Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna Reprezentacija Hrvatske
Utakmica zavrsava nerijeseno. Nije Hrvatska u onoj formi iz proslih kvalifikacija. Mada bi volio da nisam u pravu, al mislim da ovo svjetsko prvenstvo Hrvatska propusta.
- Komunikacija
- Kontakt:
Dobra utakmica Hrvatske,kompletni napokon,ocitali lekciju bijelorusima,juric nije igrao sto je veliki plus,dudu sjajan ,olic nakon 5 sansi 2 gola ,poboljsava se ,mozda i izbore dodatne kvalifikacije ili ti ga baraz!
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar
Nema za njih svjetskog.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Komunikacija
- Kontakt:
a ima za ove sto nemogu amatere iz irana dobit bez 7 najboljih igracaHigh je napisao/la:Nema za njih svjetskog.

- Komunikacija
- Kontakt:
pardon,sto gube od irana 3:2,jadna nasa drzava kad nam polubraca turci dođu 

ma realan,sta ceKomunikacija je napisao/la:a ima za ove sto nemogu amatere iz irana dobit bez 7 najboljih igracaHigh je napisao/la:Nema za njih svjetskog.

Ovako oko.
Trebas razlikovati prijateljske utakmice od onih vaznijih,odnosno kvalifikacionih.Totalno druga prica,da ne ulazim u daljnu raspravu.
I da,pripazi sa odabirom rijeci,da ne bi bilo sanckija.Nikakva prijetnja,samo prijedlog.Uzivaj,na ovom divnom portalu,nama divne Bosne i Hercegovine.
Trebas razlikovati prijateljske utakmice od onih vaznijih,odnosno kvalifikacionih.Totalno druga prica,da ne ulazim u daljnu raspravu.
I da,pripazi sa odabirom rijeci,da ne bi bilo sanckija.Nikakva prijetnja,samo prijedlog.Uzivaj,na ovom divnom portalu,nama divne Bosne i Hercegovine.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
fali njima 4,a ne 7 nemoj tako. A nama zato fali 7 igraca od toga 5 prvotimacaKomunikacija je napisao/la:pardon,sto gube od irana 3:2,jadna nasa drzava kad nam polubraca turci dođu

- Komunikacija
- Kontakt:
aj malo zezancije ne skodi ,e kad bi i bih i i hrv i srb otisli!
- Cazinski-Vitez
- Kontakt:
majmune jedan pickasti idi na neki drugi forum jesil cuoKomunikacija je napisao/la:pardon,sto gube od irana 3:2,jadna nasa drzava kad nam polubraca turci dođu
IGRAJO BOSNO NE DAJ SE, IGRAJ SVI SMO UZ TEBEEEE !!!
Komunikacija je napisao/la:pardon,sto gube od irana 3:2,jadna nasa drzava kad nam polubraca turci dođu
Mi smo za te tvoje u puno boljoj situaciji i zato poklopi se i ne provociraj.Treba vam jos dosta pobjeda i da se ostali rezultati pokklopee da bi vi otisli.Moze li mi samo neko reci da li se gleda gol-razlika ili medusobni omjer?
AMAR OSIM!
hehe...Sad kada u septembru budu igrali BIH-Turska,a svi Hrvati u turskim majicama...Komunikacija je napisao/la:pardon,sto gube od irana 3:2,jadna nasa drzava kad nam polubraca turci dođu

Ma šalim se ja...Dakako,nego fudbal...Nisam večeras gledao Hrvatsku,ali vidim da su pobijedili i lakše nego što sam očekivao...Valja vam onaj Eduardo nema šta...Čujem da je i Olić promašivao,ali i dvaput zabio...Volim ja takve igrače koji su često u prilici,pa makar i fulali...Sretno Hrvatskoj i u nastavku kvalifikacija,a objektivno su mnogo jači od Ukrajinaca...Bijeljinac je napisao/la:Dosta politike, vratimo se na temu, a tema je fudbal i reprezentacija Hrvatske. Administratore intervenisi! Cak se pojavluju i psovke i vulgarne rijeci. Za takve nije fudbal, vec kamena s ramena.bayer 04 je napisao/la:hehe...Sad kada u septembru budu igrali BIH-Turska,a svi Hrvati u turskim majicama...Komunikacija je napisao/la:pardon,sto gube od irana 3:2,jadna nasa drzava kad nam polubraca turci dođu
- alan_kardec
- Kontakt:
I ja mislim da će Englezi odlučiti ko će na kraju biti drugi u ovoj grupi.Pravo će se naoštriti na Hrvate na Wembleyu,a u Kiev bi mogli i sa drugim timom jer su ubjedljivo prvi.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Hrvati ce u baraz 100%.
Kakva Ukrajina, kakvi bakraci
Kakva Ukrajina, kakvi bakraci

Vom Jäger zum Gejagten
- alan_kardec
- Kontakt:
Srećo ne pitaš se ti, nego kako smo ovdje zaključili,šefovi su Englezi.Iskren da budem više bi volio vidjeti Hrvate u baražu pa da odigraju dvomeč sa Bosnom.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Pa bas zbog tih "sefova" kojih nama nigdje vec godinama na evropskoj i svjetskoj pozornici sam ubijedjen da ce im vatreni ponovo zaprziti corbu na njihovom lijepom travnjaku
Cuj sreco
...a lijepog li naziva za onog koga ne ....

Cuj sreco

Vom Jäger zum Gejagten
A da nam sudija bude iz Srbije, u obje utakmice.alan_kardec je napisao/la:Srećo ne pitaš se ti, nego kako smo ovdje zaključili,šefovi su Englezi.Iskren da budem više bi volio vidjeti Hrvate u baražu pa da odigraju dvomeč sa Bosnom.

A delegat utakmice iz Slovenije.The Game je napisao/la:A da nam sudija bude iz Srbije, u obje utakmice.alan_kardec je napisao/la:Srećo ne pitaš se ti, nego kako smo ovdje zaključili,šefovi su Englezi.Iskren da budem više bi volio vidjeti Hrvate u baražu pa da odigraju dvomeč sa Bosnom.![]()
![]()
Ja koja bi to festa bila.
![]()
![]()
![]()
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
BILO BI PREVIŠEDevil je napisao/la:A delegat utakmice iz Slovenije.The Game je napisao/la:A da nam sudija bude iz Srbije, u obje utakmice.alan_kardec je napisao/la:Srećo ne pitaš se ti, nego kako smo ovdje zaključili,šefovi su Englezi.Iskren da budem više bi volio vidjeti Hrvate u baražu pa da odigraju dvomeč sa Bosnom.![]()
![]()
Ja koja bi to festa bila.
![]()
![]()
![]()

Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.