Francuska - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Francuska - BiH
3 mec lopta ne racunajuci baraz sa portugalom...valjda ce se i nama sreca osmjehnuti
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
-
nanek
danas pun avion norvezana krece u 4,a sutra ja i moja ekipa citav avion smo zauzeli u 6 ujutro
aBd...Sretno moji zmajevi vollimmmm vasssssss....JOJJJ KAD ZAGRMIMO TRASU !...
Bosnia and Herzegovina target 'miracle' in France
http://www.uefa.com/uefaeuro2012/matche ... cle+france" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.uefa.com/uefaeuro2012/matche ... cle+france" onclick="window.open(this.href);return false;

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Uefa je postavila jasna pravila u pogledu baraza,u obzir se uzimaju rezultati I sa eura 2008 i do danas.Znaci da mi kao nenosioci prvu utakmicu igramo u gostima.Ovim velikanima se daje prednost odgovaralo ti nama ili ne
-
karameldar
- Kontakt:
The seeded teams play the return match at home. Ako ne znas sta znaci:fantom je napisao/la:Uefa je postavila jasna pravila u pogledu baraza,u obzir se uzimaju rezultati I sa eura 2008 i do danas.Znaci da mi kao nenosioci prvu utakmicu igramo u gostima.Ovim velikanima se daje prednost odgovaralo ti nama ili ne
Nosioci revans igraju kod kuce.
YNWA!

ovo Spaha pomogao gospođi,il' fakat ima svoju macu ?
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Hehe, ma pomagao jer vidiš da drži i ženski novčanik
Doduše, možda je i njegov 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
evo iskopa na 24 sata info da izgleda igra Benzema
znal se igral Valbuena 
dr_rock je napisao/la:Pa i prosle godine smo bili nenosioci pa smo prvu igrali u gostima. Nema to veze, zavisi od izvlacanja.
Na uefinoj stranici pise ovako:
http://de.uefa.com/uefaeuro2012/news/ne ... 89956.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Izvlacenje za baraz ce se odrzati 13. Oktobra, dva dana nakon nase igre.Die Auslosung der Play-off-Spiele zur UEFA EURO 2012 wird am Donnerstag, 13. Oktober, um 13 Uhr MEZ im Sheraton-Hotel in Krakau abgehalten.
Osam ekipa (t.j. drugoplasirani) bice podjeljene u nosioce i nenosioce. Za tu podjelu ce se koristiti koeficijenti nacionalnih ekipa, koji ce se izracunati nakon kraja grupne faze kvalifikacija.Diese acht Mannschaften werden in zwei Lostöpfe aufgeteilt. In den einen kommen die vier gesetzten, in den anderen die vier ungesetzten Teams. Bei der Aufteilung kommen die Koeffizienten der Nationalmannschaften zur Anwendung, die nach Beendigung der Gruppenphase ermittelt werden. (Hier geht es zu den Koeffizienten der Nationalteams.)
Znaci da ce nakon nase igre protiv francuza biti jasno, koji smo i gdje ce mo se naci u slucaju da idemo u baraz.
Mislim da svojom snagom nemozemo bas nesto puno napredovati, jer ako pobjedimo, briga nas koeficijenti i baraz.
Izvlacenjem ce se utvrditi parovi kao i pitanje ko ce prvo igrati kod kuce a ko u gostima.Bei der Auslosung werden die vier Paarungen und die Reihenfolge von Heim- und Auswärtsspielen festgelegt. Die Hinspiele werden am 11. und 12. November, die Rückspiele am 15. November ausgetragen.
Prema ovom, znaci nosioci tu nemaju neke prednosti, sto se redoslijeda tice. Dali ce mo igrati prvo u BiH ili negdje vani, odlucit ce tek izvlacenje i ne igra nikakvu ulugu nasa pozicija kao nosioci ili nenosioci. Tako ovde pise, da li su sad opet nesto mjenjali, ko ce im uhvatiti za kraj.
Ali ja se jos uvjek nadam direktnoj kvalifikaciji.
Nemamo sta izgubit, hajmo ih rusit!
To finish first, first you have to finish.
Pariz cijeli plavo-žut je,živi samo za tebe !

