Safet Sušić - Pape

vendeta87
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la vendeta87 » 10 okt 2011, 17:11

Scof1eld je napisao/la:vendetu za selektora ! hocemo tandem u torlak-cocalic ! :roll:
Daj nemoj zezati pa jasno je da je Cocalic bolji od Mravca pa to i ptice na grani znaju. Zar nebi bilo bolje da nam na klupi kao zamjena za Spahica i Pandzu na stoperskim pozicijama sjede Cocalic i Zukanovic ili Jahic a ne Mravac.
Zadnja izmjena: vendeta87, dana/u 10 okt 2011, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 okt 2011, 17:16

vendeta87 je napisao/la:
Scof1eld je napisao/la:vendetu za selektora ! hocemo tandem u torlak-cocalic ! :roll:
Daj nemoj zezati pa jasno je da je Cocali bolji od Mravca pa to i ptice na grani znaju. Zar nebi bilo bolje da nam na klupi kao zamjena za Spahica i Pandzu na stoperskim pozicijama sjedne Cocalic i Zukanovic ili Jahic a ne Mravac.
Mravac je pozivan u repku kod cak cetiri selektora,ako nebi ono i pet.Po tvom sve i jedan manje zna od tebe.Grdne rane :lol: .
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 10 okt 2011, 17:18

harishp je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:
Daj nemoj zezati pa jasno je da je Cocali bolji od Mravca pa to i ptice na grani znaju. Zar nebi bilo bolje da nam na klupi kao zamjena za Spahica i Pandzu na stoperskim pozicijama sjedne Cocalic i Zukanovic ili Jahic a ne Mravac.
mravac je pozivan u repku kod cak cetiri selektora.Po tvom sve i jedan manje zna od tebe.Grdne rane :lol: .
Pazi intelektualac ja sam imao priliku da upoznam i Cocalica i Mravca i da protiv obojice igram fudbal i garantujem ti da je Cocalic za svjetlosnu godinu ispred Mravca.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 okt 2011, 17:18

Sa cim garantujes,trenerskom licencom? :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 10 okt 2011, 17:20

MI nadomak jedne velike senzacije zahvaljujuci Papetu, a ovdje se ponovo palamudi prica koja je sazvakana milion puta...zasto ne zove Cocka.

Pa ko je taj Cocalic ljudi moji??? Zar je toliko vrijedan da sve ostalo pada u zaborav??
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 10 okt 2011, 17:21

ajmo pape idi u psg i povedi sa sobom kenija i borisa :D :D

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 10 okt 2011, 17:21

harishp je napisao/la:Sa cim garantujes,trenerskom licencom? :mrgreen:
Sa cinjenicom da sam kraj Mravca prolazio kao kraj malog djeteta a da protiv Cocalica nisam imao sanse. A u ostalom Mravac ima gotovo 30 godina i na zamaku je karijere i do sada nista nije pokaza ni na klubskom ni na preprezentativnom nivou, tako da neznam sta tu tebi nije jasno.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 okt 2011, 17:21

Bas me zanima ko ce sutra stajati na golu Hasagic ili Begovic ? Ja sam za ovog drugog jer je dva puta bolji od Hasagica,a strah me da ga ne ufati djale pa jos veci belaj. Ali ako je Hasagic odlucio da on brani protiv Francuske nema Susicu druge nego ga postaviti,jer je to Hasagic zelio :lol: blago nama kad nam golman bira na kojem ce mecu da brani.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 10 okt 2011, 17:23

mravac je procjenio lose let lopte i udario je rukom... sad da je uradio nesto lose u ostalim utakmicama, pa inekako... odigrao predobro protiv rumunije kuci ako se ne varam... tako da za klupe nije los.. ;)

ne kazem ja sad da je vrhunski igrac ali mi je trenutno potpuno svejedno ko je cetvrti stoper repke ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 10 okt 2011, 17:23

hasagic je odabrao da brani protiv francuske :lol:

sljedeci ciklus ce vjerovatno izabrat grke i slovake za sebe :lol:

cirkus

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 10 okt 2011, 17:23

Adinjo je napisao/la:MI nadomak jedne velike senzacije zahvaljujuci Papetu, a ovdje se ponovo palamudi prica koja je sazvakana milion puta...zasto ne zove Cocka.

