Emir Spahić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

edoA
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la edoA » 12 okt 2011, 09:42

Romariooo je napisao/la:spahiceva greska sinoc dogodila se u najboljoj namjeri, cijelu utakmicu igrao je maestralno, posto pratim barcu primijetio sam kako je spaha sinoc igrao kao odbrambeni igraci barce, sa dobrom kontrolom lopte, finim lijepim iznosenjima od kojih se i stvaraju nasi napadi, mogao je spaha svaku loptu sinoc nabijati samo dalje od gola, ali nije, i zato smoi onako i lijepo igrali, kad odbrana fino iznosi loptu mozes se i nadati nekim prilikama, sve je to fino i funkcionisalo do te kobne greske, da su nasi samo nabijali lopte, francuzi bi imali puno vise napada, ovako ocigledno je da pape forsira tu neku barcinu igru, da nasi imaju loptu i neka je tako, ljepse je i za oko, a ne moze se reci da nemamo rezultate s takvom igrom
Bravo za post.
Neka ovo jos jednom raja procita, koja navija da je Spaha ko biva trebao izbiti loptu u korner.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 okt 2011, 09:47

aleksandar_veliki je napisao/la:Greske su sastavni dio sporta, no s pravom se postavlja pitanje zasto je Spahiceva kostala nas eura. Ko zna, ali ja cu samo reci da neko odozgo vidi sve?
Ma puna mi ga je kapa. Čovjek je uvijek u nekom drugom filmu, uvijek neke gluposti oko njega, samokontrola ravna nuli, ovo mu nikad neću oprostiti. Sigurno je da njega moje mišljenje ne tangira previše, ali ovim potezom je za mene definitvno položio. U 80. minuti ne petljaš pred svojim golom, već lopta ide na tribine. A vi što pričate o nekoj kontroli lopte i ostalim glupostima, sigurno se ne sjećate Danske, Srbije, Portugala... meni je dosta ovih što smiruju situacije, lafo dobro smo igrali, sudije nas pokrale, okačite to mačku o rep. Nismo direktno otišli na EURO i to je jedina istina, kriv je Emir Spahić i niko više, morate početi gledati na situaciju onako kako jeste, bez uljepšavanja i opravdanja. Okanite se moralisanja.

harishp je napisao/la:Uostalom svoj si karakter pokazao kad si rekao da kad vidis da ce Pape da napravi sa ekipom makar blizu kao Ciro da ces ga pohvaliti.
Naravno to nisi ucinio iako je Pape cak i vise bodova osvojio od Cire.
Ljudi ce te poceti podilaziti zbog tih stvari.Zasto ti to najbolje znas.
Opet koristiš laži u svrhu omalovažavanja drugih forumaša. Ja sam svoja sranja davno polizao i jedan sam od rijetkih koji su to uradili. Bilo bi poželjno da prestaneš trolovati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 12 okt 2011, 09:51

mirzza je napisao/la:
NoName je napisao/la:Spaha jeste loše odigrao u onoj situaciji, činjenica je da je trebao izbijati. Ali, očito je do one situacije već bio dobro izmoren, praktično je vukao noge a i bio je fauliran od strane Nasria. Ne trebamo mu suditi previše, Sušić treba lijepo porazgovarati s njim da više ne postupa na onaj način ali mu ne trebamo psovati ovdje. Na kraju krajeva, svi znamo kako je kad njega nema u timu, stoga...
Slazem se NoName, ali me strah da se opet ovo ne ponovi. On ima problem u glavi samodokazivanja uvijek i komplikovanja situacija. Ne treba ga na lomacu ali jedan razgovor i izvinjenje naciji bi bilo OK.

Ipak nas je svojom gluposcu izbacio sa EP.
Ne treba njemu niko nista reci. Zna Spaha da je mogao bolje reagovati, ali isto tako je penal navucen. Nama se ono NIKADA ne bi sviralo protiv Francuske u Zenici pri onakvom rezultatu, NIKADA.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 12 okt 2011, 09:52

Tuga je kakav smo mi narod, samo cu raci MOZE STID DA VAS BUDE :oops: !!!

