Safet Sušić - Pape

skyisthelimit

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la skyisthelimit » 10 okt 2011, 17:41

Scof1eld je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:Jedini nov igrac kojeg je on doveo je Lulic, a i njega nebih pozva da utakmicu protiv Totenhama nije prenosila FTV.
mujdza, zahirovic, lulic, vracanje papca, besic... neko ce vec nastavit' ;)
kao i to da je Pjanic konacno starter kao i pogodak sa Medunjaninom
15.10 - 15.06 ...

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 10 okt 2011, 17:41

Scof1eld je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:Jedini nov igrac kojeg je on doveo je Lulic, a i njega nebih pozva da utakmicu protiv Totenhama nije prenosila FTV.
Nemoj biti smjesan pa Mujdza je vec poceo pregovarati sa savezom dok je ciro bio slektor, a Besic nije jos ni i od igraca, papac se vrati nakon smjena u savezu sto nema veze sa selektorom, a to za Lulica i Zahirovica stoji.

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 10 okt 2011, 17:42

skyisthelimit je napisao/la: Sta je sa francuzima, oni imaju 3 puta skuplji sastav od nas pa nisu jos izravno plasman obezbjedili...po tvom gledanju njihov trener bi dosad bio na mjesecu i igrao prvenstvo svemira sa svojim timom
e ovo je prejako receno i po ovome se najbolje vidi koliko su pojedini prekriticni prema bih rezultatima, igracima i selektoru...
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 10 okt 2011, 17:43

sta je said huseinovic uradio cocalicu i njegovim kompanjerosima na tusnju to nikad necu zaboravit :D :D

" onclick="window.open(this.href);return false;

0:10 :D

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 10 okt 2011, 17:43

Elegant je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la: Pazi intelektualac ja sam imao priliku da upoznam i Cocalica i Mravca i da protiv obojice igram fudbal i garantujem ti da je Cocalic za svjetlosnu godinu ispred Mravca.
Ti si igrao protvi njih i ti znas ko je bolji a ko losiji ? :lol: Mozda Susic treba tebe da pozove, izgleda da si bolji od njih.

Veze ti nemas ...
Pa kako mozes biti tako glup, i ti ako nekoga poznajes mozes valjda procjeniti kakv je fudbaler, pa ja Mravca znam od malih nogu, nemas ti pojma!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 10 okt 2011, 17:45

Juve-TZ je napisao/la:sta je said huseinovic uradio cocalicu i njegovim kompanjerosima na tusnju to nikad necu zaboravit :D :D

Zato Huseinovic sada nema kluba i karijera mu ide silaznom putanjom (sto je naravno steta kako za njega tako i za nas fudbal), tako da mu to nista ne vrijedi.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 okt 2011, 17:46

Ja mislim da nije bilo takticara mi ne bi imali igraca za nastup u kvalifikacija za EP,stvarno covjek je ucinio nemoguce.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 10 okt 2011, 17:48

vendeta87 je napisao/la:
Scof1eld je napisao/la:
Nemoj biti smjesan pa Mujdza je vec poceo pregovarati sa savezom dok je ciro bio slektor, a Besic nije jos ni i od igraca, papac se vrati nakon smjena u savezu sto nema veze sa selektorom, a to za Lulica i Zahirovica stoji.
eh kad smo vec kod tog saveza, za tebe je normalno da se pola kvalifikacija igralo u strahu da ce ti to biti zadnja "normalna" tekma za repku i da sljedece nece biti zbog suspenzije ? u takvim okolnostima pape je radio godinu dana pa ti skontaj onda neke stvari ;) a za mujdzu to nigdje veze :?
ser del barça es el millor que hi ha !

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 10 okt 2011, 17:50

Scof1eld je napisao/la:
eh kad smo vec kod tog saveza, za tebe je normalno da se pola kvalifikacija igralo u strahu da ce ti to biti zadnja "normalna" tekma za repku i da sljedece nece biti zbog suspenzije ? u takvim okolnostima pape je radio godinu dana pa ti skontaj onda neke stvari ;) a za mujdzu to nigdje veze :?
Eto u redu Pape je mucenik, neznam da predamo molbu u Vatikan da ga proglase Svetcom ili tako nesto. Pa valjda ja imam pravo misliti sta ja hocu, bio bi najsretniji da mi sutra dobijemo a da Pape bude dozivotno selektor pa da imam koga kritikovati.

