Francuska - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Francuska - BiH
samo ne potugal ciganski, ostalo sve razvaljujemo.....dobro je sto turska nije nosioc......prizeljkujem hrvatsku
- ibrakadabra
- Kontakt:
Sa jednog srbijanskog foruma
sjajno je bosna odigrala malo srece im je nedostajalo da se direktno plasiraju na evropsko prvenstvo.nase "zvezde" bi se trebali ugledati na bosanske sa pravom mogu napisati zmajeve kako se bori za svoju zemlju.sretno vam u barazu komsije ako ovako budete igrali kao u francuskoj nebi trebali imati nekih velikih problema u barazu navijat cu za vas u svakom slucaju.
(Dragan, 11. oktobar 2011 23:21)
sjajno je bosna odigrala malo srece im je nedostajalo da se direktno plasiraju na evropsko prvenstvo.nase "zvezde" bi se trebali ugledati na bosanske sa pravom mogu napisati zmajeve kako se bori za svoju zemlju.sretno vam u barazu komsije ako ovako budete igrali kao u francuskoj nebi trebali imati nekih velikih problema u barazu navijat cu za vas u svakom slucaju.
(Dragan, 11. oktobar 2011 23:21)
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Svaka čast momcima na odličnoj partiji, puno nam sreće u baražu i koja god repka da dođe gazimo.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
[youtube][/youtube]
ADIL RAMI JE PE.DER
ADIL RAMI JE PE.DER
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Gledam ovu snimku kod Francuza i pored toga sto je dao fenomenalan gol nemogu vjerovat kakve je 2-3 sanse promasio Dzeko imam neki osjecaj da nas je to kostalo prolaza.
Francuska je zrela bila za potop u prvom poluvremenu, al sta je tu je sad u baraz
samo neznam kakv ce uticaj ovo veceras ostaviti na nase momke nadati se da ce Safet to nekako dovest u red .
Francuska je zrela bila za potop u prvom poluvremenu, al sta je tu je sad u baraz
samo neznam kakv ce uticaj ovo veceras ostaviti na nase momke nadati se da ce Safet to nekako dovest u red .
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- ibrakadabra
- Kontakt:
Poslije večerašnje utakmice neka nosioci mole boga da ne dobiju BOSNU.
Svejedno mi je koga cemo dobitu u barazu.
Ukrajinke dolaze ZMAJEVI
Svejedno mi je koga cemo dobitu u barazu.
Ukrajinke dolaze ZMAJEVI
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Šta reći, ... Koju posluku porati? Kome?
Šaljem poruku sudijama koji gledaju, a ne vide..
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma ne treba veceras kritikovati nasu igru, nego cestitati momcima na nevjerovatnom naporu i nevjerovatnoj utakmici, onako unistiti francusku kao sto smo mi u prvih 45 min ne moze svako. nekih sitnih zamjerki je bilo, gresaka je bilo sto je normalno za svaku utakmicu ali veceras treba biti prvo ponosan na nase momke a drugo DOBROOO se istreset na nacionalni tim i narodnost francuza, lakse bude a zasluzili su...a sutra tek pravit neke analize i molit Boga da nas zrijeb bar malo pomazi u barazu.
jos jednom svaka cast nasim momcima, nerijeseno u parizu nije mala stvar, jos na ovaj nacin ostvaren veceras. steta jeste ali trebamo biti ponosni, ne mozes se bost sa rogatim
jos jednom svaka cast nasim momcima, nerijeseno u parizu nije mala stvar, jos na ovaj nacin ostvaren veceras. steta jeste ali trebamo biti ponosni, ne mozes se bost sa rogatim
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH
19TM87 je napisao/la:ma djaba svi ovi izostanci francuskih igraca kad ce Platini sjediti na tribinama
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Ma i meni se plače što je najgore, nije ga takeo kao ni ti gramatiku i pravopis Muhidina Džanke.Nimla_RZ je napisao/la:Imal gdje ono simuliranje onog žutog kad ga Spahić nije takeo... Hoću da plačem radi togaaaaaaaaa
Nama je Željo svetinja jedina.
evo sad gledam snimak i znate kad smo mi izgubili utakmicu tj direkt plasman na EP?
Kad su dzeko i lulic promasili dvije 100% prilike 1 vs 1 sa golmanom u prvom poluvremenu..a nepisano je fudbalsko pravilo da ekipa koja fula zicere gubi...
Kad su dzeko i lulic promasili dvije 100% prilike 1 vs 1 sa golmanom u prvom poluvremenu..a nepisano je fudbalsko pravilo da ekipa koja fula zicere gubi...
