Nije srpski brate,to je Lionski Murinjodon_burza je napisao/la:de recite ko je srpski murinjo da glasam
Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Care, nije problem u Ghani, nego u nama. Ghanu su 2 srpska trenera vodila na SP, a to ce gotovo sigurno uraditi i treci. Nije tesko raditi sa Kuffourom, Essienom, Muntarijem, Boatengom i ostalim "zivotinjama". Tesko je raditi kada iznad glave imas mafijaski mac. Zato je Antic pao. Sa njim na klupi bi se prosetali kroz ovu grupu, barem do baraza.Tritolone je napisao/la:Pa sta vam je sa onim trenerom sta je vodio Ganu, tamo je napravio dobar posao, cudi me da vas vec nije trenira ili da nije u nekim ozbiljnim racunicama.
iz ovoga morate izvuci dobro a to je da ste u sledecim kvalifikacijama prvi ispred hrvatske
tako je evo trecu godinu zaredom
tako je evo trecu godinu zaredom
Thomas Müller - Fußballgott
Kvalitetan stranac,ali nisu ludi nasi da drese kesu...Sto to da rade kad mogu nekog svog pijuna da gurnu koji ce slusati i preko kojeg ce uzimati procente.
Mihajlovic bi po meni bio najnezavisniji domaci trener od svih,ne verujem da bi dozvolio mesanje bilo koga...a sad njegov trenerski kvalitet o tome ne bih...jos mi je nedefinisan iskreno.
Po svemu sudeci bice to neki Dujkovic,Rajevac...
Mihajlovic bi po meni bio najnezavisniji domaci trener od svih,ne verujem da bi dozvolio mesanje bilo koga...a sad njegov trenerski kvalitet o tome ne bih...jos mi je nedefinisan iskreno.
Po svemu sudeci bice to neki Dujkovic,Rajevac...
Aha, a mislim po citanjima vamo sam skuzio da je kod vas kao i kod nas...vidim da imate dozivotnog predsjednika saveza kao i mi i jos par mutnih likova koji vuku sve konce...ebigaMaGiCa je napisao/la:Care, nije problem u Ghani, nego u nama. Ghanu su 2 srpska trenera vodila na SP, a to ce gotovo sigurno uraditi i treci. Nije tesko raditi sa Kuffourom, Essienom, Muntarijem, Boatengom i ostalim "zivotinjama". Tesko je raditi kada iznad glave imas mafijaski mac. Zato je Antic pao. Sa njim na klupi bi se prosetali kroz ovu grupu, barem do baraza.Tritolone je napisao/la:Pa sta vam je sa onim trenerom sta je vodio Ganu, tamo je napravio dobar posao, cudi me da vas vec nije trenira ili da nije u nekim ozbiljnim racunicama.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Navijaci Zvezde su tako zvali A. Jankovica, a navijaci Partizana tako zovu A.Stanojevica.don_burza je napisao/la:de recite ko je srpski murinjo da glasam
" onclick="window.open(this.href);return false;

Heh...
gol koji ulazi jednom ili nijednom u karijeri + promašen penal, i vi ste večeras bili kurate sreće.
jbg
gol koji ulazi jednom ili nijednom u karijeri + promašen penal, i vi ste večeras bili kurate sreće.
jbg
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
NEMOJTE SRBI TUGA DA VAS TOPI, BOSANCI CE VAM PRICATI KAKO JE U EUROPI 
U prethodnim utakmicama nismo dobili ni jednog od prva tri konkurenta u grupi, a kad dodamo i sve skandale, Tole, Radomir, ugovor, suspenzija, i stoku u Djenovi, zaista je svojevrsno cudo sto se prica o Srbiji i EP 2012 nije davno pre zavrsila.
I tako, pred nama je nekih 11 meseci, sto bi nekim normalnim ljudima na odgovornim pozicijama itekako dobrodoslo da sredi stanje u nacionalnom timu, ali, mi znamo da na odgovornim pozicijama kod nas sede jako neodgovorni ljudi. Ali, to stanje nije od juce, ono traje jako, jako dugo. U savez su se, u principu, ugurali iskljucivo ljudi koji nemaju gde drugde, i njihova jedina vizija i ambicija je da ostanu tamo na svojim foteljama. I sad, ne budu li uspeli da za male pare (mala selektorova plata je vrlo bitna stavka- sto manje uzme selektor, vise ostaje Toletu i ostalim djubretarima) da dovedu Dujkovica, Rajevca, Tumbakovica ili eventualno Zorana Filipovica. Odnosno, ne potrefi li se da ovi dobiju sut kartu iz Katara, Bahreina, Kine ili Malezije sto skorije, oni ce da ostave Pizona jos neko vreme, pa ce da ga skinu kad neko od navedenih ili njima slicnih ostane bez ugovora.Cista tragikomedija.
