ne dipr ti kad ne kontas poentu, ne treba kritikovati ni dzeku ni spahica, niti su oni maradona i pele, niti smo igrali protiv andore, momci su odigrali najbolje kako znaju, grijesili su i dzeko i spahic, grijesi i mesi pa sta, odigrali su najbolje sto su mogliMegamon je napisao/la:Ajde ne dipr ni ti,dzeko je dao gol kojeg nebi dalo 90% napadaca.Nije Spaha bezgrijesan da mu ne mozemo kritiku uputiti.Romariooo je napisao/la:i ako cemo da kritikuijemo nase gospodine virtual, koji se pravis kao neki poznavaoc fudbala, sto ne kritikujes dzeku, spaha je imao jednu gresku, dzeko je fulao cistu priliku, mogao je sinoc dati tri gola, da je on dao tri gola bili bi mozda prvi u grupi, po tvojoj logici vise nam je zla sinoc nanio dzeko nego spahic
sto ne kritikujes lulica, mogao je i on jedno dva komada uvaliti, da je on dao dva, a spahic jedan zasrao, isto tako dakle i lulic nas je vise ukopao od spahe
mogu jos nabrajati, ali zaboli me uostalom, samo pokazujes koliko plitko fudbalski razmisljas
Emir Spahić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Emir Spahić
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Na Marakani nas nije deset minuta dijelilo od prvenstva.calcio je napisao/la:E svasta. Pa na Marakani smo primili gol greskom tadasnjeg kapitena i ljubimca Barbareza. Jesi li njemu oprostio?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nije 10 minuta ali tu je negdje. Odlucujuca utakmica bila. Hajde shvatam, razocarenje je veliko. Ja nisam oka sklopio nocas, hodao po kuci i lupao po namjestaju. Mogu misliti kako je bilo igracima, pa i Spahicu. Svi su oni zeljeli isto sto i mi. Mozda i vise jer oni su pored svega ostalog ulozili veliki psihicki i fizicki napor.Virtu4l je napisao/la:Na Marakani nas nije deset minuta dijelilo od prvenstva.calcio je napisao/la:E svasta. Pa na Marakani smo primili gol greskom tadasnjeg kapitena i ljubimca Barbareza. Jesi li njemu oprostio?
- NoName
- Kontakt:
Aco, samo se ne sekiraj. Tvoje informacije su uglavnom subjektivne, jer je poznato da u ovom našem dijelu saveza postoje klanovi, postojali su i postojat će, bez obzira na Komitet kome će trebati godine i godine da očisti situaciju. S druge strane, ja kahvelenišem sa nekim ljudima koji su upućeni u sva dešavanja i u vrhu su Komiteta ali su tu kao profesionalci, kojima je to posao, pa su puno objektivniji. Tako da više volim svoju nesvijest nego tvoju svijest.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Dobro al moras priznati d anas je ta greska kostala najvece pobjede u istoriji i spektakularnog odlazka na EP. Meni je Spaha strasno drag i spasio nas 100 puta al jedna greska je gora nego 100 dobrih stvari.calcio je napisao/la:Virtu4l, samokontroliraj se.
Covjek u odbrani odigra 80 perfektnih minuta, da ne pominjem ranije utakmice, napravi jednu losu procjenu i odmah je glavni krivac, problematican, itd.
Ili su neke privatne stvari posrijedi?
Mogao je izbiti loptu, mogao pasti kad je fauliran, al on odlucio da napravi faul u odmazdi.
@ Aco i NoName
Obojica ste smiješni, hvalite se kako imate neke informacije a nijedan neće da napiše o čemu se radi.
Obojica ste smiješni, hvalite se kako imate neke informacije a nijedan neće da napiše o čemu se radi.

YNWA!
Samo je ovo boldirano bitno. Ništa više.calcio je napisao/la:Nije 10 minuta ali tu je negdje. Odlucujuca utakmica bila. Hajde shvatam, razocarenje je veliko. Ja nisam oka sklopio nocas, hodao po kuci i lupao po namjestaju. Mogu misliti kako je bilo igracima, pa i Spahicu. Svi su oni zeljeli isto sto i mi. Mozda i vise jer oni su pored svega ostalog ulozili veliki psihicki i fizicki napor.Virtu4l je napisao/la:Na Marakani nas nije deset minuta dijelilo od prvenstva.calcio je napisao/la:E svasta. Pa na Marakani smo primili gol greskom tadasnjeg kapitena i ljubimca Barbareza. Jesi li njemu oprostio?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- NoName
- Kontakt:
Helem, da ne spamamo temu. Spahić je odličan kao igrač ali je kao karakter veoma težak, to sam uvijek ponavljao, kao i to da on jednostavno nije za kapitena. Da, kvario je atmosferu u reprezentaciji, krivac je što Hasan više ne igra, vodio je bunu i protiv Papeta u Rumuniji, šamarao saigrače i slično, sve to znam. Sinoć jeste pogriješio, ali to ne može biti razlog za linč jer boljeg štopera nemamo. Čim ga budemo imali, pozovemo ga a Spahi se zahvalimo i mirna Bosna.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ustajem jutros,nikakav,razocaran ali i ponosan....Kao sto neko napisa ranije,emocije se mijenjaju iz minuta u minut i vjerujem da je svima tako...Citam brojne pohvale za nasu igru,igrace(zasluzene) i onda dodjem do teme Emir Spahic!!Da,trebao je izbiti loptu....Da,bio je faul na njemu....Da,bilo je kontakta sa Nasrijem i DA,bilo je van 16m....Medjutim,to sve nije poenta mog posta,desava se sve to u fudbalu oduvijek i desavace se,ali onda se nadje neki 'pametnjakovic' koji ce mu psovati sve i reci kako mu nikad nece oprostiti!!??
Suze su nam svima bile sinoc u ocima(igra se fantasticno,ori se stadionom Bosna,i desi se nesretan momenat).Krivo mi je bilo,ali mi ni na kraj pameti nije optuzivati nekog za ovaj rezultat,a mi smo izgleda takva nacija da uvijek NEKO(citaj sad:Spahic)mora biti kriv.....Sunce li vam s.e.r.a.t.o.r.s.k.o poljubim!!!(prepoznace se sami)

