NK Široki Brijeg

123456
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la 123456 » 10 avg 2009, 08:44

Zeljo miljenik srece juce.Hajde dobro dostasmo ga i primali u 90min prosle godine.Igra ce doci ja sam siguran dok to Amar jos poslozi.

Siroki dobar nema sta.Skripari solidni mada sam bio tik do nji znam dasu pjevali cijelo vrijeme ali ja nisam cuo od huke sa juga.

Naprijed Zeljo ljubavi moja.......
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 10 avg 2009, 09:25

brijeg široki je napisao/la:maricevi refleksi ko u stare babe a i vlado je onda ga mogo bolje zatvorit nisam gledo prvo poluvrijeme ali sam cuo osima kako govori da su naši mogli i povest u prvom poluvremenu a suca majmuna ono nije bio faul za žuti karton sve da i je trebo mu je oprostit ako mu je drugi šupak nema šta manijaci odlicni oni što kažu da se škripari nisu culi culi su se kad stane nisam ocekivu onoliku brojku 30+
sve u svemu odlicno su igrali onog perajicu barba forsira ja ne znam zašto i bandovica na gol i bit ce to ekipa za vrh
ono ti je pobro za izravni crveni. :lol: ..ovo nije nista nego mi nismo zabili a oni iz nke ajmo rec polusanse iz mrtvog kuta zabiju pored staticnog duce i marica..i gotovo..bilo pa prošlo...idemo dalje..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

brijeg široki
Kontakt:

Post Postao/la brijeg široki » 10 avg 2009, 09:46

Unatoč dobroj igri poraz na Grbavici
Širokobroježani su prvenstvo otvorili porazom. Na dupke punoj Grbavici Široki je kako je i najavio veći dio igre bio bolja momčad na terenu, ali par stvari je okrenulo utakmicu na Željin mlin a najvažnija je da su u 85 minuti preko Mešanovića pogodili za 1:0. Oko 10 000 gledatelja je moglo uživati u jednoj napetoj i zanimljivoj utakmici gdje su obje ekipe imale svoje šanse a najlošiji akter unatoč TV prijenosu je bila sudačka ekipa koja je imala nerazumljiv kriterij na žalost na štetu Širokog.

Željezničar je nešto bolje otvorio utakmicu, bio bolji ali kako je igra odmicala Široki je lagano preuzeo kontrolu nad igrom. Činjenica koliko je Široki dobro posložio igru da je Željo samo jednom priprjetio u 11 minuti preko Mešanovića dok su Širokobriježani prijetili preko Ivankovića 24. minuta, Mišić koji je prevario golmana ali je Cocalić spriječio gol sa same gol crte izbacivši loptu. Najbolju prigodu vidjeli smo na kraju poluvremena kada je nakon ubačaja u šesnaest metara lopta došla do Šilića koji glavom puca, ali Šehić odlično reagira i odbija loptu u prečku koja se kasnije odbija u polje. I u nastavku momci Ivice Barbarića igraju odlično Ivanković prijeti a Šehić brani nešto slično samo na drugoj strani radi Marić nakon šuta Muharemovića. Široki koji je stalno prijetio nikako nije uspjevao krusnisati igru golom. Bilježimo prigode Dioga pa Mišića,Šilića ali na žalost lopta nije htjela u gol ili je Šehić svojom odličnom večeri sve to spriječio. Crveni karton Mišića koji je u krajnju ruku bezobrazno dosuđen je malo pomogao da Željo dođe do daha ali i tada je Široki napadao stvarao prigode. i kada su svi mislili da će utakmica završiti nerješeno što je u krajnu ruku i najpravednije bijeg Mešanovića i pogodak koji je zaledio krv kod navijača s Pecare. Na žalost jer je Široki većim dijelom utakmice bio bolji i sigurno su zaslužili barem bod.

Strijelac: 1:0 Mešanović u 85. minuti.