I sto je najgore, niko normalan nece da se bakce sa srpskim fudbalom. Piksi je video sta je to, precrk'o od straha, i zbrisao. Savo, verujem da bi on i istrajao, da je imao siru potporu, i da mu se sad nije desila porodicna tragedija.
Sto se fudbalera tice- od cele ove reprezentacije vrede jedino 4 coveka u zadnjoj liniji. To se videlo cak i veceras, i u ovakvom raspadu sistema, slovenski im fudbaleri nisu radili vece probleme.
Vidic je masio penal, i to gadno. Ali, on je najbolji stoper sveta i bez njega je ova odbrana daleko slabija. Na kraju krajeva, treba neko da bude najstariji, da nosi kapitensku vrpcu.
Stankovic je svoje dao, zadnjih par godina su mu bile najbolje od 13 reprezentativnih, i on ne moze bolje od toga, moze samo slabije.
Lane i Krasic - oni su gotovi jos od Mondijala. Ostanu li oni i dalje u reprezentaciji, i Tosic ce potpuno da propadne, jer kad vidi kakvi konji soliraju i pokusavaju nemoguce, valjda i on pomisli da moze malo da se igra supermena. Krasic me je posebno mnogo razocarao. Ocekivao sam da ce napredovati, a on je postao drugi Lane - igrac za razvojne lige.
Pantelic - proslost. Zigic - takodje. Milijas nikada i nije bio za repku.
Ukratko, ovaj tim je potpuno sazreo za velike rezove. Nazad ima ko da igra, a da bi se saznalo ko treba da igra napred, treba i jedan mlad i ambiciozan trener, zeljan znanja, a, jasno treba i vremena. Naravno, Tole i drustvo ce da dovedu nekoga ko je sve samo ne mlad, ambiciozan i spreman na ucenje i ozbiljan rad, i tih 11 meseci ce lako da se potrose.
Jer, to Toletu i njegovoj bratiji najbolje ide od ruke - da trose: vreme, pare, ugled, ljude i tudje zivce. To su paraziti koji nista u stanju nisu da daju, vec samo da uzmu. Vratimo film tri godine unazad: bio je tu Djukic, nije on ekstra znalac, ali, covek je imao i stav i muda da pokusa. Kako li su ga samo ove mumije potrosile.
I ko ce normalan da sedne na tu klupu, kad zna sta su ti razbojnici napravili njemu, i kad se zna iz Anticevog primera sta im znaci uredno potpisan ugovor.
I tako, pred nama je nekih 11 meseci, sto bi nekim normalnim ljudima na odgovornim pozicijama itekako dobrodoslo da sredi stanje u nacionalnom timu, ali, mi znamo da na odgovornim pozicijama kod nas sede jako neodgovorni ljudi. Ali, to stanje nije od juce, ono traje jako, jako dugo. U savez su se, u principu, ugurali iskljucivo ljudi koji nemaju gde drugde, i njihova jedina vizija i ambicija je da ostanu tamo na svojim foteljama. I sad, ne budu li uspeli da za male pare (mala selektorova plata je vrlo bitna stavka- sto manje uzme selektor, vise ostaje Toletu i ostalim djubretarima) da dovedu Dujkovica, Rajevca, Tumbakovica ili eventualno Zorana Filipovica. Odnosno, ne potrefi li se da ovi dobiju sut kartu iz Katara, Bahreina, Kine ili Malezije sto skorije, oni ce da ostave Pizona jos neko vreme, pa ce da ga skinu kad neko od navedenih ili njima slicnih ostane bez ugovora.Cista tragikomedija.
I sto je najgore, niko normalan nece da se bakce sa srpskim fudbalom. Piksi je video sta je to, precrk'o od straha, i zbrisao. Savo, verujem da bi on i istrajao, da je imao siru potporu, i da mu se sad nije desila porodicna tragedija.
Sto se fudbalera tice- od cele ove reprezentacije vrede jedino 4 coveka u zadnjoj liniji. To se videlo cak i veceras, i u ovakvom raspadu sistema, slovenski im fudbaleri nisu radili vece probleme.
