Najveća nada BH medicineEdin.- je napisao/la:To ti medicinar ?Dylan Dog je napisao/la: Sta bolan da slavimo,dobio sam tacku iz gerijatrije umjesto 1,ne vidim ni jedan drugi razlog
Francuska - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Francuska - BiH
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Principatus
- Kontakt:
Nadam se da je Susic ovo pustio nasim igracima. Ako ne ima jos sutra vremena. 
Drugo poluvrijeme Albanija:Francuska.
[youtube][/youtube]
Drugo poluvrijeme Albanija:Francuska.
[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Principatus
- Kontakt:
Odgledajte samo sta su im Albanci radili tim silnim zvjezdama.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Bez pretjeranog respekta. Prsa u prsa. Oni ce biti onoliko dobri koliko im mi dopustimo. U medijima smo ih podigli u nebo, na terenu ih nasi moraju spustiti tvrdo na zemlju. Luxemburg specijalno od nas uvjek onako fasuje, jer nemamo ama nikakvog respekta za njih. Francuzi su igrali sa respektom protiv njih i Lux nije izgledao los. Razbiti ih sutra na terenu.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Bez pretjeranog respekta. Prsa u prsa. Oni ce biti onoliko dobri koliko im mi dopustimo. U medijima smo ih podigli u nebo, na terenu ih nasi moraju spustiti tvrdo na zemlju. Luxemburg specijalno od nas uvjek onako fasuje, jer nemamo ama nikakvog respekta za njih. Francuzi su igrali sa respektom protiv njih i Lux nije izgledao los. Razbiti ih sutra na terenu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
!!!!Principatus je napisao/la:Razbiti ih sutra na terenu.
p.s: Jarane, danas, al nema veze, samo da se ne probude tek u srijedu pa pocnu igrati jer tada ce biti kasno
- Principatus
- Kontakt:
Hehe danas, danas. Ode ja bolje spavati. A onda kasnije....

Debilskom taktikom? Kako to mislis? Pa majku mu ****, nisam ljubitelj Safeta ali onaj trener koji nam obezbjedi baraz kolo prije kraja u grupi u kojoj su imena kao sto su Rumunija, Bjelorusija, Albanija i Francuska je sve osim debila.Bod smo iza nekadasnjih svjetkih prvaka.Vidis, jedino sto je debilno u tvom postu je to sto bi ti igrao sa istim sastavom protiv Luxa i protiv Francuske jer po tvome sve sto treba uraditi je samo utrpati par golova i gotova prica.Pasha_car_aga je napisao/la:Znam da ce biti tesko s debilskom taktikom, ali ja bi ih napao od prve minute s istim sastavom kao protiv Luksemburga.
VOLIM TE BOSNO!!!
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
odličan roman , procitaj svakakoDylan Dog je napisao/la:Sutra ne idem na bosanski,trebalo je procitati nekakvu knjigu "majstor i margarita",ne zelim dobiti 1 da mi pokvari citav dan,navece kupim sebi malo sudzuke,suhog mesa i sira trapista i eto meni atmosfere
- SaltCityAttack
- Kontakt:
mozda ne treba u istom, ali trebamo napasti, jer mi nemamo sta izgubiti...poraz ili nerijeseno isto nam je, apobjeda znamo vec sta znaci.....ako budemo nezainteresovano izgledali da napadnemo Francuze, onda stvarno trebamo se zapitati da li trebamo da odemo dalje ...jer ebiga druga bi to stvar bila da nam poraz ipak nesto znaci, ali u ovom slucaju on nam nista ne znaci, tako da moramo potruditi se da napravimo pritisak na njihovu odbranu.malta071 je napisao/la:Debilskom taktikom? Kako to mislis? Pa majku mu ****, nisam ljubitelj Safeta ali onaj trener koji nam obezbjedi baraz kolo prije kraja u grupi u kojoj su imena kao sto su Rumunija, Bjelorusija, Albanija i Francuska je sve osim debila.Bod smo iza nekadasnjih svjetkih prvaka.Vidis, jedino sto je debilno u tvom postu je to sto bi ti igrao sa istim sastavom protiv Luxa i protiv Francuske jer po tvome sve sto treba uraditi je samo utrpati par golova i gotova prica.Pasha_car_aga je napisao/la:Znam da ce biti tesko s debilskom taktikom, ali ja bi ih napao od prve minute s istim sastavom kao protiv Luksemburga.
VOLIM TE BOSNO!!!
Sretno nacim momcima, pa koji god sastav i kakva god taktika bila, nadam se najboljem
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
onaj debil Avdo Avdić izvještava za ftv iz Pariza ooooojjjjjjjj ebemt te državo,,,,,,,,,ebem ti utakmicu pa najveći bahil tamo, i hajd sad ti pobjedi kad bi on volio prvi da izgubimo mamu mu bahilsku 
-
necko_gradacac
- Kontakt:
uvijek nas Sajo iznenadi ja mislim da ce i VECERAS NAS POSEBNO IZNENADITI i odvesti NASU DRAGU Be i Ha na europsko prvenstvo... ako Bog da
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
- Citizen-X
- Kontakt:
odlican roman do jaja - i ovako i onako je steta da ga se ne procitaKobe Bryant je napisao/la:odličan roman , procitaj svakakoDylan Dog je napisao/la:Sutra ne idem na bosanski,trebalo je procitati nekakvu knjigu "majstor i margarita",ne zelim dobiti 1 da mi pokvari citav dan,navece kupim sebi malo sudzuke,suhog mesa i sira trapista i eto meni atmosfere, nije jos za sudzuku i suho meso
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Bosna biješe u hladnome Minsku, tada sudac biješe Mađar.
Mađar nama penal sviro, golman bjelorusa kapituliro.
