Ako je Irac veceras glavni sudija, neofirno ce nama siljit
Evo jedan klip, podstice ADRENALINNNNNNNNNNNNNNN !!
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
dinoze je napisao/la:Ma da.NIje stvar stanovnika brate mili , stvar je infrastrukture.A na to dodas jos malo srece i to je odlazak na prvenstvo.
Sta ces reci za Crnu Goru,pa novonastla drzava ima stanovnika ko Sarajevo, pa su izborili baraz.Derali Engleze.
Unisti ih Craig-e veceras, k'o sto su oni unistli tvoje otocane prije godinu-dvijeNoName je napisao/la:Imam veoma dobrog prijatelja Irca, pitao sam ga slijedeće: Da li vi, Irci, imate ikakve veze sa sudijom Craigom Thompsonom? Ima li ikakve šanse da i on mrzi Francuze kao vi Irci![]()
Odgovor: Craig Thompson je sa otoka (misli na otoke između Škotske i Irske). Oni se sada rađaju (na tim ostrvima) sa mržnjom prema Francuzima![]()
Hajde, vidjet' ćemoDa nije FIFA servirala i Francuzima malo (milo za drago).
Da, al poznato je da puno Škota vuče irske korijene (navijači Celtica)Juve-TZ je napisao/la:nije on irac...skot pravi onaj cistokrvni je tompson
Nema vezeJuve-TZ je napisao/la:nije on irac...skot pravi onaj cistokrvni je tompson

A navijaci Glasgowa, to jest cistokrvni skoti, on mrze Irce.Nimla_RZ je napisao/la:Da, al poznato je da puno Škota vuče irske korijene (navijači Celtica)Juve-TZ je napisao/la:nije on irac...skot pravi onaj cistokrvni je tompson

Pirke je napisao/la:
Zar je tesko drzati zastavu kako treba....
[youtube][/youtube]turbo1 je napisao/la:Ja bih volio da Ema i Elma budu, naravno, i uz meneNoName je napisao/la:I Ema i Alma su, naravno, uz reprezentaciju![]()

Robovlasnik je napisao/la:Evo jedna slika .... od Zenickog mladog umjetnika :$
http://pokit.etf.ba/get/?a9773cfa648043 ... f41d6e.jpg

Ma ti otočani nikad nisu bili dobri sa Francuzima, UK i Francuska, ko neki rivalitet, šta li, dok su Irci bili dobri sa Francuzima (tamo živi pofin broj Francuza, dal' na studiju, dal' zbog engleskog jezika il' šta već), a sa Englezima i Škotima, tj. Britancima i ne, ratovali su.calcio je napisao/la:A navijaci Glasgowa, to jest cistokrvni skoti, on mrze Irce.Nimla_RZ je napisao/la:Da, al poznato je da puno Škota vuče irske korijene (navijači Celtica)Juve-TZ je napisao/la:nije on irac...skot pravi onaj cistokrvni je tompson![]()
Ili sam ja pogresno skontao te njihove relacije... znam da ima neke veze sa katolicima i protestantima takodje.
calcio je napisao/la:A navijaci Glasgowa, to jest cistokrvni skoti, on mrze Irce.Nimla_RZ je napisao/la:Da, al poznato je da puno Škota vuče irske korijene (navijači Celtica)Juve-TZ je napisao/la:nije on irac...skot pravi onaj cistokrvni je tompson![]()
Ili sam ja pogresno skontao te njihove relacije... znam da ima neke veze sa katolicima i protestantima takodje.
ma uredu to, ali na svakoj drugoj slici, neko drzi nasu zastavu naopako...hodža je napisao/la:Pirke je napisao/la:
Zar je tesko drzati zastavu kako treba....
jbg....al su zato Ljiljani kako treba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.