Jel ovo ozbiljno ili je neka patka...High je napisao/la:Uz nas, u privilegiranom dijelu ždrijeba je Portugal, Irska, te Bosna i Hercegovina, a protivnik će doći iz kruga selekcija Turske, češke, Crne Gore ili Estonije. Jasno da bi 'baltički tigar' bio najpovoljniji ždrijeb... Prvi dvoboji će se odigrati 11. i 12. studenog, a uzvrati 15. istog mjeseca.
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BARAZ BOSNA I HERCEGOVINAM; .....
Ako je to istina a volio bih,garantujem da cemo izvuci Tursku.Prokletstvo se nastavlja.NoName je napisao/la:Nemojte se džaba natezati. Nosioci smoOvi što tvrde da nismo gledaju zastarjele liste, mi smo se značajno popravili poslije službene liste. Evo i TPortal (veoma ugledan) isto tvrdi, valjda i oni nešto znaju. Dakle, samo Tursku izbjeći, ovo ostalo će ići lakše.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
hvala sloveniji do neba sto su izbacili srbe iz baraza
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Pa jesil gledo tekmu veceras, ja sam vidio kako nasi igraju i siguran sam da deremo guzove redom, cak sta vise uvjeren sam da sledece godine ne idem na more vec idem u Poljsku ili Ukrajinudeni_23 je napisao/la:polahko sa takvim izjavamazmaj_Bosne je napisao/la:koja god bude repka izvučena deremo im guzove![]()

Zadnja izmjena: zmaj_Bosne, dana/u 11 okt 2011, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
Dragon Town
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... a-win.html" onclick="window.open(this.href);return false;NoName je napisao/la:Nemojte se džaba natezati. Nosioci smoOvi što tvrde da nismo gledaju zastarjele liste, mi smo se značajno popravili poslije službene liste. Evo i TPortal (veoma ugledan) isto tvrdi, valjda i oni nešto znaju. Dakle, samo Tursku izbjeći, ovo ostalo će ići lakše.
Vjeruj polupismenim novinarima iz Hrvatske ili Englezima.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
kad je izvlacenje parova za baraz...
u cetvrtak u koliko sati...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
13:00 hZELJO DO GROBA je napisao/la:kad je izvlacenje parova za baraz...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sutra ce se znati ko je nosioc,Bog dragi zna kako oni to odlucuju 

naravno da sam gledo utakmicu i igralisno za 10+ ali se bojim da u barazu ne dobijemo recimo portugal ili neku drugu reprezentaciju zato sam napiso polahko sa izjavama tipa oderacemo gozove protivniku u barazu ne moj dame pogresno svatis molim te zelja nam je ista i vidimo se u ukraniji i poljskoj sledece godine ako bog dazmaj_Bosne je napisao/la:Pa jesil gledo tekmu veceras, ja sam vidio kako nasi igraju i siguran sam da deremo guzove redom, cak sta vise uvjeren sam da sledece godine ne idem na more vec idem u Poljsku ili Ukrajinudeni_23 je napisao/la:polahko sa takvim izjavamazmaj_Bosne je napisao/la:koja god bude repka izvučena deremo im guzove![]()
znaci gleda se koeficijent a mi smo tu negdje poslije Irske odmah, znaci nismo nosioci nazalost...
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Sad na Euro Sportu objavili da Bosna nije nositelj 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
nece nam biti lahko u barazu nece valjda opet nam doci portugaljuznjak> je napisao/la:Sad na Euro Sportu objavili da Bosna nije nositelj
- Der_Bomber
- Kontakt:
Portugal-BIH
Ronaldo vs Mujdza
Ronaldo vs Mujdza

Man City, Dortmund, Roma
Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.
Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.
Samo NE Portugal!
dajte hrvate da im majku ****!!!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
to je starija tabelanafrI82 je napisao/la:znaci gleda se koeficijent a mi smo tu negdje poslije Irske odmah, znaci nismo nosioci nazalost...
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ajmo opklade sa kime ćemo u baraž, evo ja glasam za Turke 

Dragon Town
Ma irce dobijamo 100% .. Eto vidice te ... treba anketu postavit koga cemo dobit

revašn protiv portugala
Hrvatska
I onda zamišljajte život za vrijeme tih tekmi i poslije njih WW3
I onda zamišljajte život za vrijeme tih tekmi i poslije njih WW3

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.