Francuska - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Francuska - BiH
Kako bi nam samo Salihovic dosaoooo 

hamid je napisao/la:Kako bi nam samo Salihovic dosaoooo

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
sta je tu je imamo to sto imamo i gotovo mada ja nisam optimista za sutrasnju tekmu al bi bio najsretni kad bi progutao ove svoje rijeci a mi pobjedili
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Blanc ne razmišlja o porazu,to je itekako dobro
Bolje ga doživjeti...

Bolje ga doživjeti...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Ja zaboravio da vam pokazem sluku od Petka sto sam sliko
Ovo bi trebalo zacepiti usta nekima
Thomas Müller - Fußballgott
Evo i pjevaci im dosli, jos samo treba da se veceras razvale kad im Enes zapjeva "Bosanac".brochi28 je napisao/la:
Ma nek idu oni na utakmicu, ali oni ne idu na dan, nego tri dana. Sta oni imaju raditi na treningu, biti u hotelu sa igracima i sl. Carter let je 1300KM, a narod nema sta da jede. A najmanje ih je 2o otislo.
Uvertira za sutrašnju utakmicu decenije, koju će na Stade de Franceu od 21 sat odigrati Francuska i BiH, a koja će odlučiti o putniku na EURO 2012, bit će „sudar“ predstavnika medija ove dvije zemlje.
Utakmica će biti odigrana u 12 sati, a novinari će biti pojačani. Naime, za „sedmu silu“ će nastupiti Džeko, ali ne Edin, negov njegov otac, Midhat, koji je iako je zagazio u šestu deceniju života jedan je od boljih „haklera“.
Za novinare bi trebali nastupiti: Sinan Sinanović, Igor Kristić, Zoran Šuko, Emir Delić, Samir Šišić, Seid Teftedarija, Harun Bošnjak, Avdo Avdić, Mirza Dajić, Denis Huseinbegović, Damir Hadžić..., te folk zvijezda Enes Begović, koji je posjetio naše reprezentativce u hotelu Laurel Evergreen.
Begović je prognozirao i pobjedu našeg državnog tima, rezultatom 2:1, što je obradovalo Misimovića.
“1:2? Ne zvuči loše“, rekao je raspoloženi Misimović.
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
- BH Patriot
- Kontakt:
Baš sam sada gledao sportsku emisiju Finale na OBN-u i igrači izgledaju dosta opušteno, ne vlada euforija što je najbitnije i sutrašnji meč za njih predstavlja jedan običan fudbalski spektakl na koji su navikli u svojim ligama.
Nešto sam danas razmišljao o iznenađujućim pobjedama "autsajdera" u nekim mečevima, pa sam se odmah sjetio ciklusa kvalifikacija Eura 2008 i one velike pobjede Hrvatske na Wembleyu rezultatom [/i]2-3[/i]. Nadam se da su u stanju i naši igrači da urade nešto slično i da našu naciju pamte po nečemu velikom što se desilo!
[youtube][/youtube]
Nešto sam danas razmišljao o iznenađujućim pobjedama "autsajdera" u nekim mečevima, pa sam se odmah sjetio ciklusa kvalifikacija Eura 2008 i one velike pobjede Hrvatske na Wembleyu rezultatom [/i]2-3[/i]. Nadam se da su u stanju i naši igrači da urade nešto slično i da našu naciju pamte po nečemu velikom što se desilo!
[youtube][/youtube]
Livin' La Vida Loca ;)
- Citizen-X
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- Lazar Popović
- Kontakt:
Šta to tačno??don_burza je napisao/la:
Ja zaboravio da vam pokazem sluku od Petka sto sam sliko
Ovo bi trebalo zacepiti usta nekima
Naprijed, naprijed Željo volim te
Ludo ja, ko nikoga ale ale ale aleoo
-------------------------------------------
Hajde Lazare, hajde Lazare, hajde Lazare, hajdeeee Laaaaaaazareeeeeeee
Ludo ja, ko nikoga ale ale ale aleoo
-------------------------------------------
Hajde Lazare, hajde Lazare, hajde Lazare, hajdeeee Laaaaaaazareeeeeeee
Hvala bogu ne svi,ima Boris Pandza,sasvim dovoljno.Barney Stinson je napisao/la:Da Harishp inace mi svi iz Hercegovine mrzimo BiH i navijamo protiv iste.. Koji si ti paćenik..![]()
Pošto mene rep. bilo koja ne zanima niti 0,01 % tako ni BiH ali sretno im bilo sutra pa da se sreca napokon malo okrene na njihovu stranu nakon svih ovih godina..
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Cirin intervju na indexu u vezi reprezentacije Hrvatske ali evo sta na kraju dodaje.
Prije dvije godine reprezentaciju Bosne i Hercegovine vodio je u dodatne kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, ali protiv Portugala im je nedostajalo sreće. U utorak kod Francuske BiH ima priliku pobjedom izboriti izravan plasman na Euro, ali taj scenarij bit će teško ostvariti.
"Vjerujem u pobjedu svoje BiH", poručio je Ćiro za kraj.
Prije dvije godine reprezentaciju Bosne i Hercegovine vodio je u dodatne kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, ali protiv Portugala im je nedostajalo sreće. U utorak kod Francuske BiH ima priliku pobjedom izboriti izravan plasman na Euro, ali taj scenarij bit će teško ostvariti.
"Vjerujem u pobjedu svoje BiH", poručio je Ćiro za kraj.
Zamolio bih SportSport.ba
da napravi interview sa Seadom Salihovićem, da vidi kako se oporavlja od povrede i da popričaju o tekmi u Parizu.
Također, bi bilo odlično čuti gdje je legenda Zlatan Bajramović i hoće li biti u Parizu.
Hvala.
da napravi interview sa Seadom Salihovićem, da vidi kako se oporavlja od povrede i da popričaju o tekmi u Parizu.
Također, bi bilo odlično čuti gdje je legenda Zlatan Bajramović i hoće li biti u Parizu.
Hvala.
Koju funkciju u ovoj reprezentacija ima Muhamed Konjic ?? Lik pred svaki mec trpa se u avion i daje izjave za medije vise nego Susic i igraci ? Neka mi neko objasni ako moze 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ćiro ostao dosljedan sebe 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Konjic i Barbarez, bivsi kapiteni i lideri repke.harry_90 je napisao/la:Koju funkciju u ovoj reprezentacija ima Muhamed Konjic ?? Lik pred svaki mec trpa se u avion i daje izjave za medije vise nego Susic i igraci ? Neka mi neko objasni ako moze
imaju pravo da se dozivotno "trpaju" gdje hoce. kome smeta, njegov problem