Jarane tako ti je to kad pratis repku zadnjih 5 godina. Eh sad ih moze i yeb.ati zbog tog ljubljenja. Kao sto nas je i ye.bo sa svojom gluposcu.fantom je napisao/la:Kojih debila ima nije za povjerovati.Pa covjece na svaku dobru intervenciju je ljubio suigrace,davao im podrsku.Vidi i slijepac kako covjek srce daje na terenu i koliko mu je stalo do ove reprezentacije.Uvidili su to i veci strucnjaci od ovih nasih ojebina po forumu pa su mu dali kapitensku traku,ne zato sto mu lijepo stoji jer Kralj Spaha nije maneken.Zasluzio je derajuci guzove,ondje gdje on podmece glavu vi misevi nebi smjeli nosom izviriti.Za mene poslije Barbe najveci patriota u zadnjih pet godina.Svaka mu cast za sve.
I vi svi za koje je Spaha car, kralj i sta vec ne, Spaha nas je vratio sa EP jer smo u tom trenutnku bili unutra.
To je jedina istina i fakat, ostalo sbb kbb ne znam i necu da nagadjam, ali je ovaj za mene davno polozio a sada nas njegova sranja koja je gradio cijelu karijeru kostaju prvenstva.
Da Spaha i patriot, sto ljubi igrace, sto boji kosu zutom bojom, ma daaaaaaj. Bilo je puno vecih patriota od 92 pa naovamo kojim ovaj mis nije ni do koljena.
Cuva Bog Zelju svog!
- NoName
- Kontakt:
Slažemo se mi oko dosta toga, samo što ja to hoću napisati do kraja a ti nećešaleksandar_veliki je napisao/la:Rekao sam u prvom postu da nisam pristalica teskih rijeci. Pogrijesio je, napravio glupost, zasto to ne reci, ali da boljeg imamo, nemamo. Vidis, kako se brzo slozimo.NoName je napisao/la:Helem, da ne spamamo temu. Spahić je odličan kao igrač ali je kao karakter veoma težak, to sam uvijek ponavljao, kao i to da on jednostavno nije za kapitena. Da, kvario je atmosferu u reprezentaciji, krivac je što Hasan više ne igra, vodio je bunu i protiv Papeta u Rumuniji, šamarao saigrače i slično, sve to znam. Sinoć jeste pogriješio, ali to ne može biti razlog za linč jer boljeg štopera nemamo. Čim ga budemo imali, pozovemo ga a Spahi se zahvalimo i mirna Bosna.

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
S druge strane, bolje i da je sada pogrijesio nego u finalu evropskog prvenstva.Edo_77 je napisao/la:Dobro al moras priznati d anas je ta greska kostala najvece pobjede u istoriji i spektakularnog odlazka na EP. Meni je Spaha strasno drag i spasio nas 100 puta al jedna greska je gora nego 100 dobrih stvari.calcio je napisao/la:Virtu4l, samokontroliraj se.
Covjek u odbrani odigra 80 perfektnih minuta, da ne pominjem ranije utakmice, napravi jednu losu procjenu i odmah je glavni krivac, problematican, itd.
Mogao je izbiti loptu, mogao pasti kad je fauliran, al on odlucio da napravi faul u odmazdi.

