Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

alan_kardec
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la alan_kardec » 03 avg 2009, 15:12

Jedino rješenje je kablovska ili satelitska.Ja na žalost nemam ni jedno ni drugo.Još :!:

Ako će me nešto natjerati da iskeširam pare za kablovsku odnosno satelitsku,onda će to biti nedostatak sokera na tv-u. :D
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 03 avg 2009, 18:08

alan_kardec je napisao/la:Jedino rješenje je kablovska ili satelitska.Ja na žalost nemam ni jedno ni drugo.Još :!:

Ako će me nešto natjerati da iskeširam pare za kablovsku odnosno satelitsku,onda će to biti nedostatak sokera na tv-u. :D
Razmazili nas nasi kanali sa fudbalom :D ( moramo priznati bio je dobar, FTV- bundesliga, OBN- seria A, BHT1- premiership, Hayat - primera, + liga prvaka i kup UEFA ) a sad...

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 03 avg 2009, 20:55

BOSNA JE ZAKON je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:Jedino rješenje je kablovska ili satelitska.Ja na žalost nemam ni jedno ni drugo.Još :!:

Razmazili nas nasi kanali sa fudbalom :D ( moramo priznati bio je dobar, FTV- bundesliga, OBN- seria A, BHT1- premiership, Hayat - primera, + liga prvaka i kup UEFA ) a sad...

pa i trebaju nas maziti sa fudbalom, šta ću drugo gledati na tv-u :?: :?: da neću možda silajdžića, tihića i ostale političare koji nam mažu oči kako će biti bolje stanje u BiH :roll: :roll: ali nećemo sad o tome ovo je sportski forum
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 05 avg 2009, 01:38

na Sport-Klubu će biti valjda prenos Serije A jer su ove sezone otkupili sva prava ;)
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 avg 2009, 02:20

Ma ima stream. I hoće li opet biti na OBN-u jel tako kolega Hadžić, jeste, jeste kolega Vugdalić.

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 05 avg 2009, 11:59

Objavljen je raspored za novu sezonu u Seriji A, a prva dva velika derbija na rasporedu su već u 2. kolu, 29. i 30. avgusta. Tada će se, naime, sastati gradski rivali Milan i Inter, a u istome kolu na rasporedu je još jedan veliki okršaj, susret između Rome i Juventusa u Rimu.

Inter će na startu prvenstva, 22. i 23. avgusta, ugostiti novog prvoligaša Barija.

Serie A, raspored 1. kola (22. i 23. avgusta):

Bologna-Fiorentina

Catania-Sampdoria

Genoa-Roma

Inter-Bari

Juventus-Chievo

Lazio-Atalanta

Livorno-Cagliari

Palermo-Napoli

Siena-Milan

Udinese-Parma

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 05 avg 2009, 14:24

biće gusto, drugo kolo a već dva velika derbija ali mi možda nećemo gledati na obn-u :evil:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

hulle
Kontakt:

Post Postao/la hulle » 05 avg 2009, 16:42

ne mozda nego sigurno hahahahahhaha

nema obn vise para...dok su platili silikone za sve voditeljice i tonu sminke ostli su bez love a strah ih dizat novi kredit :mrgreen:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 05 avg 2009, 16:52

hulle je napisao/la:ne mozda nego sigurno hahahahahhaha

nema obn vise para...dok su platili silikone za sve voditeljice i tonu sminke ostli su bez love a strah ih dizat novi kredit :mrgreen:
recesija :mrgreen:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 avg 2009, 18:50

:mrgreen: :mrgreen: lud si skroz.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 05 avg 2009, 19:59

hahahahaha :mrgreen: :mrgreen: rosuljaš (mislim da se ovako preziva) prednjači u svakom pogledu

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 06 avg 2009, 02:12

Negredo se nada pozivu Rome

Napadač Reala Alvaro Negredo spominje se kao moguće pojačanje Rome, iako taj klub još nije službeno pokazao interes za njega. 23-godišnji nogometaš je prošlu sezonu proveo na posudbi u Almeriji, no sada se vratio u Madrid, gdje ne bi imao puno prilika za igru ostane li u klubu.

Kao moguće destinacije kroz medije su se provlačila imena Liverpoola i Tottenhama, no za sada najizglednija opcija izgleda Rim, prikupi li Roma potrebni novac.

Negredov menadžer Alejandro Camano je za jednu španjolsku radio postaju rekao: "Real bi bio spreman pustiti Negreda na posudbu, ali ne želi ga prodati. Njihov cilj je poslati ga negdje privremeno pa ga kasnije vratiti. Talijanski nogomet je uz španjolski i engleski najbolji na svijetu, ali za sada nema ništa konkretno od talijanskih klubova. Roma je sjajan klub. Za Negreda bi bila čast igrati u klubu te razine."