Vidic je masio penal, i to gadno. Ali, on je najbolji stoper sveta i bez njega je ova odbrana daleko slabija. Na kraju krajeva, treba neko da bude najstariji, da nosi kapitensku vrpcu.
Stankovic je svoje dao, zadnjih par godina su mu bile najbolje od 13 reprezentativnih, i on ne moze bolje od toga, moze samo slabije.
Lane i Krasic - oni su gotovi jos od Mondijala. Ostanu li oni i dalje u reprezentaciji, i Tosic ce potpuno da propadne, jer kad vidi kakvi konji soliraju i pokusavaju nemoguce, valjda i on pomisli da moze malo da se igra supermena. Krasic me je posebno mnogo razocarao. Ocekivao sam da ce napredovati, a on je postao drugi Lane - igrac za razvojne lige.
Pantelic - proslost. Zigic - takodje. Milijas nikada i nije bio za repku.
Ukratko, ovaj tim je potpuno sazreo za velike rezove. Nazad ima ko da igra, a da bi se saznalo ko treba da igra napred, treba i jedan mlad i ambiciozan trener, zeljan znanja, a, jasno treba i vremena. Naravno, Tole i drustvo ce da dovedu nekoga ko je sve samo ne mlad, ambiciozan i spreman na ucenje i ozbiljan rad, i tih 11 meseci ce lako da se potrose.
Jer, to Toletu i njegovoj bratiji najbolje ide od ruke - da trose: vreme, pare, ugled, ljude i tudje zivce. To su paraziti koji nista u stanju nisu da daju, vec samo da uzmu. Vratimo film tri godine unazad: bio je tu Djukic, nije on ekstra znalac, ali, covek je imao i stav i muda da pokusa. Kako li su ga samo ove mumije potrosile.
I ko ce normalan da sedne na tu klupu, kad zna sta su ti razbojnici napravili njemu, i kad se zna iz Anticevog primera sta im znaci uredno potpisan ugovor.
- skyisthelimit
sasagmp je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
a daj reci da ovo nije on, vec da je namjesteno
15.10 - 15.06 ...
- Principatus
- Kontakt:
Nevjerovatno sta vam udje. Pa skoro ste gori baksuzi od nas.
I jos ona pogresna komunikacija izmedju Handanovica i Vidica.
I jos ona pogresna komunikacija izmedju Handanovica i Vidica.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- alan_kardec
- Kontakt:
MaGiCa je napisao/la:Samo da pitam: gde je gospodin @alen kardec![]()
Imamo malo da popricamo, jer se sigurno seca ovih mojih reci:
Super. Videcemo ovu postavku igre protiv Italijana i Slovenaca, pa cemo onda da sudimo o njoj. Ali, da posle tih tekmi budes ovde i da branis Pizona, jer ti je ova nasa kritika sada "bez osnove".
Evo me gospodine @magica
Sjećam se ovog citiranog. Sjećaš li se ti šta sam ja odgovorio na gore citirani tekst? Odgovorio sam sljedeće: Zašto bih ga branio ako rezultati i igra ne budu valjali? Prelistaj malo temu pa vidi kad sam ja to još branio pižona.
I šta
Što se tekme tiče, sav jad i bijeda srpske repke ogleda se kroz potpuno sterilan napad tj napadače koji šest ili sedam odličnih centaršuteva Kolarova, nisu uspjeli da ubace u mrežu. Nekoliko odličnih prilika, ali mrđa vazda kratak za korak-dva. Jako loša utakmica i krilnih igrača Laneta i Tošića. Na sredini, mnogo predatih lopti u noge slovencima. Više samo očekivao od Ninkovića, koji nije ni blizu forme sa sp. O onom golu se nema šta puno reći. Prosto nevjerovatno da golman ne može da procjeni gdje pada lopta koja putuje 4-5 sekundi.
Pižon na kraju sve pripisuje lošem danu
Sad je već izvjesno da slijedi smjena. Lično bih volio vidjeti Piksija ili Mihajlovića na klupi repke,a li je pitanje koliko je to realno. Realnija opcija je Rajevac. Uglavnom stranac, stanojević, janković ili slične vratolomije ne dolaze u obzir, bar za mene.
