ŽIVIO!!!Citizen-X je napisao/la:
moze moze jaruga al eto vidis da nije za mene starog odlazak na druge pdf-ove - slijede uvrede moderatori tolerisu a ja nemam bas snage puno da se raspravljam.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
ŽIVIO!!!Citizen-X je napisao/la:
moze moze jaruga al eto vidis da nije za mene starog odlazak na druge pdf-ove - slijede uvrede moderatori tolerisu a ja nemam bas snage puno da se raspravljam.
tototototoot !0oo0 je napisao/la:Uz Allahovu (subhanehu ve te´ala) pomoć do pobjede!
!!!0oo0 je napisao/la:Uz Allahovu (subhanehu ve te´ala) pomoć do pobjede!
I Isusovu i Budinu itd.0oo0 je napisao/la:Uz Allahovu (subhanehu ve te´ala) pomoć do pobjede!
Ovo se moze protumaciti kao isfurstriranost naseg naroda, jer u slucaju neuspjeha sigurno ce se naci sturnjaci da hebu majka nasim igracima i objasne kako preko tastature kako bi oni uspjeli pobjediti u Parisu.Nimla_RZ je napisao/la:Yebi ga, al to može bit i dobra strana našeg naroda... Uvijek smo pozitivni...Dylan Dog je napisao/la:Ja danas rekao u skoli da ne ocekujem pobjedu,kad uslijedise komentari tipa "takve najvise mrzim","ne znam zasto ti uopce gledas utakmicu",nikad necu razumit nas **** mentalitet,il moras govoriti da smo mi najbolji il bolje suti,ja prvi bi se radovao ko nikad da mi pobjedimo,ali tacno se pitam koliko puta mi moramo biti spusteni na zemlju da bi shvatili neke stvari.
Nisu Francuzi neki sto se tice tih obicaja , mojoj tetki nisu htjeli na tehvid otici kad je tetak umroAlucard je napisao/la:Čekaj..naši nisu trenirali na stadionu gdje će se igrati utakmica nego na nekom "lijevom"? Zar nije običaj da gostujuća repka obavi trening na stadionu gdje će se igrati meč?
Boli te ludspielführer_21 je napisao/la:Jes vas puklo ko na maturi... ovamo se nazdravlja, ovaj uči sure, jesmo zagorili što jes jes...
jasmin10 je napisao/la:sarajlijice meni se cini ili ti namjerno zelis da pokrenes bespotrebnu raspravu o vjeri.![]()
da si tu sad bi te castio gajbomLazar Popović je napisao/la:ŽIVIO!!!Citizen-X je napisao/la:
nemoj, pucaće se poslije pa možeš nastradatiLBJ MVP je napisao/la:Pitanje je sada bili sutra išao piti gdje za vrijeme tekme![]()
Ako ne vjeruje nek pita malog SarajlijicuCitizen-X je napisao/la:
da si tu sad bi te castio gajbomznaju pojedini kako sam siroke ruke
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.