Francuska - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Francuska - BiH
Ma svi ce oni igrati osim Benzeme i Riberija.....
- Citizen-X
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
ne bi me iznenadilo da platini sredi utakmicu u X da popustimo a da zauzvrat obeca prolaz BIH kroz sudjenje

ne bi me iznenadilo da platini sredi utakmicu u X da popustimo a da zauzvrat obeca prolaz BIH kroz sudjenje
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- raul-zakon
- Kontakt:
Ma ne bi se ni tako bunio, ako treba nek ga Keno u BARAŽU ku.rcem zabije, samo da odemo na taj EURO2012 !
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
jao kada bi mi dali gol u prvih 10 minuta kao u belgiji pa do kraja tekme srce bi mi otkazalo garant.
jao tko ce izdeverat danas vazdan i jos sutra
idemooooo HRABRO DO POBJEDEEE
jao tko ce izdeverat danas vazdan i jos sutra
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
- NoName
- Kontakt:
Ne znam zašto se priča o sudjenju - mislim da sudjenje može ići samo u našu korist jer su Francuzi protiv Iraca potrošili svoje kredite. Ne mislim da se može desiti neko spektakularno potkradanje, sve će to biti ok.
Neka momci daju sve od sebe i sve je ok. Kakav god rezultat bude.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
evo mail od moje ekipe iz Pariza javili su mi se maloprije samo da vidite dojmove
Stigli smo oko 13 15h , ambijent odličan,Merlin samo pjeva:)), sve uredu,puno policije osiguranje ,vrijeme zima jaknice i šalovi,ima na svakom većem okupljalištu trgu franc.su napravili svoje kao navijačke zone.Smještaj super, ljudi su ok,velika je kod njih medijska pažnja da je sutra utakmica ,jako puno naših auta tablica ,ima nas puno ja nisam vjerovao kad smo došli,s dečkima smo iz Brčkog,Kozarca,Zagreba,Ljubljane,Sarajeva,Mostara,Bihaća.Sad imamo neku kafu zajedničku pa muzej ,navečer okupljanje u 19h u hotelu. Srijedu nazad u 11h let:)
Sve super javimo se.
Stigli smo oko 13 15h , ambijent odličan,Merlin samo pjeva:)), sve uredu,puno policije osiguranje ,vrijeme zima jaknice i šalovi,ima na svakom većem okupljalištu trgu franc.su napravili svoje kao navijačke zone.Smještaj super, ljudi su ok,velika je kod njih medijska pažnja da je sutra utakmica ,jako puno naših auta tablica ,ima nas puno ja nisam vjerovao kad smo došli,s dečkima smo iz Brčkog,Kozarca,Zagreba,Ljubljane,Sarajeva,Mostara,Bihaća.Sad imamo neku kafu zajedničku pa muzej ,navečer okupljanje u 19h u hotelu. Srijedu nazad u 11h let:)
Sve super javimo se.
I ja vala neznam sta cu od sebe. Na poslu sam al kao na utakmici. 
- Citizen-X
- Kontakt:
ja mislim da je to prilicno moguc scenario posto ne licimo na repku iz prvog meca nismo gola primili dugo a to znaci da je evidentno zajednicko prisustvo papca i spahica i u najmanju ruku vjerujem da francuzi imaju veliki strah od nas a to pokazuje i kvota na kladionici 1.50.raul-zakon je napisao/la:Ma ne bi se ni tako bunio, ako treba nek ga Keno u BARAŽU ku.rcem zabije, samo da odemo na taj EURO2012 !
dakle ja mislim da je ovo prilicno izvjesno X a zauzvrat poklon sudjenje u barazu
moje licno misljenje i osjecaj je da smo mi jednom nogom na EURU i politicki i sportski
Jutros sam vec popio dvije tablete za smirenje al moracu sad jos koje pivo da mi bude lakse. Mislim da ce sudjenje biti korektno, a iskreno se nadam pobjedi jer ovi Francuzi odavno nisu bili slabiji, a i lakse je njima u barazu nego nama.
- Citizen-X
- Kontakt:
ocito je da nisi gled'o tekmu na MestaljiNoName je napisao/la:Ne znam zašto se priča o sudjenju - mislim da sudjenje može ići samo u našu korist jer su Francuzi protiv Iraca potrošili svoje kredite. Ne mislim da se može desiti neko spektakularno potkradanje, sve će to biti ok.
Danas smo sreli koliko god hoces bosanaca po Parizu. Valjda ce da bude 20k sutra.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- BH Patriot
- Kontakt:
@vendeta87
Što manje optimizma i euforije, jer ljudi znamo kakav epilog slijedi nakon toga.
Dakle dosta je Ćirinog optimizma, jer realno sutra igramo protiv sile fudbala u Europi !
Što manje optimizma i euforije, jer ljudi znamo kakav epilog slijedi nakon toga.
Dakle dosta je Ćirinog optimizma, jer realno sutra igramo protiv sile fudbala u Europi !
Zadnja izmjena: BH Patriot, dana/u 10 okt 2011, 15:01, ukupno mijenjano 1 put.
Livin' La Vida Loca ;)
- Citizen-X
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
- moustapha
- Kontakt:
Kakva je situacija sa drugim grupama sto se tice 2. pozicije? Da li se vec sad zna koja reprezentacija ide direktno kao najbolje drugoplasirana ili to jos uvijek moramo sacekati? Mi koliko znam imamo slabe sanse da budemo najbolje drugoplasirani.
#divovi
- BH Patriot
- Kontakt:
^Druže, nadam se da ti ovo može pomoći !
http://www.uefa.com/uefaeuro2012/standings/index.html
Livin' La Vida Loca ;)
ebote ovu kad ćujem orgazam doživimCitizen-X je napisao/la:[youtube][/youtube]
- NoName
- Kontakt:
Kako neću gledati tu utakmicu, ali mislim da se takvo nešto ne može desiti ovaj put. Jbg, ne može se Francuzima svaki put šteliti prolaz, dosta im ono protiv Iraca.Citizen-X je napisao/la:ocito je da nisi gled'o tekmu na MestaljiNoName je napisao/la:Ne znam zašto se priča o sudjenju - mislim da sudjenje može ići samo u našu korist jer su Francuzi protiv Iraca potrošili svoje kredite. Ne mislim da se može desiti neko spektakularno potkradanje, sve će to biti ok.
Neka momci daju sve od sebe i sve je ok. Kakav god rezultat bude.tih 7 minuta nas je kostalo plasmana
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Neamo nikakve sanse da budemo najbolji drugoplasirani ili baraz ili direkt na evropsko prvenstvo a jos se bas sig. nezna ni u drugim grupama ko ce biti drugi izuzev crne gore ona je sigurno u barazumoustapha je napisao/la:Kakva je situacija sa drugim grupama sto se tice 2. pozicije? Da li se vec sad zna koja reprezentacija ide direktno kao najbolje drugoplasirana ili to jos uvijek moramo sacekati? Mi koliko znam imamo slabe sanse da budemo najbolje drugoplasirani.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- moustapha
- Kontakt:
Istina je da volim programiranje, ali ovdje ima previse varijabli za kalkulisanje. Radije cu sacekati da se zavrse utakmice.BH Patriot je napisao/la:^Druže, nadam se da ti ovo može pomoći !
#divovi
- Citizen-X
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.