Diavolo
Kontakt:

Post Postao/la Diavolo » 08 avg 2009, 16:16

Lazio uzeo Super Cup 2:1 protiv intera
Il regno del Diavolo!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 avg 2009, 16:24

Po meni nezasluzeno, Inter je cijelo vrijeme napadao, ali nisu uspjeli prvi dati gol.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 08 avg 2009, 16:28

saka čast samuelu njegov prvi gol u dresu intera

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 09 avg 2009, 00:14

Ne žalim zbog Zlatanovog odlaska

Portugalski trener Jose Mourinho, koji je prošle sezone u svojoj prvoj sezoni na klupi Intera osvojio naslov talijanskog prvaka, Interov četvrti u nizu, prokomentirao je razmjenu Zlatana Ibrahimovića i kamerunskog napadača Samuela Eto'a na relaciji Barcelona – Inter.

- Ukoliko usporedite karijere te dvojice nogometaša, mislim da će Ibrahimović u Barceloni imati veći pritisak nego Eto'o u Interu u smislu ispunjavanja očekivanja. Prije godinu dana su svi govorili i kako sam ja pod pritiskom, ali sam ih razuvjerio
– kaže Mourinho, koji svoju ekipu sprema za nedjeljnu utakmicu talijanskog Superkupa protiv Lazija u Pekingu na glasovitom Ptičjem gnijezdu. Taj će susret biti dio obilježavanja prve godišnjice svečanog otvorenja prošlogodišnjih Olimpijskih igara.

Mourinho dodaje da je zahvalan Ibrahimoviću na njegovom doprinosu na San Siru, ali ipak ne žali za njegovim prelaskom u Barcelonu.

- U našem klubu ne zaboravljamo igrače koji su nam bili vrlo važni. Ja, kao, trener, nikada ne zaboravljam igrače koji su ostavili velikog traga u mojoj ekipi. Međutim, uopće nisam tužan zbog te zamjene, odlaska Ibrahimovića i dolaska Eto'a, a vjerujem da na isti način razmišljaju i naši navijači.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 10 avg 2009, 02:37

Bale bi rado u Milan, koji oklijeva zbog cijene

Menadžer mladog reprezentativca Walesa Garetha Balea, Peppino Tirri, rekao je kako je njegov klijent zainteresiran za Milan, čiji bi ga trener Leonardo rado vidio u svojoj momčadi, iako za sada iz talijanskog kluba nije stigla konkretna ponuda Tottenhamu.

Za 20-godišnjeg Balea, koji je iz Southamptona 2007. godine stigao u Tottehnam, interes je pokazalo nekoliko klubova, uključujući Ajax na čijoj klupi sjedi Martin Jol, koji je Balea i doveo u Tottenham, a londonski klub se nada odšteti od oko 13,5 milijuna eura, što bi mogla biti i najveća prepreka transferu u tradicionalno škrti Milan.

"Istina je, Baleu se sviđa mogućnost prelaska u Milan, ali za sada nije stigla službena ponuda. Veliki broj trenera izuzetno cijeni Balea, uključujući i Harrya Redknappa. No, to ne znači da nije na prodaju, jer takvo što u današnjem nogometu ne postoji. Međutim, budući da za sada nema službenih ponuda, nismo sa Tottenhamom razgovarali ni o transferu ni o eventualnoj cijeni. Ipak, mislim da su cifre koje se spominju korektne." rekao je Tirri.

na kraju im ni ovaj bale neće doći :mrgreen:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 avg 2009, 14:48

Krajem prošle sezone je odbio ponudu Juventusa za produženjem ugovora, kao i mogućnost odlaska u Inter ili povratka u Lazio, no nakon samo nešto više od mjesec dana odmora Pavel Nedved je okrenuo ploču, te najavio svoj povratak ne samo klupskom, nego možda i reprezentativnom nogometu.

"Trebao mi je odmor. Prošla su gotovo dva mjeseca i uplašila me je budućnost u kojoj neću igrati nogomet." rekao je Nedved, koji trenutno trenira sa momčadi češkog kluba Skalm, dodavši: "Razgovarao sam sa izbornikom Hašekom i obećao mu da ću razmisliti o mogućnosti povratka u reprezentaciju."

"Najprije moram pronaći klub u kojem ću nastaviti igrati, a onda mogu razmišljati o reprezentaciji. Moja obitelj i ja bismo voljeli oprobati život u Sjedinjenim Državama." dodao je Nedved, otvoriviši tako ponovno mogućnost odlaska u američku MLS ligu.

Ode Nedved u SAD 8-)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 12 avg 2009, 23:14

garant,i pokupice 5-6 miliona za jednu sezonu ... dosta za njegove godine
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

hulle
Kontakt:

Post Postao/la hulle » 13 avg 2009, 12:21

jao nedveda sabana....mozda ode i na SP haha

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.