Taman k'o kokoš kad joj ocapariš glavu!!harishp je napisao/la:Inace poslednji trzaji kruticara.
Iako i oni vise ne kontaju na sta trzaju.
Ja problema ja'na nam majka - čiji guz bolje zagrijava klupu, Coconov il' Mravojedov?!!!
Taman k'o kokoš kad joj ocapariš glavu!!harishp je napisao/la:Inace poslednji trzaji kruticara.
Iako i oni vise ne kontaju na sta trzaju.
Sa kim je poceo Mujdza pregovarati? sa Cirom ,hahahahahahhahaahahhaha,ovo je vic STOLJECA.vendeta87 je napisao/la: Nemoj biti smjesan pa Mujdza je vec poceo pregovarati sa savezom dok je ciro bio slektor, a Besic nije jos ni i od igraca, papac se vrati nakon smjena u savezu sto nema veze sa selektorom, a to za Lulica i Zahirovica stoji.
Pa djete drago Mujdza je trazio priliku da udje u nasu repku cim je skontao da nema sanse u hrvatskoj, tj. kada je skonto da od Bilica nece dobiti poziv, a ti ako si slabo niformisan onda je to tvoj problem. Al nema veze Pape je bog **** vas on kada sutra popusimo u Parizu a onda i u barazu glatko ispadnemo **** mu mater svi redom.Pasodzigera je napisao/la:Sa kim je poceo Mujdza pregovarati? sa Cirom ,hahahahahahhahaahahhaha,ovo je vic STOLJECA.vendeta87 je napisao/la: Nemoj biti smjesan pa Mujdza je vec poceo pregovarati sa savezom dok je ciro bio slektor, a Besic nije jos ni i od igraca, papac se vrati nakon smjena u savezu sto nema veze sa selektorom, a to za Lulica i Zahirovica stoji.
Da je Ciro osto selektor,nikad Mujdza nebi zaigro za BIH,zbog Cirinih tamo njemu lijepih.
Cuj sa Cirom,Allahselamet.
Ja ne cekam nista ja sam samo realan, a iskreno bih ja volio da girjesim i da sutra uzmeno francuze odmah bi sebi tetovirao Papetov lik pa ako treba i na celo.harishp je napisao/la:To je ono sto ovaj bolesnik ceka.
Bi istetovira al' na guzici!vendeta87 je napisao/la:Ja ne cekam nista ja sam samo realan, a iskreno bih ja volio da girjesim i da sutra uzmeno francuze odmah bi sebi tetovirao Papetov lik pa ako treba i na celo.harishp je napisao/la:To je ono sto ovaj bolesnik ceka.
Ma boli mene neka stvar koje sta to je vas sarajevski problem, a usput Ciro je bio hiljadu puta gori od Papeta.mma_hz je napisao/la:koj si ti debil,pa dusmane jedan jedva cekas da ispadnemo zato sto je pape pitar supcino ona jedna moronska...vendeta87 je napisao/la:Ja ne cekam nista ja sam samo realan, a iskreno bih ja volio da girjesim i da sutra uzmeno francuze odmah bi sebi tetovirao Papetov lik pa ako treba i na celo.harishp je napisao/la:To je ono sto ovaj bolesnik ceka.
covjek ima vise uspjeha od hebenog cire ,s kojim smo usput recen0o kurcinu.uuu popusili...
Pa vidi se da ne podnosite kritiku na racun vaseg vjerskog vodje.PIRKE33 je napisao/la:pustite ovog glupana vendettu nek kenja u prazno....ne treba mu uopste odgovarati.....dodje ovdje i nervira ljude sa svojim glupostima....
Nisu to kritike vec fakat gluposti.vendeta87 je napisao/la:Pa vidi se da ne podnosite kritiku na racun vaseg vjerskog vodje.PIRKE33 je napisao/la:pustite ovog glupana vendettu nek kenja u prazno....ne treba mu uopste odgovarati.....dodje ovdje i nervira ljude sa svojim glupostima....
cuj vjerskogvendeta87 je napisao/la:Pa vidi se da ne podnosite kritiku na racun vaseg vjerskog vodje.PIRKE33 je napisao/la:pustite ovog glupana vendettu nek kenja u prazno....ne treba mu uopste odgovarati.....dodje ovdje i nervira ljude sa svojim glupostima....
Pa ko ga pljuje **** ga ti ja sam kritikujem njegov rad, a upotrebljavam psovke jer me ocito niko ne razumije kada pokusavam nesto objasniti na normalan nacin. A ocito je da se vi papetovi sljedbenici palite na guranje i ondmah letite u neku svadju sa mnom.mma_hz je napisao/la:ti bi murinja @vendeta ,pa platio ga onda...covjek nas doveo do baraza imozda i do direktnog plasmana iti ga pljujes![]()
..zapitas li se ti jesili normalan..
![]()
ma za sta ces ga kritikovati,pa nismo zaddnji u grupi nego drugi ubjedljivovendeta87 je napisao/la:Pa ko ga pljuje **** ga ti ja sam kritikujem njegov rad, a upotrebljavam psovke jer me ocito niko ne razumije kada pokusavam nesto objasniti na normalan nacin. A ocito je da se vi papetovi sljedbenici palite na guranje i ondmah letite u neku svadju sa mnom.mma_hz je napisao/la:ti bi murinja @vendeta ,pa platio ga onda...covjek nas doveo do baraza imozda i do direktnog plasmana iti ga pljujes![]()
![]()
Nedaj boze ja molim boga da prodjemo. A i ako neprodjemo ja necu nikog kirtikovati. Jer pametni ljudi kritikuju i opominju u trenutku najveceg uspjeha a ne onda kada je neko na dnu.mma_hz je napisao/la:ma za sta ces ga kritikovati,pa nismo zaddnji u grupi nego drugi ubjedljivovendeta87 je napisao/la:Pa ko ga pljuje **** ga ti ja sam kritikujem njegov rad, a upotrebljavam psovke jer me ocito niko ne razumije kada pokusavam nesto objasniti na normalan nacin. A ocito je da se vi papetovi sljedbenici palite na guranje i ondmah letite u neku svadju sa mnom.mma_hz je napisao/la:ti bi murinja @vendeta ,pa platio ga onda...covjek nas doveo do baraza imozda i do direktnog plasmana iti ga pljujes![]()
![]()
![]()
![]()
kad su ovakvi rezultati ,za kritike nema mjesta..sve sto je potrebno je podrska...
a ti tamo Boga mollis da mi ispadnemo i u barazu i od francuske da bi ti mogao dodzi na ovaj posrani forum i napisani jestel vidjeli,jesam bio u pravu..![]()
i sam se zapitaj jel ovo ok tvoje razmisljanje..
Sta ti uzmas matereti. Pa nije to takmicenje sajamskih gradova to je EP.Arnelinho je napisao/la:Vjera je na ovom forumu zabranjena riječ. Što se Papeta tiče, njegovi rezultati govore sve. I ako hoćeš najiskrenije ,nisam ovde govorio o tome, samo jednom u trku (što se kaže), ja mislim da ova reprezentacija može biti hit EP. Može do medalje. Možda ne zlatne, al' trećeg mjesta se mogu dokopati (uz malo sreće pri žrijebu, naravno).
Nama je očigledno (to sada jeste očigledno) trebao neki vodja kao Pape, autoritet, koji ima više uspjeha nego i jedan drugi igrač u repki, jer su u svakom drugom slučaju ovi naši dizali noseve, a sad ih Pape fino smiri, a bgmi ja imam osjećaj počesto nauči i sjetuje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.