Upravo kao sto sam ja rekao, zbog toga sto su rezultati tu svi sute o Cirine pogreske.ahmic je napisao/la:Ja se slazem ,Ciro me kao covjek ne interesuje ali rezulatati repke dakako...

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Upravo kao sto sam ja rekao, zbog toga sto su rezultati tu svi sute o Cirine pogreske.ahmic je napisao/la:Ja se slazem ,Ciro me kao covjek ne interesuje ali rezulatati repke dakako...
isto tako nas je mogao i izbacit iz igreTarik14 je napisao/la:iako nas je defintivno onaj prekid u Genku vratio u igru.
Nebih ja to rekao. Belgijanci su poslje 1-1 poceli da bolje igraju i onda ih je presjekao onaj prekid. Dan danas se pitam sta bi bilo da nije utakmica bila prekinuta. Sigurno bi BIH pobjedila ali mozda ne onako ubjedljivo.lisander je napisao/la:isto tako nas je mogao i izbacit iz igreTarik14 je napisao/la:iako nas je defintivno onaj prekid u Genku vratio u igru.
Jah a tek jos da je babi muda dzed bi bilaTarik14 je napisao/la:Nebih ja to rekao. Belgijanci su poslje 1-1 poceli da bolje igraju i onda ih je presjekao onaj prekid. Dan danas se pitam sta bi bilo da nije utakmica bila prekinuta. Sigurno bi BIH pobjedila ali mozda ne onako ubjedljivo.lisander je napisao/la:isto tako nas je mogao i izbacit iz igreTarik14 je napisao/la:iako nas je defintivno onaj prekid u Genku vratio u igru.
Kakvu drugu situaciju?velez_mostar je napisao/la:Napisati "ciro me kao covjek ne interesuje ,ali kao trener reprezentacije da",ili "dok imamo rezultate dobro je,podrzavacu ga" je jako neozbiljno.
Naime,trener reprezentacije ,bilo koje,bilo cije,je tu da bi se ponasao u skladu sa svojom funkcijom,on je tu da radi svoj posao,pa makar i izgubio,jer cemo tada svi moci reci "radio je dobar posao ,steta sto nije uspio",ali ovdje imamo drugu situaciju.
Odajem mu priznanje za motivaciju ,i reputaciju kod nasih igraca koji ga slusaju vise nego bi nekog drugog,ali ostalo je sve dno dna!
Pa,imamo situaciju da kad Ciro bude napustao poziciju niko nece reci "dobro je radio",jer nije nista ni radio,pardon jest...radio je ,radio je za svoje interese ,i interese saveza.nemam.nick je napisao/la:Kakvu drugu situaciju?velez_mostar je napisao/la:Napisati "ciro me kao covjek ne interesuje ,ali kao trener reprezentacije da",ili "dok imamo rezultate dobro je,podrzavacu ga" je jako neozbiljno.
Naime,trener reprezentacije ,bilo koje,bilo cije,je tu da bi se ponasao u skladu sa svojom funkcijom,on je tu da radi svoj posao,pa makar i izgubio,jer cemo tada svi moci reci "radio je dobar posao ,steta sto nije uspio",ali ovdje imamo drugu situaciju.
Odajem mu priznanje za motivaciju ,i reputaciju kod nasih igraca koji ga slusaju vise nego bi nekog drugog,ali ostalo je sve dno dna!
velez_mostar je napisao/la:Pa,imamo situaciju da kad Ciro bude napustao poziciju niko nece reci "dobro je radio",jer nije nista ni radio,pardon jest...radio je ,radio je za svoje interese ,i interese saveza.nemam.nick je napisao/la:Kakvu drugu situaciju?velez_mostar je napisao/la:Napisati "ciro me kao covjek ne interesuje ,ali kao trener reprezentacije da",ili "dok imamo rezultate dobro je,podrzavacu ga" je jako neozbiljno.
Dobro, evo sad cu ih skinuti samo jer si mi ti rekaovelez_mostar je napisao/la:
Golemo si me nazvao "mali",hahaha...odlicno ..A,Kodro nije imao sansu da napravi bilo sta,nogiran je jer je rekao "ne" znas vec kome.I,moj ti je savjet da skines te ljiljane ,jer ih ne postujes ni malo,ali kad malo odrastes,i budes razlikovao crno i bijelo,onda cu ti objasniti zasto,ovako ne vjerujem da bi shvatio!
U rijeci "savez", iznad slova "a" ide crtica, molim lijepovelez_mostar je napisao/la:radio je za svoje interese ,i interese saveza.
Palestinac je u Rijeci, Mujdza u Freiburgusecer je napisao/la:U rijeci "savez", iznad slova "a" ide crtica, molim lijepovelez_mostar je napisao/la:radio je za svoje interese ,i interese saveza.posto je Cirex radio(radi) za oba saveza.
Imam dva pitanja za uvzenog nam selektora.
Gdje je Palestinac crni Miroslave B.?
Gdje je Mujdza senilni Ciro?
ma jarane ovde ce uvijek biti bisera.smeta im kad ciro nekog ne pozove da ga isproba,smeta ima onda kad nekog pozove pa nemos im ugodit.Virtu4l je napisao/la:Uopšte ne stajem u odbranu, nego su mi šega likovi koji traže 'dlaku u jajetu' i nemaju nimalo obzira prema selektoru, koji je htjeli mi to ili ne, ipak selektor Bosne i Hercegovine. Rekao sam sto puta da mi se yebe za Ćiru, ali ako je već selektor, ne treba koristiti svaku sitnicu za pljuvanje. Anonimusa je bilo i uvijek će ih biti, neko novce mora uzeti. Zar uvijek trebamo izmišljati toplu vodu
Kralju, potpis ti je ne za 10 nego za 20secer je napisao/la:Postujem te kao dobrog komentatora ali nemoj mi te dvolicnosti.
Ako ciro pozove nekog rezervistu iz halaprdika lige prvi si koji stajes u odbranu.
(ovaj odgovor je za virtuala iliti ciru, ako bi se neko ubacio izmedju)
ps
Rino, molim te, zauzmi se kod velikog imperatora Blaziusa za jadnog sekera koji nije imao pojma u kakvoj nam je situaciji cijenjeni selektor.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.