SARAJEVO – Stadion Grbavica. Gledalaca: 10. 000. Žuti kartoni: Mešić, Muharemović, Ćulum, Mehić (Željezničar), Diogo, Ivanković, Varea, Mišić (Široki Brijeg). Crveni karton: Hrvoje Mišić (Široki Brijeg) – 71. minut.
ŽELJEZNIČAR: Šehić, Čolić, Radovanović, Cocalić, Mešić, Muharemović /od 81. Mehić/, Ćulum, Bekrić, Bučan /od 35. Kovačević/, Bešlija, Mešanović /od 90. Šimić/. Trener: Amar Osim.
ŠIROKI BRIJEG: Marić, Diogo, Barišić /od 70. Hrkač/, Topić, Gomides, Ljubić /od 14. Mišić/, Šilić, Ivanković, Wagner, Peraica /od 84. Pinjuh/, Varea. Trener: Ivica Barbarić.
Sudija: Robert Zrilić /Banjaluka/.

10.08.2009

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 10 avg 2009, 11:08

Siroki jedna od najboljih ekipa koje sam gledao u par zadnjih godina na Grbavici, sudjenje je bilo vise nego korektno i jako mi je glupo sto se neko vadi na to nije vas islo i to je to pa momak koji je dobio crveni je imao jos namjanje 2-3 identicna starta i trebao davno dobiti taj drugi karton ne znam jel se to vidjelo na TV helem sudija vas nije nicim ostetio, igrac u napadu sa malo duzom kosom predobar ne znam koji broj dresa al je igraacina zeljo slavio zahvaljujuci cinjenici da su igrali pred sigurno preko 10 000 ljudi i da je bila borba do zadnjeg zvizduka.Skripara je bilo jedno 20-30 na jednom dijelu sjeverne tribine..

brijeg široki
Kontakt:

Post Postao/la brijeg široki » 10 avg 2009, 11:43

suđenje nije bilo loše osim onog crvenog ali nema veze onaj igrac s s dugom kosom se zove varea inace je argentinac i sigurno ce bit dobar igrac

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 10 avg 2009, 11:44

brijeg široki je napisao/la:suđenje nije bilo loše osim onog crvenog ali nema veze onaj igrac s s dugom kosom se zove varea inace je argentinac i sigurno ce bit dobar igrac

Upravu si ono je bilo direktno za crveni.

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 10 avg 2009, 11:57

brijeg široki je napisao/la:suđenje nije bilo loše osim onog crvenog ali nema veze onaj igrac s s dugom kosom se zove varea inace je argentinac i sigurno ce bit dobar igrac
Ja ti rekoh da je taj vec prije onog starta trebao dobiti jos jedn zuti al eto nije ni bitno, taj Varea je vec dobar igrac bas se istice izmedju ostalih igraca!Ove godine se borite za titulu i jako dobro igrate ali brate ne treba umanjivati niciju pobjedu tim rijecima da nije bio start za crveni ja bih sad potpisao da Zeljo ima ovako sudjenje na svim gostovanjima!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 10 avg 2009, 12:58

1:10 min. Zar stvarno ima ljudi koji mogu reci da ovo nije udaranje laktom i zuti karton?
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

brijeg široki
Kontakt:

Post Postao/la brijeg široki » 10 avg 2009, 14:00

dobro s tv se nije ovako dobro vidilo sad sam primjetio da je on uletio u njega remenom digo lakat bespotrebno i onda ga još naknadno udario laktom mislim prva utkmica i crveni dobro je poceo nema šta

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 10 avg 2009, 14:02

brijeg široki je napisao/la:dobro s tv se nije ovako dobro vidilo sad sam primjetio da je on uletio u njega remenom digo lakat bespotrebno i onda ga još naknadno udario laktom mislim prva utkmica i crveni dobro je poceo nema šta
Cist zuti ko suza .. Mogao je za lakat i direktni crveni dobiti ali sta je tu je .. !
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 10 avg 2009, 14:12

a stvarno koji k**** vise gura onog Marica i Peraicu

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 10 avg 2009, 14:22

Stole iz Bora je napisao/la:
brijeg široki je napisao/la:dobro s tv se nije ovako dobro vidilo sad sam primjetio da je on uletio u njega remenom digo lakat bespotrebno i onda ga još naknadno udario laktom mislim prva utkmica i crveni dobro je poceo nema šta
Cist zuti ko suza .. Mogao je za lakat i direktni crveni dobiti ali sta je tu je .. !
Trebao j ei mešanović dobiti kada je kraj kornera bez lopte udario jednog igrača Širokog, trebao je i dosta prekršaja svirati a nije dok je svirao Širokom ne bitno. Željo j epobjedio ali baš me zanima šta bi bilo da nije bilo prijenosa. Šteta šteta