Ma bezveze mi ovo. Pogrijesio, napravio losu procjenu, to je dio igre. Ko radi taj grijesi.
Inace ne kritikujem igrace kada u najboljoj namjeri naprave gresku, ni Mravca, niti nekog drugog. Sve dok nam vise pomazu nego sto nam odmazu, ne treba nikoga napadati. kada krenu iz utakmice u utakmicu praviti greske, onda je to druga stvar.
Ma niko nenapada, samo kazemo cinjenice. Imamo pravo za analizirati...calcio je napisao/la:S druge strane, bolje i da je sada pogrijesio nego u finalu evropskog prvenstva.Edo_77 je napisao/la:Dobro al moras priznati d anas je ta greska kostala najvece pobjede u istoriji i spektakularnog odlazka na EP. Meni je Spaha strasno drag i spasio nas 100 puta al jedna greska je gora nego 100 dobrih stvari.calcio je napisao/la:Virtu4l, samokontroliraj se.
Ma bezveze mi ovo. Pogrijesio, napravio losu procjenu, to je dio igre. Ko radi taj grijesi.
Inace ne kritikujem igrace kada u najboljoj namjeri naprave gresku, ni Mravca, niti nekog drugog. Sve dok nam vise pomazu nego sto nam odmazu, ne treba nikoga napadati. kada krenu iz utakmice u utakmicu praviti greske, onda je to druga stvar.
jednostavno takva je sudbina odbrambenih igraca i golmana, jedna greska i proklinju te, dok recimo napadac moze napraviti nekoliko kardinalnih gresaka i fulati prilike, a onda opet kad postigne pogodak moze biti heroj
ni treneru ni igracima, a posebno spahicu, ne smije se nista zamjeriti
ni treneru ni igracima, a posebno spahicu, ne smije se nista zamjeriti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ljudski je grijesiti......a da li je pogrijesio, pogrijesio je, jer se ono cisti i izbacuje sto dalje od gola......i da, ne mozes ocekivati da ti sudija svira faul 10 minuta prije kraja sa vec tendencionznim sudjenjem u drugom poluvrmenu, u nepovoljnoj poziciji za Francuze, a blizu naseg gola i uz to sto je Platini glavni covjek fudbalske organizacije......barem je Spahic to trebao znati, ima toliko iskustva......ali sta cemo sad, tako je, kako je.....
poenta: ne mislim da je bilo ikakve namjere da napravi ono sto je napravio......
poenta: ne mislim da je bilo ikakve namjere da napravi ono sto je napravio......
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
-
- Kontakt:
Eh upravo to romario . I sam igram stopera u ekipi i nevjerovatno je koliki mi pritisak nosimo . Napadaci mogu promasiti 10 prilika ( kao Dzeko sinoc 100% sansu , da je dao 2 0 ) i dati 1 gol i kraljevi su dok odbrana ili golman 90 minuta igraju za 10 i onda jedna mala greskica i raja te pljuje i blati 

Hvala za ovo.... ovaj post mi je otvorio oci za neke stvari...btw nesto mi naumpade protiv portugala ona precka dzeke pa onda stativa pri rezultatu 0:0 tamo jbg nismo imali srece ni tad a ni sad...Romariooo je napisao/la: sto ne kritikujes dzeku, spaha je imao jednu gresku, dzeko je fulao cistu priliku, mogao je sinoc dati tri gola, da je on dao tri gola bili bi mozda prvi u grupi, po tvojoj logici vise nam je zla sinoc nanio dzeko nego spahic
sto ne kritikujes lulica, mogao je i on jedno dva komada uvaliti, da je on dao dva, a spahic jedan zasrao, isto tako dakle i lulic nas je vise ukopao od spahe
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
besmisleno je i raspravljati jel spaha pogrijesio, pogrijesio je naravno, al da ga sad kunemo to je supacki
ljudi fudbbal gledaju povrsno, a prave se pametni, takvi su najgori
posao odbrambenih igraca je braniti gol, posao napadaca davati golove, grijese i jedni i drugi, kad stoper pogrijesi i napravi penal, to nije nista gore od toga kad napadac pogrijesi i promasi cistu priliku, na primjeru utakmice od sinoc vidimo tu zlu sudbinu odbrambenih igraca, spaha imao jednu gresku i tragicar, dzeko npr imao vise gresaka al heroj je zbog gola, iako je treba mozda dati dva-tri gola i to sto ih nije dao je isto greska kao sto je bila spahina greska
ne zelim ni na koji nacin da ispadne kao da kritikujem dzeku, samo dokazujem kako ne treba proklinjati spahica
ljudi fudbbal gledaju povrsno, a prave se pametni, takvi su najgori
posao odbrambenih igraca je braniti gol, posao napadaca davati golove, grijese i jedni i drugi, kad stoper pogrijesi i napravi penal, to nije nista gore od toga kad napadac pogrijesi i promasi cistu priliku, na primjeru utakmice od sinoc vidimo tu zlu sudbinu odbrambenih igraca, spaha imao jednu gresku i tragicar, dzeko npr imao vise gresaka al heroj je zbog gola, iako je treba mozda dati dva-tri gola i to sto ih nije dao je isto greska kao sto je bila spahina greska
ne zelim ni na koji nacin da ispadne kao da kritikujem dzeku, samo dokazujem kako ne treba proklinjati spahica
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
**** ga mekinje Spaha 
Al' ajd proci cemo u barazu aBd.

Al' ajd proci cemo u barazu aBd.

- Bayern@heart
- Kontakt:
Legenda Bosanska Uvijek i zauvijek
Spaha volimo te
Spaha volimo te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.