Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Naš dijamant je igrač koji je najviše puta bio u ofsajdu u dosadašnjem dijelu kvalifikacija 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Odbij 4.offside-a Na zadnjoj utakmici sa LuxomSaurman je napisao/la:Naš dijamant je igrač koji je najviše puta bio u ofsajdu u dosadašnjem dijelu kvalifikacija
HZ87
- BH Patriot
- Kontakt:
Znam da je off, al' morao sam staviti. Ja pao sa stolice.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Livin' La Vida Loca ;)
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BH Patriot
- Kontakt:
Večeras se nadam njegovoj večeri, te da će nam on donijeti neki pozitivan rezultat večeras.
Igrao sam na tiketu da će Džeko zabiti pogodak.
Igrao sam na tiketu da će Džeko zabiti pogodak.
Livin' La Vida Loca ;)
Bio bi red da zabije, ovo protiv Luxemburga se ne pika.BH Patriot je napisao/la:Večeras se nadam njegovoj večeri, te da će nam on donijeti neki pozitivan rezultat večeras.
Igrao sam na tiketu da će Džeko zabiti pogodak.![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- BH Patriot
- Kontakt:
Neka ja padnem na tiketu, samo da mi večeras dođemo do pobjede! 
Livin' La Vida Loca ;)
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ovim golom Džeko je sebi svakako nabio cijenu za par miliona... 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
oooooooooooooooooooooooooooo Edin Dzekooooooooooooooooooooooooooooooooo
TOooooo, Edineeeeee!!! Večeras jednostavno moćan!!!
Sila je jedan od najelementarnijih pojmova u fizici. To je vektorska veličina (određena je pravcem, smjerom i iznosom) kojom se opisuje međudjelovanje tijela i njegove okoline i kojom se objašnjavaju uzroci kretanja. SI jedinica za silu je Džeko čija je oznaka Dž.
Sila je jedan od najelementarnijih pojmova u fizici. To je vektorska veličina (određena je pravcem, smjerom i iznosom) kojom se opisuje međudjelovanje tijela i njegove okoline i kojom se objašnjavaju uzroci kretanja. SI jedinica za silu je Džeko čija je oznaka Dž.
Definitions belong to the definers, not the defined
Dzeko veceras odlican,najbolji igrac utakmice! svaka cast na golu i pruzenoj igri!
Ovo je prva jaka tekma gdje nas je nosio. Dobar pravo unatoč promašenoj šansi. Ono je bila power !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Dzeko je u Parizu odigrao extra,fenomenalno! zaista je bio dominantan ....cestitke na igri,smao naprijed!
Sa Dzekom u ekstra izdanju mozemo svaku veliku silu pobjediti... 
- BH Patriot
- Kontakt:
Sinoć je ponovo dokazao sve predispozicije koje ga krase, onakav pogodak mogu zabiti samo pojedini napadači sa klasom kao što imaju (van Persie, Villa, Drogba, Henry ..). Naš Dijamant će sijati u našim srcima ZAUVIJEK!
Golgeter kojeg će cijela Europa pamtiti!
Golgeter kojeg će cijela Europa pamtiti!
Livin' La Vida Loca ;)
Još dobio i pusu od Ibre
ali bio znojan, pa se Ibro pokajao 
Britanski novinar sa guardian.co.uk o Edinu:
In terms of the scoreline, Edin Dzeko was the key figure. He is a mystifying player. It could be that he is a brilliant footballer who sometimes does impressions of a terrible one; or it could be that he is a terrible player who sometimes does impressions of a brilliant one. It's at once bewildering and readily understandable that officials at Zeljeznicar thought so little of him that they celebrated his sale to Teplice for €25,000 with bottles of champagne.
Holding the ball up, leading the line, he was majestic, powerful and intelligent. He is capable of spectacular goals, as he proved with the neatly-shaped drive that gave Bosnia the lead five minutes before half-time, but also of ugly misses. A break between Pjanic and Misimovic left him clean through after 18 minutes, and he skewed badly wide. Then when Mujdza drove a low ball across the near post, he could only stub the ball back the way it had come. Even in the second half, having twice created opportunities for himself with bullocking runs, he scuffed his finish. That is what makes Dzeko such a difficult figure to read: parts of his game can look awesome, parts dismal, but not the same parts, and not all the time.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Ma nema Englez pojma, Džeko je Dijamant i tackaBaDa12 je napisao/la:Britanski novinar sa guardian.co.uk o Edinu:
In terms of the scoreline, Edin Dzeko was the key figure. He is a mystifying player. It could be that he is a brilliant footballer who sometimes does impressions of a terrible one; or it could be that he is a terrible player who sometimes does impressions of a brilliant one. It's at once bewildering and readily understandable that officials at Zeljeznicar thought so little of him that they celebrated his sale to Teplice for €25,000 with bottles of champagne.
Holding the ball up, leading the line, he was majestic, powerful and intelligent. He is capable of spectacular goals, as he proved with the neatly-shaped drive that gave Bosnia the lead five minutes before half-time, but also of ugly misses. A break between Pjanic and Misimovic left him clean through after 18 minutes, and he skewed badly wide. Then when Mujdza drove a low ball across the near post, he could only stub the ball back the way it had come. Even in the second half, having twice created opportunities for himself with bullocking runs, he scuffed his finish. That is what makes Dzeko such a difficult figure to read: parts of his game can look awesome, parts dismal, but not the same parts, and not all the time.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Svaka mu dala za onu golcinu
moram priznati da sam mu se prije tog gola svasta nagovorio 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Trenutno korisnika/ca: 1921ljoze, 19vendetta87, 231983, Badgley, MiranGlasnic, VivaLaLiberta i 62 gosta.