Pa ko je taj Cocalic ljudi moji??? Zar je toliko vrijedan da sve ostalo pada u zaborav??
Ma neradi se samo o njemu ima tu jos 10 igraca koje je Vas cjenjeni strucnjak moga isprobati makar u priateljskim utakmicama a on se drzi uvijek istih igraca ko pijanu pluta.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 okt 2011, 17:24

vendeta87 je napisao/la:
Sa cinjenicom da sam kraj Mravca prolazio kao kraj malog djeteta a da protiv Cocalica nisam imao sanse. A u ostalom Mravac ima gotovo 30 godina i na zamaku je karijere i do sada nista nije pokaza ni na klubskom ni na preprezentativnom nivou, tako da neznam sta tu tebi nije jasno.
Pa kako su onda tebe mimoisli ovi nasi selektori?
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 10 okt 2011, 17:25

vendeta87 je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:MI nadomak jedne velike senzacije zahvaljujuci Papetu, a ovdje se ponovo palamudi prica koja je sazvakana milion puta...zasto ne zove Cocka.

Ma neradi se samo o njemu ima tu jos 10 igraca koje je Vas cjenjeni strucnjak moga isprobati makar u priateljskim utakmicama a on se drzi uvijek istih igraca ko pijanu pluta.

NIje ti dovoljno sto je ovoliko novih igraca doveo u repku.
Da ne bi tog strucnjaka jos bi ti gledao Muratovica i ostale.

BTW..i tvoj je strucnjak, pa crklo-puklo :)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 10 okt 2011, 17:25

harishp je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:
Pa kako su onda tebe mimoisli ovi nasi selektori.
Ja imam teskih problema sa desnim koljenom od mladosti eto zasto su me mimoisli.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 10 okt 2011, 17:26

vendeta87 je napisao/la:

vidis da ih je pozvao i testirao sad bi 100% bili u boljoj situaciji :roll: ... cuj 10 igraca :lol: :lol: svaki dvomec je neko novi bio pozvan.. pa covjece proslu historijsku tekmu sa portugalom je ibricic igrao desnog beka.. e nek je to normalno.. :roll:

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 10 okt 2011, 17:27

Zanimljivo kako francuski medij L´Equipe donosi "vijest" o Sušićevom navodnom, tamo-nekad-nakon-EP-možda preuzimanja PSG upravo dan prije odlučujuće utakmice BiH protiv Francuske za direktan plasman na prvenstvo. Ovo mi liči na neki jadan pokušaj destabilizacije naše ekipe u zadnji čas. Kao da su se Francuzi prepali da će završiti ovako:

slika

slika
Definitions belong to the definers, not the defined

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 10 okt 2011, 17:27

Adinjo je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:

NIje ti dovoljno sto je ovoliko novih igraca doveo u repku.
Da ne bi tog strucnjaka jos bi ti gledao Muratovica i ostale.

BTW..i tvoj je strucnjak, pa crklo-puklo :)
Jedini nov igrac kojeg je on doveo je Lulic, a i njega nebih pozva da utakmicu protiv Totenhama nije prenosila FTV.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 10 okt 2011, 17:30

Scof1eld je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:

vidis da ih je pozvao i testirao sad bi 100% bili u boljoj situaciji :roll: ... cuj 10 igraca :lol: :lol: svaki dvomec je neko novi bio pozvan.. pa covjece proslu historijsku tekmu sa portugalom je ibricic igrao desnog beka.. e nek je to normalno.. :roll:
Pa to ja i kritikujem sto nam u odbrani igraju veznjaci ili obrnuto kad imamo igrace da pokirjemo svaku poziciju po dva puta. Pa grehota je da Lulic ili Salihovic igraju na beku pa srce me zaboli kad vidim koji napdacki potencijal tako gubimo.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 10 okt 2011, 17:31

vendeta87 je napisao/la:Jedini nov igrac kojeg je on doveo je Lulic, a i njega nebih pozva da utakmicu protiv Totenhama nije prenosila FTV.
mujdza, zahirovic, lulic, vracanje papca, besic... neko ce vec nastavit' ;)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 okt 2011, 17:34

vendeta87 je napisao/la: Pazi intelektualac ja sam imao priliku da upoznam i Cocalica i Mravca i da protiv obojice igram fudbal i garantujem ti da je Cocalic za svjetlosnu godinu ispred Mravca.
Ti si igrao protvi njih i ti znas ko je bolji a ko losiji ? :lol: Mozda Susic treba tebe da pozove, izgleda da si bolji od njih.

Veze ti nemas ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.