15 00 Bugarska(U19)-Bosna i Hercegovina (U19)
17 00 Bosna i Hercegovina(U21)-Kipar(U21)
21 00 Francuska-Bosna i Hercegovina
Hocemo 9 bodova .
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Isto kao i prvi, znaci 4 ekipe u grupi i protiv svake ekipe igras jednom. Samo prvi ide na EP. Bili smo nekoliko puta u elite round i sa U17 i U19, jednom nam je samo trebala jos jenba pobjeda za EP u u17 takmicenju ja mislim. Kad su pobjedili Holandiju, ali nisu mogli Madjarsku i Norvesku.Alfa_Muzijak je napisao/la:I ja se toga najvise pribojavam. Kakva nam je drzava to je realno za ocekivatdzenan01 je napisao/la:Ima u ovoj generaciji sigurno 4-5 igrača koji će u budućnosti igrati za našu A reprezentaciju.
Samo se brinem za ove momke koji igraju u Dinamu i Zagrebu. Od njih će barem 1-2 u budućnosti izabrati Hrvatsku.![]()
A kako izgleda taj drugi krug kvalifikacija?
Lopov misli da su svi lopovi.Alfa_Muzijak je napisao/la:I ja se toga najvise pribojavam. Kakva nam je drzava to je realno za ocekivatdzenan01 je napisao/la:Ima u ovoj generaciji sigurno 4-5 igrača koji će u budućnosti igrati za našu A reprezentaciju.
Samo se brinem za ove momke koji igraju u Dinamu i Zagrebu. Od njih će barem 1-2 u budućnosti izabrati Hrvatsku.![]()
A kako izgleda taj drugi krug kvalifikacija?
To je to.Kevin je napisao/la:Čestitke u-19, prvenstveno Karačiću treneru, odličnom treneru kojeg su novinari jedva čekal ida popljuju zato jer neki tatin sinčić iz švicarske može plaiti novinarčića za intervju. a igrači su uz Karačića stali i pokazali koliko je sati..a rezultati sve potvrđuju..
samo naprijed
istina..groka12 je napisao/la:kako lako pusimo svakakve price
npr da su ovdje zabiljezena 2 poraza svi bi podrzali tog lika iz svicarske a posto je obrnuto taj isti je drzavni neprijatelj.......... gdje ima meda ima i istine jel ?
u ovom slucaju je ispalo dobro sto nije pozvan, al zato ce kod identicne teme za u21 reprezentaciju koja vjerovatno nece imati slican uspjeh lomiti se po selektoru sto nezove "anonimuse" ovakvog tipa...
mi neznamo sta je istina al je ocigledno da je volimo izmisljati ili graditi svoju verziju bez obzira na sta se odnosila,
pozz
Ma treba ih pustiti nek igraju, mozemo mi i bez njih. to vazi za sve sportiste koji necwe da nastupaju za BIH i nemoraju, necemo jih moliti.santos je napisao/la:ovo je zabrinjavajuce da se u selekciji Srbije '93 godiste nalazi tri momka iz Borca,
ovo se desava sa hercegovackim kosarkaskim talentima ali skoro nikako u fudbalu da se pozivaju talenti iz BH klubova da igraju za komsije do Kunica i dok Maric nije postao selektor Srbije u selekciji U19 a on je bivsi trener Borca pa otud ta veza,
Kunic je vec igrao za kadete BIH ali za njih ne bi trebalo biti mjesta u buducnosti ako otpadnu iz selekcije Srbije jer su odbilI poziv Karacica i pravo ponizenje bi bilo ako ikad obuku BH dres
?: ? " ($), " ? (Црвена $), ? " ($).
$: ? " (Црвена $), ? " ("), % ", Стефан $ (Ц.$/Сопот), ' $ ($/&), ' $, Срђан $ (&, ?)
$ терена: Срђан ? (Црвена $),& ? ($/'), & ? (& $), % ? ($), Стефан $ ($), ? $ (&, Верона), ? % (?), ? " ("), " " ($, &)
$: " $, ? " (Ц.$/Сопот), ? " (&), Петар " (&, ?).