AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

sarajlija89
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la sarajlija89 » 01 okt 2011, 20:30

juznjak> je napisao/la:**** ovaj Osvalo nema sta ...
Ma i nije vala....dao je je taj gol, ali nisam nesto odusevljen. Meni je Boriello bolji igrac...

Krkic je dao majstorski gol...

I ova, nova, uloga De Rossija je fenomenalna. Toliko dobrog odrađuje za ekipu. Enrique je napravio sjajan potez vrativsi ga na zadnjeg veznog, pozadi je odlican, presjeca, trci, a i zna pass dati sto je pokazao asistencijom za Krkica.

To je jedna od pozitivnih stvari u Romi, vec od samog pocetka, ta nova pozicija De Rossija...kljucni igrac...

Pjanic vrlo dobar, jos bolji kad je Totti izasao, jer je imao vecu slobodu..
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 01 okt 2011, 20:54

sarajlija89 je napisao/la:Kaze Admir da je vec vidjao, pa me to zbunilo :mrgreen: Njemu je to normalno :mrgreen:

Nije sudija vidio, garant. Sad nek traze iz Atalante 0-3 da se registruje :mrgreen: U pocetku nisam bio siguran i sve sam cekao da zumiraju De Rossija, kad su to uradili... :lol:
ama ja ti garantujem da se to i prije deshavalo, al uvijek je totti izlazio ono 5-10min prije kraja
nema potpisa

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 01 okt 2011, 21:02

Pišu li talijani šta o prirodi Tottijeve povrede?
Urekoše ga bosanćerosi :lol:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 01 okt 2011, 23:20

sto se tekme tice primjetno je znacajno poboljsanje, a ja mislim da je to zbog toga sto je Bojan doshao sebi i sto konacno igra fudbal, one prve utakmice sto je igrao su za qrac bile. Isto bi pohvalio de rossija, a tottiju ce ja mislim ova pauza dobro doci da se malo presabere. Danas je imao sigurno 5-6 situacija kada je cisto prodao loptu. Samo se nadam da nece ovaj pizaro pocinjati tekme, kako covjek gushi igru to nije normalno :roll:

kad ce se lamela vratiti, muka mi je od onog borinija
nema potpisa

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 02 okt 2011, 00:16

uhvatila me groznica subotnje veceri pa ne odgledah ovu utakmicu a izgleda da sam propustio dosta toga. drago mi je zbog dobre partije bojana i pjanica, nekako u njih dvojicu polazem najvise nade od svih pojacanja (i u lamelu naravno). ono sto me jos vise raduje je cinjenica da je zvijer probudjena - DDR! nas najveci ovosezonski dobitak definitivno 8-) nadam se da je ovo pocetak pobjednicke serije . . .

p.s. totti nikada ne predaje kapitensku traku nakon zamjene, cini mi se da je fazon da igrac koji ulazi novu kapitensku traku daje zamjeniku (de rossiju u ovom slucaju) al' eto nisam bio u prilici da vidim sta se zapravo dogodilo veceras

slika

ziva legenda

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 02 okt 2011, 03:06

Lijepo lijepo 2 pobjeda u nizu.
Prvo poluvrjeme odlicno,drugo pametno odigrano.
DDR,maestralan.kako dobra asistencija kod prvog gola.
Ako su slucajno vecerasnju tekmu gledali Mancini-seici iz Man.Sity-ocekujem sutra ponudu za DDR-a,od nekih 650 milijardi funti.... :D :)
-------------
Sad mala puzica od klupskog fud/nog.uzivamo uz repku(nadam se 2 pobjede BOSNE).onda ide demoliranje Lazia...!!!

BatigolASR
Kontakt:

Post Postao/la BatigolASR » 02 okt 2011, 23:28

Nisam gledao nijednu utakmicu Rome od Slovana zbog nekih problema s flash playerom al za jucerasnju sam se snasao i pogledao. Ono silovanje protiv Slovana i ovo danas - nebo i zemlja. :)
Osvaldo nije neka igračina, ali zabija, što je najvažnije. Krkić je dao sjajan gol, Pjanić nije loš ali ovo sve može još bolje. Jedva čekam kako će to sve izgledat kad se sve posloži, zaželio sam se scudetta :D

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 03 okt 2011, 10:15

3 gola Osvalda, pa i nije tako los. :D
Ispade na kraju i Roma bolje startala od nas. :roll:
Genius, outrageous, the best ever! RF!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 okt 2011, 12:20

koliko pojedini pljuju ovog osvalda covjek bi rekao da je u rangu ngoga lik.... al dobro to su uglavnom standardni pljuvaci sve kojima nista i nigdje ne valjda...
You are someone else I am still right here

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 03 okt 2011, 16:08

ma dobar je osvaldo. problem s njim je taj sto je pravi spic balegar i kao takav ne moze igrat na krilu (zato je bio takav kakav je bio u prvim tekmama) a sad kad je LE shvatio svoje greske, ubacio ga vise u sredinu i prestao ga koristit u tandemu s borriellom frajer je poceo igrat bolje (pocevsi od drugog poluvremena u parmi)
fera je napisao/la:.... to su uglavnom standardni pljuvaci sve kojima nista i nigdje ne valjda...
admir hejter, mexes mu slomio srce i od tad covjek ne voli ni jednog jedinog igraca rome :mrgreen:

