Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Arsène WengerPa dobro sad.... Al' fakat, nisam bas nesto najboje upoznat sa Wengerovom karijerom prije Arsenala, gdje je radio i je li uopste radio ?
Isti Osim je prije dva mjeseca izjavio da trebamo biti realni i znati gdje nam je mjesto, aludirajuci na borbu sa Rumunima za drugo mjesto......Osim je legenda i gotivim tog covjeka da ne bi bilo zabune....al ko sto sam kaze trebamo biti realni pa ne traziti zasluge drugih ljudi za situaciju koju imamo vec reci svaka cast PAPEmirzza je napisao/la:Bravo NoName, Pape slusa Osima, napokon se okanio Usanovica i sve je krenulo svojim tokom. I ja imam osjecaj da se Svabo dosta pita u svemu ovome i da diriguje iz sjene, da utice i na selektora i na ekipu.NoName je napisao/la:Osim je legenda, čovjek koji fudbalsko znanje ima u malom prstu. Imam osjećaj da ga i Safet sluša, odnosno uvažava njegove savjete, što je sigurno dobro. Enciklopedija fudbala.
Svidja mi se ovo, sto je atmosfera normalna, sto nema euforije kao protiv Portugala. I danas kada sam procitao izjavu Osima u avazu, mogu samo reci i ponoviti sto legenda kaze:
IDEMO NA PRVO MJESTO, A FRANCUZI NEKA SE BRINU SA KIM CE U BARAZU.
Hvala.Il Pinturicchio je napisao/la:Arsène WengerPa dobro sad.... Al' fakat, nisam bas nesto najboje upoznat sa Wengerovom karijerom prije Arsenala, gdje je radio i je li uopste radio ?
Personal information
Date of birth 22 October 1949 (age 61)
Place of birth Strasbourg, France
Height 6 ft 4 in (1.93 m)
Playing position Sweeper
Club information
Current club Arsenal (manager)
Youth career
–1969 FC Duttlenheim
1969–1973 AS Mutzig
Senior career*
Years Team Apps† (Gls)†
1973–1975 Mulhouse 56 (4)
1975–1978 ASPV Strasbourg 80 (20)
1978–1981 RC Strasbourg 11 (0[1])
Total 147 (24)
Teams managed
1984–1987 Nancy-Lorraine
1987–1994 Monaco
1995–1996 Nagoya Grampus Eight
1996– Arsenal
Ovo što ću napisati je offtopic:raul-zakon je napisao/la: Pa dobro sad.... Al' fakat, nisam bas nesto najboje upoznat sa Wengerovom karijerom prije Arsenala, gdje je radio i je li uopste radio ?
isto kao da gledam messijaBosnier je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ajde smiri se, cemu tako kratak fitilj...Elegant je napisao/la:Dobro je sa Wengerom i nasljednikom PSG-a !!!
Tema je Francuska - BiH
Ne lupetaj te, niko nije spomenu da Susic odlazi a pogotovo da Barbarez vodi. Susic ostaje cak i u slucaju neuspjeha i vodi momke u kvalifikacije za SP u Brazilu !Lucryler je napisao/la:Ukoliko bi Safet Susic napustio kormilo nase reprezentacije po zavrsteku dodatnih kvalifikacija ili EP , mislim da bi trebali vec imati u vidu novog trenera ... Po nekom mom skromnom misljenju repku bi mogao voditi Barbarez ili Slaven Bilic koji ce napustiti takodjer Hrvatsku reprezentaciju po zavrsetku kvalifikacija , bar tako pisu mediji...
A upravu si vala, evo ja od nervoze i temperaturu dobio, ne vidim ni na jednobordo je napisao/la:Cuj cemu tako kratak fitlj??? Pa sutra nam igra BiH!!!!
Nervoze svugdje ima pomalo!!
Hitne pomoci i zdravstvne ustanove su u stanju pripravnosti. Svi gradjani se savjetuju da pripreme apaurine !raul-zakon je napisao/la:A upravu si vala, evo ja od nervoze i temperaturu dobio, ne vidim ni na jednobordo je napisao/la:Cuj cemu tako kratak fitlj??? Pa sutra nam igra BiH!!!!
Nervoze svugdje ima pomalo!!. Sta li ce tek biti sutra uvece kad Francuzi budu imali priliku...ima da se komiram
!
I trebace nam vjeruj mi, jer ovo nije prvi put...Danska, Srbija, Portugal, mozemo li izdrzati jos i te Francuze...Elegant je napisao/la:Hitne pomoci i zdravstvne ustanove su u stanju pripravnosti. Svi gradjani se savjetuju da pripreme apaurine !raul-zakon je napisao/la:A upravu si vala, evo ja od nervoze i temperaturu dobio, ne vidim ni na jednobordo je napisao/la:Cuj cemu tako kratak fitlj??? Pa sutra nam igra BiH!!!!
Nervoze svugdje ima pomalo!!. Sta li ce tek biti sutra uvece kad Francuzi budu imali priliku...ima da se komiram
!
Pa da, kazem svaka cast Pape, samo kazem da su se i promijenile nase sanse, sada ih imamo i vise nego prije 2 mjeseca. Zasluge na ovome pripadaju Papetu i komitetu za normalizaciju jer nema vise sitne bagre oko repke i sto nema vise lupanja sakom od stol i rijeci '.ebacemo Portugal' nego se ide smireno i pametno.PIRKE33 je napisao/la:Isti Osim je prije dva mjeseca izjavio da trebamo biti realni i znati gdje nam je mjesto, aludirajuci na borbu sa Rumunima za drugo mjesto......Osim je legenda i gotivim tog covjeka da ne bi bilo zabune....al ko sto sam kaze trebamo biti realni pa ne traziti zasluge drugih ljudi za situaciju koju imamo vec reci svaka cast PAPEmirzza je napisao/la:Bravo NoName, Pape slusa Osima, napokon se okanio Usanovica i sve je krenulo svojim tokom. I ja imam osjecaj da se Svabo dosta pita u svemu ovome i da diriguje iz sjene, da utice i na selektora i na ekipu.NoName je napisao/la:Osim je legenda, čovjek koji fudbalsko znanje ima u malom prstu. Imam osjećaj da ga i Safet sluša, odnosno uvažava njegove savjete, što je sigurno dobro. Enciklopedija fudbala.
Svidja mi se ovo, sto je atmosfera normalna, sto nema euforije kao protiv Portugala. I danas kada sam procitao izjavu Osima u avazu, mogu samo reci i ponoviti sto legenda kaze:
IDEMO NA PRVO MJESTO, A FRANCUZI NEKA SE BRINU SA KIM CE U BARAZU.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.