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 10 okt 2011, 17:52

vendeta87 je napisao/la:
Juve-TZ je napisao/la:sta je said huseinovic uradio cocalicu i njegovim kompanjerosima na tusnju to nikad necu zaboravit :D :D

Zato Huseinovic sada nema kluba i karijera mu ide silaznom putanjom (sto je naravno steta kako za njega tako i za nas fudbal), tako da mu to nista ne vrijedi.
unistio se momak....

surova istina

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 10 okt 2011, 17:53

Juve-TZ je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:

unistio se momak....

surova istina
Stvarno steta al nadam se da ce uspjeti da se vrati jos je on mlad.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 okt 2011, 17:56

@vendetta87

Tesko da ce Said biti onaj stari iz Slobode,lik nigdje ne igra navecer fura po Tuzli sa onim audijem i nista vise ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 10 okt 2011, 17:58

harry_90 je napisao/la:@vendetta87

Tesko da ce Said biti onaj stari iz Slobode,lik nigdje ne igra navecer fura po Tuzli sa onim audijem i nista vise ;)
E to je stvarno zalosno, a obecavao je na pocetku karijere, al sta mozes!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 10 okt 2011, 17:59

Idemo sutra,sve sam Safete.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 10 okt 2011, 18:00

ećina republika nekadašnje zajedničke države bi kroz baraž mogla do odlaska na evropsko prvenstvo. U ovim kvalifikacijama smeniti selektora je bila najlakša stvar.

fss.rs

Preživeli su jedino Safet Sušić i Slaven Bilić, s tim da ovog drugog čeka otkaz, čak i pre baraža, u slučaju da Grci osvoje prvo mesto ispred Hrvata.

Zanimljivo da Sušić koji će se u utorak boriti za direktan plasman u Poljsku i Ukrajinu, ima najmanju platu.

Kako piše portal novosti.rs, on zarađuje godišnje oko 60 000 evra, a ima najbolji rezultat od svih selektora eks YU.

Zaboravili smo da kažemo da je preživeo i Matjaž Kek, selektor Slovenije, ali videćemo šta će se desiti nakon kraja kvalifikacija, s obzirom na neuspeh Slovenaca.

Srbija je menjala najplaćenijeg, Radomira Antića na početku, nakon dva meča. Umesto njega šansu je dobio Vladimir Petrović, a hoće li zadržati posao, zavisi i od meča u Mariboru, ali i ishoda u eventualnom baražu.

Crnogorci su već izborili drugo mesto u svojoj grupi, ali ni dobri rezultati nisu spasili Cicu Kranjčara od otkaza, nasledio ga je Brnović koji je uspešno priveo posao kraju.

Makedonci su takođe smenili selektora Mirsada Jonuza koji je počeo kvalifikacije, a stigao je Velšanin, Džon Tošak.

;)

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 10 okt 2011, 18:04

vendeta87 je napisao/la:
Goldy je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:Covjek ima uspjeh al realno i ja da sam selektor sa ovakvom ekipom i u ovakvoj grupi lako bi uzeo drugo mjesto.
a hajmo vako, da si sa vakom ekipom selektor francuske bil pobjedio Bjelorusiju u Parizu? ako ne, onda razmisli malo, nema logike prigovarati ni safetu? ako bi, jel to znaci da si bolji manager i od Blanca?
Pa druze da dobijem priliku pokazao bih ja i Blancu i Papetu, al pusti to sad kraju. Ja njemu prigovaram samo to da njegovo pozivanje igraca nema nikakve logike. I nemogu slusati vise kako govori da mi nemamo igraca za izbor, a ja ti garantujem da imamo toliko igraca da sastavimo tri ekipe koje bi bile priblizno podjednako dobre. A Pape umjesto da te igrace sve drzi u opticaju on se njih olako odrice.
Slazem se sa ovim. Svaka cast.
Sigurno mozemo sastaviti tri podjednako dobre ekipe. U nasoj ligi sigurno mozemo sastaviti tri priblizno jake ekipe tipa Rudar Prijedor. Jos ako zovnemo igrace iz inostranstva mozemo sastaviti ekipe tipa Mattersburg..

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 10 okt 2011, 18:04

vendeta87 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:@vendetta87

E to je stvarno zalosno, a obecavao je na pocetku karijere, al sta mozes!
obrnule su se stvari...sad ovaj cvjeta, a said donji

ovu sezonu kada je igrana utakmica zeljo i cocalic nisu bas blistali, kao ni cijela odbrana...kroz godinu pogledam prica se igra odlicno, otisao u grcku...

zasluzio je poziv...vrijedi ga probati 8-)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 10 okt 2011, 18:04

harry_90 je napisao/la:Ja mislim da nije bilo takticara mi ne bi imali igraca za nastup u kvalifikacija za EP,stvarno covjek je ucinio nemoguce.
a ja mislim da si ti jedan od mnogih koji je od samog pocetka ebavao Safetu sve, a evo Safet odvede ekipu tamo gdje i ciro+ima priliku da direktno ode

cak su kod tebe i neki potpisi stajali, vidim nema ih vishe :roll:

sad ces reci rutina bilo doci do drugog mjesta, trebali smo sve pobjediti i direktno otici :roll:
nema potpisa

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 okt 2011, 18:05

Nemoj ga @sokole ,duse ti. :mrgreen:
Inace poslednji trzaji kruticara. :lol:
Iako i oni vise ne kontaju na sta trzaju.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 10 okt 2011, 18:08, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 10 okt 2011, 18:07

Safet je zovnu nejbolje sto imamo u ovom trenutku. 8-)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.