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 03 okt 2011, 16:38

Mnogi zaboravljaju da je Osvaldo uveo Fiorentinu u CL, ima namjeru da to ponovi s Romom ove sezone :mrgreen:
" onclick="window.open(this.href);return false;

Što se tiče tekme, napredak se vidi i mislim da nam dobro dođe pauza da se još bolje uigramo za veliki derbi.. btw.
totti nikada ne predaje kapitensku traku nakon zamjene, cini mi se da je fazon da igrac koji ulazi novu kapitensku traku daje zamjeniku
samo da potvrdim riječi EG, eto da znate.. I koliko sam primjetio kapitenske trake Tottija i ona koja pripada zamjeniku su različite. I na ovoj utakmici je igrač s klupe predao novu traku DDR-u, ništa neobično..

P.S. Čini mi se da će Serie A biti strašno zanimljiva. Juve i Napoli su već istakli kandidaturu za titulu, ja vjerujem da će se i Inter priključiti, a ko smije otpisati Milan, lazio i Romu? A i Udinese :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 03 okt 2011, 16:52

Evil Genius II je napisao/la:ma dobar je osvaldo. problem s njim je taj sto je pravi spic balegar i kao takav ne moze igrat na krilu (zato je bio takav kakav je bio u prvim tekmama) a sad kad je LE shvatio svoje greske, ubacio ga vise u sredinu i prestao ga koristit u tandemu s borriellom frajer je poceo igrat bolje (pocevsi od drugog poluvremena u parmi)
fera je napisao/la:.... to su uglavnom standardni pljuvaci sve kojima nista i nigdje ne valjda...
admir hejter, mexes mu slomio srce i od tad covjek ne voli ni jednog jedinog igraca rome :mrgreen:
nije to pljuvanje, vishe kao neka ostra kritika. svako od nas ima razlicite kriterije kod ocjene igraca, kod nekog su blazi, kod nekog stroziji i to je to

ako je to po vashem misljenju pljuvanje, onda ok, ja sam pljuvac
nema potpisa

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 03 okt 2011, 16:59

samo sabur admire, neka svako po svom komentare tjera :)

inace, de rossi i osvaldo u timu kola prema football-italia sajtu 8-)

Daniele De Rossi [Roma]
Cannot be stopped and showing some of his best ever form. Marshals the midfield from his key role in front of the defence and his perfect pass helped Krkic score the opener.
Distinguished.

Pablo Osvaldo [Roma]
A constant menace, continually pushing forward and getting on the end of some excellent balls from midfield. Scored the second goal by slotting it past Consigli with his right foot, following some wonderful ball control. Delightful.

BatigolASR
Kontakt:

Post Postao/la BatigolASR » 09 okt 2011, 00:53

Ko je umro?

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 09 okt 2011, 22:29

Evo šta nađoh :D

slika

Rođen u Brazilu, čije je zemljište pogodno za uzgoj kafe, banana i vanserijske pičetine. Muškarci im ne uspevaju nikako. Na njemu je, po faci sudeći, pokušana genetska modifikacija prethodno uspešno testirana na sortama kaučuka. Ipak, naš Rodrigo nije bio kaučukove sreće, nešto je krenulo po kurcu i dobili smo prvog čoveka kom je lice duže od glave. Krajem 2003. godine doživeo je saobraćajnu nesreću u kojoj je teško povređen, ali je imao tu sreću da mu jak udarac kvačila u jagodičnu kost izniveliše facu. Tako je postao i prvi čovek koji je iz saobraćajne nesreće izašao lepši. Doduše, za nijansu!

Bez uvrede, ali uvijek su mi on i Perotta bili najdraži igrači Rome ;)
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 okt 2011, 20:46

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=548715" onclick="window.open(this.href);return false;

slika

BatigolASR
Kontakt:

Post Postao/la BatigolASR » 11 okt 2011, 23:42

Boateng_27 je napisao/la:Evo šta nađoh :D
Bez uvrede, ali uvijek su mi on i Perotta bili najdraži igrači Rome ;)
Također ;)
Ali to ne znači da nisu zreli za klupe...

BatigolASR
Kontakt:

Post Postao/la BatigolASR » 11 okt 2011, 23:47

Neka, to mu je kazna za napuštanje Rima 8-)

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 12 okt 2011, 21:59

Steklenburg se vraca u tim za mec sa Laziom....Totti sigurno propusta mec sa Laziom...Juan mozda...

---------------------ZANIMLJIVO OTKRIĆE: Mesi i Krkić su rođaci!

slika

http://www.****.com/vesti/7230/ ... C4%91aci-/" onclick="window.open(this.href);return false;
...!!!!
:lol:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 13 okt 2011, 01:14

znaci u derbiju nemamo kapitena :cry: , a vraca se Lamela. Ne znam za vas al ja bi njega odma stavio da igra gore sa osvaldom i bojanom, ja mislim da je to daleko bolja kombinacija iako je ovome prva tekma nego staviti borijela ili borinija, a opcija naprijed sa Pjanicem, a u vezi npr ddr, pizaro i simplicio mi je iskreno bezveze, Pjana mora igrati kreatora, pizaro je previshe spor
nema potpisa

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.