Spahicu Emire mogu samo ti popuse!!!
Mes Que Un Club

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 okt 2011, 09:52

Jesi klinac polizao.Sto je najgore trpas ih jos,bez ikakvog razloga.
O trolu i lazima kako ti rece ''zelim ti sve najgore''
Kao forumas si za mene fakat mrtav,jer odavno veceg poltrona od tebe ne vidih moj ti @Virtual.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 12 okt 2011, 09:55

Spahiću legendo, najbolji si i oprosti ovoj djeci :)
Dragon Town

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 12 okt 2011, 09:59

Virtu4l, samokontroliraj se.

Covjek u odbrani odigra 80 perfektnih minuta, da ne pominjem ranije utakmice, napravi jednu losu procjenu i odmah je glavni krivac, problematican, itd. :?
Ili su neke privatne stvari posrijedi?

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 okt 2011, 10:00

Spahi ne treba zamjeriti! On je ok igrac.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 12 okt 2011, 10:00

Prosvijetli nas Aco :D Ne, fkt, daj da čujemo tvoje mišljenje, odnosno to što ti znaš. Nije red da ovako najavljuješ a da ne kažeš do kraja.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 okt 2011, 10:02

aleksandar_veliki je napisao/la: Nisam za to da padaju tako teske rijeci, no cinjenica je da nas jwe njegova glupost izbacila sa EP. Razumijem ja i forumase, ipak je Spaha kapiten, klizi na tekmi, psuje, udara, no dozvolt cu sebi pa cu reci da znam doista mnogo vise od drugih i da nije to bas tako bajno, ali eto...
Pazi Aco, ja sam sinoć gledao tekmu u kafiću gdje nije bilo moralnih klinaca sa ss.ba foruma, gdje je bila raja koja godinama diše za ovu reprezentaciju, ljudi sa kojima sam zajedno ispratio Dansku, Srbiju, Portugal i ostale 'utakmice decenije' i onu reakciju nakon penala ne bih volio vidjeti nikad više u životu, ono razočarenje na licima, suze u očima ljudi. Sve to zbog jednog poteza razbojnika kakav je Emir Spahić? Lijepo si rekao, znaš malo više od drugih, e pa znam i ja dovoljno, tako da sa pravom govorim sve ovo.
Voli te tvoje Sarajevo.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 12 okt 2011, 10:03

virtual cesto lupeta i pravi se nesto pametan, spaha je nas kapiten i ako treba nekoga izdvojiti kao najzasluznijeg u protekla dva ciklusa, onda je to spaha sigurno

njegovi kriticati mogu da se hebu, ono sto je nama bitno je da nas savez sad reaguje i trazi ponistavanje zutog koji je dobio spaha, jer na osnovu snimka ocigledno je da je sudija pogrijesio, mislim da po pravilima uefe moze se desiti da se taj karton obrise i da spaha moze zaigrati u prvoj utakmici baraza, sad nam je to bitno, a totalna je glupost i licemjerje kriviti njega zato sto nismo prvi u grupi
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

fantom
Kontakt:

Post Postao/la fantom » 12 okt 2011, 10:04

Kojih debila ima nije za povjerovati.Pa covjece na svaku dobru intervenciju je ljubio suigrace,davao im podrsku.Vidi i slijepac kako covjek srce daje na terenu i koliko mu je stalo do ove reprezentacije.Uvidili su to i veci strucnjaci od ovih nasih ojebina po forumu pa su mu dali kapitensku traku,ne zato sto mu lijepo stoji jer Kralj Spaha nije maneken.Zasluzio je derajuci guzove,ondje gdje on podmece glavu vi misevi nebi smjeli nosom izviriti.Za mene poslije Barbe najveci patriota u zadnjih pet godina.Svaka mu cast za sve.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 12 okt 2011, 10:06