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
O čemu ti pričaš kakve sudije kakvi bakrači , penal je bio čist ko suza i sudiji se večeras nema šta prigovoriti a što mi imamo kloca Spahića koji zna napraviti početničke greške to je već naš problem.Jimmy from the hood je napisao/la:Šta reći, ... Koju posluku porati? Kome?
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Ako odbijemo zadnje dvije utakmice koje se ne racunaju (bodovi se odbijaju ekipama koje u grupi imaju 6 ucesnika) u barazu to izgleda ovako:
1. Švedska 8 6 0 2 20:11 18 (najbolja drugoplasirana ekipa-direktni plasman)
2. Portugal 8 5 1 2 21:12 16 (nosioc)
3. Hrvatska 8 5 1 2 12:6 16 (nosioc)
4. Irska 8 4 3 1 10:6 15 (nosioc)
5. Bosna i Hercegovina 8 4 2 2 9:8 14 (nosioc)
6. Češka Republika 8 4 1 3 12:8 13
7. Estonija 8 4 1 3 13:11 13
8. Crna Gora 8 3 3 2 7:7 12
9. Turska 8 3 2 3 8:10 11
Jel ovo moguce da je istina ? ili opet laprdaju ?
1. Švedska 8 6 0 2 20:11 18 (najbolja drugoplasirana ekipa-direktni plasman)
2. Portugal 8 5 1 2 21:12 16 (nosioc)
3. Hrvatska 8 5 1 2 12:6 16 (nosioc)
4. Irska 8 4 3 1 10:6 15 (nosioc)
5. Bosna i Hercegovina 8 4 2 2 9:8 14 (nosioc)
6. Češka Republika 8 4 1 3 12:8 13
7. Estonija 8 4 1 3 13:11 13
8. Crna Gora 8 3 3 2 7:7 12
9. Turska 8 3 2 3 8:10 11
Jel ovo moguce da je istina ? ili opet laprdaju ?
Momci su me pozitivno iznenadili igrom, svaka čast. Dzeko jeste nas najbolji igrad al da bi zaista bio svjetska klasa mora pogadjat onakve stvari. Ne znam kako al svaki njegov sut koji svi ocekujemo zavrsni "traljavo" s pola snage, ne znam kako. Dao je da kazem "nemoguc" gol, a ono sto je trebao zabiti 2,3 puta nije. Spahicevo "građenje" i zajebavanje nas je moralo kostat jednom i kostalo je. Jel penal ili nije mozemo mi sad nagadjat. Ono mu zajebavanje nije trebalo, jednostavno izbaci loptu u korner. Igraci su zaista utučeni, a ni Susic nije bolji, jedva je dao onu izjavu.
Sad opet kockanje i taj **** baraz, ne znam
Opet kazem SVAKA CAST NA IGRI!
Sad opet kockanje i taj **** baraz, ne znam
Opet kazem SVAKA CAST NA IGRI!
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
- KB-TM87
- Kontakt:
ti si bolestanSaurman je napisao/la:O čemu ti pričaš kakve sudije kakvi bakrači , penal je bio čist ko suza i sudiji se večeras nema šta prigovoriti a što mi imamo kloca Spahića koji zna napraviti početničke greške to je već naš problem.Jimmy from the hood je napisao/la:Šta reći, ... Koju posluku porati? Kome?
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Sudijam se ne može ništa prigovoriti, korektno su odradili posao.Saurman je napisao/la:O čemu ti pričaš kakve sudije kakvi bakrači , penal je bio čist ko suza i sudiji se večeras nema šta prigovoriti a što mi imamo kloca Spahića koji zna napraviti početničke greške to je već naš problem.Jimmy from the hood je napisao/la:Šta reći, ... Koju posluku porati? Kome?
Ja samo mislim da je faul bio na liniji šesnaesterca.
Cast mi je biti clan ovog foruma kad na njemu imamo I.Osima , Kapela ,Hicvelda , Del Boskea , Murinja , Fergusona , Rehagela svi skriveni pod nikovima
Thomas Müller - Fußballgott
-
Sta hoces.ba ?
- Kontakt:
daj vise zakljucajte ovu temu..svako slovo je ko kilu soli na otvorenu ranu..trebamo se prebaciti na temu o barazu i sto prije zaboraviti lojave smrdljive francuze
Sirotinji i pas qrac pokazuje...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma otkud vam te gluposti da se formira tabela drugoplasiranih ekipa i da će najbolje 4 biti nosioci...
Stvar je vrlo jasna, gleda se UEFA ranking...Nosioci su Hrvatska, Portugal, Češka i Turska!
Stvar je vrlo jasna, gleda se UEFA ranking...Nosioci su Hrvatska, Portugal, Češka i Turska!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.