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
*p!p!t@* je napisao/la:
ovo Spaha pomogao gospođi,il' fakat ima svoju macu ?
http://www.goal.com/en/match/56672/fran ... ia/preview" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo iz Travnika krenuo jutros bus , naravno prepun . Sto se samog grada tice ide zaista bruka ljudi privatnim prijevozom .
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
Ovo su mu mama i babo i njihova je mackahroni je napisao/la:*p!p!t@* je napisao/la:
ovo Spaha pomogao gospođi,il' fakat ima svoju macu ?![]()
![]()
Jarane zezno sam se malo,vozim i pisem ali nema veze hvala ti da si me prosvijetlio.Nisam ja sa engleskim na nivou tebe i Blaza Sliskovica.karameldar je napisao/la:The seeded teams play the return match at home. Ako ne znas sta znaci:fantom je napisao/la:Uefa je postavila jasna pravila u pogledu baraza,u obzir se uzimaju rezultati I sa eura 2008 i do danas.Znaci da mi kao nenosioci prvu utakmicu igramo u gostima.Ovim velikanima se daje prednost odgovaralo ti nama ili ne
Nosioci revans igraju kod kuce.
Hasagic/Begovic
Mujdza-Spahic-Pandza-Papac
Zahirovic-Rahimic
Pjanic - ????? (Ibricic/Medunjanin/Lulic)
Misimovic
Dzeko
kako se blizi tekma, mislim da je ovo 10 sigurnih......najkriticnija pozicija je upravo ova gdje je upitnik i to su u principu totalno 3 razlicite formacije sa ta 3 igraca......
1. ako bi igrao Ibricic, to bi bila varijanta u kojoj bi on morao biti igrac koji ce vise pomagati Zahirovicu i Rahimicu u defanzivi, nego sto ce biti ofanzivan.....
2. ako bi to bio Medunjanin, to je onda malo ofanzivnija varijanta od ove prve jer je Medunjanin orijentisan malo vise prema naprijed ali ne previse jer bi morao stajati iza Pjanica ili barem u liniji s njim.....ova varijanta mi se cini kao tehnicki najpotkovanija, jer bi imali brz i inteligentan protok lopte do Misimovica i na kraju Dzeke, ali bi veliki teret morala podnijeti posebno predzadnja ali i zadnja linija.....mislim da ovako ne ozemo igrati citavu utakmicu jer bi nas Francuzi slomili trkom.....
3. ako bi igrao Lulic, to bi bila full ofanzivna varijanta jer je Lulic klasicni krilni igrac......sa tom varijantom bi pokusali klasicni blitzkrieg, odnosno da ih uhvatiimo na prpead u prvih pola sata, pa sta bude......najgore od svega bi bilo da ne uspijemo nista naparaviti u tom blitzkriegu, onda bi nas Francuzi razgulili jer bi nam dolazili na 30-40 metara od naseg gola fakticki bez pritiska, a Lulic bi se polomio radeci gore-dole i pitanje je da li bi imao snage da istrci neku kontru ako bi se kojim slucajem ukazala......
Ako bi imali aktivan rezultat na poluvremenu (npr. nerijeseno), idealno bi bilo u drugom poluvremenu igrati sa formacijom broj 2.......garantujem da bi postigli gol......ali bi imali potrosenog Misimovica i pomalo nacete ostale igrace od trke s Francuzima......
kao zakljucak svega ovoga se namece upravo situacija da pocne Ibricic na ovom mjestu i da se na neki nacin cuva rezultat u prvom poluvremenu......
Mujdza-Spahic-Pandza-Papac
Zahirovic-Rahimic
Pjanic - ????? (Ibricic/Medunjanin/Lulic)
Misimovic
Dzeko
kako se blizi tekma, mislim da je ovo 10 sigurnih......najkriticnija pozicija je upravo ova gdje je upitnik i to su u principu totalno 3 razlicite formacije sa ta 3 igraca......
1. ako bi igrao Ibricic, to bi bila varijanta u kojoj bi on morao biti igrac koji ce vise pomagati Zahirovicu i Rahimicu u defanzivi, nego sto ce biti ofanzivan.....
2. ako bi to bio Medunjanin, to je onda malo ofanzivnija varijanta od ove prve jer je Medunjanin orijentisan malo vise prema naprijed ali ne previse jer bi morao stajati iza Pjanica ili barem u liniji s njim.....ova varijanta mi se cini kao tehnicki najpotkovanija, jer bi imali brz i inteligentan protok lopte do Misimovica i na kraju Dzeke, ali bi veliki teret morala podnijeti posebno predzadnja ali i zadnja linija.....mislim da ovako ne ozemo igrati citavu utakmicu jer bi nas Francuzi slomili trkom.....
3. ako bi igrao Lulic, to bi bila full ofanzivna varijanta jer je Lulic klasicni krilni igrac......sa tom varijantom bi pokusali klasicni blitzkrieg, odnosno da ih uhvatiimo na prpead u prvih pola sata, pa sta bude......najgore od svega bi bilo da ne uspijemo nista naparaviti u tom blitzkriegu, onda bi nas Francuzi razgulili jer bi nam dolazili na 30-40 metara od naseg gola fakticki bez pritiska, a Lulic bi se polomio radeci gore-dole i pitanje je da li bi imao snage da istrci neku kontru ako bi se kojim slucajem ukazala......
Ako bi imali aktivan rezultat na poluvremenu (npr. nerijeseno), idealno bi bilo u drugom poluvremenu igrati sa formacijom broj 2.......garantujem da bi postigli gol......ali bi imali potrosenog Misimovica i pomalo nacete ostale igrace od trke s Francuzima......
kao zakljucak svega ovoga se namece upravo situacija da pocne Ibricic na ovom mjestu i da se na neki nacin cuva rezultat u prvom poluvremenu......
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
jesul sletili s hajrom u pariz 
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
I mi ocekujemo posteno sudjenje i igru u Parizu ?Amar Dzeko je napisao/la:Ove godine je tako, mislim da sam to procitao negdje.dr_rock je napisao/la:Pa i prosle godine smo bili nenosioci pa smo prvu igrali u gostima. Nema to veze, zavisi od izvlacanja.
Sto se tice Baraza sve reprezentacije bilo da su nenositeli ili nositelji ako imaju jacu ekonomsku moc tj. ako ce donjeti vise para su favoriti. Sto znaci da smo mi na zadnjem mjestu uz CG.
Svaki put isto dodjemo na korak do plasmana a onda ove glavonje izmisle novo pravilo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
pa zato nek sutra napadnu ko lavovi
nemojte mi price imamo 10% sanse ili krenut cemo sa povucenijom varijantom...mi ako ga ne uvalimo dok smo svjezi ima da ispusimo, mi smo u drugom poluvremenu crkli i gotovo...nista to cuvaj nulu pa napadni zadnjih 20 minuta, napadaj 90+nadoknada
nema od tog baraza nista, kazem vam ja...ne zove se djabe baraž
levatsko ime 
nema od tog baraza nista, kazem vam ja...ne zove se djabe baraž
Blago se onima sto odose u pariz :/
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.