Cuj razbojnik :lol: E moj Virutal , smatrao sam te za boljeg forumasa ali izgleda nista ni od tebe :shock:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 12 okt 2011, 10:07

i ako cemo da kritikuijemo nase gospodine virtual, koji se pravis kao neki poznavaoc fudbala, sto ne kritikujes dzeku, spaha je imao jednu gresku, dzeko je fulao cistu priliku, mogao je sinoc dati tri gola, da je on dao tri gola bili bi mozda prvi u grupi, po tvojoj logici vise nam je zla sinoc nanio dzeko nego spahic

sto ne kritikujes lulica, mogao je i on jedno dva komada uvaliti, da je on dao dva, a spahic jedan zasrao, isto tako dakle i lulic nas je vise ukopao od spahe

mogu jos nabrajati, ali zaboli me uostalom, samo pokazujes koliko plitko fudbalski razmisljas
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

tarikbu
Kontakt:

Post Postao/la tarikbu » 12 okt 2011, 10:08

SPAHIĆ EMIR... najbolji na utakmici sinoć!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 okt 2011, 10:08

bavarian_bk je napisao/la:Cuj razbojnik :lol: E moj Virutal , smatrao sam te za boljeg forumasa ali izgleda nista ni od tebe :shock:
Žao mi je što sam te razočarao, ali one suze u očima 'obične raje' mu nikad neću oprostiti.
Voli te tvoje Sarajevo.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 12 okt 2011, 10:09

Romariooo je napisao/la:i ako cemo da kritikuijemo nase gospodine virtual, koji se pravis kao neki poznavaoc fudbala, sto ne kritikujes dzeku, spaha je imao jednu gresku, dzeko je fulao cistu priliku, mogao je sinoc dati tri gola, da je on dao tri gola bili bi mozda prvi u grupi, po tvojoj logici vise nam je zla sinoc nanio dzeko nego spahic

sto ne kritikujes lulica, mogao je i on jedno dva komada uvaliti, da je on dao dva, a spahic jedan zasrao, isto tako dakle i lulic nas je vise ukopao od spahe

mogu jos nabrajati, ali zaboli me uostalom, samo pokazujes koliko plitko fudbalski razmisljas
Ajde ne dipr ni ti,dzeko je dao gol kojeg nebi dalo 90% napadaca.Nije Spaha bezgrijesan da mu ne mozemo kritiku uputiti.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 12 okt 2011, 10:10

aleksandar_veliki je napisao/la:
NoName je napisao/la:Prosvijetli nas Aco :D Ne, fkt, daj da čujemo tvoje mišljenje, odnosno to što ti znaš. Nije red da ovako najavljuješ a da ne kažeš do kraja.
To sto ja znam ti neces nikad saznati, dozvoli da neke stvari ostavim za sebe, barem na to imam pravo, zar ne? Pokusavam reci da nije sve tako crno - bijelo, fakat je da nas je Spahina glupost kostala Eura, fakat je da nema kritika jer je on Spaha, a da je recimo ono uradio Mravac, hmhmhmhm, ili pak da nas je Franczska zgazila, pljuvanje po Papetu bi bilo ono bas, zar ne?
Dakle, ipak si klasični mahalaš. I ja mnogo znam i ono što znam ili izgovaram do kraja ili ne počinjem nikako. A ti si u mnogo slučajeva do sada izjavljivao nešto slično, ali ništa konkretno. Ili govori do kraja ili ne bucaj bezveze.

Virtu, plakao sam i ja kao malo dijete ali nije kraj svijeta. I sam znaš da ćeš pred utakmice baraža drugačije razmišljati i da će ti biti drago da Spaha bude u ekipi nego, recimo, Torlak.
Zadnja izmjena: NoName, dana/u 12 okt 2011, 10:12, ukupno mijenjano 1 put.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 12 okt 2011, 10:11

Nije bio penal, tako da ga nece kritikovati!
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 12 okt 2011, 10:12

Virtu4l je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:Cuj razbojnik :lol: E moj Virutal , smatrao sam te za boljeg forumasa ali izgleda nista ni od tebe :shock:
Žao mi je što sam te razočarao, ali one suze u očima 'obične raje' mu nikad neću oprostiti.
E svasta. Pa na Marakani smo primili gol greskom tadasnjeg kapitena i ljubimca Barbareza. Jesi li njemu oprostio?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza i 4 gosta.