I da ne zaboravim, hvala Vidiću i Stankoviću na svemu što su dali reprezentaciji i čitavom narodu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Poenta je @kardec da mi nemamo ni trenera, a ni savez koji mogu nesto kvalitetno da odrade. Mecevi sa Sircima i Faranima su bili obicna MASKA, koju si ti prepoznao kao KVALITET. E to je poenta.
Trener (koji je samo rezultat saveza i njegovog odnosa prema reprezentaciji) je kriv sto Srbija mnogo brzo "trosi" igrace. Ko je zaduzen za stvaranje pobednicke i dobre atmosfere u reprezentaciji ako ne trener, uz pomoc saveza? Selektor ne moze da uci reprezentativce fudbalu, ali moze da ih motivise, organizuje u jednu celinu, i izvuce maksimum iz njih. To je uradio Antic, pa smo videli kakva je bila atmosfera, pa smo videli kako su igraci posle SP izjavljivali kako im se mnogo dopao rad sa Anticem i kako zele da on nastavi na mestu selektora.
Ali ne, sada je jos jedna generacija bacena u bunar (imali smo ispostavlja se tu ludacku srecu da ipak gledamo Srbiju na SP pre 2 godine). Neki igraci su zasli u godine, i nece vise igrati ili nece pruzati ono sto su pruzali ranije; neki drugi su svojim losim igrama (za koje nisu krivi samo oni nego i sistem) obelezeni kao neprikladni; treci su propustili neki kljucni period u kom je selektor mozda mogao da utice na njih i da ih formira kao bitne srafove u reprezentaciji - a svi su obelezni jos jednom katastrofom rezultatskom, svi opet imaju taj utisak da je reprezentacija rasulo, nesto vezano za neuspehe i poraze i nesto sto otaljas sto brze pa se vratis u klub.
Problem je u tome sto sam FSS ne shvata ovu reprezentaciju ozbiljno. Da shvataju, ne bi doveli Pizona da bude selektor. Njima rezultat reprezentacije uospte nije na prvom mestu (a kao fudbalskom savezu jedne zemlje, jedino to bi trebalo da bude na prvom mestu) i to su pokazali bezbroj puta do sada. I kako onda da javnost radi bilo sta osim da se sprda? Pa oni se sprdaju sa nama vec 15 godina.
Stankovicu se nema sta zameriti, on je jos odavno rekao da je ovo njegov poslednji takmicarski ciklus u reprezentaciji.
Trener (koji je samo rezultat saveza i njegovog odnosa prema reprezentaciji) je kriv sto Srbija mnogo brzo "trosi" igrace. Ko je zaduzen za stvaranje pobednicke i dobre atmosfere u reprezentaciji ako ne trener, uz pomoc saveza? Selektor ne moze da uci reprezentativce fudbalu, ali moze da ih motivise, organizuje u jednu celinu, i izvuce maksimum iz njih. To je uradio Antic, pa smo videli kakva je bila atmosfera, pa smo videli kako su igraci posle SP izjavljivali kako im se mnogo dopao rad sa Anticem i kako zele da on nastavi na mestu selektora.
Ali ne, sada je jos jedna generacija bacena u bunar (imali smo ispostavlja se tu ludacku srecu da ipak gledamo Srbiju na SP pre 2 godine). Neki igraci su zasli u godine, i nece vise igrati ili nece pruzati ono sto su pruzali ranije; neki drugi su svojim losim igrama (za koje nisu krivi samo oni nego i sistem) obelezeni kao neprikladni; treci su propustili neki kljucni period u kom je selektor mozda mogao da utice na njih i da ih formira kao bitne srafove u reprezentaciji - a svi su obelezni jos jednom katastrofom rezultatskom, svi opet imaju taj utisak da je reprezentacija rasulo, nesto vezano za neuspehe i poraze i nesto sto otaljas sto brze pa se vratis u klub.
Problem je u tome sto sam FSS ne shvata ovu reprezentaciju ozbiljno. Da shvataju, ne bi doveli Pizona da bude selektor. Njima rezultat reprezentacije uospte nije na prvom mestu (a kao fudbalskom savezu jedne zemlje, jedino to bi trebalo da bude na prvom mestu) i to su pokazali bezbroj puta do sada. I kako onda da javnost radi bilo sta osim da se sprda? Pa oni se sprdaju sa nama vec 15 godina.
Stankovicu se nema sta zameriti, on je jos odavno rekao da je ovo njegov poslednji takmicarski ciklus u reprezentaciji.