Onda rusi bijeli u Zenicu stigli, da igraju na pobjedu tvrdo,
Kad im sudac red-card dade, krenuše im i kola niz brdo.
Ne bijaše nama dosta, nedadosmo gol na vakat,
Tada sudac red-card dade, za srbinov ispruženi lakat.
Onda munje u Zenici tresu, luksemburg se tresao još više,
Džeko, Miske, Meda, Pjanke strpaše im golova ko kiše.
Sve to gleda prećednik Platini, gleda on a misli u sebi,
Neće sudci u Parizu pošteno, ako blanc-u ne krene niz dlaku.
Tad se sjeti Anrijeve ruke, zlatne ruke baraškijeh dana,
Ako treba, opet strpat rukom, nađu li se pred baraškom mukom.
DeS hiljada bosanskih tifoza, na stadiJon De francuski stade,
AL je FrancuZ suDcu krišom reko, Bosna tuDe ne sm´jE da ga daDe.
jesiL čuo sa otoka Škote, aK Bosanci krenu da nas krote,
I Gomizova ruka mi je draža, od tog tamo žalosnog baraža.
Škote eto dajem ti na znanje, šteluj nama do zadnje minute,
Da Platini miran moRe biti, miran biti, pa se ponositi.
Bosancima dadosmo komitet, daš im prsta, a oni bi ruku,
Daćemo im eto taj komitet, a Boga mi i barašku muku.

Mađar nama penal sviro, golman bjelorusa kapituliro.
Onda rusi bijeli u Zenicu stigli, da igraju na pobjedu tvrdo,
Kad im sudac red-card dade, krenuše im i kola niz brdo.
Ne bijaše nama dosta, nedadosmo gol na vakat,
Tada sudac red-card dade, za srbinov ispruženi lakat.
Onda munje u Zenici tresu, luksemburg se tresao još više,
Džeko, Miske, Meda, Pjanke strpaše im golova ko kiše.
Sve to gleda prećednik Platini, gleda on a misli u sebi,
Neće sudci u Parizu pošteno, ako blanc-u ne krene niz dlaku.
Tad se sjeti Anrijeve ruke, zlatne ruke baraškijeh dana,
Ako treba, opet strpat rukom, nađu li se pred baraškom mukom.
DeS hiljada bosanskih tifoza, na stadiJon De francuski stade,
AL je FrancuZ suDcu krišom reko, Bosna tuDe ne sm´jE da ga daDe.
jesiL čuo sa otoka Škote, aK Bosanci krenu da nas krote,
I Gomizova ruka mi je draža, od tog tamo žalosnog baraža.
Škote eto dajem ti na znanje, šteluj nama do zadnje minute,
Da Platini miran moRe biti, miran biti, pa se ponositi.
Bosancima dadosmo komitet, daš im prsta, a oni bi ruku,
Daćemo im eto taj komitet, a Boga mi i barašku muku.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- Il Pinturicchio
- Kontakt:
Ovaj forum nikada ne spava
Bogami uzese nasi pjetlove 0-1, Pjana ga zabi u 79 min. Kako lijep san
Hajmoooooo BOSNO BOSNO BOSNOOOOOOO hajmooooo HERCEGOVINOOOOOOOOO
Bogami uzese nasi pjetlove 0-1, Pjana ga zabi u 79 min. Kako lijep san
Hajmoooooo BOSNO BOSNO BOSNOOOOOOO hajmooooo HERCEGOVINOOOOOOOOO
Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
LA STORIA CONTINUA!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
LA STORIA CONTINUA!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- nookey
- Kontakt:
Raja ima li iko informaciju otprilike koliko će biti naših na stadionu?
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
Nego jel to ima ikakve veze sa utakmicom il si samo htjeo da spomenes Avdica i demonstriras nam kako su te mater i babo lijepo odgojilihroni je napisao/la:onaj debil Avdo Avdić izvještava za ftv iz Pariza ooooojjjjjjjj ebemt te državo,,,,,,,,,ebem ti utakmicu pa najveći bahil tamo, i hajd sad ti pobjedi kad bi on volio prvi da izgubimo mamu mu bahilsku
Samo malo, ko prenosi tekmu Tv 1 ili BHT 1 ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
HAJMOOOOOO
HAJMO NARODEEE
NEKAAAAAA
NEKA GOOORI SVEEE
NAASUUU
PJESMU PJEVAMOOO
BOSNOOOOOOO I HERCEGOOOVINOOOOO
Ti ocito nisi citao i slusao Avdicu- Avdicu.Ovo je jos dobro,sta bi mu svako normalan rekao i napisao.bilalx je napisao/la:Nego jel to ima ikakve veze sa utakmicom il si samo htjeo da spomenes Avdica i demonstriras nam kako su te mater i babo lijepo odgojilihroni je napisao/la:onaj debil Avdo Avdić izvještava za ftv iz Pariza ooooojjjjjjjj ebemt te državo,,,,,,,,,ebem ti utakmicu pa najveći bahil tamo, i hajd sad ti pobjedi kad bi on volio prvi da izgubimo mamu mu bahilsku
Uostalom ima veze,cim ovaj izvjesatava oko ove tekme.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
šta ima Avdaga nabijem te na rackubilalx je napisao/la:Nego jel to ima ikakve veze sa utakmicom il si samo htjeo da spomenes Avdica i demonstriras nam kako su te mater i babo lijepo odgojilihroni je napisao/la:onaj debil Avdo Avdić izvještava za ftv iz Pariza ooooojjjjjjjj ebemt te državo,,,,,,,,,ebem ti utakmicu pa najveći bahil tamo, i hajd sad ti pobjedi kad bi on volio prvi da izgubimo mamu mu bahilsku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.