Pro Evolution Soccer 2012
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Pro Evolution Soccer 2012
Mogli su i teze nastimati ovo "top player" uzmem barcu i ne mogu mi nista nisam ih jos pobjedio ali nisu ni oni mene xD
nego treba mi pes edit htio bi malo sa BiH da razvaljujem
mozel se ikako igrat online a da nemam orginal igru?
Nil Satis Nisi Optimum
- moustapha
- Kontakt:
Mozes otkljucati jos jedan nivo, ako imas dovoljno poena.beli je napisao/la:Mogli su i teze nastimati ovo "top player" uzmem barcu i ne mogu mi nista nisam ih jos pobjedio ali nisu ni oni mene xD

#divovi
-
- Kontakt:
Sta je s Master ligom, moze li mi neko objasnit? Uzmem da igram, i tamo mi nekakvi levati po 55 i 67 najveci level
Hocu da igram s pravim igracimaa !

Usrali su stvar sa penalima, teze je promasit, nego pogodit na ovom Pesu..
Slobodni, vecina prelazi preko zivog i vecina ulazi u go..
Gameplay nije toliko los, ali isto tako stvar sa udarcima sa distance, i njih vecina ulazi u go.. Malo (ne)realno ..
Ima li kakav patch da je izasao, samo su mi dresovi bitni, da ne igram sa ovim sugavim ..
Slobodni, vecina prelazi preko zivog i vecina ulazi u go..
Gameplay nije toliko los, ali isto tako stvar sa udarcima sa distance, i njih vecina ulazi u go.. Malo (ne)realno ..
Ima li kakav patch da je izasao, samo su mi dresovi bitni, da ne igram sa ovim sugavim ..
- harebianconero
- Kontakt:
Moras otkljucatiRed or Dead je napisao/la:Sta je s Master ligom, moze li mi neko objasnit? Uzmem da igram, i tamo mi nekakvi levati po 55 i 67 najveci level![]()

Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Sve mi je divno i bajno i nekako realno, ali najviše me nerviraju prokelti slobodnjaci, ja se mučim sve vrijeme da zabijem gol i računar jedan napad, zabije se u mog igrača, slobodnjak sa 30 metara i gol...To me užasno nervira na ovom socceru...to je prva stvar. A ja kako god naštimam i opucam, uvijek pored gola ili u živi zid. I gledao sam namjerno replay, kad računar šuta, pritisnem kocku da svi igrači skoče u živom zidu, a onaj preko kojeg će ići lopta ostane na zemlji i normalno primim gol, a kad ja pucam, njemu svi skaču u živom...Naštelio je on to sebi, hinja
Druga stvar je prokleta odbrana, isto kao da je programirano da moji igrači igraju visoko, namjestim u taktikama da mi odbrana igra duboko ispred svog golo, izaberem da svi igraju odbranu i moji štoperi opet na centu i ja primam gol iz kontra napada...A u računara uvijek 6 igrača iza lopte...to mi je nekako nerealno, jednostavno on ide pravo i ja ga ne mogu zaustaviti...Probam ono sa R2 što je neko govorio, usporim ja njega tako, a on ubaci loptu sa 60 metara i Messi nadskoči Chiellinija i gol!Gdje je tu logika!?
A ona kontrola igrača bez lopte sa R3, ja kad god to upotrijebim, meni računar izabere igrača koji iza lopte i moram ga čekati da se ubaci, a fino usmjerim R3 prema igraču koji je naprijed ili sa strane...
Fakat treba štele, jedino što mi se sviđa što je nekako lahko dati gol.

Druga stvar je prokleta odbrana, isto kao da je programirano da moji igrači igraju visoko, namjestim u taktikama da mi odbrana igra duboko ispred svog golo, izaberem da svi igraju odbranu i moji štoperi opet na centu i ja primam gol iz kontra napada...A u računara uvijek 6 igrača iza lopte...to mi je nekako nerealno, jednostavno on ide pravo i ja ga ne mogu zaustaviti...Probam ono sa R2 što je neko govorio, usporim ja njega tako, a on ubaci loptu sa 60 metara i Messi nadskoči Chiellinija i gol!Gdje je tu logika!?

A ona kontrola igrača bez lopte sa R3, ja kad god to upotrijebim, meni računar izabere igrača koji iza lopte i moram ga čekati da se ubaci, a fino usmjerim R3 prema igraču koji je naprijed ili sa strane...
Fakat treba štele, jedino što mi se sviđa što je nekako lahko dati gol.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Stigao je patch! 

Koji petch, kad ce nasa ligaNarin je napisao/la:Stigao je patch!
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
Ma od Konamia patch sa svim pravim transferima i to.
kako da ga instaliram i skinem, ako ti niej tesko da mi napises
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
Kad udjes u patch pisaci ti nesto ides u extra contect i tamo ides data pack i instalirace ti se.
- samir_tm87
- Kontakt:
neki link, nesto ? 

Pa samo uđeš u igru, extra content i downloadaš otamo..samir_tm87 je napisao/la:neki link, nesto ?
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
- samir_tm87
- Kontakt:
Toxicity je napisao/la:Pa samo uđeš u igru, extra content i downloadaš otamo..samir_tm87 je napisao/la:neki link, nesto ?
cekaj dok je instaliram

-
- Kontakt:
Ako moze link neko .... da skinem PES 12
thx unaprijed

thx unaprijed

Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.
moze link od patcha gdje ima bundesliga i ono ostalo da je popravljeno imena klubova...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Nije to još uvijek izašlo ja mislim 

Ž '21!
Jest izašlo je to davno, imaš par stranica unazad patch (ne znam točno kako se zove), prepravljena imena klubova i tako to.
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Moja preporuka: Obrišite sve patcheve sa kompa, reinstalirajte PES, čekajte PESEDIT 1.3, koji bi trebao izaći danas i koji će sadržavati apsolutno sve, uključujući i jučerašnji DLC, i onda se prepustite uživanju.
http://pes2008editing.****/?ref1" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovdje bude vjerovatno postavljen 1.3.
http://pes2008editing.****/?ref1" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovdje bude vjerovatno postavljen 1.3.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.