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 10 avg 2009, 15:31

Drug mi smo prosle godine protiv posusja zvizdali sudiji, davali aplauze igracima posusja iz razloga sto nam je sudija navlacio!Helam bilo proslo idemo dalje!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 10 avg 2009, 22:02

Ma nije nista sudac kriv, par situacija mozda minimalni domacinski poticaj kao i svima, ali nista vrijedno spomena, jednostavno smo previse promasili toga i to se vratilo iako smo bolji bili, ali moramo to podnijeti sportski i nastaviti sa istom i boljom igrom i doci ce i rezultati.
...Život za Široki...

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 12 avg 2009, 16:31

ljutinar je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:
Trebao j ei mešanović dobiti kada je kraj kornera bez lopte udario jednog igrača Širokog, trebao je i dosta prekršaja svirati a nije dok je svirao Širokom ne bitno. Željo j epobjedio ali baš me zanima šta bi bilo da nije bilo prijenosa. Šteta šteta

Drug moj ako si bio na utakmici morao bi vidjeti i znati da je sudija prije toga zaustavio igru a Mesanovic to nije vidio isto kao i dvoica igraca iz sirokog.Nastavili su akciju i igrac Sirokog klizi Mesanovicu sudija svira kao znak da je prije zaustavio igru i tada je Mesanovic nenamjerno nagazio tog igraca .Sve se desavalo preko puta Sripara na drugoj korner zastavici...............

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 12 avg 2009, 23:52

Drugari, kakva je situacija? Hoće li Rudar primiti 5 ili 6 komada? Kud odmah na vas, srce mu ****?!
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

brijeg široki
Kontakt:

Post Postao/la brijeg široki » 13 avg 2009, 10:14

ovo drugari to ti niko od nas ne p..i jer ta su vremena ,bogu hvala,iza nas ovo govorim u ime svih nas širokobriježana (uzeo sam za pravo a ako mislim da sam u krivu što govorim u njegovo ime nek me demantira slobodno)

drugo prognoze vam ne idu na ruku to si i sam vidio govori se ispod 3 komada nema šanse ali ja mislim da ce barba dat priliku mlađim igracima i osim koji su manja igrali pa tu su vaše šanse ipak ja mislim da nemate šta tražit u širokom

trece cuo sam da ce doc grupa vaših alkohool boys to je dobro samo vi dođite :D

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 13 avg 2009, 15:58

Nemoj zajebavati da si pola posta potrošio na objašnjavanje svog shvatanja pojma "drugari"?! Strašno... A valjda dolazi ekipa da se suoči sa tom strašnom i nadaleko čuvenom grupom.. :twisted:
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

Rudar Boy
Kontakt:

Post Postao/la Rudar Boy » 13 avg 2009, 16:22

Hahahaha,............ cekamo subotu,.........

brijeg široki
Kontakt:

Post Postao/la brijeg široki » 13 avg 2009, 21:43

i cio ako triba
u pravu si nadaleko poznati mogu se pohvaliti 7 godinu za redom izlazimo u europu hvala hvala
subotu na gospojinu bit ce slavlja pa možda bude malo ali ne znatno oslabljena ekipa ali nista puno
cekaj sad valjda :?: :?: zar je takva trta mislim mi ne grizemo (bar ne puno) nema straha samo hrabro što se rezultata tice ne volim nikog podcijenivat ali mislim da bi bodovi trebalo ostat u širokom

a hoce li dva doticna gospodina gostovat u našem prekrasnom gradu rudar boy?grad je nas DS? :?:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Tempero i 38 gostiju.