sute i spanski fudbaleri kad svira himna,pa su prvaci svijeta,nek sute i nasi al nek dernu francuze,poslije onda nek pjevaju i od halida beslica,ima da bude spicaaaaaaaaaNK/RK Krivaja je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ja volim Bosnu
a vi je gazite na podu mirnu
ja predstavljam drzavu
koja jos nema himnu
vi predstavljate tri naroda
a kradete u timu
e **** vam mater u picku
sad mjenjamo klimu!
Hoće me bit stid večeras kad krene naša himna, a kamera prikazuje naše igrače kako šute. Utjeha je što će se oriti sa tribina "Jedna si jedina"
Francuska - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Francuska - BiH
pa ljudi moji kako mozete jesi i piti ja od nervoze nistaa nisam jeo cijeli dan i naravno 2:1 za naaaaaaaaas

ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
deni_23 je napisao/la:primice on veceras GOLL ne moj da se sikiras samo imaj vjere u nase zamajeveDylan Dog je napisao/la:Nemojte se vi nista brinuti za Hasagica,bice on aBda na nivou,mene vise brine ovaj covjek,valja njemu dati gol![]()
Pjanic mu zna slabosti, na Kosevu mu je zamalo sa 40 metara zabio
Bolje to ne spominjati,ako uzmemo u obzir da je taj sut sa 40 metara bilo najbolje sto smo napravili u toj utakmicicalcio je napisao/la:deni_23 je napisao/la:primice on veceras GOLL ne moj da se sikiras samo imaj vjere u nase zamajeveDylan Dog je napisao/la:Nemojte se vi nista brinuti za Hasagica,bice on aBda na nivou,mene vise brine ovaj covjek,valja njemu dati gol![]()
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Omerbavarac
- Kontakt:
Je.bo te ledara, ovo nije normalno.
Nisam ni mogao zamisliti da cu ovoliko biti nervozan, iako sam ovih nekoliko dana bio totalno hladan, sve do nekih pola sata, kad me uhvati nervoza.
Izgleda da ganglijama malo fali.
Nisam ni mogao zamisliti da cu ovoliko biti nervozan, iako sam ovih nekoliko dana bio totalno hladan, sve do nekih pola sata, kad me uhvati nervoza.
Izgleda da ganglijama malo fali.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
jos samo 1 sat do pocetka sretno zmajevi
AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
VOLIM TE BOSNO !
VOLIM TE BOSNO !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
bježi gluho bilo, pomjerajte se sa stolice, imam šuhvu dok on navijaArnelinho je napisao/la:Ljudi, ljudi i Čović navija za nas.![]()
![]()
kad ga vidim neam napretka 5 dana
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
dolazim iz skole i nemam zivaca trazit sastave neka netko napise sastave BiH i Francuske
ajmo BOSNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
edit:ima li gdje kakvih videa na youtubu za tekmu
ajmo BOSNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
edit:ima li gdje kakvih videa na youtubu za tekmu
Zadnja izmjena: Senaid L.F.C, dana/u 11 okt 2011, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Marseille84
- Kontakt:
Srce ce mi otkazat 
Zadnja izmjena: Marseille84, dana/u 11 okt 2011, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
druze ovaj post meje danas najvise nasmijo hvala tiPlivadon je napisao/la:bježi gluho bilo, pomjerajte se sa stolice, imam šuhvu dok on navijaArnelinho je napisao/la:Ljudi, ljudi i Čović navija za nas.![]()
![]()
kad ga vidim neam napretka 5 dana
- Megamon
- Kontakt:
Daj moze li se ikako zakljucati forum za vrijeme utakmice

Zadnja izmjena: Megamon, dana/u 11 okt 2011, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Daj nek neko ubrza ovo vrijeme 
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Utakmica ko i svaka druga.
Nikada nismo pobjedili u ovakvoj utakmici.
Zakon velikih brojeva kaze da je krajnje vrijeme da se to desi,ali kaze i da je krajnje vrijeme da primimo gol.
Dakle,1-2 pa da vuk bude sit a ovce na broju
Zakon velikih brojeva kaze da je krajnje vrijeme da se to desi,ali kaze i da je krajnje vrijeme da primimo gol.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Nešto baš kontam,ako izdržimo 0-0 do poluvremena onda ce sigurno u razdoblju od 45-60 min uci miske i ibisevic i ici cemo svim snagama naprijed 
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Hehe ma dobro. Imali smo jos nekih poluprilika ali su nam izblokirali suteve. ALi sad je sasvim druga situacija.Dylan Dog je napisao/la:Bolje to ne spominjati,ako uzmemo u obzir da je taj sut sa 40 metara bilo najbolje sto smo napravili u toj utakmicicalcio je napisao/la:
Miske ti je u prvi 11Moggiano je napisao/la:Nešto baš kontam,ako izdržimo 0-0 do poluvremena onda ce sigurno u razdoblju od 45-60 min uci miske i ibisevic i ici cemo svim snagama naprijed
Doslo je vrijeme brate !Dylan Dog je napisao/la:Utakmica ko i svaka druga.
Zahirovic umjesto Misketa izgledamrjasmin je napisao/la:Miske ti je u prvi 11Moggiano je napisao/la:Nešto baš kontam,ako izdržimo 0-0 do poluvremena onda ce sigurno u razdoblju od 45-60 min uci miske i ibisevic i ici cemo svim snagama naprijed
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
- alan_kardec
- Kontakt:
Srećno večeras!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.