- majestic24
- Kontakt:
"Vrijeme je za promjenu generacije i da neki stariji igrači kažu zbogom reprezentaciji", rekao je stoper Manchester Uniteda Nemanja Vidić.
"Igrao sam mnogo puta za reprezentaciju, ali sada je vrijeme da se okrenem svojim obavezama u Interu", izjavio je Dejan Stanković nakon poraza.
Kad ide,onda bas ide

"Igrao sam mnogo puta za reprezentaciju, ali sada je vrijeme da se okrenem svojim obavezama u Interu", izjavio je Dejan Stanković nakon poraza.
Kad ide,onda bas ide
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
sta vam se desava ????
po imena repka koja sigurno zasluzuje mjesto na ep
po imena repka koja sigurno zasluzuje mjesto na ep
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- NoName
- Kontakt:
Kakav je ono go Slovenaca, majko moja?! Šta radi onaj golman? Odakle Vidiću ideja da on puca penal? E svašta Bože dragi...
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
http://www.tarzanija.com/nije-sve-tako- ... -i-sivila/" onclick="window.open(this.href);return false;Jedаn običаn jesenji dаn. Ništа nije slutilo nа dogаđаje koji će uslediti. Telefon.
- Hаlo?
- Dobаr dаn gospodine.
- Dobаr dаn.
- Mi smo. Imаmo neke loše vesti. Vidite, situаcijа je sledećа..
- Ne, ne, nemoguće. Rekli ste..
- Znаm štа smo rekli, sve smo pokušаli.
- Nemoguće. Sigurаn sаm dа mu je bilo loše, аli nаdа je postojаlа?
- Nаdа uvek postoji. Nаžаlost ovde je bilа neosnovаnа.
- Zаšto?
- Svаki put mu je bilo sve lošije. Godinаmа je propаdаo sаm od sebe. Ondа su došli i oni.
- Još niste sаznаli ko su?
- Spisаk osumnjičenih je veliki, аli budite uvereni..
- Pustite otrcаne frаze iz Hаrison Ford filmovа.
- Shvаtаm dа ste u аfektu sаdа…
- Nisаm u аfektu. Jednostаvno sаm verovаo u bolje. Verovаo sаm dа može dа ozdrаvi, dа krene prаvim putem.
- Tа bolest nije retkа, аli se svejedno teško leči. U Itаliji nа primer su mislili dа su uspeli, аli..
- Čuo sаm zа Itаliju. Nisаm ni mislio to dа primenimo. Ali kаžu dа negde može. Negde morа dа može.
- Engleskа eventuаlno, mаdа ni to nije sigurno.
- Zаšto ste me zvаli ondа dа gа posećujem? Zаšto ste i ostаle ljude lаgаli? Zаšto ste mi godinаmа mаzаli oči?
- Nismo mi, oni…
- Oni, oni. Uvek su „oni“. Dokle? Kаdа ćete vi konаčno smoći snаge dа kаžete ko su? Nisu to sаmo sа njim urаdili. Urаdili su to sа još mnogo stvаri.
- Znаmo, prаtimo ih duže vreme već. Čekаmo. Godine su ih učinile jаčim, аli i bаhаtijim. Nаprаviće grešku kаd – tаd. A tаdа nаstupаmo mi. Sаmo budite strpljivi.
- Togа sаm se nаslušаo ovih godinа. Nisu me slomile. Ali uvek čekаmo dа oni ispаdnu glupi, а ispаdаmo sаmo mi. Uvek se „izvuku“. E pа dostа je više. Zvučim kаo kliše osvetnik iz pаrаgvаjske sаpunice.
- Nemojte tаko. Imа li smislа ičemu se rаdovаti ondа?
- Rаdovаo sаm se njemu. Nekаdа sаm živeo zа te dаne, zа to sve. A sаdа..
- Sigurаn sаm dа ćete nаći nešto novo.
- Ali u tome je i pontа. Ne želim. Želim promene, želim boljitаk.
- Sumnjаm dа ćete ih ovde dočekаti.
- Dа idem, dа nаpustim sve?
- Pа ne morаte biti tаko rаdikаlni, аli..
- Ali? Sve je uzаlud?
- Sve.
- Recite mi sаmo jednu stvаr, iskreno, dа prestаnem dа se nаdаm. Nikаdа mu neće biti bolje?
- Nikаdа. Srpski fudbаl je umro.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.