Komsija nam izvukao Cesku
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAZ BOSNA I HERCEGOVINAM; .....
Evo u komsije mali se zajaebavao napisao repke stavio ih u kinder jaja i iznio nama ko fol da mi izaberemo.
A ja Portugalcima ucerao Irce. 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kad ce se znati sa kim igramo i gdije igramo prvu utakmicu ?????????????
Prvu igramo kuci.Rodeni je napisao/la:Kad ce se znati sa kim igramo i gdije igramo prvu utakmicu ?????????????
Prekosutra ce se saznati mislim.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I pod hitno reagovati u UEFI za zuti karton Spahicu.
Posto je i ocigledno da Spaha nije ni pipnuo ovoga i po Uefinom zakonu nalaze da se izbrise karton.
To su u dosta navrata vec ucinili tako da ni slucajno ne treba sjediti skrstenih ruku.
Iako su korumpirani.Ovu vise nego ociglednu gresku mogu i moraju ispraviti.
Zato Bakovicu ili kome vec pod hitno reci za ovo.
Posto je i ocigledno da Spaha nije ni pipnuo ovoga i po Uefinom zakonu nalaze da se izbrise karton.
To su u dosta navrata vec ucinili tako da ni slucajno ne treba sjediti skrstenih ruku.
Iako su korumpirani.Ovu vise nego ociglednu gresku mogu i moraju ispraviti.
Zato Bakovicu ili kome vec pod hitno reci za ovo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Nista mi ne znaci za koga ce oni navijati.Neka navijaju za koga misle da treba da navijaju.NoName je napisao/la:Veoma važno bi bilo da baš u ovom momentu odemo na Euro jer tamo nema Srbije. Naša reprezentacija bi dobila jako mnogo navijača u RS.
BosnaE
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Papac-SalihovicSta hoces.ba ? je napisao/la:Papac, Pandza i Rahimic nemogu igrati prvu utakmicu barazadefender je napisao/la:Zna li neko kakva je situacija sa zutim kartonimakomentator je spomenuo Papca da ima 2 zuta, sta je sa ostalima
Rahimic-Zahirovic
Pandza-Mravac,Torlak,mozda Nadarevic ili Jahic.
BosnaE
Rahimic igra,zamjena Pandze je vise nego kriticna.newton_heath_lyr je napisao/la:Papac-SalihovicSta hoces.ba ? je napisao/la:Papac, Pandza i Rahimic nemogu igrati prvu utakmicu barazadefender je napisao/la:Zna li neko kakva je situacija sa zutim kartonimakomentator je spomenuo Papca da ima 2 zuta, sta je sa ostalima
Rahimic-Zahirovic
Pandza-Mravac,Torlak,mozda Nadarevic ili Jahic.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Sad bi bilo najpostenije da primjenjuju teniski metod,pa da parovi budu :sekula je napisao/la:Ovo je definitivno!
Nosioci:
1.Hrvatska
2.Portugal
3.Irska
4.Ceska
Nenosioci:
1. Turska
2. BIH
3. Crna Gora
4. Estonija
Hrvatska-Estonija
Portugal-Crna Gora
Irska-BiH
Ceska-Turska
BosnaE
Ovo je definitivno!
Nosioci:
1.Hrvatska
2.Portugal
3.Turska
4.Ceska
Nenosioci:
1. Irska
2. BIH
3. Crna Gora
4. Estonija[/
ja bi volio da bude ovako
Bosna - Hrvatska
Estonija - Portugal
Crna gora - Česka
Turska - Irska
Nosioci:
1.Hrvatska
2.Portugal
3.Turska
4.Ceska
Nenosioci:
1. Irska
2. BIH
3. Crna Gora
4. Estonija[/
ja bi volio da bude ovako
Bosna - Hrvatska
Estonija - Portugal
Crna gora - Česka
Turska - Irska
Ne znam koji klinac hocete Hrvatsku , tu bi najmanje sporta bilo . Otislo bi ih dvocifren broj preko glave , i mislim da nije ok prizivati tako nesto. Ja se nadam Ircima ili Cesima , jer definitivno imamo velike sanse u tim duelima .
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
Re: BARAZ: BOSNA I HERCEGOVINA vs ...................
Irci ili Česi.... ako je moguće...
Hrvate i Portugalce izbjeći kao i Turke...
Hrvatska trenutno nije ništa kvalitetnija od nas ali zbog mogućih nereda, mrvih glava, belaja, razbijanja i inih događanja koja neće imati veze sa sportom volio bih da se ne sretnemo...
Hrvate i Portugalce izbjeći kao i Turke...
