-zemlja
Ronaldo - Isco - Bale
Pa i prosle godine smo bili nenosioci pa smo prvu igrali u gostima. Nema to veze, zavisi od izvlacanja.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ove godine je tako, mislim da sam to procitao negdje.dr_rock je napisao/la:Pa i prosle godine smo bili nenosioci pa smo prvu igrali u gostima. Nema to veze, zavisi od izvlacanja.
Ronaldo - Isco - Bale
- Marseille84
- Kontakt:
Yebem ti UEFU, nek namjeste da susret pocinje sa vodstvom nosioca od tri gola :SAmar Dzeko je napisao/la:Ove godine je tako, mislim da sam to procitao negdje.dr_rock je napisao/la:Pa i prosle godine smo bili nenosioci pa smo prvu igrali u gostima. Nema to veze, zavisi od izvlacanja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.