@stampy, Salihovic je rekao da ce biti u Parizu.
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 10 okt 2011, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
Ne može.harry_90 je napisao/la:Koju funkciju u ovoj reprezentacija ima Muhamed Konjic ?? Lik pred svaki mec trpa se u avion i daje izjave za medije vise nego Susic i igraci ? Neka mi neko objasni ako moze
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
Ima funkciju legende, bolje da se trpa on nego ini novinari i Zlaja, al eto...harry_90 je napisao/la:Koju funkciju u ovoj reprezentacija ima Muhamed Konjic ?? Lik pred svaki mec trpa se u avion i daje izjave za medije vise nego Susic i igraci ? Neka mi neko objasni ako moze
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Goalgetter
- Kontakt:
"Nisam se odlučio za prvih 11, jer igrači ne znaju ko će igrati, a ne želi da saznaju sastav iz francuskih novina. Mogu reći kako će prva postava nalikovati onoj iz Bjelorusije. Dakle, Kenan Hasagić će biti na golu, jer mi je rekao da je spreman. Šta reći o Francuzima? Ma, sve najbolje, iako igraju bez svojih udarnih igala Benzeme i Riberija", kaže Sušić.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Evo danas sam zbrzio još oko minutu ovog videa mog i kompletirao ga. Do sutra će nadam se, biti postavljen na Youtube, taman pred/na dan utakmice da malo digne atmosferu dodatno..... 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.