Hrvatska trenutno nije ništa kvalitetnija od nas ali zbog mogućih nereda, mrvih glava, belaja, razbijanja i inih događanja koja neće imati veze sa sportom volio bih da se ne sretnemo...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- NoName
- Kontakt:
Hrvatska - Turska
Portugal - BiH
Irska - Estonija
Češka - Crna Gora
Nekako mislim da će biti ovako, u ovim žrijebovima mi uvijek naletimo na iste protivnike, koliko smo samo puta udarili na Španiju broja nema. A i vrijeme je da se naplate neki stari dugovi, mi od Portugala a Hrvati od Turske. Irska je, zbog one krađe iz prošlih kvalifikacija zaslužila najlakšeg protivnika.
Portugal - BiH
Irska - Estonija
Češka - Crna Gora
Nekako mislim da će biti ovako, u ovim žrijebovima mi uvijek naletimo na iste protivnike, koliko smo samo puta udarili na Španiju broja nema. A i vrijeme je da se naplate neki stari dugovi, mi od Portugala a Hrvati od Turske. Irska je, zbog one krađe iz prošlih kvalifikacija zaslužila najlakšeg protivnika.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Na UEFINOJ stranici jos nije azurirana lista.
Ova lista je od Septembra.
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Ova lista je od Septembra.
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako dobijemo Portugal gotovo je. Ronaldo mora biti na prvenstvu inace bi to bilo marketinsko samoubistvo.
Protiv Ronalda, Nanija, Mereilesa, Pepea i drustva svakako nebi imali sanse.
Prvu igramo u Zenici, pola odbrane nam fali, ako primimo gol ili nedo Bog dva gotovo je.
Nebi volio Hrvtasku, ikao se nama cini da su u losoj formi mislim da su stabilniji i kvaliteteniji od nas.
Sto me vise iznenadilo da oni cak i zele nas, jer nas vide kao jednog od slabijih protivnika po njihovoj stampi. Zele nas ili Estone. Vise se boje Crnge Gore i Turske.
Prvu igramo u Zenici, pola odbrane nam fali, ako primimo gol ili nedo Bog dva gotovo je.
Nebi volio Hrvtasku, ikao se nama cini da su u losoj formi mislim da su stabilniji i kvaliteteniji od nas.
Sto me vise iznenadilo da oni cak i zele nas, jer nas vide kao jednog od slabijih protivnika po njihovoj stampi. Zele nas ili Estone. Vise se boje Crnge Gore i Turske.
Hajde to reci SrbijiNoName je napisao/la:Hrvatska - Turska
Portugal - BiH
Irska - Estonija
Češka - Crna Gora
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Megamon
- Kontakt:
Posto smo u barazu ostali bez Pandze i Papca tj. limitirani smo na mjestu stopera nadam se da ce Pape uciniti iskorak i pozvati Sedina Torlaka.U ovoj situaciji bi nam dobro dosao jer pored Spahica i Mravca nemamo stopera.A sigurno da je najbolja opcija,trenutno.korpulentan,jak,dobro iznosi loptu.dobro skace a opasan je i nakon prekida.Hajde Pape ebemu mu mista pozovi pitara u reprezentaciju. 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Torlak u prvih 11... 
- M. Scofield
- Kontakt:
ovo nije istina većina želi izbjeći BiHdinoze je napisao/la:Ako dobijemo Portugal gotovo je. Ronaldo mora biti na prvenstvu inace bi to bilo marketinsko samoubistvo.
Audere est Facere
Torlaka u barazu,pa da Pape usere sve sto je ovako mukotrpno zaradio.Vjerujem da se samo salis.Megamon je napisao/la:Posto smo u barazu ostali bez Pandze i Papca tj. limitirani smo na mjestu stopera nadam se da ce Pape uciniti iskorak i pozvati Sedina Torlaka.U ovoj situaciji bi nam dobro dosao jer pored Spahica i Mravca nemamo stopera.A sigurno da je najbolja opcija,trenutno.korpulentan,jak,dobro iznosi loptu.dobro skace a opasan je i nakon prekida.Hajde Pape ebemu mu mista pozovi pitara u reprezentaciju.
P.S pa ovima ni Spahic ne valja kako bi tek Torlaka posrali.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Megamon
- Kontakt:
Hare,ne kazem da Torlak uskoci u prvih 11 nego da bude pojacanje na klupi.Mravac i Spahic prvi stoperi a na klupi,ko?Ne mislis valjda Piplicu ili Karabega ubacivati ako bude kakih belaja.harishp je napisao/la:Torlaka u barazu,pa da Pape usere sve sto je ovako mukotrpno zaradio.Vjerujem da se samo salis.Megamon je napisao/la:Posto smo u barazu ostali bez Pandze i Papca tj. limitirani smo na mjestu stopera nadam se da ce Pape uciniti iskorak i pozvati Sedina Torlaka.U ovoj situaciji bi nam dobro dosao jer pored Spahica i Mravca nemamo stopera.A sigurno da je najbolja opcija,trenutno.korpulentan,jak,dobro iznosi loptu.dobro skace a opasan je i nakon prekida.Hajde Pape ebemu mu mista pozovi pitara u reprezentaciju.
P.S pa ovima ni Spahic ne valja kako bi tek Torlaka posrali.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.